Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.mi a bajod? Monday Night Football!
A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.
Kezdődik, de minek...
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
nem is ezt vitatom, de most mit picsognak???Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.125Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊Milyen 1 hónap?
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
100 év
Negritis, a vajda
1899 óta.
zacknorb
Ez azért nyomot tud hagyni.
Kampman
Csányi miatt most akkora hisztit levágnak, hogy ihaj, miközben milliárdokat kapnak közpénzből
4 hónapja
Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.125Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊Milyen 1 hónap?
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
100 év
Negritis, a vajda
1899 óta.
zacknorb
Ez azért nyomot tud hagyni.
4 hónapja
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.
Kezdődik, de minek...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Barath kiallitolag a lengyelek ki is vasaroltak Barathot, azert ez kemeny. bar ugye epp asszem a Vagi irta, hogy van 14 belso kozeppalyasunk a keretben 😀
Lisztes be
Kenny
ha visszajon tenyleg Lisztes akkor majd le kell nezni az otkertbe neha, biztos ott lesz meccsek utan | meg elott is |
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
125Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊Milyen 1 hónap?
NB2
100 év
Negritis, a vajda
1899 óta.
Poloska vagyok.
4 hónapja
A transzferguru sosem hazudik. Maximum neha nem talalja el az igazsagot.Mondjuk ez a Fradi-MLSZ haboru volume kurvasok is vicces, Kubatov fesztivalozik a fiatalszabaly miatt, kozben Schmidt szerint meg Szalai beszelt annak idejen a Fradival es Hajnalekkal valami tizenparc perc alatt megdumaltak az egesz szabalyt, akik szerint rendben van a dolog, le is okeztak.Szerintem a Stez
Akkor most ki hazudik?
Stez
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Mondjuk ez a Fradi-MLSZ haboru volume kurvasok is vicces, Kubatov fesztivalozik a fiatalszabaly miatt, kozben Schmidt szerint meg Szalai beszelt annak idejen a Fradival es Hajnalekkal valami tizenparc perc alatt megdumaltak az egesz szabalyt, akik szerint rendben van a dolog, le is okeztak.Szerintem a Stez
Akkor most ki hazudik?
Stez
4 hónapja
Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊Nyilván idegesek, mert 2026 áprilisban választás lesz. Addig még azért jó sok pénzt el kellene égetni, illetve becsatornázni. Ha már tűzoltás.
NB2
4 hónapja
Nekik ez volt a Hall Of Fame meccs?Mennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?A Fradinál júliusban meg training camp van, augusztusban is még csak pre-season.
iktriad
Kampman
4 hónapja
Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊Milyen 1 hónap?
NB2
100 év
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
4 hónapja
Mondjuk ez a Fradi-MLSZ haboru volume kurvasok is vicces, Kubatov fesztivalozik a fiatalszabaly miatt, kozben Schmidt szerint meg Szalai beszelt annak idejen a Fradival es Hajnalekkal valami tizenparc perc alatt megdumaltak az egesz szabalyt, akik szerint rendben van a dolog, le is okeztak.Akkor most ki hazudik?
4 hónapja
Friss transzferek:Ishé Samuels-Smith (angol, v) Chelsea FC -> Strasbourg 7.5 millió EUR
José Gragera (spanyol, kp) Espanyol -> Deportivo La Coruna kölcsönbe
Milan Skriniar (szlovák, v) PSG -> Fenerbahce átigazolási ár nem nyilvános
Mateusz Wieteska (lengyel, v) Cagliari -> Kocaelispor kölcsönbe
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Como -> Cagliari kölcsönbe
Bryan Zaragoza (spanyol, cs) Bayern München -> Celta Vigo kölcsönbe
Hong Hyun-seok (dél-koreai, kp) Mainz -> Nantes kölcsönbe
Jorge Pascual (spanyol, cs) Villarreal -> Granada 500k EUR
Thomas Lemar (francia, kp) Atlético Madrid -> Girona kölcsönbe
Martim Neto (portugál, kp) Benfica -> Elche átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
YoungZeeZee
9 403
en az edzoi nyilatkoatra ertettem.A riporternek valszeg nem kell. A tolmács a játékos hangja interjú közben. Amúgy nem értené meg a néző mit beszélnek. Mert akkor már a riporter sem magyarul tenné fel a kérdést. Az meg elég hosszú lenne, ha először felteszi magyarul, majd angolul, a játékos válaszol a riporter meg elmondja mit mondott. Elő interjú nem ilyen.es miert kell tolmacs egy riporternek. en ezt nem ertem 😀Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Ismerek olyat, aki meg a palyaja elejen vele dolgozott es mondta, hogy mar akkor is teljesen be volt szarva mindig, ugy tunik, 8-10 ev alatt sem tudott hozzaszokni a kozonseghez.
Stez
YoungZeeZee
Nemes samu09
de volt olyan m4-es aki olaszul beszelt es 1-1ben forditott. ezert nem ertem
4 hónapja
A riporternek valszeg nem kell. A tolmács a játékos hangja interjú közben. Amúgy nem értené meg a néző mit beszélnek. Mert akkor már a riporter sem magyarul tenné fel a kérdést. Az meg elég hosszú lenne, ha először felteszi magyarul, majd angolul, a játékos válaszol a riporter meg elmondja mit mondott. Elő interjú nem ilyen.es miert kell tolmacs egy riporternek. en ezt nem ertem 😀Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Ismerek olyat, aki meg a palyaja elejen vele dolgozott es mondta, hogy mar akkor is teljesen be volt szarva mindig, ugy tunik, 8-10 ev alatt sem tudott hozzaszokni a kozonseghez.
Stez
YoungZeeZee
4 hónapja
YoungZeeZee
9 403
es miert kell tolmacs egy riporternek. en ezt nem ertem 😀Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Stez
4 hónapja
Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
4 hónapja
Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
4 hónapja
MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
4 hónapja
Mar a Ludo is egy nagyon barati ellenfel, ez kedvezo sorsolas volt a Fradinak. De amugy ez a non bajnok ag is merfoldekkel gyengebb papiron a Fradinal, meg a Kijev is, de az azert egy pikans parharc lenne.Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
Kókler játékos megfigyelő.
Siralmas egy év lesz, én mondom nektek. Sírni fogunk.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
4 hónapja
Azért az ilyen Köbenhavn, Celtic, Basel, Dinamo Kijev a klasszik BL-ben is ott voltak sokszor akár csoportkörben vagy időnként playoffban is.5ből 3nál tényleg lenne esély. Ludogorets amúgy szvsz gyengült egy kicsit a korábbiakhoz képest + az ő tavaszuk is felemásra sikerült.Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
Kókler játékos megfigyelő.
Siralmas egy év lesz, én mondom nektek. Sírni fogunk.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
most látom csak mire kapott ma tizit a kinizsi 😀😀😀Poén az hogy a szabályok szerint 11es hiszen volt kontakt. Az más hogy ezért én sosem adnék amikor így beakasztja a támadó a lábát a védő lábába/kapusba. Más az amikor elütik meg ez... meg lehet ítélni a var-nál hogy a csatár keresi-e a kontaktot vagy elkaszálják, ezt simán be kellene venni a szabályrendszerbe.
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
most látom csak mire kapott ma tizit a kinizsi 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!