Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 883
Hakimi 15 év a sitten?!
sajtospingvin
Megnézném én azt a vádiratot. Látlelet van? Ha van mi tart két évig? Kamu az egész, mint sajnos sok esetben.
Mindenkinek a börtönbe a helye aki ilyet tesz, de napról napra azt olvasni, hogy valamilyen híresség erőszakolt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Hakimi 15 év a sitten?!
sajtospingvin
Ah. Inkabb majd fel ev mulva olvassuk, hogy visszavonta a holgyemeny a vadakat, mert a felek peren kivul megegyeztek. Oriasi veletlen es meglepetes lesz, hogy az egyik a penzert csinalja csak, a masik meg fizet, hogy minel hamarabb eluljon az ugy.

4 hónapja
sajtospingvin 119
Hakimi 15 év a sitten?!
4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Ez az új retro idegenbeli Liverpool mez hibátlan lett. Azt hiszem hamar rendelni fogok egyet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Son úgy döntött elhagyja a Spurst, irány az MLS.

Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.
FLZOLI
Azért ez tényleg elég bold, szinte kizártnak tartom. Az fix, hogy a top4 bravúr lenne, mivel az első három hely gyakorlatilag foglalt a Pool, City, Arsenal részére. A negyedik hely papíron talán a Chelsea-é, de a top3 után szerintem nagyon telített a mezőny és akárki odaérhet, a sérüléseken és az edzői munkán fog múlni.

A Newcastle szerintem vissza fog esni, mert bár nekik a kezdőjük nagyon jó, a keretük vékony és tavaly nekik nem volt BL/EL/KL. Az Aston Villa egyelőre nem csinált semmit. A Forest volt a tavalyi meglepetés csapat, szerintem náluk is inkább a visszacsúszás esélyesebb, főleg, hogy szintén bejön az EL nekik. A United meg a Spurs pedig kb. csak javíthat tavalyhoz képest.

Papíron a Spursnek szerintem még mindig top8-ban kéne végeznie és nem a kiesés ellen küzdeni.
Duff
Sajnos Son már nagyon visszaesett az elmúlt szezonokban. Itt volt az ideje. Szerintem is közelebb lesz a csapat a BLhez, mint a kieséshez. Egész pofás a keret, 2 éve Vicario az egyik legjobb kapus volt, tavaly sérült, van de Ven - Romero belső védőpáros elit, Porronak nagyon erős szezonja volt. Kp kérdőjeles, de a támadók is nagyon erősek + ha hozzá tesszük Thomas Frankot akkor sok van ebben a szezonban.

4 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!

Son ki is lépett a Spurstől

4 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 369
Son úgy döntött elhagyja a Spurst, irány az MLS.

Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.
FLZOLI
Azért ez tényleg elég bold, szinte kizártnak tartom. Az fix, hogy a top4 bravúr lenne, mivel az első három hely gyakorlatilag foglalt a Pool, City, Arsenal részére. A negyedik hely papíron talán a Chelsea-é, de a top3 után szerintem nagyon telített a mezőny és akárki odaérhet, a sérüléseken és az edzői munkán fog múlni.

A Newcastle szerintem vissza fog esni, mert bár nekik a kezdőjük nagyon jó, a keretük vékony és tavaly nekik nem volt BL/EL/KL. Az Aston Villa egyelőre nem csinált semmit. A Forest volt a tavalyi meglepetés csapat, szerintem náluk is inkább a visszacsúszás esélyesebb, főleg, hogy szintén bejön az EL nekik. A United meg a Spurs pedig kb. csak javíthat tavalyhoz képest.

Papíron a Spursnek szerintem még mindig top8-ban kéne végeznie és nem a kiesés ellen küzdeni.
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
fú de gyenge ez a Loki meg MTK
petey
szerintem annyira nem volt rossz, volt 30 loves, majdnem 20 kaput is talalt, sok helyzet, favagas, benazas, etc. de legalabb valami tortent
Stez
ezt írtam 😀 mondjuk ha nincs Varga ez a Loki kap ötöt.
petey
Ha meg nincs Batik, nem nyernek. Én is tudok deep statot. Szívesen.
4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 259 — no es importante
Én azt hittem, hogy eléggé képben vagyok a zsidó dolgokkal, de erről most hallottam először ennek az igazolásnak köszönhetően

telex.hu/belfold/2024/04/11/zsido-vallas-eruv-szombat-zsinor-budapest
r.baggio
a sabat alap.
en dolgoztam zsido etteremben.koser cuccok. pl minden reggel a aposa moshatta meg a zoldsegeket koser. minden szeparalva volt.
YoungZeeZee
Nem a sabat, hanem az éruv itt a lényeg, és mivel a groupama ezen belül van, elméletileg a hazai meccseken így játszhat a srác szombatonként is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Gyötrelem volt ez a meccs. Nincs 4-5 passz, emberhez. Siralmas az egész. “Profi futballisták”😅
4 hónapja
petey
Loki valóban gyenge, de ez az MTK simán harcban lehet a nemzetközi kupás helyekért.
ervinator
De szerintem a Loki sem gyenge amugy. Nem top3 csapat, de az elozo szezonban latott kiesohely meg szenvedes kozeleben sincsenek szvsz. Siman ravagnam, hogy nalam egy hatodik helyen ott vannak. Az elozo idenyben az ilyen meccseken rendre valami benazassal kiszoptak, most meg kimakoljak, kibekkelik, hatranybol ok egyenlitenek. Csak hat ezt a vedelmet kene valahogy befoltozni, mert harom eve hig fos, hoztak oda barkit.

4 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 895
petey
Loki valóban gyenge, de ez az MTK simán harcban lehet a nemzetközi kupás helyekért.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
Én azt hittem, hogy eléggé képben vagyok a zsidó dolgokkal, de erről most hallottam először ennek az igazolásnak köszönhetően

r.baggio
egyszer bede ordítozott erről egy sort a borízűben. ha nem tévedek ez is valami vitatott és kissé átaktuálpolizizált dolog, merthogy az oberlander a slomó-féle csapatban játszik és ezt nem ismeri el mindegyik hitközség vagy nem ebben a formában
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 642 — beers & Packers

r.baggio
a sabat alap.
en dolgoztam zsido etteremben.koser cuccok. pl minden reggel a aposa moshatta meg a zoldsegeket koser. minden szeparalva volt.
YoungZeeZee
Az ortodoxok teljesen buggyantak, különösen az EMIH-féle vonal. Szerencsére a magyar zsidóság nagy része nem vallásos, ha igen, akkor főleg neológ. OFF vége.
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 702 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bundás 2 is elkezdődött egy Schalke - Herta rangadóval, de itt focizik idéntől a Drezda is 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
petey
szerintem annyira nem volt rossz, volt 30 loves, majdnem 20 kaput is talalt, sok helyzet, favagas, benazas, etc. de legalabb valami tortent
Stez
ezt írtam 😀 mondjuk ha nincs Varga ez a Loki kap ötöt.

4 hónapja
petey

4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár

4 hónapja
YoungZeeZee 9 401

r.baggio
a sabat alap.
4 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 259 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 882 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂
szaba
Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,
Stez
patrik roa hagyta abba a focit vallas miatt..aztan visszatert
YoungZeeZee
Ő hokikapus volt az nhl-ben 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja

Sixo
egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.
eskuszom jovo heten osszegyujtom ...
csebi
Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.
Duff
akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮
legfeljebb meg kell küzdenie a posztért a fiatal svéd gyerekkel.
slowmotion
Bergvall AM/CM, ez a csávó meg echte 6-os.

Mondjuk akkor egyszerre is pályán lehetnek. Az egyik lerúgja majd a wirtzet, a másik meg a salaht. Jó lesz mégiscsak.
Duff
FLZOLI
Nem bold, hogy nem, es nem azert, mert a keret szar, mert amugy szvsz egyaltalan nem szar, viszont Thomas Frank szerintem egy rohadt jo edzo es benne bizom, hogy osszerak egy olyan jatekot, amivel nem top12 meg 15 kornyeken lesz a Spurs.

4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
szaba
Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,
Stez
YoungZeeZee
Mármint Carlos Roa, aki szerint 99-ben felesleges lett volna a MU-ba szerződnie a világvége miatt

www.givemesport.com/what-happened-to-carlos-roa-after-he-rejected-man-united/
4 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo
egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.
eskuszom jovo heten osszegyujtom ...
csebi
Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.
Duff
akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮
legfeljebb meg kell küzdenie a posztért a fiatal svéd gyerekkel.
slowmotion
Bergvall AM/CM, ez a csávó meg echte 6-os.

Mondjuk akkor egyszerre is pályán lehetnek. Az egyik lerúgja majd a wirtzet, a másik meg a salaht. Jó lesz mégiscsak.
Duff

4 hónapja
YoungZeeZee 9 401
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez