Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 575 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érte megérte elpaterolni Destet 😀

empty taxi
Akkor ha Alonso is èrkezik darabra megleszünk hátul is ,🤪🤪🤪 róla egyébként már èvekkel ezelőtt volt szó, sokkal több pènzèrt, anyagilag mindenkèpp jobb. Talán sikerül újra felépíteni, mert volt amikor annyira nem volt rossz (ha jól emlékszem😊)
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
Zsuzsi novemberben, a görögök ellen búcsúzhat s lehet egyben rekorder.
Csak addig pusholták az MLSZ-t és Rossi-t, hogy muszáj volt belemenni…
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Érte megérte elpaterolni Destet 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 398
Arthur -> Pool (kölcsön 1 év)
Hát jó, darabszámnövelőnek jó lesz mert elfogyott a keret, pénz meg nincs hírtelen 80-100 leakasztani a top célpontokat Aug végén.
alatriste
Aha, tökéletesen illik a sérülékenyek közé.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Arthur -> Pool (kölcsön 1 év)
Hát jó, darabszámnövelőnek jó lesz mert elfogyott a keret, pénz meg nincs hírtelen 80-100 leakasztani a top célpontokat Aug végén.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 575 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Marcos Alonso-Abu+14 milla csere tetszik, sok sikert neki, csak a Spurs ellen legyen nyugiba 😛
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Inkább az a szomorú hogy ő gólkirály lehetett simán
ozibozi
Ahol egy Radó 13 góllal gólkirály lehet, ott én már nem lepődöm meg semmin.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 205
Inkább az a szomorú hogy ő gólkirály lehetett simán
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Szomorú történet ez is. Ma már találkoztam is vele Pakson.
 www.telepaks.net/2022/09/01/ujra-paksi-mezben-hahn-janos/?fbclid=IwAR2fOfF7msT0yTEB4K1Nw_C0_RMOUff3RksXQPNxajlu17vt9LXKehp8i6Y
Matthew99
Újabb parádés külföldi karrier. És
ez a faszi hétszeres válogatott, hihetetlen.
Már várom a szokásos bullshitet, hogy "nem értem, miért nem játszottam, pedig az edzéseken mindig dicsértek, az edző is azt mondta, hogy elégedett a munkámmal, mégsem kerültem be a csapatba".

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 343 — Invisible man
Szomorú történet ez is. Ma már találkoztam is vele Pakson.
 www.telepaks.net/2022/09/01/ujra-paksi-mezben-hahn-janos/?fbclid=IwAR2fOfF7msT0yTEB4K1Nw_C0_RMOUff3RksXQPNxajlu17vt9LXKehp8i6Y

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Elvileg Eduék dolgoznak azon hogy a tegnapi gólszerző Douglas Luiznak ne kelljen visszautaznia, hanem maradhat nálunk egyből.

Teljes név : Douglas Luiz Gabriel Soares de Paulo - Sign him on

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elliott magasan a legjobbja 4 forduló után a keretnek. 19 évesen beszarás mit csinál. Határozott, folyton lefordul a labdával, baromi jól osztogat vagy cipeli fel. Nem tudom ki a 3. középpályás ha mindenki egészséges de az tuti, hogy Fabinho mellett az Ő helye is megkérdőjelezhetetlen. (Talán am Thiago a 3.)

Mot meg vegye már észre Klopp, hogy ennyire a vonalra húzva kb emberhátrány. Fájdalmasan gyenge. Nem mondom h beljebb jobb lenne mert minden labda méterekre pattan tőle az meg mindegy hogy hol áll fell. De már a falat kapartam amikor végre át tudta venni is 1-1 ezni akart folyton amik 10-20%-át meg is nyerte... Baromira nem szeretném ha igazam lenne de én is a "Mané maradjon inkább" tábort erősítettem.

Darwin visszajövetele sokat fog változtatni, talán Salahnak is jobban fog menni de, hogy Gomeznél meg Hendonál is gyengébb egyelőre az egyiptomi az nagyon látványos.

Am a 2. félidő második felében a 4231 is jobban nézett már ki még úgy is h Szalah volt a csatár, akinek kb 30p alatt 1szer lehetett hallani a nevét.
Egy
Fabinho - Elliot,
Diaz - Bobby - Carvalho,
Nunez
231-et megnéznék a városi derbin. Úgy se akarnak majd sokat támadni nem lenne gond h Harvey a dupla hatos Fab mellett.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 615

steelwolf
A klasszikus ami eszembe jut erről: "Aki megkérdőjelezi a nőiességemet, az bekaphatja a faszomat" 😀

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 699 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/09/01/mls-philadelphia-union-gazdag-daniel-klubrekord-alapszakasz/

Ha esetleg nem látta volna vki:
 youtu.be/o5qXsjJpimo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 522 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kiégett Vasas SC lehet a csapat új neve…
Márkvárt NB2-ből nem tűnt ki.
Baráth NB3 szint.
Otigba, Pátkai, Hidi, Holender, padon Litauszki, Radó, Novothny… vicc ez a csapat.
jobbágy#JC6
Hogyhogy csak 1-0-ra tudtátok verni ezt a vicc csapatot a nemzetközi sztárokkal? 😁

7.8 millió vs 41.4 millió.

Azt hittem gurítotok egy négyest. Tokmacnak kéne tolni egy kis lóvét, ilyen aprópénzért megértem, hogy szart se hajlandó csinálni.
warr_b
Te is tudod, miről beszélek. Minden feltétel adott egy jó csapathoz, de nagyon durván a másik irányba mentek
jobbágy#JC6
Igen. Erről kb egyedül Kuttor tehet. Na jó, meg kicsit Nagy Miki.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 230 — The Mathematician
Ketten is fekszenek bazmeg. 😂😂😂😂

Ennyire undorítóan az evertonosok sem szoktak időt húzni.
Mikey
Úgy érzem mostmár csak 1 hajszál választ el, hogy teljesen hátat fordítsak ennek a játéknak. A tiszta játékidőért egyre nagyobb az igényem. Utálom ezt...
shagi0206
jep, kurvára szükség lenne rá
ez is megint olyan volt hogy teljesen jogos azt kikéírni hogy +2-3 perc rá lett húzva az eredeti időre
de az is jogos hogy ráhúzta a bíró
Negritis, a vajda
Csak a fociban van ilyen szamban fetrenges.mashol is elofordul de ennyire szignifikansan nem.
A futo ora miatt is lehet ez.
YoungZeeZee
nekem a fő bajom az időhúzás, az hogy rájátszik egy ütközésre jóva
nba-ben is vannak ilyenek, csak nem annyira bosszantó mert olyankor áll az óra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Baráth NB3 szint.
Otigba, Pátkai, Hidi, Holender, padon Litauszki, Radó, Novothny… vicc ez a csapat.
jobbágy#JC6
Hogyhogy csak 1-0-ra tudtátok verni ezt a vicc csapatot a nemzetközi sztárokkal? 😁

Azt hittem gurítotok egy négyest. Tokmacnak kéne tolni egy kis lóvét, ilyen aprópénzért megértem, hogy szart se hajlandó csinálni.
warr_b
Te is tudod, miről beszélek. Minden feltétel adott egy jó csapathoz, de nagyon durván a másik irányba mentek
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546

Mikey
Úgy érzem mostmár csak 1 hajszál választ el, hogy teljesen hátat fordítsak ennek a játéknak. A tiszta játékidőért egyre nagyobb az igényem. Utálom ezt...
shagi0206
ez is megint olyan volt hogy teljesen jogos azt kikéírni hogy +2-3 perc rá lett húzva az eredeti időre
Negritis, a vajda
Csak a fociban van ilyen szamban fetrenges.mashol is elofordul de ennyire szignifikansan nem.
A futo ora miatt is lehet ez.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Na egy kicsit megnyugodtam a meccs után, és átgondoltam a látottakat.
1. Sambinak kellett 5 perc amég belerázodott a meccsbe, de lehozta amit kellett. Néha belebakizgatott pár labdába, megesik, de Elneny szintjét lehozta. Annyira nem pressingelték le, szóval ott még lehetnek bajok, viszont biztató volt a mai. Boldog lehetsz Ulpi, én is az vagyok 😊 És Partey folyamatos sérüléseivel lesz neki hely, szerintem Elnenyvel többet nem hosszabbítunk, az ő helyére jön majd az új CM.
2. Ødegaard ha kiesik, az komoly baj lehet. Jelenleg ő a legjobb játékos szerintem a csapatban, és 23 évesen elképesztően vezeti a csapatot, folyton kommunikál a társakkal, és óvja őket a bajtól. Amikor áll a labda, az ő testbeszédét nézem egyből.
3. Nketiah, nos egy kicsit megkövezem magam a múlt heti után. Jól tartotta a labdát, jó csere volt Artetatól ma. Ha ezt tudja hozni 90 percig, ilyen magabiztossággal, akkor elismerem hogy tévedtem.
4. A védelemmel nagyon meg vagyok elégedve, Ramsdale is beszélt erről, hogy kezdenek összeszokni.
5. Sakaról volt szó, szegénynek nagyon kell hogy betaláljon. Vieirát becserélném oda legközelebb, ő jobban assist-minded játékos.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 522 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Baráth NB3 szint.
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Baráth NB3 szint.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 465 — Cowboys fan
sajnálom a Nyú... nagy büdös lófaszt sajnálom. prime Atletico performanszt toltak. még az időhúzáshoz is húzták az időt.
Pope meg valszeg nem látta a tavalyi Neverton elleni meccset, amikor Prickford minden labdára ráhasalt... 0-2 után már nem volt jókedve, amikor meg Alisson trollkodott egyet, akkor meg végképp nem.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 465 — Cowboys fan
Istenem... Jó, hogy nem engedi a 100. percig
dugo93
igazából hosszabbíthatott volna nyolc percet is
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 230 — The Mathematician

Mikey
shagi0206

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!