NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Végre Kiwior a kezdőben, ebben reménykedtem, meg kell nézni a következő fordulókban hogy mennyire lehet hasznos jövőre, ha még nem tart ott, mehet egy évre kölcsön, hogy fejlődjön.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 739 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Tony Adams
Kár hogy így is kikaptak 😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 543 — "Grammar maci"
Bíró által szerzett gólt sem láttam még korábban

Sixo
Az új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állitania a játékot és bírói labda van nem?
davemayer
2019-es a tweet, akkor még asszem ez a szabály nem élt.
empty taxi
Igaz, a dátumot nem néztem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 711 — Kinek mit intézett a kormánya
A hétvégén fracia kupagyőztes Toulouse jelen állás szerint nem kaphatná meg a biztos Európa Liga indulását!
A klubbot birtokló RedBird Capital Partners tulajdonolja ugyanis a Milant is. így vagy tulajdonosváltásra van szükség (lásd: Lotito eladja a Salernitanat), vagy be kell bizonyítani, hogy szervezetileg nem ugyanaz a két tulajdonoskör (mint a Salzburg és a Leipzig esetében csinálta a Red Bull)

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 816 — "Montoya por favor!"
A konfetti/concacaf/konföderációs ligát aki megnyeri annak jár valami európai kupasorozatban hely ezért? Mert a Fior máshogy nem nagyon lesz európában.
Sixo
Coppa Italiat megnyerik és akkor is Eurépa
zacknorb
Konfetti győztesnek EL ugyanúgy mint ahogy a Coppa említve volt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 281 — NFL bracket champion '26

Sixo
Az új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állitania a játékot és bírói labda van nem?
davemayer
2019-es a tweet, akkor még asszem ez a szabály nem élt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119

Sixo
Az új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állítania a játékot és bírói labda van nem?
davemayer
Általában igen, de ebben a szituban akkor 1.5 méterről jött volna egy közvetett vagy mi?
Sixo
Inkább megadta a gólt. Igaza van, minek szenvedjen ott a kapu előtt 😃😃😃
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 711 — Kinek mit intézett a kormánya
A konfetti/concacaf/konföderációs ligát aki megnyeri annak jár valami európai kupasorozatban hely ezért? Mert a Fior máshogy nem nagyon lesz európában.
Sixo
Coppa Italiat megnyerik és akkor is Eurépa

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 912 — The Mathematician
Sixo
 en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_Conference_League
ez alapján európa liga

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 739 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Warrb és a Leeds megmenekülhet

Sixo
Allardyce? Viccelsz, bolondozol?
warr_b
Bent maradáshoz jobbat nem is akarhattok. Mondjuk 4 meccse lesz rá, az mondjuk kemény.
Sixo
Én ebben nem hiszek.
warr_b
Statisztikák mellette szólnak. 3 vagy 4 csapatot tartott bent, egészen a 2-3 évvel ezelőtti Westbromig 100%os volt a bentmaradási rátája.
Sixo
Viszont azóta nem is nagyon volt csapata.

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 392 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan

Sixo
warr_b
Bent maradáshoz jobbat nem is akarhattok. Mondjuk 4 meccse lesz rá, az mondjuk kemény.
Sixo
Én ebben nem hiszek.
warr_b
Statisztikák mellette szólnak. 3 vagy 4 csapatot tartott bent, egészen a 2-3 évvel ezelőtti Westbromig 100%os volt a bentmaradási rátája.
Sixo
Viszont nem négy meccset kapott
több mint 2 éve

Sixo
warr_b
Sixo
Én ebben nem hiszek.
warr_b

több mint 2 éve

Sixo
warr_b
Sixo
Én ebben nem hiszek.

több mint 2 éve

Sixo
warr_b
Én egy Frank Lampard 2.0-át, Lee Bowyer-t olvastam mint esélyes. 😀

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve

Sixo
warr_b

több mint 2 éve

Sixo

több mint 2 éve
Kár ezért az újabb vereségért, ez most nagy küzdés volt, sokszor jó játékkal is, döntetlent megérdemeltük volna.
zavi27
Jó meccs volt végre, de a komplett kispadjuk kezdő lenne a mai Újpestben.
Egyébként le a kalappal mindkét csapat szurkolói előtt, igazi focihangulatot varázsoltak. Az meglepett, hogy a fradi tábor nem tudott/akart/engedték reagálni az újpesti molinokra , pedig nekünk is van állami múltunk na 🙂
gordon
Azért azt kibírtam volna ha nem anyázzák a szünetben Simeket az elemzés alatt, az kikúrt égő volt.
davemayer
Mondjuk azt a rendezőt is megdícsérném aki a fradi tábor elé képzelte el a kommentátorállás. ...
gordon
Na ez számomra is teljesen érthetetlen volt. Ezzel együtt nem kellett volna.

Most nem tudom felidézni magamban de a groupamában is viszonylag közel vannak és tuti állt ott Simek is már ezt mégsem lehetett ennyire hallani.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kár ezért az újabb vereségért, ez most nagy küzdés volt, sokszor jó játékkal is, döntetlent megérdemeltük volna.
zavi27
Jó meccs volt végre, de a komplett kispadjuk kezdő lenne a mai Újpestben.
Egyébként le a kalappal mindkét csapat szurkolói előtt, igazi focihangulatot varázsoltak. Az meglepett, hogy a fradi tábor nem tudott/akart/engedték reagálni az újpesti molinokra , pedig nekünk is van állami múltunk na 🙂
gordon
Azért azt kibírtam volna ha nem anyázzák a szünetben Simeket az elemzés alatt, az kikúrt égő volt.
davemayer
Mondjuk azt a rendezőt is megdícsérném aki a fradi tábor elé képzelte el a kommentátorállás. ...
több mint 2 éve

Sixo
Az új szabály szerint ha beleér a labdába a játékvezető akkor meg kell állítania a játékot és bírói labda van nem?
davemayer
Általában igen, de ebben a szituban akkor 1.5 méterről jött volna egy közvetett vagy mi?
Sixo
Bírói labda, nem közvetett.
A túlsó oldalon jött a srác így nem lehet azt mondani hogy ha a spori nem ér bele akkor tuti nem gól, mégis ha sportszerű akarok lenni akkor a dobás után jöjjön inkább a védekező csapat. Nem hiszem hogy fair egy bíróról bepattanó gólt megadni.
davemayer
Ilyen nem az van, hogy a legutoljára a labdába érő csapaté marad a labda? Mert azok a támadók voltak.

több mint 2 éve

Sixo
davemayer
Sixo
Bírói labda, nem közvetett.
A túlsó oldalon jött a srác így nem lehet azt mondani hogy ha a spori nem ér bele akkor tuti nem gól, mégis ha sportszerű akarok lenni akkor a dobás után jöjjön inkább a védekező csapat. Nem hiszem hogy fair egy bíróról bepattanó gólt megadni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Forest? 😊
Negritis, a vajda
És oda hajlandó lenne elmenni Ansu Fati miután a Barcát sem hajlandó elhagyni? Amúgy a Forest-nek jó eséllyel nem sok pénze lesz az FFP miatt, nyáron 200 misit költöttek el, és 30 fős keretük van, az öltözőbe nem vértek be.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 912 — The Mathematician
Forest? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
És mégis ki adna érte 70et? A Chelsea?