Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Sambi eddig jól tolja!
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 377 — Csodabogár
elmegy a var a kurva annyába

má bocs

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 463 — beers & Packers
Kibaszott kurva életbe...
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
ez a spori hülye, védő felemelte és eldobta Sakat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jajj baz+ Tócsa, de kellett ő még ide!
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
Kuttor be van baszva?

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 377 — Csodabogár
Rockov XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Rockov 😀 szépvótfiam

több mint 3 éve
Arzenyálosok! Csak engem zavar hogy 2 nap és vége az átigazolási időszaknak, de nincs igazából semmi jele hogy egy közeppályást és szélsőt igazolunk? Legalább a 2-ből az egyiket, mert Fabio Vieira legalább az egyik helyre jó lehet egy kisebb taktikai váltással. Hiába ez a jó kezdés, ebből eldobhatjuk, semmi depth nincs ezen a két poszton. CDM jelenleg nincs is, mert Partey és Elneny, sőt még Zinchenko is sérült. Ulpi kedvencét meg nem dobnám be a mélyvízbe. Esetleg White felmozog és Tomiyasu lesz az RB? Nem hiszem hogy Eduék azt gondolnák hogy kész a csapat, de akkor minek engedtük el Pépét, ha nem jön oda senki? A MU ellen meg teljesen ki lesz fáradva a csapat, ETH megint rúgathatja a Rashfordnak a labdát.
Heisman nádor
Próbálkozni próbálkozunk, tutira húzunk egy hatost, de én megnézném ott Sambit is, lehet hogy este ő kezd?
Szélsőről is dumálnak, oda szerintem max kölcsön hoznák valami létszám felettit, mert bár kell ember, de az FFP szabályok rohadtul szorítanak, mert két költekezős év után több száz milla mínuszban vagyunk Ez a keret még nincs kész, de engem nem zavar, ha nem is lesz kész most. Szélsőt akár játszhat T-Bag, vagy Smith-Rowe is.
Tony Adams
Elvileg még 50 millió fontos kerete van Eduéknak, és azon ügyeskednek, hogy Danilo a Palmeirasból és Mudryk is csatlakozzon a kerethez. Amúgy CDM/CM kell (Danilo/Tielemans), a szélen akár még Reiss Nelsonnak is adnék egy esélyt csereként. FM-ben jól ment nálam 😀
Heisman nádor
Olvastam mind2 igazolásról, de nem tartom reálisnak hogy kb 24 óra alatt összedobjanak két EUn kívüli srác munkavállalásiját/szerződését/orvosiját.
Én marha elégedett lennék egy Tielemans igazolsának, plusz vmi lepattanó wingernek.
Nelsonra én is kíváncsi lennék, remélem az UEFA kupában kap majd meccset.
Tony Adams
Az ukránoknak most elvileg gyorsított a process, ki tudja. Nelson amúgy távozott volna, csak megsérült.

Közben ma végül Zinchenko se játszik, hogy a MU ellen pályán lehessen. Ulpi előre megmondom hogyha szar lesz a lieblinged akkor az a te hibád 😉 😛

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 520 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ismét parádés összeállítás Kuttortól 😂

Sima 0-4 kinéz.
Hátha utána végre kibasszuk őt is, mint Pekárt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Arzenyálosok! Csak engem zavar hogy 2 nap és vége az átigazolási időszaknak, de nincs igazából semmi jele hogy egy közeppályást és szélsőt igazolunk? Legalább a 2-ből az egyiket, mert Fabio Vieira legalább az egyik helyre jó lehet egy kisebb taktikai váltással. Hiába ez a jó kezdés, ebből eldobhatjuk, semmi depth nincs ezen a két poszton. CDM jelenleg nincs is, mert Partey és Elneny, sőt még Zinchenko is sérült. Ulpi kedvencét meg nem dobnám be a mélyvízbe. Esetleg White felmozog és Tomiyasu lesz az RB? Nem hiszem hogy Eduék azt gondolnák hogy kész a csapat, de akkor minek engedtük el Pépét, ha nem jön oda senki? A MU ellen meg teljesen ki lesz fáradva a csapat, ETH megint rúgathatja a Rashfordnak a labdát.
Heisman nádor
Próbálkozni próbálkozunk, tutira húzunk egy hatost, de én megnézném ott Sambit is, lehet hogy este ő kezd?
Szélsőről is dumálnak, oda szerintem max kölcsön hoznák valami létszám felettit, mert bár kell ember, de az FFP szabályok rohadtul szorítanak, mert két költekezős év után több száz milla mínuszban vagyunk Ez a keret még nincs kész, de engem nem zavar, ha nem is lesz kész most. Szélsőt akár játszhat T-Bag, vagy Smith-Rowe is.
Tony Adams
Elvileg még 50 millió fontos kerete van Eduéknak, és azon ügyeskednek, hogy Danilo a Palmeirasból és Mudryk is csatlakozzon a kerethez. Amúgy CDM/CM kell (Danilo/Tielemans), a szélen akár még Reiss Nelsonnak is adnék egy esélyt csereként. FM-ben jól ment nálam 😀
Heisman nádor
Olvastam mind2 igazolásról, de nem tartom reálisnak hogy kb 24 óra alatt összedobjanak két EUn kívüli srác munkavállalásiját/szerződését/orvosiját.
Én marha elégedett lennék egy Tielemans igazolsának, plusz vmi lepattanó wingernek.
Nelsonra én is kíváncsi lennék, remélem az UEFA kupában kap majd meccset.
több mint 3 éve
Heisman nádor
Tony Adams

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 242 — LIGHTS OUT!
Kicsit off, de most néztem meg a Figo átigazolásról szóló filmet Netflixen. Szerintem nagyon állat lett, ajánlom mindenkinek. Ami megváltoztatta az átigazolási piacot...és volt a kivásárlási ár 60 milla...picsafüst szinte
Klaci79
Ennyit férget egy videóban. Egy ideig azt hittem a Dűne 2. részét nézem. Jó tudni, hogy nem csak az olasz fociban dolgoznak ilyen ügynökök meg újságírók. Keresni kellett a hihető mondatokat.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 228 — The Mathematician
Attól még lehet “home-grown (country)”, nem tudom hogy van a regisztáció, de ha ez a szezon számít akkor az lesz
Heisman nádor
lehetne, de ő nem lesz az

Currently, to be classified as homegrown one must be on an English team for at least three years before the age of twenty-one
22/23as szezon előtt már betöltötte a 21et
20/21 és 21/22 ami max számíthat, de egyik se teljes szezon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Chelsea-nek frankon nem komplettek, vettek egy 21 eves sracot 83 millioert ugy, hogy egy dolog, hogy Fofana az egvilagon semmit sem mutatott meg, de cserebe egy eve olyan szinten nullara tortek a labat, hogy igencsak nagy kerdes, ezek utan neki a fizikai teherbirasa milyen lesz. A Leicester vedelme kalap fos is volt eddig iden, meg csak azt sem lehet mondani, hogy Fofana felfele logott volna ki a sorbol.

Rudigernek nem akartak kifizetni sok penzt a maradasra, pedig o mar bizonyitott, helyette kiadtak sokkal tobbet egy lutri igazolasra, aki emellett meg keveset sem keres majd.

Why?
Stez
ha még angol lenne talán érteném
Negritis, a vajda
Attól még lehet “home-grown (country)”, nem tudom hogy van a regisztáció, de ha ez a szezon számít akkor az lesz

több mint 3 éve
Chelsea-nek frankon nem komplettek, vettek egy 21 eves sracot 83 millioert ugy, hogy egy dolog, hogy Fofana az egvilagon semmit sem mutatott meg, de cserebe egy eve olyan szinten nullara tortek a labat, hogy igencsak nagy kerdes, ezek utan neki a fizikai teherbirasa milyen lesz. A Leicester vedelme kalap fos is volt eddig iden, meg csak azt sem lehet mondani, hogy Fofana felfele logott volna ki a sorbol.

Rudigernek nem akartak kifizetni sok penzt a maradasra, pedig o mar bizonyitott, helyette kiadtak sokkal tobbet egy lutri igazolasra, aki emellett meg keveset sem keres majd.

Why?
Stez
ha még angol lenne talán érteném

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 953 — Whoops, looks like something went wrong.

Why?

több mint 3 éve
Állítólag kirúgták Janeirót… erre már szavak sincsenek
jobbágy#JC6
Nem csak allitolag.
Kivancsi vagyok, van e koze ahhoz, hogy Dzsudzsak tegnap mar csak a padon volt.
Stez
Felkeszul horvath ferenc, pinyo vagy?
Pokettino
YoungZeeZee
Pochettino a Tottenhamnel van.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546
Mai Vasas-Fradi teltházzal fog menni
zacknorb
Oriasi.kb 5-6 ezer emberrol beszelunk.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546
jobbágy#JC6
Nem csak allitolag.
Stez
Felkeszul horvath ferenc, pinyo vagy?
Pokettino
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 660 — Poloska confirmed
Aubameyanghoz betörtek, 700 ezer EUR értékben vittek el cuccot, Auba dulakodásba került a rablókkal, akik eltörték az állkapcsát.
empty taxi
Nagyon durva, hogy az utóbbi években ezek a hírek egyre inkább kezdenek elszaporodni. Milliárdokat keresnek éves szinten, és tényleg nem fér bele 1-2 szekus "elszállásolása"?
több mint 3 éve
jobbágy#JC6
Nem csak allitolag.

több mint 3 éve
Minden téren jófelé halad:
 index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/
Matthew99
Ebben mi a hír tulajdonképpen?
Mikey
nba-ben se értettem mikor felhozták ugyanezt a témát Dillon Brooksnál

mondjuk amíg ebből hír meg hőbörgés van, addig van értelme a pridenak továbbra is

több mint 3 éve
akkor ezt is...
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/kep-csak-mane-nem-sorozott-a-bayern-csapatfotojan-itt-az-indok-2910913
NB2
komment szekció hozza a szintet

csiccsoka2022-08-30 16:08:43
Egyébként ez akkora kamu! Méghogy nem iszik alkoholt aki muszlim, mert tiltja a vallása.. Képmutató sertések ezek, mert ha meglátja a fotót Mohamedán proféta vagy világos nappal van, nem isznak, de ezen kívül mint az állat. Az egész vallásuk egy képmutató hímsoviniszta barbár üres frázis. Szánalom

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 351 — nabege2@yahoo.com
akkor ezt is...
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/kep-csak-mane-nem-sorozott-a-bayern-csapatfotojan-itt-az-indok-2910913