NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
Soccer
Kár hogy így is kikaptak 😀😀Scenes from yesterday in Copenhagen 🤩
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) May 1, 2023
The first Capo of Section 12 and the main Capo went to the pitch after getting the microphone from the stadium speaker, before the players entered the stadium, so they could get all 35.000 FC København fans at Parken ready for the tifo ahead… pic.twitter.com/BA2jUarAKK
Tony Adams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Scenes from yesterday in Copenhagen 🤩
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) May 1, 2023
The first Capo of Section 12 and the main Capo went to the pitch after getting the microphone from the stadium speaker, before the players entered the stadium, so they could get all 35.000 FC København fans at Parken ready for the tifo ahead… pic.twitter.com/BA2jUarAKK
Igaz, a dátumot nem néztem2019-es a tweet, akkor még asszem ez a szabály nem élt.Bíró által szerzett gólt sem láttam még korábbanAz új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állitania a játékot és bírói labda van nem?
Nog nooit meegemaakt dit pic.twitter.com/sGyixN0gFb
— Harkemase Boys (@HarkemaseBoys) May 25, 2019
Sixo
davemayer
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
A klubbot birtokló RedBird Capital Partners tulajdonolja ugyanis a Milant is. így vagy tulajdonosváltásra van szükség (lásd: Lotito eladja a Salernitanat), vagy be kell bizonyítani, hogy szervezetileg nem ugyanaz a két tulajdonoskör (mint a Salzburg és a Leipzig esetében csinálta a Red Bull)
Poloska vagyok.
Konfetti győztesnek EL ugyanúgy mint ahogy a Coppa említve voltA konfetti/concacaf/konföderációs ligát aki megnyeri annak jár valami európai kupasorozatban hely ezért? Mert a Fior máshogy nem nagyon lesz európában.Coppa Italiat megnyerik és akkor is Eurépa
Sixo
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2019-es a tweet, akkor még asszem ez a szabály nem élt.Bíró által szerzett gólt sem láttam még korábbanAz új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állitania a játékot és bírói labda van nem?
Sixo
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Inkább megadta a gólt. Igaza van, minek szenvedjen ott a kapu előtt 😃😃😃Általában igen, de ebben a szituban akkor 1.5 méterről jött volna egy közvetett vagy mi?Bíró által szerzett gólt sem láttam még korábbanAz új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állítania a játékot és bírói labda van nem?
Sixo
davemayer
Sixo
A konfetti/concacaf/konföderációs ligát aki megnyeri annak jár valami európai kupasorozatban hely ezért? Mert a Fior máshogy nem nagyon lesz európában.Coppa Italiat megnyerik és akkor is Eurépa
Sixo
Poloska vagyok.
A konfetti/concacaf/konföderációs ligát aki megnyeri annak jár valami európai kupasorozatban hely ezért? Mert a Fior máshogy nem nagyon lesz európában.en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_Conference_League
Sixo
ez alapján európa liga
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Viszont azóta nem is nagyon volt csapata.Statisztikák mellette szólnak. 3 vagy 4 csapatot tartott bent, egészen a 2-3 évvel ezelőtti Westbromig 100%os volt a bentmaradási rátája.Én ebben nem hiszek.Bent maradáshoz jobbat nem is akarhattok. Mondjuk 4 meccse lesz rá, az mondjuk kemény.Warrb és a Leeds megmenekülhetAllardyce? Viccelsz, bolondozol?
🚨 Sam Allardyce firmly in the frame for the Leeds United job if, as expected, Javi Gracia is sacked. Gracia still in post but time appears to be up. Allardyce being seriously considered for the last four games.
— Phil Hay (@PhilHay_) May 1, 2023
Story @TheAthleticFC https://t.co/V8PWVjE1xC
Leeds could sack head coach Javi Gracia after internal talks on Monday; it looks the most likely solution as direct discussions took place in the last 24 hours. 🚨⚪️ #LUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 1, 2023
Sam Allardyce, favorite candidate to become the new manager. pic.twitter.com/O13VZsABy3
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

Viszont nem négy meccset kapottStatisztikák mellette szólnak. 3 vagy 4 csapatot tartott bent, egészen a 2-3 évvel ezelőtti Westbromig 100%os volt a bentmaradási rátája.Én ebben nem hiszek.Bent maradáshoz jobbat nem is akarhattok. Mondjuk 4 meccse lesz rá, az mondjuk kemény.Warrb és a Leeds megmenekülhetAllardyce? Viccelsz, bolondozol?
🚨 Sam Allardyce firmly in the frame for the Leeds United job if, as expected, Javi Gracia is sacked. Gracia still in post but time appears to be up. Allardyce being seriously considered for the last four games.
Leeds could sack head coach Javi Gracia after internal talks on Monday; it looks the most likely solution as direct discussions took place in the last 24 hours. 🚨⚪️ #LUFC
Sam Allardyce, favorite candidate to become the new manager. pic.twitter.com/O13VZsABy3
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Statisztikák mellette szólnak. 3 vagy 4 csapatot tartott bent, egészen a 2-3 évvel ezelőtti Westbromig 100%os volt a bentmaradási rátája.Én ebben nem hiszek.Bent maradáshoz jobbat nem is akarhattok. Mondjuk 4 meccse lesz rá, az mondjuk kemény.Warrb és a Leeds megmenekülhetAllardyce? Viccelsz, bolondozol?
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Én ebben nem hiszek.Bent maradáshoz jobbat nem is akarhattok. Mondjuk 4 meccse lesz rá, az mondjuk kemény.Warrb és a Leeds megmenekülhetAllardyce? Viccelsz, bolondozol?
Sixo
warr_b
Sixo

Én egy Frank Lampard 2.0-át, Lee Bowyer-t olvastam mint esélyes. 😀Warrb és a Leeds megmenekülhetAllardyce? Viccelsz, bolondozol?
Sixo
warr_b
Szerkesztette: Tony Adams
Bent maradáshoz jobbat nem is akarhattok. Mondjuk 4 meccse lesz rá, az mondjuk kemény.Warrb és a Leeds megmenekülhetAllardyce? Viccelsz, bolondozol?
Sixo
warr_b
Warrb és a Leeds megmenekülhetAllardyce? Viccelsz, bolondozol?
Sixo

Na ez számomra is teljesen érthetetlen volt. Ezzel együtt nem kellett volna.Mondjuk azt a rendezőt is megdícsérném aki a fradi tábor elé képzelte el a kommentátorállás. ...Azért azt kibírtam volna ha nem anyázzák a szünetben Simeket az elemzés alatt, az kikúrt égő volt.Kár ezért az újabb vereségért, ez most nagy küzdés volt, sokszor jó játékkal is, döntetlent megérdemeltük volna.Jó meccs volt végre, de a komplett kispadjuk kezdő lenne a mai Újpestben.
zavi27
Egyébként le a kalappal mindkét csapat szurkolói előtt, igazi focihangulatot varázsoltak. Az meglepett, hogy a fradi tábor nem tudott/akart/engedték reagálni az újpesti molinokra , pedig nekünk is van állami múltunk na 🙂
gordon
davemayer
gordon
Most nem tudom felidézni magamban de a groupamában is viszonylag közel vannak és tuti állt ott Simek is már ezt mégsem lehetett ennyire hallani.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Mondjuk azt a rendezőt is megdícsérném aki a fradi tábor elé képzelte el a kommentátorállás. ...Azért azt kibírtam volna ha nem anyázzák a szünetben Simeket az elemzés alatt, az kikúrt égő volt.Kár ezért az újabb vereségért, ez most nagy küzdés volt, sokszor jó játékkal is, döntetlent megérdemeltük volna.Jó meccs volt végre, de a komplett kispadjuk kezdő lenne a mai Újpestben.
zavi27
Egyébként le a kalappal mindkét csapat szurkolói előtt, igazi focihangulatot varázsoltak. Az meglepett, hogy a fradi tábor nem tudott/akart/engedték reagálni az újpesti molinokra , pedig nekünk is van állami múltunk na 🙂
gordon
davemayer
Ilyen nem az van, hogy a legutoljára a labdába érő csapaté marad a labda? Mert azok a támadók voltak.Bírói labda, nem közvetett.Általában igen, de ebben a szituban akkor 1.5 méterről jött volna egy közvetett vagy mi?Bíró által szerzett gólt sem láttam még korábbanAz új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állítania a játékot és bírói labda van nem?
Sixo
davemayer
Sixo
A túlsó oldalon jött a srác így nem lehet azt mondani hogy ha a spori nem ér bele akkor tuti nem gól, mégis ha sportszerű akarok lenni akkor a dobás után jöjjön inkább a védekező csapat. Nem hiszem hogy fair egy bíróról bepattanó gólt megadni.
davemayer
Bírói labda, nem közvetett.Általában igen, de ebben a szituban akkor 1.5 méterről jött volna egy közvetett vagy mi?Bíró által szerzett gólt sem láttam még korábbanAz új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állítania a játékot és bírói labda van nem?
Sixo
davemayer
Sixo
A túlsó oldalon jött a srác így nem lehet azt mondani hogy ha a spori nem ér bele akkor tuti nem gól, mégis ha sportszerű akarok lenni akkor a dobás után jöjjön inkább a védekező csapat. Nem hiszem hogy fair egy bíróról bepattanó gólt megadni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Forest? 😊És oda hajlandó lenne elmenni Ansu Fati miután a Barcát sem hajlandó elhagyni? Amúgy a Forest-nek jó eséllyel nem sok pénze lesz az FFP miatt, nyáron 200 misit költöttek el, és 30 fős keretük van, az öltözőbe nem vértek be.
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
🚨 Jorge Mendes has assured Barcelona that a Premier League club will pay €70m for Ansu Fati this summer!
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) May 1, 2023
The player does not want to leave but Barça want to sell to raise funds.
(Source: @sportpic.twitter.com/nSqBLCUrDa