Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Dibusz állítólag megsérült....Lófaszt sérült, fagyiban simán védeni fog
Szappanos vagy Tóth.....
Vajon a kopasz talján megméri lépni?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
„A bírói döntések természetesen sok mindent befolyásoltak, amellett, hogy Sallai Rolandot nélkülözünk kell, ne felejtsük el azt sem, hogy több játékosunk sárga lapot kapott, emiatt eltiltás veszélye fenyegeti őket. A játékvezetők, akárcsak a játékosok, meg kell, hogy értsék, mi forog kockán. Ezekkel a döntésekkel jelentősen befolyásolhatják egy csapat jövőbeli mérkőzéseit.”Igen. Ne adjanak jogos piros lapot például, mert nem juthatunk ki.
Szeretlek Rossi…
😅
5 hónapja
Sixo messze nem ínyenc.Ott is van simán levertük a románokat !!! A piros-fehér-zöld mindig is üti a kék-sárga-pirosat !Kellett kis idő, míg rájöttem, hogy a Madagaszkár vs Csád meccsre utalsz, bár igazi ínyencként azt hittem, hogy az ETHIOPIAN COFFEE kontra KENYA POLICE találkozót nézted a Cecafa kupán
Sixo
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Ott is van simán levertük a románokat !!! A piros-fehér-zöld mindig is üti a kék-sárga-pirosat !Kellett kis idő, míg rájöttem, hogy a Madagaszkár vs Csád meccsre utalsz, bár igazi ínyencként azt hittem, hogy az ETHIOPIAN COFFEE kontra KENYA POLICE találkozót nézted a Cecafa kupán
Sixo
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
YoungZeeZee
9 495
szobo veszkapus lesz.Dibusz állítólag megsérült....Kicsi a vilag, hogy a valogatottban folyamatosan akit oriasi kritika er, az hirtelen megserul. Kiveve Gulacsit, mert o megunta a dolgot, ugyhogy inkabb megkerte Rossit, ne is hivja be, majd egy evre ra visszavonult a fenebe inkabb. 🙂
Szappanos vagy Tóth.....
Stez
"ujahus"
5 hónapja
Dibusz állítólag megsérült....Kicsi a vilag, hogy a valogatottban folyamatosan akit oriasi kritika er, az hirtelen megserul. Kiveve Gulacsit, mert o megunta a dolgot, ugyhogy inkabb megkerte Rossit, ne is hivja be, majd egy evre ra visszavonult a fenebe inkabb. 🙂
Szappanos vagy Tóth.....
5 hónapja
Ott is van simán levertük a románokat !!! A piros-fehér-zöld mindig is üti a kék-sárga-pirosat !
5 hónapja
Amúgy Marokkó és Tunézia már kijutott, nem tudom volt-e márTunézia Ben Romdhane góljával.
warr_b
Poloska vagyok.
5 hónapja
www.bbc.com/sport/football/articles/cy7pk8xyy7goManchester City and the Premier League have reached a settlement in their dispute over the rules that govern commercial deals.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Amúgy Marokkó és Tunézia már kijutott, nem tudom volt-e már

5 hónapja
Csád éppen üti Sixoékat

5 hónapja
Dibusz állítólag megsérült....Szappanos vagy Tóth.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Nem tudom milyen ember, ezert nem itelkezem. Siman lehet, hogy a Fradi arcakent sok beleszolasa nem volt abba, hogy a fonok elkezdte ot felhasznalni a palyan kivuli dolgokhoz, cserebe meg nemi plusz penz jott. Csak hat ha meg nemet mond, akkor eladjak a fenebe. Nem tudom, nem is akarom tudni az ottani viszonyokat.patkány egy ember. mert ő még intelligens is, nem egy olyan főd buta paraszt mint a böde pl. egyen pénzt.Itt jon be az, hogy Rossinak is sugnak hatulrol minden bizonnyal. Mar Gulacsiert is kapta a savat, szurkoloi meg egyeb oldalakrol is, szvsz ebben az esetben be van korlatozva jelenleg. Foleg, hogy Dibusz nem csak Fradi, hanem ugye egyeb dolgokban is reszt vesz mar egy ideje.Itt jön be az a kérdés, hogy te is, én is tudom, Rossi is tudja, az ellenfél is tudja. Ott van a padon egy Tóth Balázs, miért nem próbálta elvenni tőlük ezt?Ha nincs a kiállítás, és nem nyomja a hátunkat a kapu, akkor nem lett volna ilyen feltűnő Dibusznak a hiányosságai. Mindenki előtt ott van a kép, amikor jönnek be a labdák minden percben, ahelyett hogy a kapus kijött volna, megfogja a labdát, szépen ráfekszik, és utána felrúgja előre a labdát. Ezzel el is ment volna 2-3 perc, ehelyett azon idő alatt még 3x visszajött a labda.Persze, hogy nem tunt volna ki, de azert gondolj bele abba is, hogy szerinted veletlenul adogattal be vegig, meg tamadtak minket levegoben? Nem, nyilvan ok is videoztak eleget es tudtak, hogy Dibusz ebben korlatozott es ezt nagyon lehet tamadni. Azert ne gondoljuk, hogy a magyar valogatott szarra videozza az ellemfeleket, az ellenfelek meg amugy ugy ismerik meg a magyar jatekosokat, hogy megnyitjak az fm 2024-et es megnezik a tulajdonsagokat. Ez nem neked szol most, egyszeruen sokszor azt latom, annyira egyoldaluan megy a magyar szurkolok oldalarol az ilyesmi. Ami vicces, ismerve a stabok es az elemzok brutalis munkajat. Hidd el, Dibusz hianyossagait latja mindenki, nem veletlenul tamadnak ott, ahol es ugy, ahogy. Tudjak, hogy mennyire sebezheto pont.
Szerintem nem volt azzal gond hogy 0-2 után visszaálltunk, az edzők 90% ezt csinálja. Ha marad volna a meccs képe, még kontrából vágunk nekik kettőt. Ezért felesleges a csapatot hibáztatni. Azért a látványos időhúzásért amit az egész csapat csinált már meg kell róni őket, lassítsuk a játékot, de ne ilyen látványosan.
Annyira látványos volt hogy egy Styles, Kerkez, Szobo milyen szépen kezelte ezt a keménységet, ők hozzá vannak szokva. Vargát nem tudom hova tenni, ő mindig hisztizik hogy ütik/vágják, de ilyen a csatárlét. Amíg ő a pályán maradt, volt esélyünk kicsit megtartani a labdákat elől. Amint Tóth Barna bejött, esélytelen volt, szerintem egy párharcot nem nyert meg.
Ha Rossi továbbra is kitart Dibusz mellett, akkor csúnya időknek nézünk elébe, mert az a biztos pont amit eddig megvolt hátul Gulácsival most megszűnt.
Nomac
Stez
Ez az egész ami történt nem a játékosoknak kritika, hanem Rossinak, hogy ennyire szent tehénként kezel valakit. Ha része lenne a hátsó összejátéknak Dibusz, akkor megértem, de ő is csak folyamatosan előre rúgja a labdákat.
Nomac
Stez
peach
5 hónapja
patkány egy ember. mert ő még intelligens is, nem egy olyan főd buta paraszt mint a böde pl. egyen pénzt.Itt jon be az, hogy Rossinak is sugnak hatulrol minden bizonnyal. Mar Gulacsiert is kapta a savat, szurkoloi meg egyeb oldalakrol is, szvsz ebben az esetben be van korlatozva jelenleg. Foleg, hogy Dibusz nem csak Fradi, hanem ugye egyeb dolgokban is reszt vesz mar egy ideje.Itt jön be az a kérdés, hogy te is, én is tudom, Rossi is tudja, az ellenfél is tudja. Ott van a padon egy Tóth Balázs, miért nem próbálta elvenni tőlük ezt?Ha nincs a kiállítás, és nem nyomja a hátunkat a kapu, akkor nem lett volna ilyen feltűnő Dibusznak a hiányosságai. Mindenki előtt ott van a kép, amikor jönnek be a labdák minden percben, ahelyett hogy a kapus kijött volna, megfogja a labdát, szépen ráfekszik, és utána felrúgja előre a labdát. Ezzel el is ment volna 2-3 perc, ehelyett azon idő alatt még 3x visszajött a labda.Persze, hogy nem tunt volna ki, de azert gondolj bele abba is, hogy szerinted veletlenul adogattal be vegig, meg tamadtak minket levegoben? Nem, nyilvan ok is videoztak eleget es tudtak, hogy Dibusz ebben korlatozott es ezt nagyon lehet tamadni. Azert ne gondoljuk, hogy a magyar valogatott szarra videozza az ellemfeleket, az ellenfelek meg amugy ugy ismerik meg a magyar jatekosokat, hogy megnyitjak az fm 2024-et es megnezik a tulajdonsagokat. Ez nem neked szol most, egyszeruen sokszor azt latom, annyira egyoldaluan megy a magyar szurkolok oldalarol az ilyesmi. Ami vicces, ismerve a stabok es az elemzok brutalis munkajat. Hidd el, Dibusz hianyossagait latja mindenki, nem veletlenul tamadnak ott, ahol es ugy, ahogy. Tudjak, hogy mennyire sebezheto pont.
Szerintem nem volt azzal gond hogy 0-2 után visszaálltunk, az edzők 90% ezt csinálja. Ha marad volna a meccs képe, még kontrából vágunk nekik kettőt. Ezért felesleges a csapatot hibáztatni. Azért a látványos időhúzásért amit az egész csapat csinált már meg kell róni őket, lassítsuk a játékot, de ne ilyen látványosan.
Annyira látványos volt hogy egy Styles, Kerkez, Szobo milyen szépen kezelte ezt a keménységet, ők hozzá vannak szokva. Vargát nem tudom hova tenni, ő mindig hisztizik hogy ütik/vágják, de ilyen a csatárlét. Amíg ő a pályán maradt, volt esélyünk kicsit megtartani a labdákat elől. Amint Tóth Barna bejött, esélytelen volt, szerintem egy párharcot nem nyert meg.
Ha Rossi továbbra is kitart Dibusz mellett, akkor csúnya időknek nézünk elébe, mert az a biztos pont amit eddig megvolt hátul Gulácsival most megszűnt.
Nomac
Stez
Ez az egész ami történt nem a játékosoknak kritika, hanem Rossinak, hogy ennyire szent tehénként kezel valakit. Ha része lenne a hátsó összejátéknak Dibusz, akkor megértem, de ő is csak folyamatosan előre rúgja a labdákat.
Nomac
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
YoungZeeZee
9 495
na lattam az ir magyar osszefoglalot.az elso golnal dini vakon volt. kb kozepre utotte.
a masodik kabare volt ahigy a vedo kirongyolt es dini alhatott volna jobban a hosszun.
az osszefoglaloban egy nagy bravurja volt.
5 hónapja
Nem tudom volt-e már, de én most olvastam a gyönyörű hírt, hogy Onana elhagyta a United-et ( jó ok, csak kölcsönbe, de remélem vissza már nem kérjük). Tökéletes felvezetése az NFL estének. 😊Ha masert nem ezert becsülni fogom Amorimot hogy nem kell többert ezt a bohócot néznem
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
tótok beszenvedték a góljukat, buzi tipszmiksz nem engedi kivenniszerk: na most már igen, x4,19-en vettem ki a x4,65-ös szelvényt, nem bíztam a tótokban
Szerkesztette: slowmotion
5 hónapja
Tévedtem....Németek xarbanelég sok whiskey fog fogyni a azon a szigeten
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Németek xarbanelég sok whiskey fog fogyni a azon a szigeten
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Németek xarbanDe a tótok is egálra állnak Luxemburgban
5 hónapja
A törökök 0-5-re égnek hazai pályán a spanyolok ellen0-6-ra
Kampman
Poloska vagyok.
5 hónapja
A törökök 0-5-re égnek hazai pályán a spanyolok ellenMár 0-6
Kampman

5 hónapja