Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
LOLOLOLOLOLOLOL mi volt ez a bekapott felcsúti gól?
4 hónapja
"Margráf... bocsánat, Markek"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
És baszki a semmiből egyenlít a koszovói csapat, nem hiszem el
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
És ott van!!!! Igen.Igen, ott van Vella betalált, már csak egy gol kell az OThez
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Tesómnak volt egy kiváló sprinter csoporttársa Egerben a fősulin, 100-on a felmérőn berottyantott a rajtnál, persze a legjobb időt futotta, de valszeg 200-on is az lett volna, mert azzal a lendülettel megállás nélkül ment is be az öltözőbe az incidens miatt🤣tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Na gecc, te is ott koptattad a salakot? Csak gondolom én pár évvel korábban 😄tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Legalább lehet mire fogni a kiesést. Félelmetesen gyenge ez a Puskás.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
Colley nem okos

Don't blink!
4 hónapja
Ez a Colley buta egy fiú
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Itt is vanA Paksnak kellene gólt szerezni a Maribor kapujába😊Jól nyomja a Paks, kellene egy gólPontosabban kellett volna fogalmaznod
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Yess Krisa
Poloska vagyok.
4 hónapja
A Paksnak kellene gólt szerezni a Maribor kapujába😊Jól nyomja a Paks, kellene egy gólPontosabban kellett volna fogalmaznod
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Floriana jól tolja eddig, simán lőhettek volna egyet
4 hónapja
tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo

Don't blink!
4 hónapja
Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
4 hónapja
messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
4 hónapja
Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
4 hónapja
Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
4 hónapja
Floriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi

Don't blink!
4 hónapja
Mekkora hulladék szar ez a felcsút, momentumuk nem volt a meccsen eddig, pedig szurkolok nekik, hogy legalabb meg egy kort menjenek, ne csak a bajnoksagra koncentráljanak megint.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Floriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?
4 hónapja
Jól nyomja a Paks, kellene egy gólPontosabban kellett volna fogalmaznod
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Colley nem egy olyan pali, aki barmibol kepes leszurni barmit. 🤣A 25. percre jutottunk el oda, hogy Colleyt azonnal le kene hozni, mert fixen kiallittattja magat. 🤣Lehet nézték az ETO meccset és Colley ezt szűrte le, mint titkos fegyver.
Stez
zacknorb
4 hónapja
Jól nyomja a Paks, kellene egy gól
4 hónapja
A 25. percre jutottunk el oda, hogy Colleyt azonnal le kene hozni, mert fixen kiallittattja magat. 🤣Lehet nézték az ETO meccset és Colley ezt szűrte le, mint titkos fegyver.
Stez
Poloska vagyok.