Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Legia szìv Cipruson 3-1-re
4 hónapja
Tottenham-et veri a Bayern, nem kicsitJa, csak 4, azt hittem egy 10-est kapnak a Csirkék.
Toto21
Wisdom bölcs megoldást választott btw.
4 hónapja
Tottenham-et veri a Bayern, nem kicsit
4 hónapja
Paksot csak Crazy közvetíthet?Gondolom az esti meccsre már értelmezhető szintre kijózanodik a reggeli stampók, a délelőtti házmesterek és az ebéd utáni fröccsök után.
zacknorb
4 hónapja
Paksot csak Crazy közvetíthet?
Poloska vagyok.
4 hónapja
Előrefelé amúgy van fantàzia a Győrben, mert Bumba, Krpic és Gavric jól kevernek, de Benboualitól minden méterekre pattan. Ouro meg jól szűr és osztogat.Hátrafelé, a visszazárásnál, illetve helyezkedéseknél viszont tragédia.
4 hónapja
azt szerintem mi is ha osszeallunk😃Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talánCsak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
Willie Parker
4 hónapja
Jó, hát azért ezt be lehetett volna lőni
4 hónapja
Balfaszok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
4 hónapja
Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talánCsak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
4 hónapja
Csak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Csak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?
4 hónapja
Nézett valaki Leipzig meccseket az elmúlt 1-2 évben? Jó a gyerek?Én nem, de az fbref a kövit mondja róla:
esanders10
- Elit a fejjátéka
- Az egyik legjobban cselező játékos az egész bundásban, ennek megfelelő mértéktelenül sokat cipeli a labdát
- Meglehetősen messziről lövöldöz össze-vissza, de nagy százalékkal talál kaput
- Sok gólt szerez és jó helyzetkihasználó, tavaly +3.0mal tavalyelőtt +6.3mal lőtte felől a várható gólmennyiségét
- Sokat passzol de eléggé pontatlan
4 hónapja
Nézett valaki Leipzig meccseket az elmúlt 1-2 évben? Jó a gyerek?Én elég sokat Lipcse meccset néztem, de nem értem a hype-ot körülötte. Szerintem teljesen átlagos csatár, meglepne, ha egy közepesnel jobb vetel sulne ki belőle. Én inkább szavaznék arra, h bukta lesz.
esanders10
„History is a set of lies agreed upon.”
4 hónapja
Nézett valaki Leipzig meccseket az elmúlt 1-2 évben? Jó a gyerek?
Szerkesztette: esanders10
4 hónapja
Sesko-United HWGAkkor teljes támadó 3as kicserélve. El kéne onnan adni pár embert, pl Hojlund.
zacknorb
4 hónapja
És Maddison is jó, ha fél embernyit volt elérhető.csak mínusz másfél, Son szegény nagyon lelassultMaddison ACL, fasza.Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Duff
Nyilván azért itt már nem extra emberekről beszélünk akiket nem lehet pótolni, bár aki a Kudus, Solanke, Johnson, Tel négyesre tesz fel mindent hát nem tudom miben reménykedik
FLZOLI
slowmotion
Poloska vagyok.
4 hónapja
csak mínusz másfél, Son szegény nagyon lelassultMaddison ACL, fasza.Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Duff
Nyilván azért itt már nem extra emberekről beszélünk akiket nem lehet pótolni, bár aki a Kudus, Solanke, Johnson, Tel négyesre tesz fel mindent hát nem tudom miben reménykedik
FLZOLI
4 hónapja
megye 3ban még az se kellett 😊A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb
Sebii
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Osztrák korosztályos tornán a legjobb, Nagy családnevű haverom Kolompár Géza néven játszott és az anyja neve Orsós Aranka volt. Attól a naptól így hívtuk.A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb
Sebii
dugo93
4 hónapja
Maddison ACL, fasza.Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Duff
4 hónapja
A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb
Sebii
4 hónapja
Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb