Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Juventus meccsről nincs valakinek értelmezhető streamje? Az enyém elkezdett valami argentin bajnokit adni.
5 hónapja
A Fagyi-MTK-n meccs közben jön a "nemzeti konzultáció" promó. Basszák meg a kurva anyjukat.Kb. 10 éve megy már a csakegyperc a meccsek előtt/között/után. Tényleg meglepődtél?
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
A Fagyi-MTK-n meccs közben jön a "nemzeti konzultáció" promó. Basszák meg a kurva anyjukat.
5 hónapja
hát, ha ez a kapufa beakad akkor a szokásos forgatókönyv jött volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
azért jó nagy hentes csapat ez a Spurs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Proxyi
168
Lehet 6-ot cserélni egy csapatnak?
5 hónapja
Nem kell ide Harry Kane
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Tottenham játékos miért nem kapott pirosat?
5 hónapja
Ez hogy nem piros ennek az idiota Bentancurnak, jo kerdesmegelőztél, pont ezt akartam írni
Duff

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Ez hogy nem piros ennek az idiota Bentancurnak, jo kerdes
5 hónapja
Kiegyensúlyozott, ja.Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.Akikkel tegnap a sereghajtó Szpari idegenben döntetlen játszott, kb. 80 percet emberhátrányban töltve. Besztlíg!
Őszentsége Sobri Jóska
gdavid
5 hónapja
Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.Akikkel tegnap a sereghajtó Szpari idegenben döntetlen játszott, kb. 80 percet emberhátrányban töltve. Besztlíg!
Őszentsége Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
5 hónapja
Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.
5 hónapja
Julian Alvarez has scored more goals for Atletico Madrid (37 goals) than he did for Man City (36 goals)!... in 34 less matches.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Grizi 200. Laliga gólja is megvan.Miután kihagyott egy ajtó Oblak ziccert.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Az xg vajon méri azt hogy került a hazai játékos elé a labda vagy csak maga a helyzet nagyságát?! Sztem sejted a választFél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Ergo megint igazolódik, hogy 1 meccsre az xG kurvára volatilis.Fél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.