Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Szép is amikor a stúdióban a bíró a hibás, Sallai szegénynek igaza volt, és a szemét írek egyfolytában ívelgettek. Minden világos
5 hónapja
Detarit mondom evek ota. A legkomolyabb edzo.Rossit ki kell baszni.Tudom, hogy te is Horváth Ferit látnád legszívesebben a kispadon, én is természetesen, de sajnos most igazolta le a Tatabánya 😕
Hendrix
Kampman
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
16-on belülről jött a beadás is...nincs olyan kapus a világon, aki nem a röviden áll, mert a nagy számok miatt mindig beadás fog jönni. Ő nem statisztikus, a rövidet kell fognia, a hosszú a védőké.Össze vissza lépett előre hátra, nézd majd meg a visszajátszást. Másrészt egyet se lőttek rá kintről, mindent íveltek hosszúra persze ez Dénesnek nem tűnt fel, mert...jobb kapufánál volt, hiszen onnan jött a beadás...nem állhat máshol, mert akkor berúgja a rövidbe és akkor az tényleg kapushiba...Dibusz nem egy jó kapus az biztos, mert csak a vonal létezik neki, de ebben most inkább a védelem volt a ludasnem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetleneleve szarul helyezkedett
Klaci79
peach
Klaci79
Matthew99
5 hónapja
Az kihasználja..nem véletlenül kellett volna Tóth Balázsnak kezdeni..Aki ezt felismeri...Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
Buktunk 2 pontot....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Rossit ki kell baszni.Tudom, hogy te is Horváth Ferit látnád legszívesebben a kispadon, én is természetesen, de sajnos most igazolta le a Tatabánya 😕
Hendrix
5 hónapja
Ha az írek vezettek volna 2-0-ra, és mi egyenlítünk, akkor világsiker.Úgyis minden a hazai ír meccsen múlik, itt ki is kaphattunk volna eggyel, mert a portugál meg az örmeny meccs ugyanaz lesz nekik is, nekünk is.
Ha otthon nyerünk akkor sima liba második hely.
5 hónapja
Aki ezt felismeri...Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
A rövidet felesleges védeni??? Rúgja be oda nyugodtan? Most ezt nem gondolhatod komolyan...értem én, hogy bosszantó, de legyünk már egy picit realistábbak egy-egy ilyen szitunál.Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
JC6 (Mr. Miele)
5 hónapja
Rossit ki kell baszni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Össze vissza lépett előre hátra, nézd majd meg a visszajátszást. Másrészt egyet se lőttek rá kintről, mindent íveltek hosszúra persze ez Dénesnek nem tűnt fel, mert...jobb kapufánál volt, hiszen onnan jött a beadás...nem állhat máshol, mert akkor berúgja a rövidbe és akkor az tényleg kapushiba...Dibusz nem egy jó kapus az biztos, mert csak a vonal létezik neki, de ebben most inkább a védelem volt a ludasnem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetleneleve szarul helyezkedett
Klaci79
peach
Klaci79

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
ez pontosan így van...ennyire üresen hagyni a beadást és a fejest is...sajnos sajnos itt komoly védekezési hiba volt 😕Mert a kapusnak azon az oldalon kell állnia, ahol a labda vannem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
slowmotion
5 hónapja
Volt 4-5 játék még a kiállítás után is ami Bollára jött ki. Egyet illett volna belőnie.
5 hónapja
Annál a szitunál fölösleges volt a rovidet fogni… hulló falevél volt és 4 méterről… SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM JÖN KI.Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
SOHA.
5 hónapja
Ebben a szituban? Lesd majd vissza..Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
csebi
5 hónapja
Az első bekapott gól után volt két elfutásunk, két lövés. Elbasztuk. Ott ment el ez a mai, 3-1ről kihúztuk volna...
5 hónapja
Az apa fiú az anya lány a Dibusz meg. Csak dibusz…a jobb kapus lett olyan alapon elüldözveNa remélem megérte csak politikai alapon kezdő kapust kijelölniNem politikai alapon lett kijelölve.
r.baggio
Kampman
Negritis, a vajda
5 hónapja
Mert a kapusnak azon az oldalon kell állnia, ahol a labda vannem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
5 hónapja
jobb kapufánál volt, hiszen onnan jött a beadás...nem állhat máshol, mert akkor berúgja a rövidbe és akkor az tényleg kapushiba...Dibusz nem egy jó kapus az biztos, mert csak a vonal létezik neki, de ebben most inkább a védelem volt a ludasnem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetleneleve szarul helyezkedett
Klaci79
peach
5 hónapja
IDIÓTA SALLAI.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Mert a rövid a kapusénem vagyok egy Dibusz fan, de esélye se volt erre...ennyire üresen, ennyire egyedül egy csatárt se lehet hagyni...Dibusznak a rövidről kellett volna odaérni, ez szinte lehetetlenMiért volt a röviden?
Klaci79
Szokol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
megkoszonhetjuk Sallainak, szarra kontraztuk volna oket egyenlo letszamban.
5 hónapja
Amugy nem tudom mit akartunk ezzel a “jatekkal” az irek ellen.Oruljunk h megvan a dontetlen.
5 hónapja
sajtospingvin
119
Tóth Barna beállt és egy darab fejpárbajt se nyert meg...Nem az a baj, hanem hogy meg se próbálta
Szokol
5 hónapja
teljesen jo az x.Sztem is.
Kenny
Otthon verni kell őket és nem lesz gond
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.