Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
YoungZeeZee
9 398
elnezve a fradi sorsolast. nagy esely van a blre vagyis abszolut vallalhato csapatok.
4 hónapja
Mortonért 15 milliót kaptunk, a net spending egyre jobban néz ki idén is.akkor vitte a lyon
Mikey
visszavásárlást raktrunk bele?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Mortonért 15 milliót kaptunk, a net spending egyre jobban néz ki idén is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Itt azert a csapatot is kell nezni, hogy hova megy. Az alapjan meg egyertelmu, hogy Sesko.Ezt a folyamatot mondjuk elkezdték Cunha és Mbeumo leigazolásával. Simán túlfizették őket, mert bizonyított PL játékosok.
A United most teljesen mas szinten van, mint pl. a Pool/City/Arsenal. Akit a United most igazol, annak egy hullamzo fostengerben, valszeg toxic kornyezetben kell onalloan maradandot nyujtani, ami joval nehezebb, mintha beraknak olyan jatekosok/edzok melle, olyan kornyezetbe, ami jelenleg a fent emlitett csapatoknal van.
Szerintem a Pool kb. akarkit vehetett volna, meg egy tokoli attila is meglone ott a maga par goljat, amivel bajnokok lesznek. Ugy nyertek iden bajnoksagot, hogy Gakpo meg Diaz jatszott befejezo csatart, akiknek nem is ez a posztjuk (emelett nyilvan nagyon jo jatekosok).
Szerintem a Unitednek PL-ben bizonyitott, tapasztaltabb jatekosokkal kene rovidtavon erositeni, amig legalabb a pocegodor legmelyerol kimasznak a kozepeig. Utana celszerubb lenne rizikozni mas bajnoksagokban villogo seggdugasz tehetsegekkel.
Duff
4 hónapja
Itt azert a csapatot is kell nezni, hogy hova megy. Az alapjan meg egyertelmu, hogy Sesko.Melyik nagyobb rizikó szerintetek: Sesko 85-90M-ért, Gyökeres 66M-ért vagy Isak 150-160 M-ért?Most küldtünk egy 85 misis ajánlatot 😀ha egy az egyben sikerül elcserélni Hojlundot Seskora, akkor csináljuk. Vagy Hojlund + 15MNem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
The bid has been received by RB Leipzig today, as BILD reported.
Man United move follows Newcastle €90m package bid on Monday.
The player has decision in his hands.
Meg h MUnal nincs penz... Sesko remelem messze elkeruli oket.
Beki
FLZOLI
Onana-n meg 3 meccs fog elmenni. Ezzel is meg lesz a Top 7 😀
Toto21
dugo93
Duff
Toto21
dugo93
Willie Parker
A United most teljesen mas szinten van, mint pl. a Pool/City/Arsenal. Akit a United most igazol, annak egy hullamzo fostengerben, valszeg toxic kornyezetben kell onalloan maradandot nyujtani, ami joval nehezebb, mintha beraknak olyan jatekosok/edzok melle, olyan kornyezetbe, ami jelenleg a fent emlitett csapatoknal van.
Szerintem a Pool kb. akarkit vehetett volna, meg egy tokoli attila is meglone ott a maga par goljat, amivel bajnokok lesznek. Ugy nyertek iden bajnoksagot, hogy Gakpo meg Diaz jatszott befejezo csatart, akiknek nem is ez a posztjuk (emelett nyilvan nagyon jo jatekosok).
Szerintem a Unitednek PL-ben bizonyitott, tapasztaltabb jatekosokkal kene rovidtavon erositeni, amig legalabb a pocegodor legmelyerol kimasznak a kozepeig. Utana celszerubb lenne rizikozni mas bajnoksagokban villogo seggdugasz tehetsegekkel.
4 hónapja
Nagyon messze van Hojlund értéke, max 25-30M de csak a kora miatt.ha egy az egyben sikerül elcserélni Hojlundot Seskora, akkor csináljuk. Vagy Hojlund + 15MNem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
dugo93
Duff
Toto21
4 hónapja
Egyébként jól érzékelem, hogy senkit nem adtunk el? Sancho, Antony, Garnacho, Hojlund még mind Manchesterben rohadnak. Rashford is csak ilyen himi-humi kölcsön szerzödéssel van távolAntony tán csak betis
Toto21
4 hónapja
Egyébként jól érzékelem, hogy senkit nem adtunk el? Sancho, Antony, Garnacho, Hojlund még mind Manchesterben rohadnak. Rashford is csak ilyen himi-humi kölcsön szerzödéssel van távol
4 hónapja
mind1 kevesebb, mint Hojlund volt!Ott van ekitike is 90ertMelyik nagyobb rizikó szerintetek: Sesko 85-90M-ért, Gyökeres 66M-ért vagy Isak 150-160 M-ért?Most küldtünk egy 85 misis ajánlatot 😀ha egy az egyben sikerül elcserélni Hojlundot Seskora, akkor csináljuk. Vagy Hojlund + 15MNem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
dugo93
Duff
Toto21
dugo93
Willie Parker
Amúgy valszeg mi rizikoztunk nagyobbat, aztán Sesko
Negritis, a vajda
Egyébként én Openda-t hoznám el. Ö jobban tetszett Lipcsében
4 hónapja
Ott van ekitike is 90ertMelyik nagyobb rizikó szerintetek: Sesko 85-90M-ért, Gyökeres 66M-ért vagy Isak 150-160 M-ért?Most küldtünk egy 85 misis ajánlatot 😀ha egy az egyben sikerül elcserélni Hojlundot Seskora, akkor csináljuk. Vagy Hojlund + 15MNem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
dugo93
Duff
Toto21
dugo93
Willie Parker
Amúgy valszeg mi rizikoztunk nagyobbat, aztán Sesko
4 hónapja
Melyik nagyobb rizikó szerintetek: Sesko 85-90M-ért, Gyökeres 66M-ért vagy Isak 150-160 M-ért?Most küldtünk egy 85 misis ajánlatot 😀ha egy az egyben sikerül elcserélni Hojlundot Seskora, akkor csináljuk. Vagy Hojlund + 15MNem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
dugo93
Duff
Toto21
dugo93
4 hónapja
Most küldtünk egy 85 misis ajánlatot 😀ha egy az egyben sikerül elcserélni Hojlundot Seskora, akkor csináljuk. Vagy Hojlund + 15MNem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
dugo93
Duff
Toto21
4 hónapja
ha egy az egyben sikerül elcserélni Hojlundot Seskora, akkor csináljuk. Vagy Hojlund + 15MNem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
dugo93
Duff
4 hónapja
Nem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
dugo93
Szerkesztette: Duff
4 hónapja
Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
Toto21
4 hónapja
nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
FLZOLI
4 hónapja
🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
Beki
4 hónapja
🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.The bid has been received by RB Leipzig today, as BILD reported.
4 hónapja
Friss transzferek:Ola Solbakken (norvég, cs) AS Roma -> Nordsjaelland 1 millió EUR
Martin Erlic (horvát, v) Bologna -> Midtjylland 5 millió EUR
Tuta (brazil, v) Eintracht Frankfurt -> Al-Duhail 15 millió EUR
Nelson Deossa (kolumbiai, kp) Monterrey -> Betis 11.7 millió EUR
Tom Poully (francia, v) Lens -> Pau FC ingyé
Abdoulaye Ndiaye (szenegáli, v) Troyes -> Parma 6.5 millió EUR
Pavel Sulc (cseh, kp) Viktoria Plzen -> Lyon 7.5 millió EUR
Goncalo Guedes (portugál, cs) Wolverhampton -> Real Sociedad 4 millió EUR
Simon Sohm (svájci, kp) Parma -> Fiorentina 15 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
nem ért hozzá én 20k-val a Vasas W-t és 20K-val a 2,5 over és Vasas W-t 😊Köszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀Egyik spanom tette 10k-val az 1X-et ebédpénz címszóval xdd.
Toto21
zacknorb
4 hónapja
Ylinbor is arra játszott a végén tutiKöszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀Egyik spanom tette 10k-val az 1X-et ebédpénz címszóval xdd.
Toto21
zacknorb
4 hónapja
Egy sima win és azonnal a felsőházba kerültek az aranylábúak.
4 hónapja
Köszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀Egyik spanom tette 10k-val az 1X-et ebédpénz címszóval xdd.
Toto21
Poloska vagyok.
4 hónapja
Köszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀