NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
102
15
Soccer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
ezt írtam 😀 mondjuk ha nincs Varga ez a Loki kap ötöt.fú de gyenge ez a Loki meg MTKszerintem annyira nem volt rossz, volt 30 loves, majdnem 20 kaput is talalt, sok helyzet, favagas, benazas, etc. de legalabb valami tortent
petey
Stez
fú de gyenge ez a Loki meg MTKszerintem annyira nem volt rossz, volt 30 loves, majdnem 20 kaput is talalt, sok helyzet, favagas, benazas, etc. de legalabb valami tortent
petey
Én azt hittem, hogy eléggé képben vagyok a zsidó dolgokkal, de erről most hallottam először ennek az igazolásnak köszönhetőena sabat alap.
telex.hu/belfold/2024/04/11/zsido-vallas-eruv-szombat-zsinor-budapest
r.baggio
en dolgoztam zsido etteremben.koser cuccok. pl minden reggel a aposa moshatta meg a zoldsegeket koser. minden szeparalva volt.
telex.hu/belfold/2024/04/11/zsido-vallas-eruv-szombat-zsinor-budapest

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ő hokikapus volt az nhl-ben 😁patrik roa hagyta abba a focit vallas miatt..aztan visszatertKetlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nem bold, hogy nem, es nem azert, mert a keret szar, mert amugy szvsz egyaltalan nem szar, viszont Thomas Frank szerintem egy rohadt jo edzo es benne bizom, hogy osszerak egy olyan jatekot, amivel nem top12 meg 15 kornyeken lesz a Spurs.Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.Bergvall AM/CM, ez a csávó meg echte 6-os.akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 31, 2025
Exclusive detail: loan deal includes €30m buy option clause for #THFC, not mandatory.
Salary covered by Spurs, Bayern said yes and Palhinha will now travel for medical tests. pic.twitter.com/UJpO8i6qvI
Sixo
eskuszom jovo heten osszegyujtom ...
csebi
Duff
legfeljebb meg kell küzdenie a posztért a fiatal svéd gyerekkel.
slowmotion
Mondjuk akkor egyszerre is pályán lehetnek. Az egyik lerúgja majd a wirtzet, a másik meg a salaht. Jó lesz mégiscsak.
Duff
FLZOLI
Mármint Carlos Roa, aki szerint 99-ben felesleges lett volna a MU-ba szerződnie a világvége miattpatrik roa hagyta abba a focit vallas miatt..aztan visszatertKetlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
YoungZeeZee
www.givemesport.com/what-happened-to-carlos-roa-after-he-rejected-man-united/
Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.Bergvall AM/CM, ez a csávó meg echte 6-os.akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Exclusive detail: loan deal includes €30m buy option clause for #THFC, not mandatory.
Salary covered by Spurs, Bayern said yes and Palhinha will now travel for medical tests. pic.twitter.com/UJpO8i6qvI
Sixo
csebi
Duff
slowmotion
Mondjuk akkor egyszerre is pályán lehetnek. Az egyik lerúgja majd a wirtzet, a másik meg a salaht. Jó lesz mégiscsak.
Duff
patrik roa hagyta abba a focit vallas miatt..aztan visszatertKetlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Bergvall AM/CM, ez a csávó meg echte 6-os.akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Sixo
csebi
Duff
slowmotion
Ezt a viccet szombaton földön heverő pénztárcával ismerem, erősítendő az izraelita hangulatot.Van ez a régi vicc:csukja be a szemét, és akkor Isten sem látja. vagy a Jehova.Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
vagy ez csak a muszlimok - Allah - pia háromszögben érvényesül?
slowmotion
Egy hívő mesél a rabbija csodatetteiről:
- A mi rabbink egy nap elutazott, és az esernyőjét otthon felejtette. Szörnyű idő támadt, zuhogni kezdett az eső. Mit tett a mi rabbink? Intett a bal kezével, intett a jobb kezével, és esett balról, esett jobbról, de középen, ahol a rabbi ment, az út száraz maradt.
- Ez is csoda? - gúnyolódott a hallgatók egyike. - Elmesélem, mit tett a mi rabbink, meglátjátok, milyen is a csoda. A rabbink egyszer, egy pénteki napon úton volt, amikor is rátört az alkonyat. Mit tegyen? Hamarosan ráköszönt a szombat, és egy zsidónak tilos szombaton utaznia. Intett ekkor a mi rabbink jobbra, intett balra, és a csoda megtörtént: jobbra szombat volt, balra szombat volt, de középen, ahol a rabbi ment, péntek volt!
Majd így lesz Kanikovszkival is.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
akkor pont beleillik a csirekek keretébe, 😮Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Sixo
csebi
Duff
Látom lelki szemeim előtt az MLSZ határozatot: vallási okokból elhalasztották a Ferencváros péntek esti mérkőzését.Akkor péntek este ne játszanak😉Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
ozibozi
Az új időpont: jövő péntek 21 óra
Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Sixo
csebi
pssszt...Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
vegre lesz meg egy indok hogy miert kell halasztanunk osszel 😉
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Van ez a régi vicc:csukja be a szemét, és akkor Isten sem látja. vagy a Jehova.Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
slowmotion
Egy hívő mesél a rabbija csodatetteiről:
- A mi rabbink egy nap elutazott, és az esernyőjét otthon felejtette. Szörnyű idő támadt, zuhogni kezdett az eső. Mit tett a mi rabbink? Intett a bal kezével, intett a jobb kezével, és esett balról, esett jobbról, de középen, ahol a rabbi ment, az út száraz maradt.
- Ez is csoda? - gúnyolódott a hallgatók egyike. - Elmesélem, mit tett a mi rabbink, meglátjátok, milyen is a csoda. A rabbink egyszer, egy pénteki napon úton volt, amikor is rátört az alkonyat. Mit tegyen? Hamarosan ráköszönt a szombat, és egy zsidónak tilos szombaton utaznia. Intett ekkor a mi rabbink jobbra, intett balra, és a csoda megtörtént: jobbra szombat volt, balra szombat volt, de középen, ahol a rabbi ment, péntek volt!
Majd így lesz Kanikovszkival is.
csukja be a szemét, és akkor Isten sem látja. vagy a Jehova.Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Nemzetközi kupa miatt amúgy se fognak max március után. Péntek naplementétől szombat naplementéig nem fog.Akkor péntek este ne játszanak😉Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
ozibozi
Poloska vagyok.
🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Akkor péntek este ne játszanak😉Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb