Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 549 — Lucas Scott
na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕
csebi
* talán utolsó Atlétis szezonjában
zacknorb
nem csak talan, mar bejelentettek, hogy szezon vegen kanyi. ezert irtam, hogy nagy kar, mert szebb bucsu lett volna. rengeteget koszonhetunk neki.
csebi
Az van bejelentve, hogyha nincs top4, a vezetőség dönt a következő szezonról, ami az utolsó a kontraktjában.
zacknorb
akkor rosszul tudom. pedig eskuszom, hogy itt is lattam beteve egy tweet-et errol ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
na akkor Simeone utolso szezonjaban trofea nelkul marad. nagy kar, megerdemelte volna 😕
csebi
zacknorb
nem csak talan, mar bejelentettek, hogy szezon vegen kanyi. ezert irtam, hogy nagy kar, mert szebb bucsu lett volna. rengeteget koszonhetunk neki.
csebi
Az van bejelentve, hogyha nincs top4, a vezetőség dönt a következő szezonról, ami az utolsó a kontraktjában.
több mint 3 éve
csebi
zacknorb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 108 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
csebi
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 346
csebi
Btw csodálatos gólt rúgtak..
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 127 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nah végre hiányposztra is akarnak igazolni

Sixo
Reece James mögé, ahelyett hogy KP-ra jönne a frissítés. Mindegy így költhetnek 😀
Heisman nádor
Idén 8 meccsen lépett pályára 20 forduló alatt, abból 2szer meccs közben le kellett cserélni sérülés miatt. 600 perc az 6.5 meccsnyi játékperc egész szezon folyamán. Kell valaki mögé ez nem kérdés.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 280 — "Montoya por favor!"

Sixo
Reece James mögé, ahelyett hogy KP-ra jönne a frissítés. Mindegy így költhetnek 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Megnézték egy Pl meccset ilyen kamerán keresztül

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Várható volt, amíg az elmúlt években ten Hag-al uralták az Eredivisiet és a BL-t is helyt álltak, sőt, addig idén 5.ek.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 678 — Így remélem megfelelek nektek.....
csak megint kiszenvedik....
több mint 3 éve
vége 😕
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 934
El
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 182
Ezt a keretet középtől felfele már 5 éve robbantani kellett volna, Kroos Modric elől szélen meg nincs olyan játékos aki meghatározó lehet hosszabb távon, Rodrygo és Asensio semmiképp. Most a góljától függetlenül, Rodrygo egy extra csere aki mindig hozza amit kell, de mint kezdő nálam nem Real szint.
Ancelotti kurva jó edző, de már 20 éve is csak időszakokra tudta összeszedni a Milant és sorozatosan bukott el a bajnokságban illetve jutott BL döntőbe. Óriási hiba volt nem szerződtetni Haalandot és elengedni Ödegaardot.
KeyG
Haaland amíg Benzema aranylabdas formában volt tök felesleges lett volna. Sajnos a norvég idén nyárig már nem akart várni.

Öde egy Isco 2.0 volt Madridban, semmi extra. Lacazette behatólag ápolta a kis lelkét és onnantól tűnik értelmes focistának. Mondjuk szerintem max egy Özil klón
FLZOLI
Benzema rengetegszer támadásnál nem a kapu előtt van, pont volt a végén egy támadás utolsó 5-6 percen belül, passzolgatnak a 9-es poszton meg senki. Értem én, hogy összjátékba próbál segíteni a többieknek és őt nem is engedném el, de ő egy 9-es. Szerintem elférne a kettő egymás mellett.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 8 221
Savic kipontozodott nem is kiallitottak. Hiba volt fenthagyni, annyira latszott hogy ez a cel.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 775 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ezt a keretet középtől felfele már 5 éve robbantani kellett volna, Kroos Modric elől szélen meg nincs olyan játékos aki meghatározó lehet hosszabb távon, Rodrygo és Asensio semmiképp. Most a góljától függetlenül, Rodrygo egy extra csere aki mindig hozza amit kell, de mint kezdő nálam nem Real szint.
Ancelotti kurva jó edző, de már 20 éve is csak időszakokra tudta összeszedni a Milant és sorozatosan bukott el a bajnokságban illetve jutott BL döntőbe. Óriási hiba volt nem szerződtetni Haalandot és elengedni Ödegaardot.
KeyG
Haaland amíg Benzema aranylabdas formában volt tök felesleges lett volna. Sajnos a norvég idén nyárig már nem akart várni.

Öde egy Isco 2.0 volt Madridban, semmi extra. Lacazette behatólag ápolta a kis lelkét és onnantól tűnik értelmes focistának. Mondjuk szerintem max egy Özil klón

több mint 3 éve

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 182

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 775 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az szép volt

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 934
Ez mi boka
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 339
Rodrygooool 😮

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 339
Viniciusnak szólhatna valaki, hogy kapásból, egyből is rá lehet rúgni kapura a labdát, nem kell próbálkozni az átvétellel....löhetett volna 2 gólt ma ilyenből..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!