Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
nemzetkoziben is tartjuk az 5 magyart😃

4 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
nunez here we go...
YoungZeeZee
Azért ha így folytatjuk tovább, akkor egyénileg hiába jobbak az új érkezők, a keret összességében még gyengébb lesz, mint tavaly volt. De legalábbis vékonyabb, az biztos...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
Kijöttek az első előrejelzések az Optatól:

zacknorb
szupi, kiesésre nincs szerintük esély, akkor megnyugodtam
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 758 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
Iden varok valami bold dolgot a kiesoktol, leginkabb a Leedstol. Elozo szezonban ugye mindharom feljuto zugott is ki rogton, most szvsz valamelyik bent fog maradni.
Stez
Előző két szezonban ez volt.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 814 — Whoops, looks like something went wrong.

zacknorb
Iden varok valami bold dolgot a kiesoktol, leginkabb a Leedstol. Elozo szezonban ugye mindharom feljuto zugott is ki rogton, most szvsz valamelyik bent fog maradni.

4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 883 — The Mathematician
Mate Csaba lesz Csercseszov segededzoje az orosz ligaban.
Kenny
jó lehet majd neki Csecsenföldön.
deyell
nehogy aztán őt is besorozzák

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 758 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Kenny
jó lehet majd neki Csecsenföldön.

buhloone mindstate

4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
Kenny
hehe

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!

4 hónapja
Most nézem, miután a Maribor kiesett a Paks ellen, Komáromit el is adták a Lokinak.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Robbo olyannyira nem fog lelepni szvsz, hogy szerintem tobbet lesz kezdo a kovi szezonban, mint Kerkez. De remelem, nem lesz igazam.

4 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Per pill amúgy -140 millió fontban a nyári mérlege a csapatnak. 260-at költött kb és 120-ért adott el.
Ehhez jöhet még a Nunez bevétel.
Mindezt úgy, hogy a könyvekben elvileg egy minusz 250-es ablak is belefér, el tudják könyvelni gond nélkül. Ha megy Nunez akkor Isak érkezése előtt csak annyi lesz az akadály, hogy a Newcastle nem akarja eladni amíg nem pótolja - csak már a nyáron nem is tudom kb a 4.-5. támadó kosarazza ki őket és igazol inkább máshova. Sesko is ugye elvileg Manchester United-et favorizálja.

De a támadó érkező/távozó kérdéskörön kívül jó lenne már lezárni egy CB igazolását is. Guehi nagyon jöhetne... Elől legalább van 3 posztra 4 ember. CB-be 2-re van 2.5 mert Gomez sérülésmúltját látva nem biztos, hogy egy egészet kitesz (és Konate is kb taval meglepetésre tudott végre végigjátszani egy idényt). Azért remélem Robertsont CB-ként nem fogjuk látni tétmeccsen.
alatriste
Robbo/Tsimi közül az egyik is szintén lép sztem

amúgy elvileg Nyoni-nak nagyobb szerepet szánunk, de kéne Guéhi ettől függetlenül
pont hogy Konaté szerződése és orvosi papírjai miatt
ráadásul Gomez és Bradley sem vasember szal RB mélység is necces
Negritis, a vajda
Pusmogják, hogy Robbo lesz a csk helyettes ebből nekem az jön le, hogy inkább a görög koccolna majd.
RB-be Bradley-Frimpong jó váltótársak és ugye HA jönne CB akkor Gomez mehetne újra védelmi mindenesnek. RB/CB/LB eljátszik mindent és igazából sehol se hoz egy 6-os szint alatt. Szélső védő poszton én ekkor nem félnék. De ehhez az kell, hogy ne Gomez legyen a 3. számú CB, mert ha egyszerre nincs mondjuk Konaté és Bradley amire mondjuk úgy, hogy elég alacsony odsz lenne, hogy lesz majd ilyen pár hét a szezon során, akkor Gomez már igazából rögtön két poszton is kéne játszon. 1 CB igazolással sokat javulna a variáció.

Liverpool Fc
4 hónapja
Per pill amúgy -140 millió fontban a nyári mérlege a csapatnak. 260-at költött kb és 120-ért adott el.
Mindezt úgy, hogy a könyvekben elvileg egy minusz 250-es ablak is belefér, el tudják könyvelni gond nélkül. Ha megy Nunez akkor Isak érkezése előtt csak annyi lesz az akadály, hogy a Newcastle nem akarja eladni amíg nem pótolja - csak már a nyáron nem is tudom kb a 4.-5. támadó kosarazza ki őket és igazol inkább máshova. Sesko is ugye elvileg Manchester United-et favorizálja.

De a támadó érkező/távozó kérdéskörön kívül jó lenne már lezárni egy CB igazolását is. Guehi nagyon jöhetne... Elől legalább van 3 posztra 4 ember. CB-be 2-re van 2.5 mert Gomez sérülésmúltját látva nem biztos, hogy egy egészet kitesz (és Konate is kb taval meglepetésre tudott végre végigjátszani egy idényt). Azért remélem Robertsont CB-ként nem fogjuk látni tétmeccsen.
alatriste
Robbo/Tsimi közül az egyik is szintén lép sztem

amúgy elvileg Nyoni-nak nagyobb szerepet szánunk, de kéne Guéhi ettől függetlenül
pont hogy Konaté szerződése és orvosi papírjai miatt
ráadásul Gomez és Bradley sem vasember szal RB mélység is necces

4 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
4 hónapja
Miután ment már Lajos, ha megy Darwin is akkor kb biztos a klub abban, hogy meg tudja szerezni Isakot.
Azért kellene is mert így már 3 távozó volna ugye előről: Jota 😕, Diaz, Nunez
Érkezni viszont csak 2 érkezett: Wirtz, Ekitike

Az uruk csatár nélkül előre igazából 4-en maradnának: Gakpo - Ekitike - Salah - Wirtz. Az 5. számú támadó pedig kb Chiesa vagy a 16 éves srác Ngumoha de azért na... Ha 3 ebből mindig kezd akkor 1 játékossal lehet csak forgatni a csapatot (plusz Domi hamis 9-es időnként, de ez vékony).

Elliottot meg elvileg a Lipcse vinné. 30-40 milliókról szólnak a hírek. Megmondom őszintén remélem nem jön össze a transzfer. Őt nagyon nem szeretném elveszíteni 😕 fizikálisan sajnos nem kezdő PL játékos szint - de mégis baromira bírom. Chiesa helyett remélem inkább ő lesz a no1-2 támadócsere.
alatriste
gondolom Ngumoha meg Danns fog több szerepet kapni

elvileg ben doak is csapatot vált

4 hónapja
Miután ment már Lajos, ha megy Darwin is akkor kb biztos a klub abban, hogy meg tudja szerezni Isakot.
Azért kellene is mert így már 3 távozó volna ugye előről: Jota 😕, Diaz, Nunez
Érkezni viszont csak 2 érkezett: Wirtz, Ekitike

Az uruk csatár nélkül előre igazából 4-en maradnának: Gakpo - Ekitike - Salah - Wirtz. Az 5. számú támadó pedig kb Chiesa vagy a 16 éves srác Ngumoha de azért na... Ha 3 ebből mindig kezd akkor 1 játékossal lehet csak forgatni a csapatot (plusz Domi hamis 9-es időnként, de ez vékony).

Elliottot meg elvileg a Lipcse vinné. 30-40 milliókról szólnak a hírek. Megmondom őszintén remélem nem jön össze a transzfer. Őt nagyon nem szeretném elveszíteni 😕 fizikálisan sajnos nem kezdő PL játékos szint - de mégis baromira bírom. Chiesa helyett remélem inkább ő lesz a no1-2 támadócsere.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
4 hónapja
YoungZeeZee 9 393
nunez here we go...
isak vagy vki altala belengetett tokoli megy poolba?
4 hónapja
YoungZeeZee 9 393
elnezve a fradi sorsolast. nagy esely van a blre vagyis abszolut vallalhato csapatok.
YoungZeeZee
azért várjuk meg a Ludo meccset
az előző fordulóban kapott 4 gól rohadt sok egy nevenincs csapattól
NB2
persze,de papiron nem nehez.volt mar nehezebb
4 hónapja
🚨🧨 Manchester United submit formal bid for Benjamin Šeško worth €85m package, add-ons included.

The bid has been received by RB Leipzig today, as BILD reported.

Man United move follows Newcastle €90m package bid on Monday.

The player has decision in his hands.

Meg h MUnal nincs penz... Sesko remelem messze elkeruli oket.
Beki
Értem én, hogy kell előre 3 új ember, de a kp és a védelem konkrétan Championship szint vagy olyan fiatalokból áll akik még nem tudtak huzamosabb ideig egészségesek maradni.... És akkor még nem beszéltünk Onanaról.
FLZOLI
nem tudod az egész keretet egy szezon alatt feljavítani. Védelem megoldja, ha jönnek elöl a gólok. Dorgu szépen fejlödik. Talán most már 3 védönk lesz, akik együtt végig tudnak játszani egy szezonon keresztül.

Onana-n meg 3 meccs fog elmenni. Ezzel is meg lesz a Top 7 😀
Toto21
Fúúú nem tudom. Én valahogy félek Seskotól. Szerintem be fog sülni.
dugo93
Nem ertem miert nem inkabb Watkinsra mennek. O mar tapasztaltabb, bizonyitott a PL-ben. Oke, hogy Watkins lower risk/lower reward, de siman lehet, hogy ez a Sesko lesz az uj Hojlund/Zirkzee.
Duff
Imadom Watkinsot, de o mindjart 30 eves, raadasul aligha kapna meg az MU egy PL-rivalistol 60-70 millio euro alatt. Seskoban en sem bizom, tulertekeltnek tartom egyebkent es nem er annyit, amennyit, de az ketsegtelen, hogy o fiatal, meg nagyobb is benne a potencial. A PL-ben szvsz meg fogjak enni reggelire, ala Hojlund, de hat ok tudjak...

Az meg, hogy ki a nagyobb riziko... Isak 150-ert nyilvan necces, de csak a penz miatt, egyreszt, mert a PL-ben is hasitott, bizonyitott, masreszt, mert tudjuk rola, hogy fasza, de akkor is... 150 millio az oriasi terhet ro ra is meg a klubra is, hogy azonnal hoznia kell egy rohadt magas szintet.

Gyokeres semmifele riziko szvsz, mert legyen barmekkora nev is, a PL-ben ma egy 66 millios vetel az konkretan nem top35. Szobo is dragabb volt. Innentol kezdve egy a klubra, de Gyokeresre sem tesz akkora nyomast, hogy akkor itt oda kell basznia egybol.

Sesko meg 90-ert... Hat, nalam toronymagasan o, mert ez egyreszt kva sok penz, masreszt beszelunk valakirol, aki amugy egy 15 golos jatekos volt a Bundesligaban is. Ertem en, hogy potencial meg minden, de meg egy gyengebb bajnoksagban is egy atlagos kezdocsatar szintet hozott, egy nem kifejezetten fizikalis csatarrol beszelunk, akinel azert sok a kerdojel.

4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 224
elnezve a fradi sorsolast. nagy esely van a blre vagyis abszolut vallalhato csapatok.
YoungZeeZee
nagy esély van az EL-re inkább. meglepne, ha a bolgárokon továbbjutnának.

buhloone mindstate

4 hónapja
jott Coric (anno asszem FM wonderkid is volt talan a gyerek) meg Stij
csebi
Ante Coric kibaszott nagyot ment, amikor Egri Vityáék toltak liveba FM-et a Romaval. Ilyen nép hőse volt.

Poloska vagyok.
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
Csóri Hamrun
zacknorb
ja pedig beerositettek erre a parharcra, jott Coric (anno asszem FM wonderkid is volt talan a gyerek) meg Stij Meijer Hollandiabol.
megmondom oszinten erre most nem mentem ki. Hamrun vs izraeli csapat meccse tul sok veszelyt hordoz magaban ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Mortonért 15 milliót kaptunk, a net spending egyre jobban néz ki idén is.
Mikey
akkor vitte a lyon
visszavásárlást raktrunk bele?
Negritis, a vajda
Tudtommal nincs, de következő eladásból 20% jön majd.
Ezt tekinthetjük úgy, hogy ha visszavásároljuk nekünk csak 80%-ot kell fizetni 😊

Liverpool Fc