NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
138
17
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Szegény b-közép meg kl-szektor, nem volt elég nekik a sok négus 😂Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
4 hónapja
Jah, a kettőben meg ott a fasza, összeszokott Puskás-Feledy belsővédő páros...Bravó Mókamiki, sikerült igazolnod egy újabb 19 éves gyereket a fradiból, nyilván nincsen egyetlen használható támadó sem az utánpótláscsapatainkban...Támadó.
Te rohadt sírásó, te.
warr_b
Azt a vedelem Otigba-Inyibor-Baráth....
zacknorb

4 hónapja
Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂
4 hónapja
Bravó Mókamiki, sikerült igazolnod egy újabb 19 éves gyereket a fradiból, nyilván nincsen egyetlen használható támadó sem az utánpótláscsapatainkban...Támadó.
Te rohadt sírásó, te.
warr_b
Azt a vedelem Otigba-Inyibor-Baráth....
Poloska vagyok.
4 hónapja
A Puskás legutóbbi nemzetközi meccsére a sál is szuperül sikerült...mint a játék.Remélem, a Kispest vasárnapi szülinapjára is készül a Puskás valami hasonló finomsággal.
"Nem lehet boldogságot venni...."
Foresz
Hiszen tudjuk, Öcsi bácsi mindig is felcsúti volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
A Puskás legutóbbi nemzetközi meccsére a sál is szuperül sikerült...mint a játék."Nem lehet boldogságot venni...."
4 hónapja
Bravó Mókamiki, sikerült igazolnod egy újabb 19 éves gyereket a fradiból, nyilván nincsen egyetlen használható támadó sem az utánpótláscsapatainkban... Te rohadt sírásó, te.

4 hónapja
Romano: Newcastle visszadobott egy 120m fontos ajanlatot Isakert Pooltol
4 hónapja
szerintem a CFR sosem volt neres.DAC, Sepski OSK, FC Kosice , FC Lendva, Komárno, Bácska Topolya, Csíkszereda, NK Osijek, STK 1914 Somorja (Samorin), FC Várda SE-Munkács FA (a Kolozsvár szerintem már nem listás - CFR Cluj)Makabi Haifa legalább Kisvárdán nyert. Maribor is NER csapat?Nem Lendván van egy?
szaba
Kampman
Ebből a dunaszerdahelyi, sepsi, kassai, topolyai, eszéki klubok simán lehetnének Jizz Ligások.
Willie Parker
buhloone mindstate
4 hónapja
DAC, Sepski OSK, FC Kosice , FC Lendva, Komárno, Bácska Topolya, Csíkszereda, NK Osijek, STK 1914 Somorja (Samorin), FC Várda SE-Munkács FA (a Kolozsvár szerintem már nem listás - CFR Cluj)Makabi Haifa legalább Kisvárdán nyert. Maribor is NER csapat?Nem Lendván van egy?
szaba
Kampman
Ebből a dunaszerdahelyi, sepsi, kassai, topolyai, eszéki klubok simán lehetnének Jizz Ligások.
4 hónapja
Általános iskolás bajnokságon egy vidéki kisiskola diákja úgy "nyert" versenyt távolugrásban, hogy az első ugróként a leérkezésnél telefosta az ugrógödröt. Sem kitakarítani nem voltak hajlandók a homokot a rendezők, sem ugrani a többiek, szóval stop the count volt.Tesómnak volt egy kiváló sprinter csoporttársa Egerben a fősulin, 100-on a felmérőn berottyantott a rajtnál, persze a legjobb időt futotta, de valszeg 200-on is az lett volna, mert azzal a lendülettel megállás nélkül ment is be az öltözőbe az incidens miatt🤣tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo
Löfli
eaglesmcnabb
A valóságban persze nem hirdettek eredményt, de a srác mindkét szempontból győztesnek érezte magát és megkönnyebbült.
4 hónapja
Csak szektorba lehet venni a jegyet, vagy külön helyjegy is van?Én csak ezekre tudok válaszolni.
Melyik szektorokba érdemes venni, ahol élvezhető is a meccs és normálisan lehet látni, ami a pályán történik?
ervinator
Igen, szektor-sor-szék szintre le van bontva, sőt, forgókapura is, csak a jegyen írt forgókapunk mehetsz be, és a szektor előtt is van szekus, so csak a saját szektorodba mehetsz be.
Az E bejárat részei mindig a tábor, 127-132, 228-233, 328-333, én ide sose megyek. Azon kívül mindenhonnan jó amúgy, annyi, hogy kapu mögött az első 4-5 sor nem a legjobb, mert túl lapos.
(Parkolást full nem vágom #teamBKV.
Jegyet fix megveheti egy ember kettőtöknek, ha tudja az adatokat. Amikor mi vettünk több jegyet akkor csak szurkolói klub azonosító (vagy régen MLSZ kártyaszám) kellett, mert mindenki klubtag volt.)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Gyakori válogatott meccsrejárókhoz szólna a kérdésem.Egy barátommal kimennénk a Puskásba a portugálok elleni meccsre, mi a feltétele a jegyvásárlásnak, mindkettőnknek regisztrálva kell lennie, vagy elég annak aki a jegyeket veszi (megveheti-e egy valaki a jegyet kettőnknek?)
Csak szektorba lehet venni a jegyet, vagy külön helyjegy is van?
Melyik szektorokba érdemes venni, ahol élvezhető is a meccs és normálisan lehet látni, ami a pályán történik?
Hol érdemes parkolni a környéken?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
Friss transzferek:Marco Richter (német, kp) Mainz -> Darmstadt kölcsönbe
Dan Ndoye (svájci, cs) Bologna -> Nottingham Forest 42 millió EUR
Kendry Páez (ecuadori, kp) Chelsea FC -> Strasbourg kölcsönbe
Gabriel Strefezza (brazil, cs) Como -> Olimpiakosz 8 millió EUR
Pierre-Emerick Aubameyang (gaboni, cs) Al-Qadsiah -> Marseille ingyé
Santiago Mourino (urugayi, v) Alavés -> Atlético Madrid 4 millió EUR
Jacobo Ramón (spanyol, v) Real Madrid -> Como 2.5 millió EUR
Marius Bülter (német, cs) Hoffenheim -> 1. FC Köln 1 millió EUR
Constantino Favasuli (olasz, kp) Fiorentina -> Catanzaro átigazolási ár nem nyilvános
Nathan Zézé (francia, v) Nantes -> NEOM SC 20 millió EUR
Alphadjo Cissé (olasz, kp) Hellas Verona -> Catanzaro kölcsönbe
Victor Osimhen (nigériai, cs) Napoli -> Galatasaray 75 millió EUR
Ahmed Hassan (egyiptomi, cs) Le Havre -> Al-Ettifaq ingyé
Santiago Hidalgo (argentin, cs) CA Independiente -> Toulouse 2.5 millió EUR
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Ez a Colley buta egy fiúEleg vicces, amikor mar a tv elott mondjuk, hogy Colley nem maradhat a palyan, elmebeteg, kapott egy lapott a 18. perc korul, de a 26. percben mar tartott tovabbi ket faultnal, total ertelmetlenul. Pontosan akkor irtam, hogy le kell hozni, mert pirosat fog kapni, latszik rajta es erzodik, hogy a gyogyszere elgurult. Nem hiszem el, hogy ezt a tole 30 meterre alldogalo edzo nem latja es erzi, es hagyta a palyan. Hornyak egy felelmetesen buta ember.
KeyG
Mas kerdes, hogy a Puskas amugy is kikapott volna, ez a csapat egy hig fos. Azt hiszik, megvaltja oket ket, amugy evek ota baromi gyenge valogatott jatekos, kozben az egyik meg ki is oltja a csapat kimagasloan legjobbjat. Zseni egy nyara van a Puskasnak. 😀
4 hónapja
Fingok a gatyábanDárdai and Németh says helloBadar azt talalta mondani, hogy nem tudtak potolni a kozeppalyarol tavozo Levit es Plseket.es ez kinek a hibaja, hogy nem potoltatok?😃Ki mondott már mit?
Kenny
csebi
Kenny
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
i.ibb.co/DD7659Wv/pusk.jpgmótvá kétszer is
deyell

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
kedvenc dán csapatom a Midtjylland egy ollózós góllal megint vezet a 118. percben a Hibernian ellen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Dárdai and Németh says helloBadar azt talalta mondani, hogy nem tudtak potolni a kozeppalyarol tavozo Levit es Plseket.es ez kinek a hibaja, hogy nem potoltatok?😃Ki mondott már mit?
Kenny
csebi
Kenny
Poloska vagyok.
4 hónapja
Badar azt talalta mondani, hogy nem tudtak potolni a kozeppalyarol tavozo Levit es Plseket.es ez kinek a hibaja, hogy nem potoltatok?😃Ki mondott már mit?
Kenny
csebi
4 hónapja
es ez kinek a hibaja, hogy nem potoltatok?😃Ki mondott már mit?
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Ez a Puskás egy rakás szar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018