Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Flick saga: vezetőség pipa rá, mert állítólag abban egyeztek meg, hogy a Mainz meccs után (április 24, itt van egy két hetes szünet a bajnokságban) újra leülnek atbeszelni a dolgokat és azt hittek, hogy meg tudjak győzni a maradásáról. Ezek szerint vagy ott is olyan dilettánsok ülnek akik nem értelmezik miben állapodtak meg Flickkel vagy Hansi rohadtul el akar menni és nem látott más megoldást, hogy amit eldöntött azt másképp vegigvigye. Nagyon nem szép történet ez.Közben Rumenigge lenyilatkozta h ő személyesen nem járul hozza a távozásához és mindent megtesz h itt maradjon.
Jó kis Fc Hollywood lesz meg ez ebből.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.origo.hu/sport/futball/20210321-labdarugas-angol-foci-premier-league-rafa-benitez-ujra-angliaban-lenne-edzo.htmltippelnem kéne Benitez lesz azNem tudom ki lesz akkor jövőre az edző, de ilyen hulladék szezon és nézhetetlen játék után szerintem mou tuti menni fog. Ha nem, akkor magam küldök atomot a stadionra.Gondolom fel se fog merülni, meg amúgy is esélytelen, de Levy helyében a világ összes pénzét odaadám Flickért.Biztos nem merül fel...ugyanakkor lennének más jó opciók is, de ebben Levy baromi gyenge. Nem tud egy jó edzőt kiválasztani egy alapvetően erős csapat élére. Így aztán az alapvetően erős csapat semmi pluszt nem kap és ez látjuk, hogy nem elég semmire sem.
Duff
Klaci79
A liepzig edző gondolom akkor megy a bayernbe. Sarritól meg a Nuno vagy kitől mentsen az isten. Allgeri nem jönne Angliába. Esetleg Brendan Rogers?
Duff
Negritis
Duff
nincs munkája, angliában dolgozna
régen jó volt
passzol a profilba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
tippelnem kéne Benitez lesz azNem tudom ki lesz akkor jövőre az edző, de ilyen hulladék szezon és nézhetetlen játék után szerintem mou tuti menni fog. Ha nem, akkor magam küldök atomot a stadionra.Gondolom fel se fog merülni, meg amúgy is esélytelen, de Levy helyében a világ összes pénzét odaadám Flickért.Biztos nem merül fel...ugyanakkor lennének más jó opciók is, de ebben Levy baromi gyenge. Nem tud egy jó edzőt kiválasztani egy alapvetően erős csapat élére. Így aztán az alapvetően erős csapat semmi pluszt nem kap és ez látjuk, hogy nem elég semmire sem.
Duff
Klaci79
A liepzig edző gondolom akkor megy a bayernbe. Sarritól meg a Nuno vagy kitől mentsen az isten. Allgeri nem jönne Angliába. Esetleg Brendan Rogers?
Duff
Negritis
több mint 4 éve
tippelnem kéne Benitez lesz azNem tudom ki lesz akkor jövőre az edző, de ilyen hulladék szezon és nézhetetlen játék után szerintem mou tuti menni fog. Ha nem, akkor magam küldök atomot a stadionra.Gondolom fel se fog merülni, meg amúgy is esélytelen, de Levy helyében a világ összes pénzét odaadám Flickért.Biztos nem merül fel...ugyanakkor lennének más jó opciók is, de ebben Levy baromi gyenge. Nem tud egy jó edzőt kiválasztani egy alapvetően erős csapat élére. Így aztán az alapvetően erős csapat semmi pluszt nem kap és ez látjuk, hogy nem elég semmire sem.
Duff
Klaci79
Duff
de egy Stevie G troll move lenne
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Nem tudom ki lesz akkor jövőre az edző, de ilyen hulladék szezon és nézhetetlen játék után szerintem mou tuti menni fog. Ha nem, akkor magam küldök atomot a stadionra.Gondolom fel se fog merülni, meg amúgy is esélytelen, de Levy helyében a világ összes pénzét odaadám Flickért.Biztos nem merül fel...ugyanakkor lennének más jó opciók is, de ebben Levy baromi gyenge. Nem tud egy jó edzőt kiválasztani egy alapvetően erős csapat élére. Így aztán az alapvetően erős csapat semmi pluszt nem kap és ez látjuk, hogy nem elég semmire sem.
Duff
Klaci79
több mint 4 éve
sztem ki se bassza műringyót, inkább nézi ahogy leépül azt egészGondolom fel se fog merülni, meg amúgy is esélytelen, de Levy helyében a világ összes pénzét odaadám Flickért.Biztos nem merül fel...ugyanakkor lennének más jó opciók is, de ebben Levy baromi gyenge. Nem tud egy jó edzőt kiválasztani egy alapvetően erős csapat élére. Így aztán az alapvetően erős csapat semmi pluszt nem kap és ez látjuk, hogy nem elég semmire sem.
Duff
Klaci79
több mint 4 éve
Gondolom fel se fog merülni, meg amúgy is esélytelen, de Levy helyében a világ összes pénzét odaadám Flickért.Biztos nem merül fel...ugyanakkor lennének más jó opciók is, de ebben Levy baromi gyenge. Nem tud egy jó edzőt kiválasztani egy alapvetően erős csapat élére. Így aztán az alapvetően erős csapat semmi pluszt nem kap és ez látjuk, hogy nem elég semmire sem.
Duff
több mint 4 éve
Flick német válogatott edző lesz, és csinál egy Anschlussot hogy a kis kedvencét Alabát berakhassa a kezdőbe.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gondolom fel se fog merülni, meg amúgy is esélytelen, de Levy helyében a világ összes pénzét odaadám Flickért.
több mint 4 éve
Nem teljesen így van. A teljes felügyelő bizottság Flick mellett all kivéve Hoeness aki Salihamidzic párti. Azt nem szabad elfelejteni h elő szerződés van jövőre tehát kell a felügyelő bizottság jóváhagyása hogy fel tudja bontani a szerződést.nem követem a Bundást, Flick a német válogatott miatt lép le vagy a BL kiesés miatt léptetik le? vagy mindkettő együtt? 😀Már kieseses előtt is gyanús volt, hogy utolsó éve.
Löfli
Bosnyáknak nem jött ki, mint kiderült.
Csak a bosnyák mögött a vezetőség összezárt.
Toca
Megelepetes volt mkinek h bejelentette a játékosoknak (Neuer és Alaba már bucsuzkodik tőle közösség médiában) és a MÉDIÁNAK is. Sztem úgy voltak vele h majd a bajnoki cím unneplesenel megbekitik Salihamidziccsel márpedig ez azt mutatja hogy egyáltalán nem mertek fel eletszeruen hogy mekkora szakadék van Flick és Salihamidzic között, ami aggasztó (hol a pi*ban éltek ezek az utóbbi fel évben?).
Ami meg aggasztóbb hogy már most olyan nevek jelennek meg utódként mint Klose, akiről semmit sem tudunk hogy milyen edző.
Elképesztően sajnálom hogy elmegy Flick végre lehetett volna egy edzonk akit nagyon hosszú ideig el lehetett volna képzelni.
Ja és Nagelsmann helyett mki elképesztő csalódás lenne. Aki szeretne jönni (2017ben azt nyilatkozta h teljesen boldog az élete és csak akkor lenne boldogabb ha egyszer vmikor a Bayern edzője is lehetne), de olyan ki vásárlási ara van, hogy ha meg is fizetjük akkor semmi plusz erősítés nem lesz utána jatekosoknal ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
azért idén csak megoldották 😀Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.Puskásban se sok klubcsapat fog játszani 😀
Kampman
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Flick pedig távozik a Münchentől. Jó hülyék vannak ott is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.Puskásban se sok klubcsapat fog játszani 😀
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Végre végre végre!!! Nem mertem előre beírni, hogy jó lenne már végre egy sima nagy siker, de csak összejön. 😊 Így a bajnokságot sem fogom annyira sajnálni, ha várhatóan nem sikerül.
több mint 4 éve
Bilbao 2 hét alatt 2 kupadöntőt bukott el 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.Sevilla szeretett volna Olimpiát rendezni, arra csinálták. Néha a válogatott játszik itt, és 2023-ig itt lesz a kupadöntő.
Kampman
több mint 4 éve
Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.Oltópontnak, vagy atlétikának 😊
Kampman
több mint 4 éve
Soha nem értettem, hogy Sevillának miért van egy ekkora böhöm nagy stadionja, hogy ha sem a Betis sem a Sevilla nem játszik itt.
több mint 4 éve
És akkor ki indult közülük idén a nemzetközi kupában?Granada, mert a Sociedad európai helyen végzett amúgy is.
ozibozi
Bilbaoval szemben nem volt fair, ez van. Ha úgy nézzük nem nyertek, és a tabellán is hátrébb voltak.
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
És akkor ki indult közülük idén a nemzetközi kupában?
több mint 4 éve
Akkor a Real Sociedad mit nyert pár hete, liga kupát?A tavalyi kiralykupat idényre toltak a Covid miatt. Az a 2019/20-as szezon kupája volt. A Sociedad így 2 hétig volt címvédő 😂☝🏻
ozibozi
több mint 4 éve
Akkor a Real Sociedad mit nyert pár hete, liga kupát?A tavalyi döntőt játszották le.
ozibozi
több mint 4 éve
Akkor a Real Sociedad mit nyert pár hete, liga kupát?
több mint 4 éve
Spanyol Kupa döntő
több mint 4 éve
Bajban leszek, ha feljut a Vasas. A másodosztály annyira rossz, hogy az már jó.Sztem forditva csinald ugy jobban jarsz.Örök kérdés: szabad-e BL-forduló után magyar bajnokit nézni? (És úgy általában: szabad-e?)(nem)
nagylaza
Negritis
Magyar bajnoki utan BL😀😉
YoungZeeZee