Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Erről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
szaba
Link esetleg van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
4 hónapja
HA fejben ott tud lenni, és HA emiatt egészséges tud maradni… 🤪Lisztes jon es azzal megoldodnak a 2005-os problemak.Ez a magyar szabály hogy van? A szezon végére kell meglenni átlagba?Jelen állás szerint két részből áll:
Fradi előny birtokában simán hozhatna be magyarokat, hogy növelje ilyenkor a magyar perceket.
Nomac
Az egyik, az MLSZ ajánlás, 500 millió jár érte. Eszerint 5 magyar játékosnak mindig pályán kell lennie. Ebből 1 játékosnak 2005-ösnek vagy fiatalabbnak kell lennie, ez 175 millió az 500-ból, ezt már bukta a Fradi a mai kezdővel. Ha több magyar van, azért nem jár semmi.
A másik a minisztériumi szabály a kiemelt akadémiáknak. Eszerint szintén kell az 5 magyar játékos, valamint a szezon során legalább 7000 játékpercet pályán kell lennie 2005-ös vagy fiatalabb játékosoknak. Ebből 2000 percet teljesíthet 2004-es születésű játékos is. Ebbe beleszámítanak a nemzetközi kupameccsek is, ráadásul kétszeres szorzóval.
Ezek alapján jobban megéri Tóth Alexet a kupában játszatni többet. A mai kezdőből Gruber 2004-es, a többiek öregebbek. Szó van róla, hogy Lisztes visszajön kölcsönbe, akkor több variációs lehetőség lesz.
Aztán majd hetente úgyis átalakítják az egészet, tavaszra talán kiderül, hogy mi a végleges szabály.
Shilkor
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Friss transzferek:Lois Diony (francia, cs) Angers -> Manisa ingyé
Callum Wilson (angol, cs) Newcastle -> West Ham ingyé
Paulino de la Fuente (spanyol, cs) Oviedo -> Zaragoza ingyé
Shavy Babicka (gaboni, cs) Toulouse -> Crvena Zvezda 4 millió EUR
Aaron Ramsdale (angol, kapus) Southampton -> Newcastle kölcsönbe
Jakub Piotrowski (lengyel, kp) Ludogorets -> Udinese 3 millió EUR
David Stückler (dán, cs) Cremonese -> Vicenza kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
A Szolnokot vagy az Egert tippeltem volna, 12 pont körülMennyi volt eddig a legkevesebb ponttal kieső csapat “rekord”? Ez a Barcika 10 pontot nem fog elérniChatgpt szerint:
sajtospingvin
Legalacsonyabb ténylegesen megszerzett pontszám büntetés nélkül: 10 pont, Tatabánya 2007/08-ban.
Legalacsonyabb hivatalos pontszám büntetéssel: 4 pont, Békéscsaba 2004/05-ben (15 pont levonásával).
zacknorb
4 hónapja
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Dele Alli is not in Como's plans for the upcoming season and he considering retiring at the age of 29.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) August 2, 2025
(Source: Gazzetta dello Sport) pic.twitter.com/VdwfS1pJVX
Recall Jose Mourinho warned Dele Alli 😔 pic.twitter.com/5dRJFJC9D7
— Elites (@elitessp_) August 11, 2022
4 hónapja
így-így, én is főleg a random brazilokra szoktam rámenni,Ez nem a párzási, hanem a soccer topic
Löfli
Poloska vagyok.
4 hónapja
így-így, én is főleg a random brazilokra szoktam rámenni, orosz meg ilyen random bajnokságokbancsak en vagyok olyan perverz h pl az eredmenyek.comom megnezem par jatekos eltutjat h mikent kerultek oda ahova es pl mondok vmit moldav csapatban jatszo brazilra,meg argentin,gibraltaron jatszo nemet stb?hardcore fm userkent ezt teljesen elfogadom es tamogatom😃
YoungZeeZee
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Mennyi volt eddig a legkevesebb ponttal kieső csapat “rekord”? Ez a Barcika 10 pontot nem fog elérniChatgpt szerint:
sajtospingvin
Legalacsonyabb ténylegesen megszerzett pontszám büntetés nélkül: 10 pont, Tatabánya 2007/08-ban.
Legalacsonyabb hivatalos pontszám büntetéssel: 4 pont, Békéscsaba 2004/05-ben (15 pont levonásával).
Poloska vagyok.
4 hónapja
Lisztes jon es azzal megoldodnak a 2005-os problemak.Ez a magyar szabály hogy van? A szezon végére kell meglenni átlagba?Jelen állás szerint két részből áll:
Fradi előny birtokában simán hozhatna be magyarokat, hogy növelje ilyenkor a magyar perceket.
Nomac
Az egyik, az MLSZ ajánlás, 500 millió jár érte. Eszerint 5 magyar játékosnak mindig pályán kell lennie. Ebből 1 játékosnak 2005-ösnek vagy fiatalabbnak kell lennie, ez 175 millió az 500-ból, ezt már bukta a Fradi a mai kezdővel. Ha több magyar van, azért nem jár semmi.
A másik a minisztériumi szabály a kiemelt akadémiáknak. Eszerint szintén kell az 5 magyar játékos, valamint a szezon során legalább 7000 játékpercet pályán kell lennie 2005-ös vagy fiatalabb játékosoknak. Ebből 2000 percet teljesíthet 2004-es születésű játékos is. Ebbe beleszámítanak a nemzetközi kupameccsek is, ráadásul kétszeres szorzóval.
Ezek alapján jobban megéri Tóth Alexet a kupában játszatni többet. A mai kezdőből Gruber 2004-es, a többiek öregebbek. Szó van róla, hogy Lisztes visszajön kölcsönbe, akkor több variációs lehetőség lesz.
Aztán majd hetente úgyis átalakítják az egészet, tavaszra talán kiderül, hogy mi a végleges szabály.
Shilkor
4 hónapja
Ez a magyar szabály hogy van? A szezon végére kell meglenni átlagba?Jelen állás szerint két részből áll:
Nomac
Szerkesztette: Shilkor
4 hónapja
Közben ránéztem a Fradi keretre, nem is nagyon van a keretben több magyar 😀
4 hónapja
Ez a magyar szabály hogy van? A szezon végére kell meglenni átlagba? Fradi előny birtokában simán hozhatna be magyarokat, hogy növelje ilyenkor a magyar perceket.
4 hónapja
Ekkora kamu második sárgát gecc, egy perccel később egyenlít is a Bielefeld 😡

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
a Rangers is bekezdett egy iksszel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
sajtospingvin
119
Mennyi volt eddig a legkevesebb ponttal kieső csapat “rekord”? Ez a Barcika 10 pontot nem fog elérni
4 hónapja
Pedro de la Vega Puskás-esélyes találata: youtu.be/cI_pG2lt2bI?si=IME0Nw17C5cVoUz5
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
csak en vagyok olyan perverz h pl az eredmenyek.comom megnezem par jatekos eltutjat h mikent kerultek oda ahova es pl mondok vmit moldav csapatban jatszo brazilra,meg argentin,gibraltaron jatszo nemet stb?hardcore fm userkent ezt teljesen elfogadom es tamogatom😃
YoungZeeZee
4 hónapja
YoungZeeZee
9 401
csak en vagyok olyan perverz h pl az eredmenyek.comom megnezem par jatekos eltutjat h mikent kerultek oda ahova es pl mondok vmit moldav csapatban jatszo brazilra,meg argentin,gibraltaron jatszo nemet stb?
4 hónapja
Friss transzferek:Ante Rebic (horvát, cs) Lecce -> Hajduk Split ingyé
Anrie Chase (japán, v) Stuttgart -> Red Bull Salzburg 2 millió EUR
Mikey Moore (angol, cs) Tottenham -> Rangers kölcsönbe
Robin Roefs (holland, kapus) Nijmegen -> Sunderland 10.5 millió EUR
Mattia Mannini (olasz, v) AS Roma -> Juve Stabia kölcsönbe
Mamadou Sarr (francia, v) Chelsea FC -> Strasbourg kölcsönbe
Santiago Mourino (uruguayi, v) Atlético Madrid -> Villarreal 10 millió EUR
Antonito Cordero (spanyol, cs) Newcastle -> Westerlo kölcsönbe
Oussama El Azzouzi (marokkói, kp) Bologna -> Auxerre kölcsönbe
Alberto del Moral (spanyol, kp) Oviedo -> Córdoba kölcsönbe
Daniel Paraschiv (román, cs) Oviedo -> Leonesa kölcsönbe
Igor Paixáo (brazil, cs) Feyenoord -> Marseille 30 millió EUR
Mohamed Jaouab (marokkói, v) Rennes -> Valladolid ingyé
Matt Turner (amerikai, kapus) Nottingham Forest -> Lyon 8 millió EUR
Matt Turner (amerikai, kapus) Lyon -> New England Revolution kölcsönbe
Duje Caleta-Car (horvát, v) Lyon -> Real Sociedad kölcsönbe
Daniele Ghilardi (olasz, v) Hellas Verona -> AS Roma kölcsönbe
Yasin Özcan (török, v) Aston Villa -> Anderlecht kölcsönbe
Nik Prelec (szlovén, cs) Cagliari -> Oxford United kölcsönbe
Oliver Christensen (dán, kapus) Fiorentina -> Sturm Graz kölcsönbe
David Möller Wolfe (norvég, v) AZ Alkmaar -> Wolverhampton 12 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
sajtospingvin
119
Ha igaz is, majd az arab sejk elsikálja úgyisHakimi 15 év a sitten?!Ah. Inkabb majd fel ev mulva olvassuk, hogy visszavonta a holgyemeny a vadakat, mert a felek peren kivul megegyeztek. Oriasi veletlen es meglepetes lesz, hogy az egyik a penzert csinalja csak, a masik meg fizet, hogy minel hamarabb eluljon az ugy.
sajtospingvin
Stez
4 hónapja
Hakiminek ez legalább 10 év letöltendő lesz az Olympique Marseille-ben.