Soccer
A gang of Roma fans threatened and abused Nicolo Zaniolo yesterday and another gang showed up at his house post-midnight and issued death threats, report ANSA. https://t.co/RuPtXVasPB
— Get Italian Football News (@_GIFN) January 30, 2023
Ha jól nézem 2 db balhátvédet már valaha játszott játékos van a City keretében, Sergio Gomez és az elsősorban középhátvéd Aké. Nem is értem, egyik sem tudja azt a szerepkört eljátszani amit Cancelo.es allitolag van opcio szezon vegen vasarlasra, 70 misiert.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Vadász keserű , Beloe Vodanagyon szivesen fogadok veled egy uveg vmi normalis piaban, hogy a kovetkezo 5 evben nem lesznek mindig top 3 a PLben.De utána 5-10 évig top3 lesznekegy olyan csapatrol beszelunk, amely jovore nem hogy a BLben hanem vszeg a szigeten kivul sem fog jatszani meccset maximum baratsagosat... es iden koltottek 500 millat eddig.Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
a TV-s, BL pénzek ezt jelentik jelenleg
minden sportban megvannak ezek az inflációs dolgok
Negritis, a vajda
csebi
slowmotion
csebi
nagyon szivesen fogadok veled egy uveg vmi normalis piaban, hogy a kovetkezo 5 evben nem lesznek mindig top 3 a PLben.De utána 5-10 évig top3 lesznekegy olyan csapatrol beszelunk, amely jovore nem hogy a BLben hanem vszeg a szigeten kivul sem fog jatszani meccset maximum baratsagosat... es iden koltottek 500 millat eddig.Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
Negritis, a vajda
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Hülye lenne a Benfica visszautasítani, ha ezek az agyhalott kotonszökevények valóban 120 misit ajánlanak.Meeting ongoing between Chelsea and Benfica for Enzo Fernández. Talks are taking place right now as Chelsea will push until the end. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 30, 2023
Chelsea proposal: €120m in different installments. No issues on player side and personal terms. pic.twitter.com/p8efV1DZ8Z
Nyáron Zinchenko most Cancelo, ki marad ha mindenkit eladnakerdekes. Pavard utanra jo lesz jobb oldalra (bar igy akkor Stanisicnek annyi). mondjuk nem ertem a Cityt miert nem kell nekik. foleg, hogy meg van hatra 4 ev a szerzodesebol, ideit nem szamolva.
Sixo
Nyáron Zinchenko most Cancelo, ki marad ha mindenkit eladnakMi van, kivonulnak az arabok?
FC Bayern are closing in on deal to sign João Cancelo from Manchester City on loan, as first called by @David_Ornstein — agreement at final stages between the two clubs! 🚨🔴 #FCBayern
Manchester City are prepared to let Cancelo leave as player has already accepted Bayern. pic.twitter.com/hWT2OrxoSK
Sixo
FC Bayern are closing in on deal to sign João Cancelo from Manchester City on loan, as first called by @David_Ornstein — agreement at final stages between the two clubs! 🚨🔴 #FCBayern
Manchester City are prepared to let Cancelo leave as player has already accepted Bayern. pic.twitter.com/hWT2OrxoSK
De utána 5-10 évig top3 lesznekegy olyan csapatrol beszelunk, amely jovore nem hogy a BLben hanem vszeg a szigeten kivul sem fog jatszani meccset maximum baratsagosat... es iden koltottek 500 millat eddig.Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
Negritis, a vajda
csebi
egy olyan csapatrol beszelunk, amely jovore nem hogy a BLben hanem vszeg a szigeten kivul sem fog jatszani meccset maximum baratsagosat... es iden koltottek 500 millat eddig.Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
És akkor már pár éve megkérdeztem ugyanezt, akkor mindenki irreálisnak minősítette a kérdést, érdemi válasz nem jött rá:nem ebben az évtizedben
Mikor lesz az első 1 milliárd eurós játékos?
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mikor lesz az első 1 milliárd eurós játékos?
Lehet szidni az arabokat/amcsikat, de ha az üzbég bajnokság érné meg nekik gazdaságilag/politikailag, akkor oda fektetnének be.
asszem 2 évig kapnak amúgy, hogy a feljutás utáni költekezések ne vigyék csődbesőt, a kieső Norwich még a következő évben is kap pénzt, ha nem jut egyből visszaAkarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀amíg nincs betartatva rendesen az FFP addig nem fog kiderülni, de sztem nem csak ők tehetik meg
Beki
www.statista.com/statistics/1231497/revenue-of-football-clubs-in-2021/
www.planetfootball.com/quick-reads/premier-league-prize-money-2021-22-club-by-club-breakdown-man-city-liverpool-chelsea/
a kieső norwich is 100 milliót kapott a PL-től, szóval sztem nem meglepő ez
hogy lehetne okosabban? persze
Negritis, a vajda
slowmotion
sőt, a kieső Norwich még a következő évben is kap pénzt, ha nem jut egyből visszaAkarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀amíg nincs betartatva rendesen az FFP addig nem fog kiderülni, de sztem nem csak ők tehetik meg
Beki
www.planetfootball.com/quick-reads/premier-league-prize-money-2021-22-club-by-club-breakdown-man-city-liverpool-chelsea/
Negritis, a vajda
Akarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀amíg nincs betartatva rendesen az FFP addig nem fog kiderülni, de sztem nem csak ők tehetik meg
Beki
Akarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
Negritis, a vajda
Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
Pedro Porro 🚨⚪️ #THFC
Tottenham had medical tests booked today in order to complete the deal, agreed on Saturday as player said goodbye to the fans.
Sporting changed details/conditions of the deal right before signing documents.
Talks continue today to resolve the issues. pic.twitter.com/Fx4cuRSmsw
🚨 Tottenham move for Pedro Porro is off after Sporting Lisbon reneged on terms of proposed deal. 23yo distraught after #SportingCP president told right wing-back that following Saturday’s League Cup final he would be allowed to leave @TheAthleticFC #THFC https://t.co/K7iBJUBNmj
— David Ornstein (@David_Ornstein) January 30, 2023
Három éve meg még a takarítókat is ki akarták rúgni.Understand Arsenal second bid for Moises Caicedo worth £70m fee with add ons included has been immediately rejected by Brighton tonight. 🚨🔵🇪🇨 #AFC #BHAFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 29, 2023
Should Arsenal make a new proposal in the next 48 hours, it’d be a potential record fee for the club. pic.twitter.com/6mXNfsKI64
Sixo
Akárki akármit mond, azért kezd lassan nemszimpi lenni a csúzlis bajnoki cím, értem én, hogy csak 5-8 pont az előny, de baszki ez olyan, mint az MLB...
Understand Arsenal second bid for Moises Caicedo worth £70m fee with add ons included has been immediately rejected by Brighton tonight. 🚨🔵🇪🇨 #AFC #BHAFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 29, 2023
Should Arsenal make a new proposal in the next 48 hours, it’d be a potential record fee for the club. pic.twitter.com/6mXNfsKI64
Chris Smalling could be on his way out of Romahttps://t.co/WgZruj0nbI
— talkSPORT (@talkSPORT) January 29, 2023