Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Makabi Haifa legalább Kisvárdán nyert. Maribor is NER csapat?
4 hónapja
10 perce nézem,de ez a Németh gyerek a csatársorban egy tragédiaoriasi flop a csavo, 1-2 ev es mondjuk az nb2-ben a vasasban szaladgal.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 hónapja
10 perce nézem,de ez a Németh gyerek a csatársorban egy tragédia2 év és Vasas Dárdaival együtt
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
4 hónapja
Felcsút emberhátrányban van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
10 perce nézem,de ez a Németh gyerek a csatársorban egy tragédia
Draft

4 hónapja
imádom krézit hallgatni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Nagy Zsolt vak?
Draft

4 hónapja
Van vagy 10-12 neres határontúli csapatunk amúgy, szívesen gyerekek😃Majd a Kassa meg a Sepsi meg a nem tudom melyik NER pénzből élő "magyar" klub a határon túl.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
iktriad
4 hónapja
Tökéletes sál, az egyik felén egy csapat, aki ott se volt, a másik felén meg egy kamuneves fantomcsapatMeccs, ami nincs
4 hónapja
Ők amúgy a szint, a Fradi van felette, ami viszi felfelé a Gin fizz ligát.Mocskos felcsút úgy sem hoz soha semmit de ellenben visznek sokatTavaly volt egy kilengésük, de egyébként tényleg csak ártanak a rangsorolásunknak.
ozibozi
Kampman
Poloska vagyok.
4 hónapja
koeff szempontjából az érné meg a legjobban.Könnyen benne van h a Fradi most is konferencia liga főtábláján lesz amúgymajd a kinizsi hozza helyettük isIstennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Löfli
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
Mocskos felcsút úgy sem hoz soha semmit de ellenben visznek sokatTavaly volt egy kilengésük, de egyébként tényleg csak ártanak a rangsorolásunknak.
ozibozi
4 hónapja
Mocskos felcsút úgy sem hoz soha semmit de ellenben visznek sokat
4 hónapja
Könnyen benne van h a Fradi most is konferencia liga főtábláján lesz amúgymajd a kinizsi hozza helyettük isIstennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Legalább lehet mire fogni a kiesést. Félelmetesen gyenge ez a Puskás.Félelmetesen gyenge az egész mennyei.
ervinator
4 hónapja
UEFA számol TrianontMajd a Kassa meg a Sepsi meg a nem tudom melyik NER pénzből élő "magyar" klub a határon túl.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
iktriad
Poloska vagyok.
4 hónapja
koeffet az dobná meg, ha valamelyik csapat még eljutna főtáblára a Fradi mellett, de ennek nem nagyon van realitása.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
4 hónapja
Majd a Kassa meg a Sepsi meg a nem tudom melyik NER pénzből élő "magyar" klub a határon túl.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
4 hónapja
Gyönyörű Aris gól/ok/
4 hónapja
majd a kinizsi hozza helyettük isIstennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi

Don't blink!
4 hónapja
Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
összeomlás a 
Don't blink!