Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 398
Minden téren jófelé halad:
 index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/
Matthew99
Ebben mi a hír tulajdonképpen?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 342 — Invisible man
Minden téren jófelé halad:
 index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 158 — Kinek mit intézett a kormánya
Mai Vasas-Fradi teltházzal fog menni

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Aubameyanghoz betörtek, 700 ezer EUR értékben vittek el cuccot, Auba dulakodásba került a rablókkal, akik eltörték az állkapcsát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 350 — nabege2@yahoo.com
Állítólag kirúgták Janeirót… erre már szavak sincsenek
jobbágy#JC6
 www.blikk.hu/sport/magyar-foci/labdarugas-nb-i-debrecen-joao-janeiro-kirugas/y0ekcnq
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Kicsit off, de most néztem meg a Figo átigazolásról szóló filmet Netflixen. Szerintem nagyon állat lett, ajánlom mindenkinek. Ami megváltoztatta az átigazolási piacot...és volt a kivásárlási ár 60 milla...picsafüst szinte
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
Állítólag kirúgták Janeirót… erre már szavak sincsenek
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 953 — Whoops, looks like something went wrong.
Arzenyálosok! Csak engem zavar hogy 2 nap és vége az átigazolási időszaknak, de nincs igazából semmi jele hogy egy közeppályást és szélsőt igazolunk? Legalább a 2-ből az egyiket, mert Fabio Vieira legalább az egyik helyre jó lehet egy kisebb taktikai váltással. Hiába ez a jó kezdés, ebből eldobhatjuk, semmi depth nincs ezen a két poszton. CDM jelenleg nincs is, mert Partey és Elneny, sőt még Zinchenko is sérült. Ulpi kedvencét meg nem dobnám be a mélyvízbe. Esetleg White felmozog és Tomiyasu lesz az RB? Nem hiszem hogy Eduék azt gondolnák hogy kész a csapat, de akkor minek engedtük el Pépét, ha nem jön oda senki? A MU ellen meg teljesen ki lesz fáradva a csapat, ETH megint rúgathatja a Rashfordnak a labdát.
Heisman nádor
Jonni fog szerintem valami szuro, mert Elneny serulese raadasul sulyos, ugyhogy o huzamosabb ideig off, Partey meg egyelore kerdojeles, de izomserules, ugyhogy valoszinuleg lesz 2-3 het.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Arzenyálosok! Csak engem zavar hogy 2 nap és vége az átigazolási időszaknak, de nincs igazából semmi jele hogy egy közeppályást és szélsőt igazolunk? Legalább a 2-ből az egyiket, mert Fabio Vieira legalább az egyik helyre jó lehet egy kisebb taktikai váltással. Hiába ez a jó kezdés, ebből eldobhatjuk, semmi depth nincs ezen a két poszton. CDM jelenleg nincs is, mert Partey és Elneny, sőt még Zinchenko is sérült. Ulpi kedvencét meg nem dobnám be a mélyvízbe. Esetleg White felmozog és Tomiyasu lesz az RB? Nem hiszem hogy Eduék azt gondolnák hogy kész a csapat, de akkor minek engedtük el Pépét, ha nem jön oda senki? A MU ellen meg teljesen ki lesz fáradva a csapat, ETH megint rúgathatja a Rashfordnak a labdát.
Heisman nádor
Próbálkozni próbálkozunk, tutira húzunk egy hatost, de én megnézném ott Sambit is, lehet hogy este ő kezd?
Szélsőről is dumálnak, oda szerintem max kölcsön hoznák valami létszám felettit, mert bár kell ember, de az FFP szabályok rohadtul szorítanak, mert két költekezős év után több száz milla mínuszban vagyunk Ez a keret még nincs kész, de engem nem zavar, ha nem is lesz kész most. Szélsőt akár játszhat T-Bag, vagy Smith-Rowe is.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 398
Douglas Luiz nevét is bedobták a Liverpoollal kapcsolatban...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 519 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért ezt a nyeretlen Nevertont illett volna megverni otthon 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 827 — a new hope (again)
LOL@Konda

remélem kiesnek megint
Nemzetes és Méltóságos petey
DVSC az egyik fix kieso szerintem. Masik a Kovesd/KTE paros egyike lesz.
Toto21
A Vasast nem kéne kihagyni a felsorolásból. Nagyon sajnos.
nagylaza, főpohárnok
picipest is erős jelölt
Mb1 tippeldében simán kiesnek nálam

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 377 — Csodabogár
LOL@Konda

remélem kiesnek megint
Toto21
nagylaza, főpohárnok
picipest is erős jelölt

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
A Fulham elleni W kezd egyre jobban kinézni, nagyon jól nyomják a Brighton ellen is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 463 — beers & Packers
LOL@Konda

remélem kiesnek megint
Toto21
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
Ez a Dzsudzsák egy kész kabaré. Sétál, megáll, hőbörög. Ennyi. Arra jó a csávó, hogy 10-ből 7 pontrúgása embert talál. Semmi másra. Luxus ezért játszani…

Illetve mekkora csapatember.
Bedobás, szalad hogy elkérje, csak egy helyre lehet neki dobni, mellre. Megy is a labda, mellre venné, kipattan a labda, Zete bedobás. Mire Balázs elküldi a büdös k. anyukájába Bévárdit, aki semmiről sem tehet.

Szégyen.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 080
LOL@Konda

remélem kiesnek megint
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 377 — Csodabogár
LOL@Konda

remélem kiesnek megint

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 463 — beers & Packers
Na, Dzsudzsak nem kezd. Ebbol balhe lesz Debrecenben. Nem josolok hosszu idot Janeironak.
Stez
Konkrétan mínusz egy ember a szent tehén.
jobbágy#JC6
A valogatott meccsre pihentetik
YoungZeeZee
A Zete viszont egész pofás focit játszik.
több mint 3 éve
Pffúú ez a Lavia milyen krvajó egy játékos!!
Tony Adams
Nem is értettem a Cityt hogy elpasszolta, elég nagy tehetség szerintem, és még csak 18.
kapitnono
Évek óta visszavásárlási opcióval engedik el a fiataljaikat, gondolom őt is könnyen hazavihetik.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 211 — WHO DAT!!!!
Tony Adams
Nem is értettem a Cityt hogy elpasszolta, elég nagy tehetség szerintem, és még csak 18.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Akanji BvB---> Mcity 18 milláért. Rotációba,aprópénzért, de jó kis üzlet.