Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
22 játékosból 3 magyar 😃United meccsen? 😮
jobbágy#JC6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Csúnya lett volna ha ezt megadjákHa testtel leütközi azt mondom 50-50 de kézzel ellökte, egyértelmű.
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
PfffffffffffLassitason nem latszik jól, de normál módban lehet látni hogy szépet lök rajta.
Tony Adams
Ezzel együtt megérdemeltük volna hogy ezt megadják ahogy elengedtük Martinellit.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez foul de Ramsdale-en nem volt az...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Pfffffffffff
több mint 3 éve
Nem szoktam Leicester meccset nézni, velük egyébként mi történt?Eladtak több játékost, senkit nem igazoltak. Ha kijönnek a gödörből talán meg lesz a bentmaradás, amúgy nálam ők az egyik esélyesek sajnos.
Hanni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szegény JC, és ez még szép is volt 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
22 játékosból 3 magyar 😃
több mint 3 éve
Kezd Ramsdale és Ødegaard, valamint Zinchenko is visszatér. COYG!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nem szoktam Leicester meccset nézni, velük egyébként mi történt?
több mint 3 éve
Reméljük hogy a skót sokáig marad, állítólag fiatal párti edző, ezzel sokat nyerne a klub a jövőben, mégha ma üvöltött is a labda a fájdalomtól😃Fuh baszki, az eredményen kívül semmi pozitívat nem tudok elmondani erről a Várda-Kispest meccsről, de igazából kb tökéletes is volt annak aminek szántam, hangolódásnak a MU-Arsenal ellen 😀 így az megint egy másik sportágnak fog tűnniDe, 6 magyar volt a kezdoben es 4 21 ev alatti sajatneveles.
Borbinho
Megnezni meg mindig nem vagyok hajlando, de talan vmi elindult egy normalis klubmodell iranyaba.
gabokocka
több mint 3 éve
A kutyafáját Mc..
több mint 3 éve
Fuh baszki, az eredményen kívül semmi pozitívat nem tudok elmondani erről a Várda-Kispest meccsről, de igazából kb tökéletes is volt annak aminek szántam, hangolódásnak a MU-Arsenal ellen 😀 így az megint egy másik sportágnak fog tűnniDe, 6 magyar volt a kezdoben es 4 21 ev alatti sajatneveles.
Borbinho
Megnezni meg mindig nem vagyok hajlando, de talan vmi elindult egy normalis klubmodell iranyaba.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
a töredék sztem áll, csak még az is magasMindezt ugy, hogy itthon peldaul egy focista keres csilliardokat ezzel, mig ha kb. barmely mas sportagat nezem (most szigoruan itthonra gondolok ez alatt), akkor toredeket keresik valogatott jatekosok. StezSzerintem nem teljesen frissek az információid ezen a téren, majd kérdezz utána, hogy mi pénzeket kezdtek el keresni az elmúlt években egyes kézilabdázók vagy vízilabdások...
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
volt olyan mondás hogy gyengébb mint a mennyeiilyenek mellett mire fel is szidjuk az mls-t?Azért bízok benne h a top4 bajnoksághoz mérve/képest volt csak szidva, és nem az MB1-hez 😀
www.facebook.com/watch/?v=410335667868800
Negritis, a vajda
Fuh baszki, az eredményen kívül semmi pozitívat nem tudok elmondani erről a Várda-Kispest meccsről, de igazából kb tökéletes is volt annak aminek szántam, hangolódásnak a MU-Arsenal ellen 😀 így az megint egy másik sportágnak fog tűnni
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 3 éve
ilyenek mellett mire fel is szidjuk az mls-t?Azért bízok benne h a top4 bajnoksághoz mérve/képest volt csak szidva, és nem az MB1-hez 😀
www.facebook.com/watch/?v=410335667868800
Negritis, a vajda
Fuh baszki, az eredményen kívül semmi pozitívat nem tudok elmondani erről a Várda-Kispest meccsről, de igazából kb tökéletes is volt annak aminek szántam, hangolódásnak a MU-Arsenal ellen 😀 így az megint egy másik sportágnak fog tűnni
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Mindezt ugy, hogy itthon peldaul egy focista keres csilliardokat ezzel, mig ha kb. barmely mas sportagat nezem (most szigoruan itthonra gondolok ez alatt), akkor toredeket keresik valogatott jatekosok. StezSzerintem nem teljesen frissek az információid ezen a téren, majd kérdezz utána, hogy mi pénzeket kezdtek el keresni az elmúlt években egyes kézilabdázók vagy vízilabdások...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Trossard mennyire krvajó kis játékos!
több mint 3 éve
ilyenek mellett mire fel is szidjuk az mls-t?The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 3 éve
Make that 18 goals this season for Dániel Gazdag. 🔥 pic.twitter.com/SYMhl3rTS5
— Major League Soccer (@MLS) September 4, 2022
több mint 3 éve
Ander Herrera and Iker Muniain reunited at Athletic Club.
— Get Spanish Football News (@GSpanishFN) September 2, 2022
📸 @AthleticClub pic.twitter.com/bGj6Js6mMB
több mint 3 éve
Tetszik amit eddig a Brighton csinál idén.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szerintem ha a nagyjábóli kezdőt játszatják is a kiscsapatok ellen, annak nem az az oka, hanem inkább az, hogy szezon eleje van és biztosra mennek, mert nem akarnak beragadni és lemaradni a fő vetélytárstól már az első pár fordulóban.Ha akkora olló lenne, akkor a cseresorral is simán hoznák a meccseket.Az utolsó három évben:Figyi Stez, oké, hogy van félig releváns tapasztalatod erről, de csak félig.Az egy dolog, hogy vannak az amerikai sportok, de hogyha azt nezem, hogy egy szimpla naponta, hajnaltol kezdve orakat keszul es rengeteg kilometert belerak, szamomra az az erokifejtes sem azonos azzal, hogy a focistak naponta edzenek masfel orat, ezt heti 5, neha 6szor, ezeknek az edzeseknek raadasul jo resze lotyoges, tehat egy teljesen mas erokifejtes. Es akkor hetente mondjuk nettoban 3 honapig van kettos terheles. De meccsenkent ugy mozognak 11-13 kilometert a futballistak, hogy ebben benne van a seta is, ergo ez szerintem iylen 7-8 km lehet meccsenkent, amit mondjuk nem setalva toltenek a jatekosok, hanem futnak rendesen, netan kocognak.Dehogy, eszemben sincs. Igazából leszarom a Rangerst 😂 Skóciában nekem maximum az Aberdeeen.Szó szerint heti két meccset játszottak az elmúlt hat hétben, nincs csapat, amelyik ezt bírná (max a Sziti, mert ők két teljes sornyi játékost boltoltak össze)Engedd el, warr csak a véremet szívja. De nem veszem fel, elég szar napja volt tegnap. Vasas meg Leeds meg még ki tudja melyik szakadt csapatnak szurkol😃szerintem nem is aludt
slowmotion
jobbágy#JC6
De ne vicceljünk már, hogy bármelyik profi, élvonalbeli csapat ne bírná el, hogy 3-4 naponta játszik. Átlagban 25-26 éves, ebből (meglehetősen jól) élő fiatalemberekről beszélünk.
Amúgy a csapathonlapok alapján a Rangers kerete 32 fő, a Celticé 27.
3-4 naponta egy meccs, valamennyire rotálva ne mondja nekem senki, hogy nem bírható. Ha nem bírják, akkor húzzanak a McDonald'sba krumplit sütni, vagy a Tescóba árufeltöltőnek, az talán kevésbé fárasztó.
Ott van pl az NHL. Ott átlagban két naponta játszanak meccset (de olyan is sokszor van, hogy 4 nap alatt 3 meccset), és ott 22-23 fős keretek vannak.
warr_b
Igen, megterhelo, igen, nem keves. De hogy ezek utan meg hetente ezert sirjanak top klubok, hogy ezt nem lehet, birni az viszont szerintem mar nevetseges. Mindezt ugy, hogy itthon peldaul egy focista keres csilliardokat ezzel, mig ha kb. barmely mas sportagat nezem (most szigoruan itthonra gondolok ez alatt), akkor toredeket keresik valogatott jatekosok.
De igaz ez kulfoldre is, mindenhova Amerikan kivul. Egyedul a major ligakban van teljesen mas kategoriaju fizetes es penz. Ezzel szemben ha a kosarat nezem, egy Barcelona- vagy Real-sztar keres evi 5-6-7 millio eurot szvsz, mig a focicsapatnal meg egy sztar keres alsohangon 12-15-20 millio eurot.
Ezert sem tudom megerteni Guardiola meg Klopp allando rinyalasat, hogy sokat kell jatszani es ezert szopnak allandoan.
Stez
Az egy dolog, hogy itthon fiszfasz edzések vannak, de mit szoktak mondani azok, akik külföldre szerződnek? Hogy az edzések intenzitása között ég és föld a különbség. Hogy ott arra trenírozzák a játékosokat (ezt már Dárdai mondta), hogy fáradtan, zokszigénhiányos állapotban is a jó döntéseket hozzák meg. Nem hiszem, hogy lötyögés lenne.
Másik oldalról viszont nincs akkora olló a két legjobb skót és a többiek között, hogy a többiek ellen a cseresorral állhassanak ki. Viszont mivel a BL-ben az ünneplős kezdő kötelező, a legjobbak kvázi állandóan játszanak.
Ha meg sérülés is volt, akkor.ilyen szempontból még szűkebb lett a keret.
Meg lehet nézni, hogy hova vezet, ha egy jáékos nem tud regenerálódni. Lassabban gondolkozik, hajszálnyival lassabban fut, nem nagy különbségek, de a végén összeadódnak.
slowmotion
80/67/46 pont (Celtic/Rangers/Motherwell) - covid miatti rövidebb idény, a Rangersnek mínusz egy meccse volt
102/77/63 (Rangers/Celtic/Hibs)
93/89/61 (Celtic/Rangers/Hearts)
Milyen lenne, ha akkora olló lenne...?
warr_b
De nem hozzák, azért kell az, hogy 80 százalékban a kezdő játsszon.
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"