NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
Soccer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Erről van az a meme, hogy amikor már harmadikban sincs meg a hármas átlagBeszarok bazzeg 😀😀Már gyerekként elferdítik szegényeket...
warr_b
Stoki
Poloska vagyok.
Az Újpest esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata, tárgyak bedobálása, konkrét személy szidalmazása és az ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt, míg az FTC esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, mérkőzés megszakítását eredményező magatartás elkövetése, pirotechnikai eszközök használata, konkrét személy szidalmazása és ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt indult eljárás. Az Újpestet 8 millió forintra és két zárt kapus mérkőzésre, a Ferencvárost 250 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Fegyelmi Bizottság....és még ezen meglepődik valaki?
😀😀
warr_b
A csúnya Újpestiek meg kiirkálják azokat az alaptalan vádakat! Ejnye!
Beszarok bazzeg 😀😀Már gyerekként elferdítik szegényeket...
warr_b
😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Jól mondod, 1984.1985-ben nyert utoljára másodosztályú csapat kupát, akkor a Siófok.2001-ben a Láki megnyerte a kupát. majd egy héttel később kiesett az nb1-ből. Csak aztán felszálltak a BKV-ra 😀
Bár lehet, hogy ez volt az egyetlen.
Kampman
A Siófok amúgy nem '84-ben nyert? Aztán fel is jutottak utána.
warr_b
1985-ben nyert utoljára másodosztályú csapat kupát, akkor a Siófok.2001-ben a Láki megnyerte a kupát. majd egy héttel később kiesett az nb1-ből. Csak aztán felszálltak a BKV-ra 😀
Kampman
A Siófok amúgy nem '84-ben nyert? Aztán fel is jutottak utána.

Kiesne a Chelsea és az Everton is, ez szép kárpótlás lenne a Liverpool ótvar szezonjáért.Hol kell aláírni? 😀ki tudunk még esni? adnám 😀espn-en is olvassák a fórumot 😀
Löfli
www.espn.com/soccer/blog-the-toe-poke/story/4939433/how-chelsea-could-be-relegated-from-the-premier-league
Löfli
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Hol kell aláírni? 😀ki tudunk még esni? adnám 😀espn-en is olvassák a fórumot 😀
Löfli
www.espn.com/soccer/blog-the-toe-poke/story/4939433/how-chelsea-could-be-relegated-from-the-premier-league
Löfli

ki tudunk még esni? adnám 😀espn-en is olvassák a fórumot 😀
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

Bobby távozása egy ideje tudott már.Klopp is kimondta hogy szép volt és jó volt amit a jelenlegi játékosokkal sikerült elérni, de a nyáron "sorcsere" lesz. Nem emlékszem ennyire konkrét nyilatkozatra Liverpool menedzsertől az elmúlt 19 évből.
Úgy néz ki Milner is az utolsó meccseit tolja most és nyáron csatlakozik majd a Brightonhoz.
Egyik szemem sír mert ezek a srácok elmennek a másik pedig nevet mert imádtam őket. Szurkolói szemmel fájó de teljesen logikus lépés. Fiatalitani kell és 40 játékost nem lehet a keretben tartani (oh wait).
Lejár még a szerződése Nabynak és Oxinak is. Mondjuk ők nem fognak hiányozni. 😀
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Úgy néz ki Milner is az utolsó meccseit tolja most és nyáron csatlakozik majd a Brightonhoz.
Egyik szemem sír mert ezek a srácok elmennek a másik pedig nevet mert imádtam őket. Szurkolói szemmel fájó de teljesen logikus lépés. Fiatalitani kell és 40 játékost nem lehet a keretben tartani (oh wait).
Lejár még a szerződése Nabynak és Oxinak is. Mondjuk ők nem fognak hiányozni. 😀
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
Szerkesztette: Reggio1914
🚨⚪️ Real Madrid are close to complete deal to sign Jude Bellingham, confirmed. Negotiations are progressing to the final stages.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 3, 2023
Personal terms are almost agreed — Juni Calafat, crucial again.
New meeting has been scheduled to complete the agremeent with Borussia Dortmund. pic.twitter.com/EZO76bXiHk
Tudod ikrtiad egy kèt dologra ezzel kapcsolatban megtanított:🥳 ezèrt óvatos vagyok 😁Talán!!! ☺️ innen már nem sikerül elbukni a La Ligát.Jó nagy késésbe vagy hogy ezt így 6-8 héttel később vetted csak észre 😀
dande2
Toca
Milyen bájos, amikor katariak vitáznak szaúdiakkal....!!!444de csak mert már eldőlt a bajnokság, más meg úgyse maradt🚨 Paris Saint-Germain have decided to suspend Lionel Messi with immediate effect for two weeks, sources confirm.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 2, 2023
The suspension will take place now after Messi’s trip to Saudi NOT authorized by the club as per @RMCSport.
Messi side, still waiting on official communication. pic.twitter.com/j223WK2r5Z
Sixo
slowmotion
ezt is megéltük, az Athleticen az Újpest - Fradiról írnak 😊Előfizetés se kell hozzá
Löfli
theathletic.com/4476988/2023/05/03/derby-days-budapest-ujpest-ferencvaros/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
nagy arc 😊
plusz poén, hogy annyira jól sikerült a menekülés a kiesés elől, hogy lőtávolban van a rájátszás is, és a Venezia most a legjobb formában levő csapat
Szerkesztette: slowmotion
Talán!!! ☺️ innen már nem sikerül elbukni a La Ligát.Az Atleti elleni W-vel lett kb fix szerintem
dande2
Poloska vagyok.
Talán!!! ☺️ innen már nem sikerül elbukni a La Ligát.Jó nagy késésbe vagy hogy ezt így 6-8 héttel később vetted csak észre 😀
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
de csak mert már eldőlt a bajnokság, más meg úgyse maradt🚨 Paris Saint-Germain have decided to suspend Lionel Messi with immediate effect for two weeks, sources confirm.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 2, 2023
The suspension will take place now after Messi’s trip to Saudi NOT authorized by the club as per @RMCSport.
Messi side, still waiting on official communication. pic.twitter.com/j223WK2r5Z
Sixo