Soccer
Hakimi 15 év a sitten?!Megnézném én azt a vádiratot. Látlelet van? Ha van mi tart két évig? Kamu az egész, mint sajnos sok esetben.
sajtospingvin
Mindenkinek a börtönbe a helye aki ilyet tesz, de napról napra azt olvasni, hogy valamilyen híresség erőszakolt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Hakimi 15 év a sitten?!Ah. Inkabb majd fel ev mulva olvassuk, hogy visszavonta a holgyemeny a vadakat, mert a felek peren kivul megegyeztek. Oriasi veletlen es meglepetes lesz, hogy az egyik a penzert csinalja csak, a masik meg fizet, hogy minel hamarabb eluljon az ugy.
sajtospingvin
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Son úgy döntött elhagyja a Spurst, irány az MLS.Sajnos Son már nagyon visszaesett az elmúlt szezonokban. Itt volt az ideje. Szerintem is közelebb lesz a csapat a BLhez, mint a kieséshez. Egész pofás a keret, 2 éve Vicario az egyik legjobb kapus volt, tavaly sérült, van de Ven - Romero belső védőpáros elit, Porronak nagyon erős szezonja volt. Kp kérdőjeles, de a támadók is nagyon erősek + ha hozzá tesszük Thomas Frankot akkor sok van ebben a szezonban.
Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.Azért ez tényleg elég bold, szinte kizártnak tartom. Az fix, hogy a top4 bravúr lenne, mivel az első három hely gyakorlatilag foglalt a Pool, City, Arsenal részére. A negyedik hely papíron talán a Chelsea-é, de a top3 után szerintem nagyon telített a mezőny és akárki odaérhet, a sérüléseken és az edzői munkán fog múlni.
FLZOLI
A Newcastle szerintem vissza fog esni, mert bár nekik a kezdőjük nagyon jó, a keretük vékony és tavaly nekik nem volt BL/EL/KL. Az Aston Villa egyelőre nem csinált semmit. A Forest volt a tavalyi meglepetés csapat, szerintem náluk is inkább a visszacsúszás esélyesebb, főleg, hogy szintén bejön az EL nekik. A United meg a Spurs pedig kb. csak javíthat tavalyhoz képest.
Papíron a Spursnek szerintem még mindig top8-ban kéne végeznie és nem a kiesés ellen küzdeni.
Duff
🚨🇰🇷 BREAKING: Heung-min Son has decided to leave Tottenham this summer.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 2, 2025
The player has informed Spurs management and also new manager Thomas Frank.
Negotiations underway with MLS side LAFC after he wad also approached by Saudi clubs in May.
MLS, most likely destination. 🇺🇸 pic.twitter.com/ud1aDBGIas
Son ki is lépett a Spurstől

Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.Azért ez tényleg elég bold, szinte kizártnak tartom. Az fix, hogy a top4 bravúr lenne, mivel az első három hely gyakorlatilag foglalt a Pool, City, Arsenal részére. A negyedik hely papíron talán a Chelsea-é, de a top3 után szerintem nagyon telített a mezőny és akárki odaérhet, a sérüléseken és az edzői munkán fog múlni.
FLZOLI
A Newcastle szerintem vissza fog esni, mert bár nekik a kezdőjük nagyon jó, a keretük vékony és tavaly nekik nem volt BL/EL/KL. Az Aston Villa egyelőre nem csinált semmit. A Forest volt a tavalyi meglepetés csapat, szerintem náluk is inkább a visszacsúszás esélyesebb, főleg, hogy szintén bejön az EL nekik. A United meg a Spurs pedig kb. csak javíthat tavalyhoz képest.
Papíron a Spursnek szerintem még mindig top8-ban kéne végeznie és nem a kiesés ellen küzdeni.
Ha meg nincs Batik, nem nyernek. Én is tudok deep statot. Szívesen.ezt írtam 😀 mondjuk ha nincs Varga ez a Loki kap ötöt.fú de gyenge ez a Loki meg MTKszerintem annyira nem volt rossz, volt 30 loves, majdnem 20 kaput is talalt, sok helyzet, favagas, benazas, etc. de legalabb valami tortent
petey
Stez
petey
Nem a sabat, hanem az éruv itt a lényeg, és mivel a groupama ezen belül van, elméletileg a hazai meccseken így játszhat a srác szombatonként isÉn azt hittem, hogy eléggé képben vagyok a zsidó dolgokkal, de erről most hallottam először ennek az igazolásnak köszönhetőena sabat alap.
telex.hu/belfold/2024/04/11/zsido-vallas-eruv-szombat-zsinor-budapest
r.baggio
en dolgoztam zsido etteremben.koser cuccok. pl minden reggel a aposa moshatta meg a zoldsegeket koser. minden szeparalva volt.
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
De szerintem a Loki sem gyenge amugy. Nem top3 csapat, de az elozo szezonban latott kiesohely meg szenvedes kozeleben sincsenek szvsz. Siman ravagnam, hogy nalam egy hatodik helyen ott vannak. Az elozo idenyben az ilyen meccseken rendre valami benazassal kiszoptak, most meg kimakoljak, kibekkelik, hatranybol ok egyenlitenek. Csak hat ezt a vedelmet kene valahogy befoltozni, mert harom eve hig fos, hoztak oda barkit.fú de gyenge ez a Loki meg MTKLoki valóban gyenge, de ez az MTK simán harcban lehet a nemzetközi kupás helyekért.
petey
ervinator
fú de gyenge ez a Loki meg MTKLoki valóban gyenge, de ez az MTK simán harcban lehet a nemzetközi kupás helyekért.
petey
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
Én azt hittem, hogy eléggé képben vagyok a zsidó dolgokkal, de erről most hallottam először ennek az igazolásnak köszönhetőenegyszer bede ordítozott erről egy sort a borízűben. ha nem tévedek ez is valami vitatott és kissé átaktuálpolizizált dolog, merthogy az oberlander a slomó-féle csapatban játszik és ezt nem ismeri el mindegyik hitközség vagy nem ebben a formában
r.baggio
Az ortodoxok teljesen buggyantak, különösen az EMIH-féle vonal. Szerencsére a magyar zsidóság nagy része nem vallásos, ha igen, akkor főleg neológ. OFF vége.Én azt hittem, hogy eléggé képben vagyok a zsidó dolgokkal, de erről most hallottam először ennek az igazolásnak köszönhetőena sabat alap.
r.baggio
en dolgoztam zsido etteremben.koser cuccok. pl minden reggel a aposa moshatta meg a zoldsegeket koser. minden szeparalva volt.
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
ezt írtam 😀 mondjuk ha nincs Varga ez a Loki kap ötöt.fú de gyenge ez a Loki meg MTKszerintem annyira nem volt rossz, volt 30 loves, majdnem 20 kaput is talalt, sok helyzet, favagas, benazas, etc. de legalabb valami tortent
petey
Stez
fú de gyenge ez a Loki meg MTKszerintem annyira nem volt rossz, volt 30 loves, majdnem 20 kaput is talalt, sok helyzet, favagas, benazas, etc. de legalabb valami tortent
petey
Én azt hittem, hogy eléggé képben vagyok a zsidó dolgokkal, de erről most hallottam először ennek az igazolásnak köszönhetőena sabat alap.
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ő hokikapus volt az nhl-ben 😁patrik roa hagyta abba a focit vallas miatt..aztan visszatertKetlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nem bold, hogy nem, es nem azert, mert a keret szar, mert amugy szvsz egyaltalan nem szar, viszont Thomas Frank szerintem egy rohadt jo edzo es benne bizom, hogy osszerak egy olyan jatekot, amivel nem top12 meg 15 kornyeken lesz a Spurs.Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.Bergvall AM/CM, ez a csávó meg echte 6-os.akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 31, 2025
Exclusive detail: loan deal includes €30m buy option clause for #THFC, not mandatory.
Salary covered by Spurs, Bayern said yes and Palhinha will now travel for medical tests. pic.twitter.com/UJpO8i6qvI
Sixo
eskuszom jovo heten osszegyujtom ...
csebi
Duff
legfeljebb meg kell küzdenie a posztért a fiatal svéd gyerekkel.
slowmotion
Mondjuk akkor egyszerre is pályán lehetnek. Az egyik lerúgja majd a wirtzet, a másik meg a salaht. Jó lesz mégiscsak.
Duff
FLZOLI
Mármint Carlos Roa, aki szerint 99-ben felesleges lett volna a MU-ba szerződnie a világvége miattpatrik roa hagyta abba a focit vallas miatt..aztan visszatertKetlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
YoungZeeZee
www.givemesport.com/what-happened-to-carlos-roa-after-he-rejected-man-united/
Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.Bergvall AM/CM, ez a csávó meg echte 6-os.akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 31, 2025
Exclusive detail: loan deal includes €30m buy option clause for #THFC, not mandatory.
Salary covered by Spurs, Bayern said yes and Palhinha will now travel for medical tests. pic.twitter.com/UJpO8i6qvI
Sixo
eskuszom jovo heten osszegyujtom ...
csebi
Duff
legfeljebb meg kell küzdenie a posztért a fiatal svéd gyerekkel.
slowmotion
Mondjuk akkor egyszerre is pályán lehetnek. Az egyik lerúgja majd a wirtzet, a másik meg a salaht. Jó lesz mégiscsak.
Duff
patrik roa hagyta abba a focit vallas miatt..aztan visszatertKetlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez