Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezt a Fifa vagy Uefa nem tudja már megállítani bárhogy fenyegetőznek. Egyetlen buktatója lehet ha a saját szurkolóik bojkottálják az egészet nem mennek ezekre a szuperliga meccsekre akkor hamar elveszti az erejét az egész.
több mint 4 éve
Tudom. Kardoskodnak, fenyegetőznek de a nagyok nélkül nem többek egy középeurópai ligánál. Ha nincs ott a big6 minden tagja senki se nézi őket és a nagy TV-s pénzből hírtelen nagy eladósodás lesz az olyan klubboknak mint a West Ham stb.Tippre a bajokságok maradni fognak mert kártyavárként dőlne össze mind a nagyok nélkül. De a BL, EL, stb ezzel lehet, hogy el is bukik...FA mar kilatasba helyezte h nem indulhatnanak, eltiltana az angol klubokat a PL-tol, marpedig az hatalmas penz kieses lenne az angol kluboknak.
alatriste
csebi

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Amióta odaadták pénzért Katarnak a vb-t úgy voltam vele, hogy ezeknek pusztulni kell. Semmi konkurencia, versenyszellem, csak az őskövületek, akik mások munkáján gazdagodnak....ez kb ez a két szervezet Letartóztatják korrupció miatt a vezetőket és jönnek helyettük ugyanolyanok. Pusztuljanak! (Tudom, csak bilibe lóg a kezem) Már eleve nem értem, hogy egy 3. világ országa, ahol soha nem volt komoly foci, még talán komoly játékos sem, milyen jogon szól bele, akár vb rendezési folyamatokba. Tényleg csak a korrupció melegágya...mondjuk epp Perez sem egy ma szuletett barany.
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ha lesz 20 csapat, két 10-es csoport, az 18 meccs + utána a "rájátszás" Simán van hely a nemzeti bajnokságok rendezésére, csak nyilván nem 20 fővel hanem 16-al mondjuk.
több mint 4 éve
Amióta odaadták pénzért Katarnak a vb-t úgy voltam vele, hogy ezeknek pusztulni kell. Semmi konkurencia, versenyszellem, csak az őskövületek, akik mások munkáján gazdagodnak....ez kb ez a két szervezet Letartóztatják korrupció miatt a vezetőket és jönnek helyettük ugyanolyanok. Pusztuljanak! (Tudom, csak bilibe lóg a kezem) Már eleve nem értem, hogy egy 3. világ országa, ahol soha nem volt komoly foci, még talán komoly játékos sem, milyen jogon szól bele, akár vb rendezési folyamatokba. Tényleg csak a korrupció melegágya...
több mint 4 éve
Igen, azt tudom...úgy értettem pontosabban, hogy a szűk elitnek rég volt része...sajnos 😊Szembemegy minden hagyománnyal persze, de ha létrejön egy ilyen liga (szerintem csak nyomásgyakorlás ez), akkor oda tényleg csak az elit fog kerülni és jó meccseket láthatunk majd. Persze mondják, hogy a nemzeti bajnokságokban majd részt vesznek, tehát ezek szerint a BL-EL koncepciójával van baja a nagy kluboknak és mivel jelentős részben (talán a AC Milan kivételével) mind résztvevői, szerintem elhihetjük nekik, hogy valami nem kosher.OFF: A Milan idén EL-résztvevő volt, a legutóbbi körben esett ki a Man Utd ellen.
Klaci79
empty taxi
több mint 4 éve
Tippre a bajokságok maradni fognak mert kártyavárként dőlne össze mind a nagyok nélkül. De a BL, EL, stb ezzel lehet, hogy el is bukik...FA mar kilatasba helyezte h nem indulhatnanak, eltiltana az angol klubokat a PL-tol, marpedig az hatalmas penz kieses lenne az angol kluboknak.
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szembemegy minden hagyománnyal persze, de ha létrejön egy ilyen liga (szerintem csak nyomásgyakorlás ez), akkor oda tényleg csak az elit fog kerülni és jó meccseket láthatunk majd. Persze mondják, hogy a nemzeti bajnokságokban majd részt vesznek, tehát ezek szerint a BL-EL koncepciójával van baja a nagy kluboknak és mivel jelentős részben (talán a AC Milan kivételével) mind résztvevői, szerintem elhihetjük nekik, hogy valami nem kosher.OFF: A Milan idén EL-résztvevő volt, a legutóbbi körben esett ki a Man Utd ellen.
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
rokaur
876
en nagyon orulok ennek, legyenek a klubok az iranyitoi a sajat ligajuknak, dontsonek ok a VAR-rol, kinai / arab penzekrol stb... inkabb mint az UEFA.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
Kicsit azért vicces a Milan tervezett jelenléte. Az utóbbi években, még az EL-ben sem számítottunk egy kifejezetten számottevő csapatnak, de nyilván a tradíció + az Inter miatt benne leszünk mi is.De itt nem az a lenyeg hanem a tradicio es a szurkoloi bazis.
De kb. ugyanez vonatkozik az Arsenalra is.
Kampman
Nagyon sok milan es arsenal drukker van.tobb mint egy leszter vagy atalanta.
több mint 4 éve
Csak a Fradit vagy Felcsútot hogy nem vették be, nem is értem 😛 😉
több mint 4 éve
Nagyon kíváncsi vagyok ennek a végére. Ez a nemzeti bajnokságok kizárják a csapatokat nem hiszem el.Egy PL-re ki kiváncsi a Mu, City, Pool, Chelsea, Arsenal nélkül? Vagy a La Liga is gondolom kurva vonzó lesz amikor a Sevilla Villareál kűzd majd az elsőségért.
Nem örülök, ha valóban elindul és ezzel így átalakul a klubfootball de ahogy írtátok is ez csak idő kérdése.
Az a baj, hogy ha valóban összefognak ezek a nagyok akkor náluk van az ütőkártya. Minden nemzeti bajnokság, BL, EL negyed annyiért se tudja eladni a TV jogait ha a sztárklubbok máshol szerepelnek. Ez egy puccs, a sikeressége szerintem is csak idő kérdése. A nagyobb talány, hogy megmarad-e valami abból amit eddig megszoktunk.
Tippre a bajokságok maradni fognak mert kártyavárként dőlne össze mind a nagyok nélkül. De a BL, EL, stb ezzel lehet, hogy el is bukik...
Ha ez az új liga hétközi meccseket tervez (ahogy lehet olvasni), lehet majd válogatni, hogy Super ligát néz az ember, ahol a United - Barca játszik egymás ellen, vagy BL-t, ahol a Sevilla - Leicester, esetleg másnap EL-t, ahol az Aston Villa - Granada mérkőzik vagy ez a 3. számú nevét se tudom ligát, ahol a Cadíz - Crystal Palace rangadókat rendeznek majd...

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nekem tetszik az ötlet. Azért mindenképp mert a világ két legkorruptabb szervezetét kihagyják belőle. Persze most az UEFA-FIFA foggal és körömmel hadakozik, fenyeget és kiabál kígyót-békát a klubbokra, de gondoljuk csak végig. Milyen BL és EL lenne ezek nélkül a klubok nélkül? Milyen válogatottak lennének ezek nélkül a játékosok nélkül?Ki lesz kíváncsi a Salzburg-Dinamo Kijev mérkőzésre, vagy a Lyon-Rosenborg-ra.
Gondolom megunták a tétlenséget, hogy két veszteséges, vagy nem elég nyereséges éven vannak túl a pandémia miatt, de bezzeg a nagy vízfejő és végtelenül korrupt páros veszteségei nem jelentősek.
Az is csak egy üres fenyegetés, hogy majd a válogatottban nem játszanak, ezt vajon milyen jogon akadályozhatná meg a FIFA pl egy VB során? Vagy majd megmondja, hogy a nemtudomu melyik Kamerun-i ligából sem válogathatnak be senkit?
Szembemegy minden hagyománnyal persze, de ha létrejön egy ilyen liga (szerintem csak nyomásgyakorlás ez), akkor oda tényleg csak az elit fog kerülni és jó meccseket láthatunk majd. Persze mondják, hogy a nemzeti bajnokságokban majd részt vesznek, tehát ezek szerint a BL-EL koncepciójával van baja a nagy kluboknak és mivel jelentős részben (talán a AC Milan kivételével) mind résztvevői, szerintem elhihetjük nekik, hogy valami nem kosher.
több mint 4 éve
A karaván halad: index.hu/sport/futball/2021/04/19/jon-a-szuperliga-szetszakad-az-europai-csucsfutball/
több mint 4 éve
Számomra itt egy kicsit meghalt most a futball... megölik az országuk futballját egy kis pénzért. Mert ezeken a klubbokon múlnak a jogok, amikből aztán fentmarad a többi csapat. És azt hogy gondolták, játékosok nem fognak a válogatottban játszani? Megnézem hogy egy Ramos mit reagál.Látszik, hogy te épp egy kiscsapat drukkere vagy, de a labdarúgás már rég tetszhalott, maximum nem voltál hajlandó észrevenni.
Remélem a franciák és a németek kitartanak.
Heisman
Ha ennek megakadályozására bármi hajlandóság lett volna, akkor legalább a keretek létszámát drasztikusan korlátozni kellett volna valami fizetési sapka szerűség mellett, de az orosz, kínai és olajpénzek beáramlása után pandora szelencéjét már nem lehetett visszazárni. Így legalább megtörtént a nyilvánvaló, lehet az elit klubokra nyáladzani, a kisebbeket meg senki nem ringatja abba a hitbe, hogy bármi keresnivalójuk is van a nagyok asztalánál.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Pont nem 😛 😉 Mivel velük is játszunk még egyet, és ha verjük őket is előzünk 😊 Az egy meccs mínusz megzavart 😊Nohát kösz Getafe, máris kezünkben a sorsunk. "Csak" meg kell nyerni még 8 meccset és miénk a bajnokság is. Sima ügy 😛csak az a fránya Atlético ott van még előttetek ha nyernek 7-et 😀
dande
Heisman
több mint 4 éve
alapvetoen az uefa mas eszkozzel nem fog elni, es azt sem fogja hagyni, hogy a fejostehenet (BL) igy kisemmizzek.A válogatottak meg nyilván nem fogják a legjobbjaikat kihagyni emiatt, szóval az egy méretes baromság, amivel fenyegetőzik az UEFA meg a FIFA.FIBA VS EUROLIGA.
Jughead
A marakodásukat a ligában játszó játékosok szívták meg.
Fattyu
azt sem tartom veletlennek, hogy epp most fordult at ez nagyon komolyba mikor 4 angol csapatnak is komoly eselye van arra, hogy jovore vagy nem indul nemzetkozi kupaban vagy nem abban, amiben szeretne, mert a Leicester es a West Ham belekakilt a kis alomvilagukba. azert meg is csak a jelenlegi angol 5/6/7/9 helyezett irta ezt ala ...
igen kivancsi lennek az angol szurkolok vilagara, akik mondjuk egy pool-everton helyett kenytelenek lesznek nezni egy pool-milant, vajh tenyleg annyira orulnek ennek?
teljesen ertheto, hogy a nemetek miert nem csatlakoztak bar ma reggel mar azt olvastam, hogy az FCB es a Red Bull fontolgatja. amit viszont nem ertek, hogy ha kialakul itt egy mezony az hogyan valtozhat, ha egyaltalan valtozhatna? vagy az alapjan dolne el, amilyen kedvuk eppen van? eleg negy riziko kilepni a hazai bajnoksagokbol sztem pl mi tortenik, ha ez befuccsol 1-2 ev utan? kuncsoroghatnak vissza es mondjuk a pool kezdheti majd az angol 7. osztalyban?
raadasul sztem picit naivak, ha azt hiszik, hogy az uefaesfifamafiaval szembe tudnak menni.
több mint 4 éve
A válogatottak meg nyilván nem fogják a legjobbjaikat kihagyni emiatt, szóval az egy méretes baromság, amivel fenyegetőzik az UEFA meg a FIFA.FIBA VS EUROLIGA.
Jughead
A marakodásukat a ligában játszó játékosok szívták meg.
több mint 4 éve
Huhh de régen ideje lenne már ennek, örülök, ha megvalósul, előbb-utóbb meg úgy is jönnek majd a németek meg a franciák is.Ez még egy ilyen utolsó próbálkozás "hátha" alapon.
A válogatottak meg nyilván nem fogják a legjobbjaikat kihagyni emiatt, szóval az egy méretes baromság, amivel fenyegetőzik az UEFA meg a FIFA.
Jughead
De ahogy pl. a dartsnak is jót tett a PDC megalakulása, úgy a gurulósnak is jót fog tenni egy ilyen major jellegű profiliga, teljesen értelmetlen és szükségtelen ugyanis egy Realnak egy Internek Cádiz, Huesca meg Spezia, Benevento szintű csapatokkal játszania. A kutyát nem érdekli önmagában, az országos bajnokság 3-4 érdemi párharcon dől el, a sérülések, a lestrapálódás meg ugyanúgy benne van egy Crotone elleni tök lényegtelen meccsen is.
A Real drukker meg a csapatát megnézi az Osasuna ellen is, akkor meg fogja ötször a Milan ellen is nézni, én is úgy gondolom, hogy ideje volt már egy ilyen kiemelt bajnokságnak.
több mint 4 éve
Huhh de régen ideje lenne már ennek, örülök, ha megvalósul, előbb-utóbb meg úgy is jönnek majd a németek meg a franciák is.A válogatottak meg nyilván nem fogják a legjobbjaikat kihagyni emiatt, szóval az egy méretes baromság, amivel fenyegetőzik az UEFA meg a FIFA.
több mint 4 éve
Azért az is vicces, mikor a Trabant egy Mercedesszel versenyez, és kb max akkor van esélye, ha karambolozik részegen a mercis sofőr.
több mint 4 éve
Kicsit azért vicces a Milan tervezett jelenléte. Az utóbbi években, még az EL-ben sem számítottunk egy kifejezetten számottevő csapatnak, de nyilván a tradíció + az Inter miatt benne leszünk mi is.De kb. ugyanez vonatkozik az Arsenalra is.
több mint 4 éve
Számomra itt egy kicsit meghalt most a futball... megölik az országuk futballját egy kis pénzért. Mert ezeken a klubbokon múlnak a jogok, amikből aztán fentmarad a többi csapat. És azt hogy gondolták, játékosok nem fognak a válogatottban játszani? Megnézem hogy egy Ramos mit reagál.Remélem a franciák és a németek kitartanak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ugye, hogy jobb volt amíg Perez galaktikusokat és bírókat vett, nem volt ideje ilyesmiken gondolkodni... 😊Elviekben már nyáron indulnak, a 12 csapat már nem is indul jövőre a bajnokságokban és a BL-ben
több mint 4 éve
Az igen, hivatalos már az új liga létrejötte, nem csak szkander megy... Ez így akkor durva menet lesz, előbb utóbb a Fifa ezt el kell engedje mert nem sok köze van a dologhoz, európai belharc ez.