NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂
szaba
Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Szegény b-közép meg kl-szektor, nem volt elég nekik a sok négus 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
szaba
Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.

Poloska vagyok.
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 534
szaba
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 888 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bravó Mókamiki, sikerült igazolnod egy újabb 19 éves gyereket a fradiból, nyilván nincsen egyetlen használható támadó sem az utánpótláscsapatainkban...

Te rohadt sírásó, te.
warr_b
Támadó.
Azt a vedelem Otigba-Inyibor-Baráth....
zacknorb
Jah, a kettőben meg ott a fasza, összeszokott Puskás-Feledy belsővédő páros...

4 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 877
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Bravó Mókamiki, sikerült igazolnod egy újabb 19 éves gyereket a fradiból, nyilván nincsen egyetlen használható támadó sem az utánpótláscsapatainkban...

Te rohadt sírásó, te.
warr_b
Támadó.
Azt a vedelem Otigba-Inyibor-Baráth....

Poloska vagyok.
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 519 — Saturday Night Lights
A Puskás legutóbbi nemzetközi meccsére a sál is szuperül sikerült...mint a játék.

"Nem lehet boldogságot venni...."
Foresz
Remélem, a Kispest vasárnapi szülinapjára is készül a Puskás valami hasonló finomsággal.
Hiszen tudjuk, Öcsi bácsi mindig is felcsúti volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
A Puskás legutóbbi nemzetközi meccsére a sál is szuperül sikerült...mint a játék.

"Nem lehet boldogságot venni...."
4 hónapja

Te rohadt sírásó, te.

4 hónapja
Beki New York Jets 2 066
Romano: Newcastle visszadobott egy 120m fontos ajanlatot Isakert Pooltol
4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Makabi Haifa legalább Kisvárdán nyert. Maribor is NER csapat?
szaba
Nem Lendván van egy?
Kampman
DAC, Sepski OSK, FC Kosice , FC Lendva, Komárno, Bácska Topolya, Csíkszereda, NK Osijek, STK 1914 Somorja (Samorin), FC Várda SE-Munkács FA (a Kolozsvár szerintem már nem listás - CFR Cluj)

Ebből a dunaszerdahelyi, sepsi, kassai, topolyai, eszéki klubok simán lehetnének Jizz Ligások.
Willie Parker
szerintem a CFR sosem volt neres.

buhloone mindstate

4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
Makabi Haifa legalább Kisvárdán nyert. Maribor is NER csapat?
szaba
Nem Lendván van egy?
Kampman
DAC, Sepski OSK, FC Kosice , FC Lendva, Komárno, Bácska Topolya, Csíkszereda, NK Osijek, STK 1914 Somorja (Samorin), FC Várda SE-Munkács FA (a Kolozsvár szerintem már nem listás - CFR Cluj)

Ebből a dunaszerdahelyi, sepsi, kassai, topolyai, eszéki klubok simán lehetnének Jizz Ligások.
4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
Floriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?
csebi
itt
Löfli
Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna már
csebi
Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?
Sixo
messze van, mit árthat neki 😊
NB2
Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.
Sixo
tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀
Löfli
Tesómnak volt egy kiváló sprinter csoporttársa Egerben a fősulin, 100-on a felmérőn berottyantott a rajtnál, persze a legjobb időt futotta, de valszeg 200-on is az lett volna, mert azzal a lendülettel megállás nélkül ment is be az öltözőbe az incidens miatt🤣
eaglesmcnabb
Általános iskolás bajnokságon egy vidéki kisiskola diákja úgy "nyert" versenyt távolugrásban, hogy az első ugróként a leérkezésnél telefosta az ugrógödröt. Sem kitakarítani nem voltak hajlandók a homokot a rendezők, sem ugrani a többiek, szóval stop the count volt.
A valóságban persze nem hirdettek eredményt, de a srác mindkét szempontból győztesnek érezte magát és megkönnyebbült.
4 hónapja
Csak szektorba lehet venni a jegyet, vagy külön helyjegy is van?
Melyik szektorokba érdemes venni, ahol élvezhető is a meccs és normálisan lehet látni, ami a pályán történik?
ervinator
Én csak ezekre tudok válaszolni.

Igen, szektor-sor-szék szintre le van bontva, sőt, forgókapura is, csak a jegyen írt forgókapunk mehetsz be, és a szektor előtt is van szekus, so csak a saját szektorodba mehetsz be.

Az E bejárat részei mindig a tábor, 127-132, 228-233, 328-333, én ide sose megyek. Azon kívül mindenhonnan jó amúgy, annyi, hogy kapu mögött az első 4-5 sor nem a legjobb, mert túl lapos.

(Parkolást full nem vágom #teamBKV.
Jegyet fix megveheti egy ember kettőtöknek, ha tudja az adatokat. Amikor mi vettünk több jegyet akkor csak szurkolói klub azonosító (vagy régen MLSZ kártyaszám) kellett, mert mindenki klubtag volt.)

Poloska vagyok.
4 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 895
Gyakori válogatott meccsrejárókhoz szólna a kérdésem.

Egy barátommal kimennénk a Puskásba a portugálok elleni meccsre, mi a feltétele a jegyvásárlásnak, mindkettőnknek regisztrálva kell lennie, vagy elég annak aki a jegyeket veszi (megveheti-e egy valaki a jegyet kettőnknek?)

Csak szektorba lehet venni a jegyet, vagy külön helyjegy is van?
Melyik szektorokba érdemes venni, ahol élvezhető is a meccs és normálisan lehet látni, ami a pályán történik?

Hol érdemes parkolni a környéken?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Friss transzferek:
Marco Richter (német, kp) Mainz -> Darmstadt kölcsönbe
Dan Ndoye (svájci, cs) Bologna -> Nottingham Forest 42 millió EUR
Kendry Páez (ecuadori, kp) Chelsea FC -> Strasbourg kölcsönbe
Gabriel Strefezza (brazil, cs) Como -> Olimpiakosz 8 millió EUR
Pierre-Emerick Aubameyang (gaboni, cs) Al-Qadsiah -> Marseille ingyé
Santiago Mourino (urugayi, v) Alavés -> Atlético Madrid 4 millió EUR
Jacobo Ramón (spanyol, v) Real Madrid -> Como 2.5 millió EUR
Marius Bülter (német, cs) Hoffenheim -> 1. FC Köln 1 millió EUR
Constantino Favasuli (olasz, kp) Fiorentina -> Catanzaro átigazolási ár nem nyilvános
Nathan Zézé (francia, v) Nantes -> NEOM SC 20 millió EUR
Alphadjo Cissé (olasz, kp) Hellas Verona -> Catanzaro kölcsönbe
Victor Osimhen (nigériai, cs) Napoli -> Galatasaray 75 millió EUR
Ahmed Hassan (egyiptomi, cs) Le Havre -> Al-Ettifaq ingyé
Santiago Hidalgo (argentin, cs) CA Independiente -> Toulouse 2.5 millió EUR

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a Colley buta egy fiú
KeyG
Eleg vicces, amikor mar a tv elott mondjuk, hogy Colley nem maradhat a palyan, elmebeteg, kapott egy lapott a 18. perc korul, de a 26. percben mar tartott tovabbi ket faultnal, total ertelmetlenul. Pontosan akkor irtam, hogy le kell hozni, mert pirosat fog kapni, latszik rajta es erzodik, hogy a gyogyszere elgurult. Nem hiszem el, hogy ezt a tole 30 meterre alldogalo edzo nem latja es erzi, es hagyta a palyan. Hornyak egy felelmetesen buta ember.

Mas kerdes, hogy a Puskas amugy is kikapott volna, ez a csapat egy hig fos. Azt hiszik, megvaltja oket ket, amugy evek ota baromi gyenge valogatott jatekos, kozben az egyik meg ki is oltja a csapat kimagasloan legjobbjat. Zseni egy nyara van a Puskasnak. 😀

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 393 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
es ez kinek a hibaja, hogy nem potoltatok?😃
Kenny
Ki mondott már mit?
csebi
Badar azt talalta mondani, hogy nem tudtak potolni a kozeppalyarol tavozo Levit es Plseket.
Kenny
Dárdai and Németh says hello
zacknorb
Fingok a gatyában

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 i.ibb.co/DD7659Wv/pusk.jpg
deyell
mótvá kétszer is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kedvenc dán csapatom a Midtjylland egy ollózós góllal megint vezet a 118. percben a Hibernian ellen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Kenny
Ki mondott már mit?
csebi
Badar azt talalta mondani, hogy nem tudtak potolni a kozeppalyarol tavozo Levit es Plseket.
Kenny
Dárdai and Németh says hello

Poloska vagyok.
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Ki mondott már mit?
csebi

4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
a zold-feher csapatok tovabbjutottak.
Kaszinos majd kifejti, hogy ez a Maribor jobb itthon mindenkinel😃
Kenny
Maribor kb olyan Fagyi szintű csapat, az meg a kupákban nem szokott gondot okozni nekik

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Kenny
Ki mondott már mit?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 393 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez a Puskás egy rakás szar

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018