Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Alternatív valóság level végtelen:  rangado.24.hu/magyar_foci/2022/09/01/szijjarto-peter-ujra-van-magas-szinvonalu-magyar-futball-czibor-zoltan-megemlekezes/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 714 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Auba az elátkozott 9-esben fog nálunk játszani, egyértelmű bust lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 616
Így, hogy a tavalyihoz képest gyakorlatilag kicserélődött a teljes védelem, most látszik igazán, hogy mennyire nem szint a Meggájver, Shaw, Lindelöf trió. Mondjuk a háromból csak hűtőfejet küldeném el, a többi jó lenne depthbe.

Tetszik eddig amit csinál ETH. Látszik, hogy nem akar mindent egyszerre, hanem szépen lépcsőről lépcsőre szeretne haladni. Ami eddig jól látszik, hogy mennyit fejlődött, az maga a teljes védelem és ami ezen talán a legtöbbet segített az a labdakihozatalok. Végre DDG-től nem várja el senki, hogy olyan helyekre passzoljon, ahova nem tud... Nem veszítünk el minden harmadik labdát a saját térfelünkön. Érdekes volt amúgy, hogy amikor bejött Casemiro, pont ő volt ebben a gyenge pont, eléggé Fredezett ott középen. Úgy látszik neki kell még idő, hogy belerázódjon. Személy szerint az Arsenal ellen sem kezdetném még. Mondjuk már így is elöntötte a zinternetet a "a padra vettük meg ennyi pénzé'" kommentek... 😀

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
CR eléggé kilóg.
Lefelé.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Ha mi rúgjuk az első gólt a MU ellen akkor nem lesz baj. Ha mi kapjuk akkor az viszont nagy teszt lesz.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nketiah jó volt a szélen, tud ott játszani. Legalább lenne játékideje, ami nála mindennél fontosabb.

Lokongánál ami tetszett stat: a legtöbb (8) progressive pass a csapatban neki volt. Aztán jött Odegaard.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Chelsea órák alatt elintézik a dealt, mi meg szopunk. Transfer window eleje jó volt, de ezt az utolsó pár hetet benézték Edu és Arteta
Heisman nádor
Mármint D. Luiz?
21 milliót ajanlottak harmadszorra, az AV 40 körül szeretne.
De ha összejön, logikus lesz. Brazil, teljes nevében van Gabriel. És Arteta ismeri a Cicibõl.
ulpianus
Kedvelem a srácot, de ha most bedobunk mindent és behúzzuk, az nekem azt sejteti, hogy Partey nagy sz.rban van..
Tony Adams
Tavaly ezen ment el BL-hely, hogy a KP rotálás gyenge volt. Elengedtünk 3 embert az utóbbi napokban, lehet regisztrálni játékosokat. És nem is Partey a baj, hanem Elneny sérülése inkább, ő is már 30 lesz. De ugyanez a szélen, elengedjük Pépét, és nincs igazi riválisa Sakanak. Volt Pedro Neto, Mudryk, Yeremy Pino, azt nem jön oda senki.

Elneny hosszabb ideig out, így 4 CM van : Partey, Sambi, Xhaka és Vieira, aki Ødegaard szerepkörében komfortosabb
Heisman nádor

Én em bánom, ha nem lesz most kész a csapat, rohadt fiatalok vagyunk, és kurvasok pénzt beleöltek most is a projectbe.
A Cityt koppintsuk, nem a mostanit,hanem az évekkel ezelőttit, akkor náluk is jellemző volt a nagyon rövid pad, és az univerzális játékosok használata.
Szemmel láthatóan próbálkozunk, de nem lehet lehúzni bennünket, ez tetszik.
Tony Adams
Lehet én aggódom túl a keret mélységét (és annak hiányát), mert eredménykövető szinten követem most az elmúlt pár napban hogy jöhet e valaki 😀
Mondjuk FFP elintézéséhez vannak szerintem jó szakemberek megfizetve, az ki van számolva. És a PL-nek is van FFP-je országon belül, szerintem már ott elbuktunk volna.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Chelsea órák alatt elintézik a dealt, mi meg szopunk. Transfer window eleje jó volt, de ezt az utolsó pár hetet benézték Edu és Arteta
Heisman nádor
Mármint D. Luiz?
De ha összejön, logikus lesz. Brazil, teljes nevében van Gabriel. És Arteta ismeri a Cicibõl.
ulpianus
Kedvelem a srácot, de ha most bedobunk mindent és behúzzuk, az nekem azt sejteti, hogy Partey nagy sz.rban van..
Tony Adams
Tavaly ezen ment el BL-hely, hogy a KP rotálás gyenge volt. Elengedtünk 3 embert az utóbbi napokban, lehet regisztrálni játékosokat. És nem is Partey a baj, hanem Elneny sérülése inkább, ő is már 30 lesz. De ugyanez a szélen, elengedjük Pépét, és nincs igazi riválisa Sakanak. Volt Pedro Neto, Mudryk, Yeremy Pino, azt nem jön oda senki.

Elneny hosszabb ideig out, így 4 CM van : Partey, Sambi, Xhaka és Vieira, aki Ødegaard szerepkörében komfortosabb
Heisman nádor

Én em bánom, ha nem lesz most kész a csapat, rohadt fiatalok vagyunk, és kurvasok pénzt beleöltek most is a projectbe.
A Cityt koppintsuk, nem a mostanit,hanem az évekkel ezelőttit, akkor náluk is jellemző volt a nagyon rövid pad, és az univerzális játékosok használata.
Szemmel láthatóan próbálkozunk, de nem lehet lehúzni bennünket, ez tetszik.
több mint 3 éve
Heisman nádor
Mármint D. Luiz?
ulpianus
Tony Adams

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Neee most èn mondanám azt hogy bírja mèg ki azt az egy èvet....
dande2
Barcelonaban a helye nem abban a putriban de ha már így alakult nem biztos hogy jó ötlet újra egy személyessé tenni a csapatot bár Xavi ennél okosabb
playmaker90
Ez egyértelmű de mind anyagilag mind csapatèpítès szempontjából kevésbè szerencsès. De ha mondjuk Depayt mègis elengednènk akkor mèg helye is lenne.
dande2
Depay-Asensio cseréről pletykálnak most erősen.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 465 — Cowboys fan
Arthur nagy steal lehet a Poolnak.
Kenny
remélem egy kiszabott vátesz vagy
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 714 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Sixo
fú de ronda | a mez |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Heisman nádor
Mármint D. Luiz?
ulpianus
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Heisman nádor
Mármint D. Luiz?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 575 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Barcelonaban a helye nem abban a putriban de ha már így alakult nem biztos hogy jó ötlet újra egy személyessé tenni a csapatot bár Xavi ennél okosabb
playmaker90
Ez egyértelmű de mind anyagilag mind csapatèpítès szempontjából kevésbè szerencsès. De ha mondjuk Depayt mègis elengednènk akkor mèg helye is lenne.
több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
dande2
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 575 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
⁉️ KI A TITOKZATOS ÉRKEZŐ ⁉️

〽️ Ahogy közeledünk a deadline-hoz, úgy érkeznek újabb és újabb hírek Gerard Romerotól. Elsőként ő számolt be arról, hogy egy meglepetés igazolás várható még ma.

⚠️ Most azonban tovább fokozta a tétet:

"Nem állunk készen arra, ami történni fog." - állítja Romero.

🔎 Na, de ki ez a hatalmas igazolás, aki évi 6 milliót tesz majd zsebre? Más források barcelonai kötődésű játékosról spekulálnak, ugyanis ilyen bérért más klasszis nem nagyon jönne.

📝 És akkor még egy idézet az újságírótól: "Jorge Messi Barcelonában van."

🎯 Bumm. Vajon csak hangulatkeltés vagy csak blöff? De miért tenne ilyen állításokat egy neves újságíró? Az biztos, hogyha végül nem érkezik senki, Romero alaposan aláássa a saját tekintélyét.

💬 De mi van, ha bejön a spekuláció? Vajon Lionel Messi ma hazatér ❓
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Arthur nagy steal lehet a Poolnak.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 231 — The Mathematician
A Forest leigazolta a Champo eddig legjobb formában lévő játékosát, Josh Bowlert. Romano szerint pedig az 5 éves szerződés le van egyeztetve Douglas Luiz esetében, de a Villa baszakszik...
Heisman nádor
A Forest tulaja mindenki álmát teljesíti, a való világban Futball Managger-ezik. örülök neki, de nincs az az edző, aki ennyi játékost be tud építeni, borzasztó nagyot fognak pofára esni.
Tony Adams
VB után sztem működhet a csapat, kérdés az mire lesz elég

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A Forest leigazolta a Champo eddig legjobb formában lévő játékosát, Josh Bowlert. Romano szerint pedig az 5 éves szerződés le van egyeztetve Douglas Luiz esetében, de a Villa baszakszik...
Heisman nádor
A Forest tulaja mindenki álmát teljesíti, a való világban Futball Managger-ezik. örülök neki, de nincs az az edző, aki ennyi játékost be tud építeni, borzasztó nagyot fognak pofára esni.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/09/01/mls-philadelphia-union-gazdag-daniel-klubrekord-alapszakasz/

Ha esetleg nem látta volna vki:
 youtu.be/o5qXsjJpimo
empty taxi
Nagyon megy a srácnak,és nem fanyalogni jöttem, de bármikor MLS gólokat nézek, az az érzésem, hogy egy átlagos európai bajnokságban a védőket, kapusokat a meccs után a stadion mögötti sikátorban tarkón lőnék a helyezkedésük, mozgásuk miatt.
Tony Adams
Én rendszeresen nézek mlst mert az itteni espn adja a meccseket, nevetséges az egész amit védekezésként előadnak a csapatok. Sallói erre a remek példa, európai bajnokságban simán lenyomnák, ott meg villog.
Gazdagban több a potenciál mert ő nem csak ebből a hibákból/hiányosságokból él, de amilyen gólokat lő a számukat nyugodtan minimum kettővel el lehetne osztani.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal