Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Vinicius-szal mi a tok van? Tavaly eleg nagyot lepett elore iden ugyanakkorat vissza.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 346
Kecskemét:
- friss feljutók
- szív
- alázat
- taktika
Ennyi.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 424 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Ryan Reynoldsék közben kiejtik a Sheffield Unitedet az FA kupából.
iktriad
jinxtriad strikes again 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 454 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mekkora meccs volt ez.
Kenny
A Wrexham - Sheffield United? Az volt.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 802 — Omar's Coming Yo!
Mekkora meccs volt ez.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 454 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
És erre egál. 😀
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 945 — Colts Fan
Nagyon jó kis meccs az FA kupában.
több mint 3 éve
Ok, hogy nálunk a maximális cél a bennmaradás de basszus Fehérváron ennyi pénzből ugyanitt tartanak?
Bazzani
Ugyanitt nagyon jó kis feel good story a Kecskemété idén.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 274 — Axel Foley
Ok, hogy nálunk a maximális cél a bennmaradás de basszus Fehérváron ennyi pénzből ugyanitt tartanak?

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 274 — Axel Foley
Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.
A luxemburgi csodavédő is remekül mutatkozik be.
Bazzani
Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Stoki
Jó mondjuk nulla labdát kapott eddig.
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.
Bazzani
Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senki
Stoki
Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.
petey
A. Tavaly benn tartott minket.
B. Vissza az A-ra.
Bazzani
ezt értem. fehérváron is ment neki, aztán látványosan kezdett beleszarni, meg megsértődni, hogy lett mellé hozva még 1 csatár. utána meg tett érte bőven, hogy kiutáltassa magát. nálatok is ez lett volna egy idő után. hiába kezdették nemzetköziben is. fura az egész ember.
petey
Azért még mindig nagyobb bizodalmam lenne benne mint ebben a kopasz, Thaiföldet megjárt gólkirályban.
Budut már láttuk jól játszani.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 808 — Csodabogár
Hogy ez a kméti pálya hogy kapott játékra alkalmas minősítést…megye 3 gec

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 808 — Csodabogár
Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Bazzani
Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senki
Stoki
Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.
petey
A. Tavaly benn tartott minket.
B. Vissza az A-ra.
Bazzani
ezt értem. fehérváron is ment neki, aztán látványosan kezdett beleszarni, meg megsértődni, hogy lett mellé hozva még 1 csatár. utána meg tett érte bőven, hogy kiutáltassa magát. nálatok is ez lett volna egy idő után. hiába kezdették nemzetköziben is. fura az egész ember.

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 802 — Omar's Coming Yo!
Remélem igazak az öltözőfolyosói pletykák, hogy Szalai a Fradiba jön 1,5 évre.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 484 — Cowboys fan

Sixo
Fanni. Mondjuk csak a kapus kapott - megjegyzem: jogosan - sárgát, a rohamnéger nem
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 550 — Lucas Scott
50perc és brutálisan időt húz a Honvéd. A bíró partner benne szóval minden rendben.
Bazzani
Mondj egy bírót aki nem partner az időhúzásban?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 934
Csak felemelik a létszámot hogy ne a mádodosztályba kelljen az új stadionokba járni.
VASAS /Kispest
Csak ciki, ráadásul mindkettőnél közpénz tolvaj tulajok.
Hátha kilobbizzàk ha már klubot vezetni tehetségtelenek
több mint 3 éve
A Honvéd az ősszel már az NB II-ben fog játszani. Semmi elképzelés. Nem sokkal több tehetség. Végre beérett a remek tulajdonosi/szakmai munka "gyümölcse".
több mint 3 éve
Kikaptunk... egy újabb 6 pontos, teljesen nyerhető meccsen.
iktriad
A jaxet eljinxelheted, ezt ne, itt mondj igazat 😊
Stoki
Nem azt írtam? 😊
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
iktriad
A jaxet eljinxelheted, ezt ne, itt mondj igazat 😊
több mint 3 éve
iktriad
nincs még 15-20 perc vissza?😊 De remélem marad így most már persze.😊
zavi27
Semmi elképzelés nincs nálunk elől, míg az Újpest lendületben van.
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 776 — Amerikai sportok rajongója
iktriad
nincs még 15-20 perc vissza?😊 De remélem marad így most már persze.😊
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 935
Elképesztően tragikus a magyar szurkolói "kultúra".
90percből 80 a trágár pocskondiázás.
Bazzani
A magyar futball az évtizedek alatt elüldözte a szurkolói bázis túlnyomó részét. A középosztályt, az értelmiséget, a családokat, stb. A válogatott meccsekre azért nagyrészt vissza-visszatérnek ezek a rétegek, de a klubfutballban leginkább a régi időkre még emlékező öreg bácsik, egy maroknyi, a fenti rétegeket még képviselő klasszikus nézőréteg, és persze a primitív thug kultúrát képviselő ultrák maradtak meg.
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Bazzani
Stoki
Bazzani
Stoki
petey
Gólokat lőtt, erre játszák a focit!
több mint 3 éve
Elképesztően tragikus a magyar szurkolói "kultúra".
90percből 80 a trágár pocskondiázás.
Bazzani
"Ismételten megkérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák a csapatokat!"