Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Siralmas ez a Vasas.Holandernek mire fel van ekkora arca?
Szerintem 1-2 forduló és kuttor lapát
több mint 3 éve
Nem is tudom talán Iwoby volt az de lehet nem. De az biztos, hogy legalább konzisztens volt a bíró. Vagy mindkettő piros vagy egyik se.Gondolom azért nem lett kiállítva, amiért az evertoni sem lett a sokkal csúnyább talpalásáért.Mondjuk ha mar ajandek, ahogy nezem, Van Dijk eleg szep ajit kapott azzal, hogy a 75. percben nem allitottak ki a talpalasaert. Nagy mazlija, hogy ennyire tisztelik ot a jatekvezetok, mert iden eddig forman kivul jatszik es eleg sok rossz utemu belepoje van.Tekintve hogy a plusz öt percből is hármat végig fetrengett a Newcastle, nem tudom ajándéknak tekinteni a 98. perces gólt.5 perces hosszabbításnál 98. percben lőtt gólt?Miért, mit adott?Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
eloel
Mikey
eloel
Mikey
Stez
Egyébként teljesen jogos, amit írsz.
Mikey

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Az tök jó, hogy Holender balhátvédet játszik, de hogyan lesz ebből gól?!Kuttor még mindig keresgéli a csapatot, attól tartok, hogy ez a csávó soha nem fogja megtalálni.
"Ne kockáztassunk, jó az a döntetlen, legalább 1 pont zsebben van" - ez a mentalitás. Hányás.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
A fixen kieső, semmit sem költő Bournemouth egy félidő alatt 2 gólos hátrányt megfordítva nyerhet a 100+ milliót költő Nottingham otthonában.
több mint 3 éve
Csóri WHU, ha ez nem gól, akkor tizi, erre szabadrúgás kifelé. 😳
több mint 3 éve
De súlytalan a Chelsea. Eddig tökéletesen működik amit Moyes kitalált, jött is a pontrúgásból a gól.Ekkora szerencsét hogy Bowen nem ugrott elég nagyot, nagy színész ez a Mendy
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hagyjál már😃 szereznek még 15-16 pontot, télen erősödnek, ott is meglesz a 15-18 pont és sima bennmaradás.Kecskemét! Kecskemét! Kecskemét!Kipukkadt a Pakslufi. Kecsó is majd szépen leereszt.
jobbágy#JC6
Nemzetes és Méltóságos petey
Tudtam hogy a Paks Waltner alatt pár forduló után kipukkad, gyenge edző..
több mint 3 éve
Köszcsike.A Vasas-meccsekkel vallatni lehet. Annak ellenére is, hogy 1-0 ide.Azaz 1-1
nagylaza, főpohárnok
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
A Vasas-meccsekkel vallatni lehet. Annak ellenére is, hogy 1-0 ide.Azaz 1-1
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
De súlytalan a Chelsea. Eddig tökéletesen működik amit Moyes kitalált, jött is a pontrúgásból a gól.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Gondolom azért nem lett kiállítva, amiért az evertoni sem lett a sokkal csúnyább talpalásáért.Mondjuk ha mar ajandek, ahogy nezem, Van Dijk eleg szep ajit kapott azzal, hogy a 75. percben nem allitottak ki a talpalasaert. Nagy mazlija, hogy ennyire tisztelik ot a jatekvezetok, mert iden eddig forman kivul jatszik es eleg sok rossz utemu belepoje van.Tekintve hogy a plusz öt percből is hármat végig fetrengett a Newcastle, nem tudom ajándéknak tekinteni a 98. perces gólt.5 perces hosszabbításnál 98. percben lőtt gólt?Miért, mit adott?Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
eloel
Mikey
eloel
Mikey
Stez
Egyébként teljesen jogos, amit írsz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
A Vasas-meccsekkel vallatni lehet. Annak ellenére is, hogy 1-0 ide.
több mint 3 éve
Mondjuk ha mar ajandek, ahogy nezem, Van Dijk eleg szep ajit kapott azzal, hogy a 75. percben nem allitottak ki a talpalasaert. Nagy mazlija, hogy ennyire tisztelik ot a jatekvezetok, mert iden eddig forman kivul jatszik es eleg sok rossz utemu belepoje van.Tekintve hogy a plusz öt percből is hármat végig fetrengett a Newcastle, nem tudom ajándéknak tekinteni a 98. perces gólt.5 perces hosszabbításnál 98. percben lőtt gólt?Miért, mit adott?Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
eloel
Mikey
eloel
Mikey
több mint 3 éve
Ha egy 5 perces hosszabbításban 3-at ápolnak nem tudom ebben mi az amit adott az élet.5 perces hosszabbításnál 98. percben lőtt gólt?Miért, mit adott?Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
eloel
Mikey
eloel
Mindenesetre nagy meccs volt, a 2. félidő nagyon izgalmas is. Játszhatták volna a csapatok holnapig lehet akkor se lett volna gól. Volt nagy helyzete az Evertonnak is bőven, végső soron megérdemelt amúgy az osztoszkodás - sajnos.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tekintve hogy a plusz öt percből is hármat végig fetrengett a Newcastle, nem tudom ajándéknak tekinteni a 98. perces gólt.5 perces hosszabbításnál 98. percben lőtt gólt?Miért, mit adott?Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
eloel
Mikey
eloel
több mint 3 éve
5 perces hosszabbításnál 98. percben lőtt gólt?Miért, mit adott?Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
eloel
Mikey
több mint 3 éve
Könyörgöm, Istenem, csak a Felcsúttól ne...
több mint 3 éve
Ma milan a szebbik fele remelem unnepelni fog.hajra inter.hat remelem en is, hogy a szebbik fele fog es nyer a cimvedo
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Kecskemét! Kecskemét! Kecskemét!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 546
Ma milan a szebbik fele remelem unnepelni fog.hajra inter.
több mint 3 éve
Miért, mit adott?Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
eloel
több mint 3 éve
Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.amit az egyik kezével ad az élet, azt visszaveszi a másikkal 😛
Akurvaéletbemárbazmeg.
Mikey
több mint 3 éve
Életemben olyan hangosan nem kiáltottam fel akurvaéletbemárbazmeggel mint Salah kapufájánál itt a legvégén, szerintem két emelettel lejjebb is hallották.Akurvaéletbemárbazmeg.