Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.

A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.

Kezdődik, de minek...
warr_b
mi a bajod? Monday Night Football!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.
zacknorb
Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.
Ez azért nyomot tud hagyni.
Kampman
nem is ezt vitatom, de most mit picsognak???
Csányi miatt most akkora hisztit levágnak, hogy ihaj, miközben milliárdokat kapnak közpénzből
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.
zacknorb
Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.
Ez azért nyomot tud hagyni.

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 891 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.

A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.

Kezdődik, de minek...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Barath ki
Lisztes be
Kenny
allitolag a lengyelek ki is vasaroltak Barathot, azert ez kemeny. bar ugye epp asszem a Vagi irta, hogy van 14 belso kozeppalyasunk a keretben 😀

ha visszajon tenyleg Lisztes akkor majd le kell nezni az otkertbe neha, biztos ott lesz meccsek utan | meg elott is |

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ez a Fradi-MLSZ haboru volume kurvasok is vicces, Kubatov fesztivalozik a fiatalszabaly miatt, kozben Schmidt szerint meg Szalai beszelt annak idejen a Fradival es Hajnalekkal valami tizenparc perc alatt megdumaltak az egesz szabalyt, akik szerint rendben van a dolog, le is okeztak.

Akkor most ki hazudik?
Stez
Szerintem a Stez
JC6 (Mr. Miele)
A transzferguru sosem hazudik. Maximum neha nem talalja el az igazsagot.

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 534
Mondjuk ez a Fradi-MLSZ haboru volume kurvasok is vicces, Kubatov fesztivalozik a fiatalszabaly miatt, kozben Schmidt szerint meg Szalai beszelt annak idejen a Fradival es Hajnalekkal valami tizenparc perc alatt megdumaltak az egesz szabalyt, akik szerint rendben van a dolog, le is okeztak.

Akkor most ki hazudik?
Stez
Szerintem a Stez
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Barath ki
Lisztes be

4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
NB2
Nyilván idegesek, mert 2026 áprilisban választás lesz. Addig még azért jó sok pénzt el kellene égetni, illetve becsatornázni. Ha már tűzoltás.
4 hónapja
Mennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?
iktriad
A Fradinál júliusban meg training camp van, augusztusban is még csak pre-season.
Kampman
Nekik ez volt a Hall Of Fame meccs?
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
4 hónapja

Akkor most ki hazudik?

4 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Friss transzferek:
Ishé Samuels-Smith (angol, v) Chelsea FC -> Strasbourg 7.5 millió EUR
José Gragera (spanyol, kp) Espanyol -> Deportivo La Coruna kölcsönbe
Milan Skriniar (szlovák, v) PSG -> Fenerbahce átigazolási ár nem nyilvános
Mateusz Wieteska (lengyel, v) Cagliari -> Kocaelispor kölcsönbe
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Como -> Cagliari kölcsönbe
Bryan Zaragoza (spanyol, cs) Bayern München -> Celta Vigo kölcsönbe
Hong Hyun-seok (dél-koreai, kp) Mainz -> Nantes kölcsönbe
Jorge Pascual (spanyol, cs) Villarreal -> Granada 500k EUR
Thomas Lemar (francia, kp) Atlético Madrid -> Girona kölcsönbe
Martim Neto (portugál, kp) Benfica -> Elche átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
YoungZeeZee 9 403
MVP TOLMÁCS ÚR!
Willie Parker
most meg egesz isteniesen forditott
csebi
Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...
Willie Parker
Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀
Ismerek olyat, aki meg a palyaja elejen vele dolgozott es mondta, hogy mar akkor is teljesen be volt szarva mindig, ugy tunik, 8-10 ev alatt sem tudott hozzaszokni a kozonseghez.
Stez
es miert kell tolmacs egy riporternek. en ezt nem ertem 😀
YoungZeeZee
A riporternek valszeg nem kell. A tolmács a játékos hangja interjú közben. Amúgy nem értené meg a néző mit beszélnek. Mert akkor már a riporter sem magyarul tenné fel a kérdést. Az meg elég hosszú lenne, ha először felteszi magyarul, majd angolul, a játékos válaszol a riporter meg elmondja mit mondott. Elő interjú nem ilyen.
Nemes samu09
en az edzoi nyilatkoatra ertettem.
de volt olyan m4-es aki olaszul beszelt es 1-1ben forditott. ezert nem ertem
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
MVP TOLMÁCS ÚR!
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀
Ismerek olyat, aki meg a palyaja elejen vele dolgozott es mondta, hogy mar akkor is teljesen be volt szarva mindig, ugy tunik, 8-10 ev alatt sem tudott hozzaszokni a kozonseghez.
Stez
YoungZeeZee
A riporternek valszeg nem kell. A tolmács a játékos hangja interjú közben. Amúgy nem értené meg a néző mit beszélnek. Mert akkor már a riporter sem magyarul tenné fel a kérdést. Az meg elég hosszú lenne, ha először felteszi magyarul, majd angolul, a játékos válaszol a riporter meg elmondja mit mondott. Elő interjú nem ilyen.
4 hónapja
YoungZeeZee 9 403
MVP TOLMÁCS ÚR!
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Stez
4 hónapja
MVP TOLMÁCS ÚR!
Willie Parker
csebi
Willie Parker

4 hónapja
MVP TOLMÁCS ÚR!
Willie Parker
csebi
4 hónapja
MVP TOLMÁCS ÚR!
Willie Parker

4 hónapja
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
Kókler játékos megfigyelő.
Siralmas egy év lesz, én mondom nektek. Sírni fogunk.
JC6 (Mr. Miele)
Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
davemayer
Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.

zacknorb
Mar a Ludo is egy nagyon barati ellenfel, ez kedvezo sorsolas volt a Fradinak. De amugy ez a non bajnok ag is merfoldekkel gyengebb papiron a Fradinal, meg a Kijev is, de az azert egy pikans parharc lenne.

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 891 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
Kókler játékos megfigyelő.
Siralmas egy év lesz, én mondom nektek. Sírni fogunk.
JC6 (Mr. Miele)
Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
davemayer
Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.

zacknorb
5ből 3nál tényleg lenne esély. Ludogorets amúgy szvsz gyengült egy kicsit a korábbiakhoz képest + az ő tavaszuk is felemásra sikerült.
davemayer
Azért az ilyen Köbenhavn, Celtic, Basel, Dinamo Kijev a klasszik BL-ben is ott voltak sokszor akár csoportkörben vagy időnként playoffban is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
most látom csak mire kapott ma tizit a kinizsi 😀😀😀
Löfli
Poén az hogy a szabályok szerint 11es hiszen volt kontakt. Az más hogy ezért én sosem adnék amikor így beakasztja a támadó a lábát a védő lábába/kapusba. Más az amikor elütik meg ez... meg lehet ítélni a var-nál hogy a csatár keresi-e a kontaktot vagy elkaszálják, ezt simán be kellene venni a szabályrendszerbe.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
most látom csak mire kapott ma tizit a kinizsi 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!