Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Maddison ACL, fasza.
4 hónapja
Ha lesz egy Sixty Plaine, nekik szurkolok.A Lye Town meg a Deal Town olyan nevek, mintha a magyar mutyizásról kapták volna a nevüket.Fakenham, imádom. Mint amikor a kedvenc csapatom játszik, csak annyit mondok: Fck… T‘Ham…FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Vannak gyémántok:
Löfli
Ramsbottom
Abbey Hey!
Wombwell
Clitheroe
Lye Town
Blackstones
Fakenham
Badshot
Mousehole
Deal Town
Leatherhead
Willie Parker
😆
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Mi ez a nagy GB-Szaud Arábia barátság? 😊Mindkettő zöld
NB2
Poloska vagyok.
4 hónapja
Mi ez a nagy GB-Szaud Arábia barátság? 😊
4 hónapja
Jártam kint már 7-8 alkalommal Szaudiba. Akikkel jó a viszonyom megkérdeztem mindig, hogy mit gondolnak erről a tényleg rövid életű (40-50 éve) tartó extra jóléttről. A válasz 10/10 mindig ez: Allah adta, köszönjük neki, majd Allah elveszi. Akkor majd visszamegyünk a homokba a kecskék mellé. Meglepő, hogy mennyire kevés hétköznapi embert érdekel valóban komolyan a pénz - valami minimumot eldolgozgat (kb 4-5 irodista végez 1 ember munkáját) ezért meglepően jó pénzt kapnak. De keveseknél van B terv arra, hogy mi lesz majd ha elég lesz 1 embert alkalmazni az 1 ember munkájára.És nyilván ezek hétköznapi emberek. Tartományi kiskirályok, hercegek életszinvonala meg olyan, hogy van belőlük 100-300 az országban és kb bármelyik meg tudná venni holnap Mészáros minden vagyonát és igazán bele se remegne a számlája...

Liverpool Fc
4 hónapja
A Lye Town meg a Deal Town olyan nevek, mintha a magyar mutyizásról kapták volna a nevüket.Fakenham, imádom. Mint amikor a kedvenc csapatom játszik, csak annyit mondok: Fck… T‘Ham…FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Vannak gyémántok:
Löfli
Ramsbottom
Abbey Hey!
Wombwell
Clitheroe
Lye Town
Blackstones
Fakenham
Badshot
Mousehole
Deal Town
Leatherhead
Willie Parker
😆
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
A szaudiak meg rohogcselnek a markukba, mert szamukra meg annyira komolytalan osszegek ezek. Sosem isertek es sosem fogjak ismerni a penz erteket, hogy nem csupan a vilag felso luxusa letezik. De a legjobb, hogy Infantino meg nyalazva tapsikol a szaudi zset markolaszva, mikozben meg elvezkedik, tonkreteszi az europai labdarugast.Darwin Nunez fizetése az Al-HilalnálSzámomra értelmezhetetlen összegek ezek.
Évente: 20 800 000 font
- Havonta: 1 733 333 font
- Hetente: 400 000 font
- Naponta: 57 142,85 font
- Óránként: 2 380,95 font
- Percenként: 39,68 font
- Másodpercenként: 0,66 font
ozibozi
Mikey
4 hónapja
Darwin Nunez fizetése az Al-HilalnálSzámomra értelmezhetetlen összegek ezek.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Fakenham, imádom. Mint amikor a kedvenc csapatom játszik, csak annyit mondok: Fck… T‘Ham…FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Vannak gyémántok:
Löfli
Ramsbottom
Abbey Hey!
Wombwell
Clitheroe
Lye Town
Blackstones
Fakenham
Badshot
Mousehole
Deal Town
Leatherhead
Willie Parker
😆
4 hónapja
Darwin Nunez fizetése az Al-Hilalnálszóval elmegy az arabokhoz, és annyit keres, mint Mo. wow.
ozibozi
4 hónapja
Darwin Nunez fizetése az Al-Hilalnál Évente: 20 800 000 font
4 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Vannak gyémántok:
Löfli
Ramsbottom
Abbey Hey!
Wombwell
Clitheroe
Lye Town
Blackstones
Fakenham
Badshot
Mousehole
Deal Town
Leatherhead
4 hónapja
Bekapcsolom az Egyiptom elleni 2018-as vb-meccset 😕FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Női U20-as Ázsia-kupa selejtező: Észak-Korea-Szaúd-Arábia: 15-0
Löfli
Kampman csendben sír valahol
warr_b
Szerkesztette: Kampman
4 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Női U20-as Ázsia-kupa selejtező: Észak-Korea-Szaúd-Arábia: 15-0
Löfli
Kampman csendben sír valahol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)375 fontot kap a vesztes, 1125-öt a győztes.
Löfli
Azt mi is ki tudjuk talán fizetni.
4 hónapja
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Az összegzés a lényeg: there's a chance!
4 hónapja
Dragi bazdmeg, mirol beszelsz?Hat szanaszet szopattak a vedelmet.
4 hónapja
Dragótól és Petyabától tanultam új szavakatszárnyváltás - elmagyarázni nem tudták, gondolom vmi ornitológiai fogalom
odadurrantott - nem tudom, hogy ki és hova, de nagyot szólhatott és az ellenfél nem örült neki
félvonal - ez egy vonal fele, ami szintén egy vonal
felkerült a védő - gondolom a flaszterre, mert ezt a mondatot nem tudtam kontextusba helyezni
orosz kupa egyik csapata Broke Boys néven fut 😀😀 nyertek 3-2-re az Oryol ellen 😀Ők màr léteztek a Partraszállás előtt is, szóval nem az ukrán művelet adta a nevet
Löfli
Szerkesztette: Willie Parker
4 hónapja
orosz kupa egyik csapata Broke Boys néven fut 😀😀 nyertek 3-2-re az Oryol ellen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Hangulattalan volt a szurkolás.Furcsa volt hogy semmi éneklés nem volt egész meccsen.Hiányoltad az Internacionálét?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Willie Parker
4 hónapja
Én azt várom, hogy mikor lesz már NER nevű szponzor valakinJah gondoltam vmi spónzor, thxDibusznak miért van leragasztva a meze? Nem telt újra vagy mi?Tippszmix miatt.
petey
Nem reklámozható.
Gondolom ezt elfelejtették, és a stábtagoknál mindig van szigszalag.
Willie Parker
petey
4 hónapja
Jah gondoltam vmi spónzor, thxDibusznak miért van leragasztva a meze? Nem telt újra vagy mi?Tippszmix miatt.
petey
Nem reklámozható.
Willie Parker
4 hónapja
Furcsa volt hogy semmi éneklés nem volt egész meccsen.Hiányoltad az Internacionálét?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
4 hónapja
Dibusznak miért van leragasztva a meze? Nem telt újra vagy mi?Tippszmix miatt.
petey
Nem reklámozható.