Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
annyira erdekelt, hogy megneztem, ev felfedezettje van, RangAdo Dijatado!!!Oh, hát ez gyönyörű! 😀 Visszamehetnél régebbre ia, ha van kedved, időd. Ebből a listából Kitl a legérdekesebb, aki 18 évesen gyakorlatilag elkezdett leépülni. De Kiss Tamás is csúnyán megállt.
2011/12: Bódi Ádám
2012/13: Radó András
2013/14: Kalmár Zsolt
2014/15: Kitl Miklós
2015/16: Nagy Ádám
2016/17: Zsótér Donát
2017/18: Varga Kevin
2018/19: Kiss Tamás
2019/20: Bolla Bendegúz
2020/21: Schön Szabolcs
2021/22: Baráth Péter
2022/23: Lisztes Krisztián
2023/24: Vajda Botond
2024/25: Toth Alex
jo kis nevsor, es tenyleg ott van a Rado Bandi!!!
csebi
4 hónapja
annyira erdekelt, hogy megneztem, ev felfedezettje van, RangAdo Dijatado!!!2011/12: Bódi Ádám
2012/13: Radó András
2013/14: Kalmár Zsolt
2014/15: Kitl Miklós
2015/16: Nagy Ádám
2016/17: Zsótér Donát
2017/18: Varga Kevin
2018/19: Kiss Tamás
2019/20: Bolla Bendegúz
2020/21: Schön Szabolcs
2021/22: Baráth Péter
2022/23: Lisztes Krisztián
2023/24: Vajda Botond
2024/25: Toth Alex
jo kis nevsor, es tenyleg ott van a Rado Bandi!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Magyarban van ilyen év fiatalja díj???Amúgy ennyit találtam:
Jó kis lista lenne, Németh Krisztián, Koman meg hasonlókkal gondolnám👌
ozibozi
Időszak Díj kategória Nyertes
2023–2024 szezon Év 21 év alatti játékosa Vajda Botond (Debrecen VSC)
2024–2025 szezon Év felfedezettje (RangAdó) Tóth Alex
2021–2022 szezon Év felfedezettje Baráth Péter (DVSC)
2014–2015 szezon Év fiatal játékos (U19‑korú felfedezett) Kitl Miklós (Kecskeméti TE)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Szivacski!Magyarban van ilyen év fiatalja díj???Rado Bandi!
ozibozi
csebi

4 hónapja
Magyarban van ilyen év fiatalja díj???Rado Bandi!
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Magyarban van ilyen év fiatalja díj???Jó kis lista lenne, Németh Krisztián, Koman meg hasonlókkal gondolnám👌
4 hónapja
Cissé egy érdekes karakter, tudott sztár lenni, de nagyon hullámzott, sosem lett szupersztár és nem volt húzóember sohanála azért a lábtörések elintéztek mindent sajnos
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
🇫🇷 Ligue 1 - Young Player of the Year AwardChristanval elég nagy flop lett
2000 🇫🇷 P. Christanval
2001 🇫🇷 S. Govou
2002 🇫🇷 D. Cissé
2003 🇫🇷 L. Mathis
2004 🇫🇷 P. Evra
2005 🇫🇷 J. Toulalan
2006 🇫🇷 F. Ribéry
2007 🇫🇷 S. Nasri
2008 🇫🇷 H. Ben Arfa
2009 🇧🇪 E. Hazard
2010 🇧🇪 E. Hazard
2011 🇫🇷 M. Sakho
2012 🇲🇦 Y. Belhanda
2013 🇫🇷 F. Thauvin
2014 🇮🇹 M. Verratti
2015 🇫🇷 N. Fekir
2016 🇫🇷 O. Dembélé
2017 🇫🇷 K. Mbappé
2018 🇫🇷 K. Mbappé
2019 🇫🇷 K. Mbappé
2020 Not awarded
2021 🇫🇷 A. Tchouaméni
2022 🇫🇷 W. Saliba
2023 🇵🇹 N. Mendes
2024 🇫🇷 W. Zaïre-Emery
2025 🇫🇷 D. Doué
Kiből mi lett
ozibozi
Govou-nak voltak jó szezonjai a Lyonban, meg a válogatottban is, de végül alulteljesítő lett
Cissé egy érdekes karakter, tudott sztár lenni, de nagyon hullámzott, sosem lett szupersztár és nem volt húzóember soha
Mathisról azt sem tudom, kicsoda
Evra nyilván nagyon befutott, egy évtizedig iszonyat stabil pont volt mindenhol, majd kicsit megbuggyant
Toulalan Lyonban lenyomott több, mint 300 meccset és azért a válogatottban is voltak sikerei, de átlagosnál jobb nem volt (1-2 évben azért az elit közelébe ért)
Ribery nyilván klasszis lett, Aranylabdát érdemelt volna
Nasri sosem futotta be azt a karriert, mint amire a tehetsége predesztinálta, mert egy link tróger volt
Ben Arfa még nála is rosszabb volt, a személyisége nagyon fertőzte az öltözőket
Hazard a Chelsea-ben világsztár lett, de benne van a top5 worst nagyösszegű igazolásban
Sakho-ból annyi maradt meg bennem, hogy elég sokat és sokakat hentelt, egy eszetlen idiótának tűnt
Belhanda - nekem kb csaka a Galatából van meg a játéka, elég pengés, de hangulatember, asszem Nizzából egyszer ki is vágták
Thauvin - érdekes karrierútja lett a mexikói kiruccanással, Marseille-ben király volt, de Angliában pofára esett rendesen
Verratti PSG-ben elég tanár volt, és ő azért elég mélyről indult a Pescarával (nagy találat volt a párizsiaktól), viszont a válogatottban nem volt akkora faktor, majd 30 éves kora előtt elment turnézni Arábiába
Fekir - sztem egy felfújt lufi, ő sohasem ért fel az elődeihez még Lyonban sem, a Betisben voltak jobb periódusai, de ő is hangulatember rendesen
A többieket korai még megítélni, nyilván Mbappe lehet HOF:
4 hónapja
ja de akkor Sixo be volt rúgvaAz volt, hogy Lőrincz Ábel az AS Monaco pontrúgás edzője lett?Ja, tegnap félidőben írtam
Sixo
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
gondolom nem jött büntetés a buzi MLSZ-re senkinekKlubbok 1 MLSZ 0.mi tortent?
Kenny
csebi
4 hónapja
Klubbok 1 MLSZ 0.mi tortent?
Kenny
4 hónapja
🇫🇷 Ligue 1 - Young Player of the Year Award2000 🇫🇷 P. Christanval
2001 🇫🇷 S. Govou
2002 🇫🇷 D. Cissé
2003 🇫🇷 L. Mathis
2004 🇫🇷 P. Evra
2005 🇫🇷 J. Toulalan
2006 🇫🇷 F. Ribéry
2007 🇫🇷 S. Nasri
2008 🇫🇷 H. Ben Arfa
2009 🇧🇪 E. Hazard
2010 🇧🇪 E. Hazard
2011 🇫🇷 M. Sakho
2012 🇲🇦 Y. Belhanda
2013 🇫🇷 F. Thauvin
2014 🇮🇹 M. Verratti
2015 🇫🇷 N. Fekir
2016 🇫🇷 O. Dembélé
2017 🇫🇷 K. Mbappé
2018 🇫🇷 K. Mbappé
2019 🇫🇷 K. Mbappé
2020 Not awarded
2021 🇫🇷 A. Tchouaméni
2022 🇫🇷 W. Saliba
2023 🇵🇹 N. Mendes
2024 🇫🇷 W. Zaïre-Emery
2025 🇫🇷 D. Doué
Kiből mi lett
4 hónapja
Ettől még az én állításom is igaz, vagy nem?Közelebb vagyok az 50hez mint a 30hozVégülis tényleg közelebb vagy a harminchoz, mint a húszhoz...Néha tényleg úgy érzemgeciöreg vagy, dave, ezt akartad mondani 😛Valószinű ezt a mai generació már nem is érti, 23 éve volt... baszki.LOLAhogy a feje hátsó részébe könyöklés után a Honvédos az arcát fogta, abban volt valami Rivaldós.
petey
Kampman
davemayer
petey
davemayer
slowmotion
davemayer
4 hónapja
Szerencsére az 50 az új 70.Közelebb vagyok az 50hez mint a 30hozVégülis tényleg közelebb vagy a harminchoz, mint a húszhoz...Néha tényleg úgy érzemgeciöreg vagy, dave, ezt akartad mondani 😛Valószinű ezt a mai generació már nem is érti, 23 éve volt... baszki.LOLAhogy a feje hátsó részébe könyöklés után a Honvédos az arcát fogta, abban volt valami Rivaldós.
petey
Kampman
davemayer
petey
davemayer
slowmotion
davemayer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Közelebb vagyok az 50hez mint a 30hozVégülis tényleg közelebb vagy a harminchoz, mint a húszhoz...Néha tényleg úgy érzemgeciöreg vagy, dave, ezt akartad mondani 😛Valószinű ezt a mai generació már nem is érti, 23 éve volt... baszki.LOLAhogy a feje hátsó részébe könyöklés után a Honvédos az arcát fogta, abban volt valami Rivaldós.
petey
Kampman
davemayer
petey
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Közben valszeg Szappanos nem fordul le a Népligetbe, hanem felmegy a Körútra, hogy aztán az M1-esen Felcsút felé vegye az irányt.Dalának jó biznisz volt odaigazolni. ül egy Markek mögött a padon, most megkapja Szappanost is.
zacknorb
4 hónapja
Ha Szoboszlaival bulizik, akkor ahhoz azért kell pénz rendesen, hogy tartani tudja a lépést. Érted ha Dominik a felső polcról rendel egy kört, akkor neked is muszáj ugyanarra visszahívni
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Azt mar megtette. Szerintem hogy a Paksnal keres 30 ezer eurot havonta vagy a Puskasnal 40-et, az ennyi ev, meg egy evnyi szaudi buli utan meglepne, ha ennyit szamitana a legtobbeknek. De lehet, hogy neki ezekszerint sokat.Már nincs sok neki hátra a profi futballból. Ki akarja szedni belőle amit még ki tud.Közben valszeg Szappanos nem fordul le a Népligetbe, hanem felmegy a Körútra, hogy aztán az M1-esen Felcsút felé vegye az irányt.Nehezen rakom hova ezt a dolgot, amikor telen a Paks mentoovet dobott neki, mert amugy valoszinuleg sehova sem kell a fizetesevel es kiult volna fel evet, most is egesz nyaron uldozi a Paks, Bognar es Haraszti is, de valoszinuleg olyan penzt ker, amit nem tudnak megfizetni. Es elmegy egy rivalishoz inkabb. Nem tunik egy kifejezetten egyenes dolognak, de nem tudom a reszleteket.
zacknorb
Stez
Nemes samu09
4 hónapja
Már nincs sok neki hátra a profi futballból. Ki akarja szedni belőle amit még ki tud.Közben valszeg Szappanos nem fordul le a Népligetbe, hanem felmegy a Körútra, hogy aztán az M1-esen Felcsút felé vegye az irányt.Nehezen rakom hova ezt a dolgot, amikor telen a Paks mentoovet dobott neki, mert amugy valoszinuleg sehova sem kell a fizetesevel es kiult volna fel evet, most is egesz nyaron uldozi a Paks, Bognar es Haraszti is, de valoszinuleg olyan penzt ker, amit nem tudnak megfizetni. Es elmegy egy rivalishoz inkabb. Nem tunik egy kifejezetten egyenes dolognak, de nem tudom a reszleteket.
zacknorb
Stez
4 hónapja
Közben valszeg Szappanos nem fordul le a Népligetbe, hanem felmegy a Körútra, hogy aztán az M1-esen Felcsút felé vegye az irányt.Nehezen rakom hova ezt a dolgot, amikor telen a Paks mentoovet dobott neki, mert amugy valoszinuleg sehova sem kell a fizetesevel es kiult volna fel evet, most is egesz nyaron uldozi a Paks, Bognar es Haraszti is, de valoszinuleg olyan penzt ker, amit nem tudnak megfizetni. Es elmegy egy rivalishoz inkabb. Nem tunik egy kifejezetten egyenes dolognak, de nem tudom a reszleteket.
zacknorb
4 hónapja
Közben valszeg Szappanos nem fordul le a Népligetbe, hanem felmegy a Körútra, hogy aztán az M1-esen Felcsút felé vegye az irányt.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az volt, hogy Lőrincz Ábel az AS Monaco pontrúgás edzője lett?Ja, tegnap félidőben írtam
Sixo
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az volt, hogy Lőrincz Ábel az AS Monaco pontrúgás edzője lett?en lattam. eleg nagy eredmeny.
Sixo
4 hónapja
A vasárnapi keret dobogósai (Berecz után, aki 263 meccs): Radó 161 meccs, Hidi M 150 meccs, Otigba 120 meccs.
A régebbi legendák közül Szivacski 208 meccsen játszott itt.
Azt hiszem, ezen nem nagyon van mit ragozni...