Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Én még a harmadik paksi gólra utaltam, viszont ezzel a negyedikkel nem gyengítette a gyanúmat.Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂csak belenézett a labdába.
szaba
deyell
4 hónapja
Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂csak belenézett a labdába.
szaba
buhloone mindstate
4 hónapja
Ez csak annyit mutat, hogy a rendszerváltáskor még nem léteztek.Az úgy látom feltétel volt, hogy hülye neve legyen a csajoknak.Rubint Rella, Maros Mirtill, Antal SzimonettaMár csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
zacknorb
Willie Parker
Mikey
De aztán elindult az ősmagyar trend, meg a sorozatkarakter trend, aztán meg a "válasszunk egzotikus nevet a gyereknek, mert ő különleges"-trend.
4 hónapja
Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂
4 hónapja
Az úgy látom feltétel volt, hogy hülye neve legyen a csajoknak.Rubint Rella, Maros Mirtill, Antal SzimonettaMár csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
zacknorb
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Így max belőled lesz elegük, nem belőlük 😀El is kezdtem a Fidesz felé húzni, mióta JC6 irritál.
zacknorb
4 hónapja
Így max belőled lesz elegük, nem belőlük 😀Félreértesz, mindenhova és mindenkinek azt írom privatban is, csak hogy mindenkinek elege legyen belőlük 😃Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszEbből most csak te csinálsz politikát, senki más.
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Félreértesz, mindenhova és mindenkinek azt írom privatban is, csak hogy mindenkinek elege legyen belőlük 😃Ebből most csak te csinálsz politikát, senki más.Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
4 hónapja
Dibusz óta nem alap 😂Jah persze, nagyon jol vedett. Csak ezt nem tettem hozza, mert alapnak gondoltam.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
Stez
4 hónapja
Rubint Rella, Maros Mirtill, Antal SzimonettaMár csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
zacknorb
4 hónapja
Jah persze, nagyon jol vedett. Csak ezt nem tettem hozza, mert alapnak gondoltam.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
4 hónapja
A Honvédban is, amíg be nem durczizott.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
4 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Ideje neked is egy névkiegészítést tenni: "Stez az insider". Amúgy köszi ezekért a Schefter/Rapapa féle infókért!
Stez
4 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
4 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.
4 hónapja
Ebből most csak te csinálsz politikát, senki más.Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
4 hónapja
Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
Poloska vagyok.
4 hónapja
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1ltbbqs/szoboszlaibadacsonyjota_temet%C3%A9s/Dióhéjban leírnád mi volt ez a balhé?Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
szaba
Link esetleg van?
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Stez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
4 hónapja
Nagyon offseason van már, úgy látom. 😀Mennyeiben, NB II-ben, meg a német másod, meg az angol harmadosztályban (= az igazán fontos bajnokságokban) már megy az alapszakasz.
Mikey
4 hónapja
Stez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Dióhéjban leírnád mi volt ez a balhé?Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
szaba
Link esetleg van?
iktriad
4 hónapja
Nagyon offseason van már, úgy látom. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Dióhéjban leírnád mi volt ez a balhé?Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
szaba
Link esetleg van?
4 hónapja
Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
szaba
Link esetleg van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018