Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Minden téren jófelé halad:Ebben mi a hír tulajdonképpen?
index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Minden téren jófelé halad:index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Mai Vasas-Fradi teltházzal fog menni
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Aubameyanghoz betörtek, 700 ezer EUR értékben vittek el cuccot, Auba dulakodásba került a rablókkal, akik eltörték az állkapcsát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Állítólag kirúgták Janeirót… erre már szavak sincsenekwww.blikk.hu/sport/magyar-foci/labdarugas-nb-i-debrecen-joao-janeiro-kirugas/y0ekcnq
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Kicsit off, de most néztem meg a Figo átigazolásról szóló filmet Netflixen. Szerintem nagyon állat lett, ajánlom mindenkinek. Ami megváltoztatta az átigazolási piacot...és volt a kivásárlási ár 60 milla...picsafüst szinte
több mint 3 éve
Állítólag kirúgták Janeirót… erre már szavak sincsenek
több mint 3 éve
Arzenyálosok! Csak engem zavar hogy 2 nap és vége az átigazolási időszaknak, de nincs igazából semmi jele hogy egy közeppályást és szélsőt igazolunk? Legalább a 2-ből az egyiket, mert Fabio Vieira legalább az egyik helyre jó lehet egy kisebb taktikai váltással. Hiába ez a jó kezdés, ebből eldobhatjuk, semmi depth nincs ezen a két poszton. CDM jelenleg nincs is, mert Partey és Elneny, sőt még Zinchenko is sérült. Ulpi kedvencét meg nem dobnám be a mélyvízbe. Esetleg White felmozog és Tomiyasu lesz az RB? Nem hiszem hogy Eduék azt gondolnák hogy kész a csapat, de akkor minek engedtük el Pépét, ha nem jön oda senki? A MU ellen meg teljesen ki lesz fáradva a csapat, ETH megint rúgathatja a Rashfordnak a labdát.Jonni fog szerintem valami szuro, mert Elneny serulese raadasul sulyos, ugyhogy o huzamosabb ideig off, Partey meg egyelore kerdojeles, de izomserules, ugyhogy valoszinuleg lesz 2-3 het.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Arzenyálosok! Csak engem zavar hogy 2 nap és vége az átigazolási időszaknak, de nincs igazából semmi jele hogy egy közeppályást és szélsőt igazolunk? Legalább a 2-ből az egyiket, mert Fabio Vieira legalább az egyik helyre jó lehet egy kisebb taktikai váltással. Hiába ez a jó kezdés, ebből eldobhatjuk, semmi depth nincs ezen a két poszton. CDM jelenleg nincs is, mert Partey és Elneny, sőt még Zinchenko is sérült. Ulpi kedvencét meg nem dobnám be a mélyvízbe. Esetleg White felmozog és Tomiyasu lesz az RB? Nem hiszem hogy Eduék azt gondolnák hogy kész a csapat, de akkor minek engedtük el Pépét, ha nem jön oda senki? A MU ellen meg teljesen ki lesz fáradva a csapat, ETH megint rúgathatja a Rashfordnak a labdát.Próbálkozni próbálkozunk, tutira húzunk egy hatost, de én megnézném ott Sambit is, lehet hogy este ő kezd?
Heisman nádor
Szélsőről is dumálnak, oda szerintem max kölcsön hoznák valami létszám felettit, mert bár kell ember, de az FFP szabályok rohadtul szorítanak, mert két költekezős év után több száz milla mínuszban vagyunk Ez a keret még nincs kész, de engem nem zavar, ha nem is lesz kész most. Szélsőt akár játszhat T-Bag, vagy Smith-Rowe is.
több mint 3 éve
Douglas Luiz nevét is bedobták a Liverpoollal kapcsolatban...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Arzenyálosok! Csak engem zavar hogy 2 nap és vége az átigazolási időszaknak, de nincs igazából semmi jele hogy egy közeppályást és szélsőt igazolunk? Legalább a 2-ből az egyiket, mert Fabio Vieira legalább az egyik helyre jó lehet egy kisebb taktikai váltással. Hiába ez a jó kezdés, ebből eldobhatjuk, semmi depth nincs ezen a két poszton. CDM jelenleg nincs is, mert Partey és Elneny, sőt még Zinchenko is sérült. Ulpi kedvencét meg nem dobnám be a mélyvízbe. Esetleg White felmozog és Tomiyasu lesz az RB? Nem hiszem hogy Eduék azt gondolnák hogy kész a csapat, de akkor minek engedtük el Pépét, ha nem jön oda senki? A MU ellen meg teljesen ki lesz fáradva a csapat, ETH megint rúgathatja a Rashfordnak a labdát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azért ezt a nyeretlen Nevertont illett volna megverni otthon 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mb1 tippeldében simán kiesnek nálampicipest is erős jelöltA Vasast nem kéne kihagyni a felsorolásból. Nagyon sajnos.LOL@KondaDVSC az egyik fix kieso szerintem. Masik a Kovesd/KTE paros egyike lesz.
remélem kiesnek megint
Nemzetes és Méltóságos petey
Toto21
nagylaza, főpohárnok
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
picipest is erős jelöltA Vasast nem kéne kihagyni a felsorolásból. Nagyon sajnos.LOL@KondaDVSC az egyik fix kieso szerintem. Masik a Kovesd/KTE paros egyike lesz.
remélem kiesnek megint
Toto21
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
A Fulham elleni W kezd egyre jobban kinézni, nagyon jól nyomják a Brighton ellen is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A Vasast nem kéne kihagyni a felsorolásból. Nagyon sajnos.LOL@KondaDVSC az egyik fix kieso szerintem. Masik a Kovesd/KTE paros egyike lesz.
remélem kiesnek megint
Toto21
több mint 3 éve
Ez a Dzsudzsák egy kész kabaré. Sétál, megáll, hőbörög. Ennyi. Arra jó a csávó, hogy 10-ből 7 pontrúgása embert talál. Semmi másra. Luxus ezért játszani…Illetve mekkora csapatember.
Bedobás, szalad hogy elkérje, csak egy helyre lehet neki dobni, mellre. Megy is a labda, mellre venné, kipattan a labda, Zete bedobás. Mire Balázs elküldi a büdös k. anyukájába Bévárdit, aki semmiről sem tehet.
Szégyen.
több mint 3 éve
This young Southampton mascot has mocked César Azpilicueta here! 😆🤣 pic.twitter.com/ahoCKYXvQr
— Football on BT Sport (@btsportfootball) August 30, 2022
több mint 3 éve
LOL@KondaDVSC az egyik fix kieso szerintem. Masik a Kovesd/KTE paros egyike lesz.
remélem kiesnek megint
több mint 3 éve
A Zete viszont egész pofás focit játszik.A valogatott meccsre pihentetikNa, Dzsudzsak nem kezd. Ebbol balhe lesz Debrecenben. Nem josolok hosszu idot Janeironak.Konkrétan mínusz egy ember a szent tehén.
Stez
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Évek óta visszavásárlási opcióval engedik el a fiataljaikat, gondolom őt is könnyen hazavihetik.Pffúú ez a Lavia milyen krvajó egy játékos!!Nem is értettem a Cityt hogy elpasszolta, elég nagy tehetség szerintem, és még csak 18.
Tony Adams
kapitnono
több mint 3 éve
Pffúú ez a Lavia milyen krvajó egy játékos!!Nem is értettem a Cityt hogy elpasszolta, elég nagy tehetség szerintem, és még csak 18.
Tony Adams

több mint 3 éve
Pffúú ez a Lavia milyen krvajó egy játékos!!
több mint 3 éve
Akanji BvB---> Mcity 18 milláért. Rotációba,aprópénzért, de jó kis üzlet.