Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Felixet arabok vittek, azt is erdemes volna vizsgalni h tulajnak nincs-e ott erdekeltsege penzmosasban. Epelmeju csapat nem ad ennyiert Felixert, igazabol semmit sem.Ez nem igaz, miért ne tudnák eladni? Boja meg Felix is már el lett adva például, pedig mind a két játékos besült. A Chelsea-nél meg mostanában nincsenek magas fizuk. Hato egy nagyon jó fiatal játékos. Nem értem miért lenne ez egy ostoba döntés.Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Contract until June 2032 for the defender.
2032... Chelsea-nél még mindig idióták dolgoznak, nincsenek jobb szavaim.
Beki
nk12
Beki
nk12
4 hónapja
Amortizacio oke, de ffp szempontbol asszem max 5 evig szamit. Tekintve h legtobb igazolasuk besult, miert akarjak ennyi evig fizetni oket 5 even tul?!Pont az a lényeg, hogy nem magas fizukat adnak, és geci sokáig tudják amortizációval könyvelni.Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Beki
nk12
Beki
Ezekkel nincs is baj, cserébe az 50 fős kerettel.
zacknorb
4 hónapja
De legalább maradt a 3-0, nem lett belőle 6.A kapufa és a legjobbunk, a kapus megment minket.Ez a Kispest-meccs eddig gyász, csak ne kapjunk Irapuatót.Mondjuk a 3 Honvéd gólból 2-nél óriási Budafok helyzet utáni kontrából jött a találat. Tujvelnek nagy érdemei vannak, hogy idén még nem kaptunk gólt - 40+ évesen ziccereket védett.
Dzsokijuing
Ugyanitt a kis Szamosi és Zuigeber is már 2-2 gólnál jár idén.
iktriad
Dzsokijuing
4 hónapja
Groupama is libalegelo volt.Jah, csak ha gombas, azon nem szabadna jatszani, mert ott tobb honapos kezeles kell, ami miatt nem szabad a palyara menni addig.Ez a gyori palya milyen allapotban van? Harmadosztaly szint.megfigyeltem nagyon sok nb-es palya fos allapotban van.
Stez
Es tobbnyire gombas fertozes nyomait
mutatjak ami eleg gaz ilyen szinten.
ez piros. szevasz lila.
Kenny
Ez volt Kisvardan es Ujpesten is. De hat nezd meg, a gyep is fos teljesen, tele a palya a kifordult fold darabokkal.
Stez
szaradas tuti nem, mert korlatlan vizuk van ugye mas nem lehet csak gomba.
vagy nem mentek ki idoben a nyari kaliumos
tapanyagok, de ezt megint ketlem mert az amator lenne.
Szerkesztette: Kenny
4 hónapja
A kapufa és a legjobbunk, a kapus megment minket.Ez a Kispest-meccs eddig gyász, csak ne kapjunk Irapuatót.Mondjuk a 3 Honvéd gólból 2-nél óriási Budafok helyzet utáni kontrából jött a találat. Tujvelnek nagy érdemei vannak, hogy idén még nem kaptunk gólt - 40+ évesen ziccereket védett.
Dzsokijuing
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Jah, csak ha gombas, azon nem szabadna jatszani, mert ott tobb honapos kezeles kell, ami miatt nem szabad a palyara menni addig.Ez a gyori palya milyen allapotban van? Harmadosztaly szint.megfigyeltem nagyon sok nb-es palya fos allapotban van.
Stez
ez piros. szevasz lila.
Kenny
Ez volt Kisvardan es Ujpesten is. De hat nezd meg, a gyep is fos teljesen, tele a palya a kifordult fold darabokkal.
4 hónapja
Ez a gyori palya milyen allapotban van? Harmadosztaly szint.megfigyeltem nagyon sok nb-es palya fos allapotban van.
Stez
ez piros. szevasz lila.
4 hónapja
Ez igaz, Mudryk egy gigantikus bukta volt, nem is tetszett az az igazolásViszont hosszabb szerzodessel kevesbe nyomjak meg a fair playt es amugy pitianer penzekert irnak ala ezek a fiatalok topligas szinten, 2-3 millio eurokat keresnek szerintem, ami kifejezetten keves nemzetkozileg, max eladjak majd 20 millioert. Nagy bukta ebbol nem nagyon lehet szvsz.Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Beki
nk12
Beki
Itt a nagy bukta nem ezekben van, hanem peldaul az ukran hulyegyerekben, aki nem eleg, hogy egy fos, de meg el is meszeltek valami doppingteszten.
Stez
4 hónapja
Pont az a lényeg, hogy nem magas fizukat adnak, és geci sokáig tudják amortizációval könyvelni.Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Beki
nk12
Beki
Ezekkel nincs is baj, cserébe az 50 fős kerettel.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez a gyori palya milyen allapotban van? Harmadosztaly szint.
4 hónapja
Viszont hosszabb szerzodessel kevesbe nyomjak meg a fair playt es amugy pitianer penzekert irnak ala ezek a fiatalok topligas szinten, 2-3 millio eurokat keresnek szerintem, ami kifejezetten keves nemzetkozileg, max eladjak majd 20 millioert. Nagy bukta ebbol nem nagyon lehet szvsz.Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Beki
nk12
Beki
Itt a nagy bukta nem ezekben van, hanem peldaul az ukran hulyegyerekben, aki nem eleg, hogy egy fos, de meg el is meszeltek valami doppingteszten.
Szerkesztette: Stez
4 hónapja
Ez a Kispest-meccs eddig gyász, csak ne kapjunk Irapuatót.Mondjuk a 3 Honvéd gólból 2-nél óriási Budafok helyzet utáni kontrából jött a találat. Tujvelnek nagy érdemei vannak, hogy idén még nem kaptunk gólt - 40+ évesen ziccereket védett.
Dzsokijuing
Szerkesztette: iktriad
4 hónapja
Ez a Kispest-meccs eddig gyász, csak ne kapjunk Irapuatót.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Ez nem igaz, miért ne tudnák eladni? Boja meg Felix is már el lett adva például, pedig mind a két játékos besült. A Chelsea-nél meg mostanában nincsenek magas fizuk. Hato egy nagyon jó fiatal játékos. Nem értem miért lenne ez egy ostoba döntés.Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Beki
nk12
Beki
4 hónapja
Igen, csak köze nem volt a meccsnek az X-hez. Nem értem, mit láttak a Várdában, hogy esélyes volt a fogadóirodáknál.Az X 4 körül.Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.Paks 2.9 szorzó volt, csak mondom. 😂
2005ös fiatalszabályos ember.
zacknorb
szaba
zacknorb
4 hónapja
Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Beki
nk12
4 hónapja
Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Beki
4 hónapja
Az X 4 körül.Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.Paks 2.9 szorzó volt, csak mondom. 😂
zacknorb
szaba
Poloska vagyok.
4 hónapja
Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.Paks 2.9 szorzó volt, csak mondom. 😂
zacknorb
4 hónapja
Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.2005ös fiatalszabályos ember.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Köcsög Felcsút, 1 gól kellett volna nem 2.Most megint lehet várni könnyű síppal befújt Szpari tizit.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Contract until June 2032 for the defender.
4 hónapja
Dala Martin nem fog több meccsen nagyon védeni. Elég gyenge
4 hónapja
Én még a harmadik paksi gólra utaltam, viszont ezzel a negyedikkel nem gyengítette a gyanúmat.Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂csak belenézett a labdába.
szaba
deyell
4 hónapja
Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂csak belenézett a labdába.
szaba
buhloone mindstate