Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 519 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Sixo
Majd kinevezik a Watford vagy mondjuk a WBA élére, feljut velük aztán rá pár hétre onnan is kirúgják. A lényeg hogy az illúzió jól legyen becsomagolva
r.baggio
ezek hülyék. innentől meg is érdemlik, hogy kiessenek a faszba.
viszont Parker lehet nem megy vissza a másodosztályba, nem egy pad inog a PL-ben (Sztivi, Lampsy, még még Rodgers is, mert eladták alóla a csapatot)
slowmotion
mondjuk szopo votl a sorsulasuk eddig nem?
kb csak top team kiveve villa?
YoungZeeZee
Villa 2-0
@ City 0-4
Arsenal 0-3
@ Pool 0-9

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 546

Sixo
Majd kinevezik a Watford vagy mondjuk a WBA élére, feljut velük aztán rá pár hétre onnan is kirúgják. A lényeg hogy az illúzió jól legyen becsomagolva
r.baggio
viszont Parker lehet nem megy vissza a másodosztályba, nem egy pad inog a PL-ben (Sztivi, Lampsy, még még Rodgers is, mert eladták alóla a csapatot)
slowmotion
mondjuk szopo votl a sorsulasuk eddig nem?
kb csak top team kiveve villa?
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 953 — Whoops, looks like something went wrong.
Antony hivatalos.
De Romano egy hazug geci, abszolut nem 100 millioba kerult az MU-nak. Csak 95-be!!!
Jol lehuzta a Manchester az Ajaxot.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 465 — Cowboys fan

Sixo
r.baggio
több mint 3 éve

Sixo
r.baggio
Bizony, hisz vezetoedzokent neki az a dolga, hogy egy kilencgolos zako utan elkezdje fikazni a csapatat, a klub vezetoseget es mindenkit, aki korulotte van, mert o nyilvan semmit sem csinalt rosszul, csak mindenki mas. 😀

Parker egy idiota, kistulzassal egyertelmu volt, hogy a nyilatkozata utan ki fogjak tenni.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Amugy kiraly ez az Antony-transzfer az MU-tol.
Konkretan vettek 100 millioert arra a posztra egy csavot, ahova egy eve elhoztak 85 millioert a vilag kb. legnagyobb tehetseget, aki jelenleg is 22 eves csak, ergo az ove a jovo, raadasul csak most kezdi megtalalni a formajat.

Erre most majd Ten Hag atrakja LW-be Sanchot, aki amugy oke, ott is tud jatszani, de a BVB-ben jobbara RW volt, sokkal jobban karmolja a palya jobb szelet, mint a balt. Erdekes, hogy miota visszaigazoltak, pont az MU-ban jatszik tobbet LW-ben, de szemmel lathatoan rosszabb is volt eddig a teljesitmenye ott.

Ertem en, hogy Ten Hag popsijat most fenyesre kell nyalni igy az atigazolasi idoszak utolso pillanataiban, de igy ez az Antony-transzfer tobb szempontbol is wtf szamomra, nem csak a 100 millioja miatt. Ez a gyerek az egvilagon semmit sem rakott meg le az asztalra, igen, az latszik, hogy kurva ugyes es most bontogatja a szarnyait, de hogy emiatt meg Sanchot is megszivatjak, az erthetetlen.
Stez
Konkrétan egy indokot nem tudok arra hogy miert is kellene ő nekünk, semmi szükség rá. Ha hoznak egy bivaly csatárt ennyiért azt mondom végre, rájöttek hogy Martial üveg Rashfordnak meg nem az a posztja.
Ha hozzák Gakpot (aki legalább olyan jó mint a balhéscigány Antony + fizikálisan is kész a pl-re) 30 millióért azt mondanám hogy az is wtf, de nemzetközi szinthez mérten olcsón van kapsz egy jó játékost, aki csapatember.

Ha ez a transzfer tényleg létrejön, pláne ennyiért az újabb csalódás nekem a holland szakemberrel kapcsolatban.

Emlekszünk Moyesnak is hogy bejött Fellaini, pedig ugyanúgy ismerős volt neki mint a hollandnak Antony.
davemayer
De, kellett szelso, csak pont nem arra az oldalra, hanem a masikra. Oda hoztam volna Pulisicet, plusz kozepre valami faja kilencest, mert egeszen fajo nezni, hogy az MU igazabol Ibrahimovic tavozasa ota epkezlab csatar nelkul jatszik, allandoan ilyen Marthial- meg Rashford-fele csavokat eroltetnek ott, akiknek nem ez az eredeti posztjuk, nem erzik, hogyan es mikor kell megfelelo utemben erkezni, a helyezkedesuk sem megfelelo csatarnak, plusz eronletben is siman elnyomjak oket a vedok.

Fellainit en nem tartom rossz igazolasnak. Egyreszt o nem brutalis osszegbe kerult, masreszt Moyesnak nem jott be, de o tamado kozeppalyaskent eroltette, viszont mikor visszatoltak rombolo kp-ba, a csavo abszolut korrektul jatszott, siman jobb volt az ilyen Fred, McTominay kettosoknel. Divat ot szidni es fikazni, mert egy tajparaszt bunko volt, akinek minden honapra jutott valami wtf dirty huzasa, de DM-ben o kifejezetten hasznos jatekos volt.
Stez
Fellainit példaként azért hoztam fel, mert előtte is Moyes volt évekig az edzője, mégsem találta meg a helyét a unitedben, holott ugye ismerte.
Ehhez párhuzamkènt érzem kicsit ezt a ten Haag+Antony dolgot.
Én végig néztem az elmúlt 2 szezonból kb az összes meccsüket, és a csávót én nem tudom elképzelni hogy meg tudjon élni a PL védői között, de remélem rácáfol.
Tipikusan az a szitu ez, amikor egy jó játékosról beszélünk, de a jelenlegi helyzetében az és nem biztos hogy a következő állomáson is hozni fogja ezt - ezzel szemben ott van Gakpo, aki baloldalon nyomja + fejben sokkal érettebb + a fizikális paraméterei is megfelelőek a pl-hez, ja és harmadannyiba kerül.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 012 — no es importante

Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 242 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 465
Konkretan vettek 100 millioert arra a posztra egy csavot, ahova egy eve elhoztak 85 millioert a vilag kb. legnagyobb tehetseget, aki jelenleg is 22 eves csak, ergo az ove a jovo, raadasul csak most kezdi megtalalni a formajat.

Erre most majd Ten Hag atrakja LW-be Sanchot, aki amugy oke, ott is tud jatszani, de a BVB-ben jobbara RW volt, sokkal jobban karmolja a palya jobb szelet, mint a balt. Erdekes, hogy miota visszaigazoltak, pont az MU-ban jatszik tobbet LW-ben, de szemmel lathatoan rosszabb is volt eddig a teljesitmenye ott.

Ertem en, hogy Ten Hag popsijat most fenyesre kell nyalni igy az atigazolasi idoszak utolso pillanataiban, de igy ez az Antony-transzfer tobb szempontbol is wtf szamomra, nem csak a 100 millioja miatt. Ez a gyerek az egvilagon semmit sem rakott meg le az asztalra, igen, az latszik, hogy kurva ugyes es most bontogatja a szarnyait, de hogy emiatt meg Sanchot is megszivatjak, az erthetetlen.
Stez
Én azt nem értem, hogy lehet kiadni 100 millát egy olyan játékosért, akinek a piaci értéke sztem 30-40 milla körül mozog. Mert, ha mondjuk 50-60 körül hozták volna el, azt mondom ok. De 100-ért? Annyiért egy Haalandot, De Bruynet vagy Kanet/Sont hozok baszki.

Amúgy az Ajax meg megszerezte helyette Bergwijnt 30 milláért, aki 100x jobb játékos, mint ez az Antony. Asszem 2 forduló után már 4 gólnál járt, közte egy mesterhármassal.
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 612
 www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/4733123/manchester-united-near-deal-for-newcastle-goalkeeper-martin-dubravka-sources

minek még 1 kapus?L
Negritis, a vajda
Mondjuk ez így, hogy csak kölcsönbe jön, nem rossz deal szerintem. Gondolom ETH is rájött, hogy DDG nem a jövő. Nagyon szépen látszott a Brentford után a Pool ellen, hogy már abszolút nem kérte arra, hogy kipasszolja a labdát, mert egyszerűen alkalmatlan rá. Viszont emellett nem lehet a mai fociban elmenni, így kell egy alternatíva helyette (bár gondolom a szezon nagy részét még végig védi a spanyol). Utána viszont nyáron el lehet adni, visszahívni Hendot és ha Dubravka bejön, akkor megvenni. Jövőre meg ketten megküzdenek a kezdő posztért. DDG tuti nem lehet hosszútávú megoldás a posztra. Évek óta nem az.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 046
JC, emlékszel még erre a csávóra a Dinamóból? vagy a zöld csibészek amikor ellenük nyomtátok? mennyire volt rembe? ő volt a másik akiről hallottam Petryak infonál.

www.molfehervarfc.hu/2022/08/29/lirim-kastrati-a-vidiben-folytatja.html?fbclid=IwAR0gGjzxBLb9od56t3d_UuPQleWnuFCqPtuwY6OA5xdKo9nhdNrLL-xQ_ew
Nemzetes és Méltóságos petey
Nem, de a Dinamo-nál jól teljesített, a váltás viszont nem jött be. Egy jó edző kell neki, semmi más.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 004 — Lucas Scott
JC, emlékszel még erre a csávóra a Dinamóból? vagy a zöld csibészek amikor ellenük nyomtátok? mennyire volt rembe? ő volt a másik akiről hallottam Petryak infonál.

www.molfehervarfc.hu/2022/08/29/lirim-kastrati-a-vidiben-folytatja.html?fbclid=IwAR0gGjzxBLb9od56t3d_UuPQleWnuFCqPtuwY6OA5xdKo9nhdNrLL-xQ_ew

azon a meccsen játszott 90 percet mikor 2-1re elvertük a Dinamot, a covid szezonban. nekem annyira nem rémlik a srác, de az is egy elég bivalyerős Zágráb volt szóval ott kezdeni, végigjátszani a meccset azt jelenthette, hogy jó a srác.
elől már egész jól alakultok így, bár védekezni ki fog, meg középpályán ütközni? az én problémám az lenne ezzel az igazolással, hogy a Schön-Dárdai kettőstől veszi majd el a játékperceket ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

Stez
Konkrétan egy indokot nem tudok arra hogy miert is kellene ő nekünk, semmi szükség rá. Ha hoznak egy bivaly csatárt ennyiért azt mondom végre, rájöttek hogy Martial üveg Rashfordnak meg nem az a posztja.
Ha hozzák Gakpot (aki legalább olyan jó mint a balhéscigány Antony + fizikálisan is kész a pl-re) 30 millióért azt mondanám hogy az is wtf, de nemzetközi szinthez mérten olcsón van kapsz egy jó játékost, aki csapatember.

Ha ez a transzfer tényleg létrejön, pláne ennyiért az újabb csalódás nekem a holland szakemberrel kapcsolatban.

Emlekszünk Moyesnak is hogy bejött Fellaini, pedig ugyanúgy ismerős volt neki mint a hollandnak Antony.
davemayer
De, kellett szelso, csak pont nem arra az oldalra, hanem a masikra. Oda hoztam volna Pulisicet, plusz kozepre valami faja kilencest, mert egeszen fajo nezni, hogy az MU igazabol Ibrahimovic tavozasa ota epkezlab csatar nelkul jatszik, allandoan ilyen Marthial- meg Rashford-fele csavokat eroltetnek ott, akiknek nem ez az eredeti posztjuk, nem erzik, hogyan es mikor kell megfelelo utemben erkezni, a helyezkedesuk sem megfelelo csatarnak, plusz eronletben is siman elnyomjak oket a vedok.

Fellainit en nem tartom rossz igazolasnak. Egyreszt o nem brutalis osszegbe kerult, masreszt Moyesnak nem jott be, de o tamado kozeppalyaskent eroltette, viszont mikor visszatoltak rombolo kp-ba, a csavo abszolut korrektul jatszott, siman jobb volt az ilyen Fred, McTominay kettosoknel. Divat ot szidni es fikazni, mert egy tajparaszt bunko volt, akinek minden honapra jutott valami wtf dirty huzasa, de DM-ben o kifejezetten hasznos jatekos volt.

több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 912

Stez
davemayer
Meredek példa miután eddig pont azt látni, hogy azok szerepeltek jobban az eddigi meccseken, akiket ETH kért.
Fellaininél nem kellett pályára lépnie ahhoz, hogy aki ismerje, tudja, hogy csakis brutál pánik igazolásként felfogható, és nonszensz tag egy komoly célt kitűzni próbáló csapatnál. Várjuk meg amíg az új emberek pályára lépnek, én azt mondom, ettől függetlenül megint sikerült 25%-al alsó hangon többet fizetni ezekért a játékosokért, azzal hogy a végére hagyták.

Azonban itt képbe jönnek megint Glazerék. A működésük csimborasszója az elmúlt 2-3 hét. Ha nincs az első két bukó, és a népharag a social mediaban, konkrétan Arnautovic és Rabiot volt még bekészítve, az akkori 65 milliós kiadás után, mint igazolás. Szó szerint lógva hagyták volna Ten hagot az első szezonjára. Ez a United rég óta úgy működik mint a politikai élet. Folyamatosan nézik, illetve próbálják behatárolni, hogy mi az a pont, aminél még termel a csapat szépen, de nem kell egy fonttal sem többet beletenni a szükségesnél, és közben jól csengő nevekkel lehet uralni a médiafelületeket. Full distraction alapú taktika. Sokáig működött (ugyanakkor vannak elég erőteljesen árulkodó jelek, hogy kezd kidurranni a lufi, ilyen ugye hogy az új fő szponzor a 2. évében már kijelenti hogy ő amúgy nem szándékozik megújítani az 5. év után az együttműködést) az ő szemszögükből, de remélhetőleg előbb utóbb bebuknak, mert tulajváltás nélkül nem látok módot arra hogy valaha vissza zárkózzon a csapat a Pool/City kaliberekre. Ehhez még egy eddigiekhez képest előremutató edző és stábja is kevés lesz. Annyira mélyen beleívódott a klubba a tulajok által képviselt hozzáállás, hogy az csakis váltással lenne kigyomlálható.
több mint 3 éve

Ő egy jó játékos, rendre jól játszott a dinamoban, valami félrecsúszhatott nála a legiánál hogy ennyire ki akarták paterolni. Amennyit én anno láttam belőle, ha azt hozza jó igazolás.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 377 — Csodabogár

több mint 3 éve

Stez

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 465 — Cowboys fan

Stez
feltőkésítik az Ajaxot, ETH a szükségszerű bukás után visszamegy Amszterdamba, megerősítik a csapatot, övék Hollandia a következő évtizedre, esetleg leesik valami nemzetközi kupában is.

okos, nagyon okos.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230

Stez
semmi újat nem mondtál, nincs semmi koncepció Manchester vörös felében. Egyébként egy befejező csatár jobban kéne most. Belottit ingyen ki lehetett volna próbálni pl.
Toto21
Most mondom, hogy Anthony-t könnyű lesz utálni, mert bicskanyitógató a stílusa, szeret fetrengeni, fényezi a bőrt és akkora arca van, mint a Hold. Ja meg hajlamos önzőségre.

Schreuder utálta, mint a szart, sztem azóta röhögnek az Ajax székházban, hogy ezt a gumibrazilt ennyiért elpasszolták.

Szerk: amúgy azt Ajax likeolta a Wolf of Wall Street-es tweet-t, de gyorsan visszavették😃

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
Kabát Peti fekete polo-kék farmer combo-ban ment el Kardos Józsi temetésére…
jobbágy#JC6
Szóval kiöltözött
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 228 — The Mathematician
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0623%2Fr871345_2_1296x729_16-9.jpg
Manchester United near deal for Newcastle goalkeeper Martin Dubravka - sources
Manchester United are close to signing goalkeeper Martin Dubravka from Newcastle, sources have told ESPN.

minek még 1 kapus?L

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Sok éve figyelem az átigazolási ablakot, de olyat bazeg még nem láttam, hogy a klubházból a biztonsági kamera felvételei szivárognak ki szinte valós időben. Egészen elképesztően rothadt közeg az egész.
Tony Adams
Ez melyik ügy volt? Közben tőlünk azt olvastam hogy a Pedro Neto deal kizárva, úgyhogy nem lesz több igazolásunk.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 745 — "Montoya por favor!"
Musah mekkora gól

Elvették 😕

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Sok éve figyelem az átigazolási ablakot, de olyat bazeg még nem láttam, hogy a klubházból a biztonsági kamera felvételei szivárognak ki szinte valós időben. Egészen elképesztően rothadt közeg az egész.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Nagyon örülök a Richarlison-spurs házasságnak, a csávónak számomra olyan unszimpatikus kisugárzása van hogy arra nincsenek szavak, a legjobb helyre került.😬
Tony Adams

Tony Adams
Reméljük mèg sok ilyen megmozdulás is örömöt okoz majd eme házasságban főleg ellenetek akiknek szintén olyan "szimpatikus" kisugárzásotok van 🤪🤪🤪🤪 (ulpit nem számítva😊)

youtu.be/oNimWo-4dxE
dande2
Amúgy nekem volt egy időszakom, amikor mondjuk bírtam a Sp*rst meg a keretét. Nem szurkoltam nekik, de azért felnőtt emberként nem haltam bele hogy egy riválisnak jól ment a játék, a szokásos piszkálódáson kívül.
De most összejött a Patkány FC. Ilyenek játszanak ott mint a hajtépő Cuti Romero, a gyík Richarlison, a disilusional Kane MBE, stb.
Nálunk nincs egy ilyen patkány se, max Xhaka, de ő is inkább nekünk szokott ártani a piros lapokkal.
Heisman nádor
Ez király dolog...mindig csak akkor nem rühellik az ellenfelek a riválisokat, amikor szarok...most hogy végre jók, most egyik rivális sem fogja szeretni őket, csak fikázza...ez a legjobb 😊