Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Kint van a májsztroMár háromszor mutattak. Abból egyszer épp ide írhatott mobilon a fórumra
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Szintis Laci te vagy az?Művészbejáróm volt a Budapest tévénél.Ön jós?Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsElméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
Kampman
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Kint van a májsztro
Draft

4 hónapja
De ez a teljesítmény semmire sem lesz elég jövő héten.szerintem se, ha kell rugunkIlyenkor szokott büntetni a futballsorsElméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
Kampman
Kenny
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Művészbejáróm volt a Budapest tévénél.Ön jós?Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsElméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
Kampman
4 hónapja
szerintem se, ha kell rugunkIlyenkor szokott büntetni a futballsorsElméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
Kampman
4 hónapja
Ön jós?Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsElméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
Kampman
Draft

4 hónapja
Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsElméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
4 hónapja
Na majd TakutoKamikaze Banzáj
csebi
Draft

4 hónapja
Na majd Takuto
4 hónapja
Ilyenkor szokott büntetni a futballsors
Draft

4 hónapja
Simán....kettos emberelonyben a Ludo es hosszabbitas lesz.Még lehet Budapesten is OT
Kenny
csebi
Draft

4 hónapja
Szánalmas balfsz banda......
4 hónapja
kettos emberelonyben a Ludo es hosszabbitas lesz.Még lehet Budapesten is OT
Kenny
4 hónapja
Ugye Joseph te önző fasz
Draft

4 hónapja
Ő is lehet akár....Ő nem a Williamsben lógott ki az F1 mezőnyéből nagyon alulról (és hozta össze kvázi Verstappen első VB címét? 😀)Úgy néz ki az észak-macedónok kettős győzelemmel ejtik ki az FCSBtráadásul a felcsút legenda Latifi góljával!
zacknorb
Löfli
iktriad
Draft

4 hónapja
Jozsi egy az egybe Ndjodo.Szóval jön a Honvédba pár év múlva? 😀
Kenny
4 hónapja
Buta Dzsószef....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

4 hónapja
Ő nem a Williamsben lógott ki az F1 mezőnyéből nagyon alulról (és hozta össze kvázi Verstappen első VB címét? 😀)Úgy néz ki az észak-macedónok kettős győzelemmel ejtik ki az FCSBtráadásul a felcsút legenda Latifi góljával!
zacknorb
Löfli
4 hónapja
Úgy néz ki az észak-macedónok kettős győzelemmel ejtik ki az FCSBtráadásul a felcsút legenda Latifi góljával!
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Ki találta ki az M4-en ezt az eredményjelzőt? Ezt hívják a szürke 50 árnyalatának hogy ne láss semmit? 😀
4 hónapja
Megtolja vagy 5 méterre a labdát,aztán belespiccel a fekvő kapus hasába.A bíró meg gond nélkül megadja...a VAR szobában meg biztos pisi szünet volt éppen.Ekkora kamu tizenegyest még nem láttam...Hát minimum érdekes....
Foresz
Mondjuk azt se értettem pontosan,hogy a kapus minek jött ki?
4 hónapja
Úgy néz ki az észak-macedónok kettős győzelemmel ejtik ki az FCSBt
Poloska vagyok.