Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Elképesztően tragikus a magyar szurkolói "kultúra".90percből 80 a trágár pocskondiázás.
több mint 3 éve
Szép gól volt, kérdés, hogy mennyit láttak belőle a kapu mögött.
több mint 3 éve
A. Tavaly benn tartott minket.Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
A luxemburgi csodavédő is remekül mutatkozik be.
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.
Bazzani
Stoki
petey
B. Vissza az A-ra.
több mint 3 éve
50perc és brutálisan időt húz a Honvéd. A bíró partner benne szóval minden rendben.
több mint 3 éve
Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Bazzani
Stoki
több mint 3 éve
Fú ez a Mitoma is micsoda focista.Mondjuk a gólját (ami tényleg szép volt) az elzárás tette lehetővé.
Tony Adams
De az utolsó 10 perc alapján tenyleg ne is menjünk tovább, fát vágni az erdőben kell, nem a focipályán.
több mint 3 éve
Fú ez a Mitoma is micsoda focista.
több mint 3 éve
Bezzeg a Honvéd igazolt 9-et. A saját akadémiájáról.. Meg visszahozta a ma nagyon aktív Benczenleitnert.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Bazzani
Stoki
több mint 3 éve
Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Bazzani
több mint 3 éve
Ne temesd az Újpestet! A Honvéd és a Vasas is simán képes kiesni még. A Honvédnál sincs lé. Hemi bá nem akarja megint megvenni a klubbot?Jó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Bazzani
több mint 3 éve
Rájöttem mire tartja a Honvéd Lukic-ot. Tizenegyest értékesíteni. 30 perc alatt kb ez volt az egyetlen értelmes megmozdulása. De legalább vezetünk.Ez egyel (amúgy volt egy jó lövése is) több mint amit bármelyik lila csinált.
iktriad
több mint 3 éve
Jó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
több mint 3 éve
Rájöttem mire tartja a Honvéd Lukic-ot. Tizenegyest értékesíteni. 30 perc alatt kb ez volt az egyetlen értelmes megmozdulása. De legalább vezetünk.
több mint 3 éve
Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Szerkesztette: Stoki
több mint 3 éve
Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.A luxemburgi csodavédő is remekül mutatkozik be.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 939
nevetnek ha hivnak tenyleg 😀Vszinűnek tartom hogy még mindig Dárdai lenne az edzőjük ha nem Bobic a GM. Kivancsi vagyok megkeresik-e most is illetve hogy elfogadja-e.Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?Végre a Hertha dilettáns vezetése csak kiejti a csapatot.Bobicot kirúgták, jöhet vissza Dárdai megmenteni őket - újra.
Meg is érdemlik amilyen gusztustalan módon belekeverték a Dárdai gyerekeit a kisded farokméregetèsbe.
Jó pár évig megint csak egy első osztályú berlini csapat lesz✌️
ozibozi
davemayer
csebi
davemayer
több mint 3 éve
A csapat 2 motorja, Sané és Musiala totál formán kívül van, nem csoda hogy meddő a játékuk. Arra is kiváncsi lennék mikor történt velük utoljára hogy zsinórban 3 bundás meccsen nem lőttek egyen sem minimum 2 gólt.Néztem a keddi meccset, nekem nagyon statikusnak tűnik az egész. Mintha Nagelsmann meg akarná ölni a kreativitást. Mindenki legyen posztján és majd felőrölik az ellenfelet. De center poszton Chupo súlytalan. Csak a labdajáratás megy, de helyzet nagyon nem akad. Valami nagyon nem klappolNem nagyon ad a gép most a Bayernnek.Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
Sixo
csebi
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Vszinűnek tartom hogy még mindig Dárdai lenne az edzőjük ha nem Bobic a GM. Kivancsi vagyok megkeresik-e most is illetve hogy elfogadja-e.Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?Végre a Hertha dilettáns vezetése csak kiejti a csapatot.Bobicot kirúgták, jöhet vissza Dárdai megmenteni őket - újra.
Meg is érdemlik amilyen gusztustalan módon belekeverték a Dárdai gyerekeit a kisded farokméregetèsbe.
ozibozi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Néztem a keddi meccset, nekem nagyon statikusnak tűnik az egész. Mintha Nagelsmann meg akarná ölni a kreativitást. Mindenki legyen posztján és majd felőrölik az ellenfelet. De center poszton Chupo súlytalan. Csak a labdajáratás megy, de helyzet nagyon nem akad. Valami nagyon nem klappolNem nagyon ad a gép most a Bayernnek.Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
Sixo
csebi
több mint 3 éve
Dunk ezért majd felveszi a gólprémiumot? 😂Naná, így volt felrajzolva 😉
Tony Adams
Amúgy mindig is mondtam, hogy hokis módra próbálkozni kéne belenyúlni a lövésekbe, mert ha a kapus elindul az egyik irányba, akkor el van indulva, viszonylag nehéz kidobni a horgonyt, felhúzni és a másik irányba visszavetődni.
több mint 3 éve
Dunk ezért majd felveszi a gólprémiumot? 😂
több mint 3 éve
Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?Végre a Hertha dilettáns vezetése csak kiejti a csapatot.Bobicot kirúgták, jöhet vissza Dárdai megmenteni őket - újra.
ozibozi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem nagyon ad a gép most a Bayernnek.Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Lehet megint énekelni a "Pioli on fire"-t.😬Szerk.: Origi ezt bebszta.