NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Jaj szegény vadásztölténygyár, vagy most éppen hogy hívják őket, nem követem az évente törtenő névváltást. Mindenki bántsa őket...Hagyjuk a Fehérvárt. Hogy tetszünk neked így elsőre idén?
gabokocka
4 hónapja
Jaj szegény vadásztölténygyár, vagy most éppen hogy hívják őket, nem követem az évente törtenő névváltást. Mindenki bántsa őket...
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
Kalnoki Kis csak kétszer ment fejre de tudom, a Vidi sose.konkrétan mi kit henteltünk le? mint Hangya vagy Pekár, vgay Meggyes?roppant szimpi csapat ez a PicipestMindkettő csapat illik az NB2es hentelésbe.
petey
zacknorb
petey
Poloska vagyok.
4 hónapja
roppant szimpi csapat ez a PicipestSzimpatikus legyen az Egervári csapat. Mi fel akarunk jutni.
petey
4 hónapja
konkrétan mi kit henteltünk le? mint Hangya vagy Pekár, vgay Meggyes?roppant szimpi csapat ez a PicipestMindkettő csapat illik az NB2es hentelésbe.
petey
zacknorb
4 hónapja
roppant szimpi csapat ez a PicipestMindkettő csapat illik az NB2es hentelésbe.
petey
Poloska vagyok.
4 hónapja
According to Hangya mindenki egy fasz.kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
iktriad
Poloska vagyok.
4 hónapja
jah, amikor fel kellett venni a lóvét amikor sérülten baszta a rezet, akkor jók voltunk.kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
iktriad
mint Fiola. után ameg ugat mióta ezer éve nincs itt.
4 hónapja
kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
4 hónapja
Egy Hangyányit nagy a feszültség.
4 hónapja
Szép, kicsit nem vagyok, erre bekóstoltok itt. Zacknorb is lekabbojszosoz. Szép.De legalább a Vasas jól kezdte az idényt. Oh wait.
warr_b
4 hónapja
Szép, kicsit nem vagyok, erre bekóstoltok itt. Zacknorb is lekabbojszosoz. Szép.Hát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Na, a ci...... már a szögletzászlót lopják
Poloska vagyok.
4 hónapja
LOLAhogy a feje hátsó részébe könyöklés után a Honvédos az arcát fogta, abban volt valami Rivaldós.
petey
4 hónapja
Nem tudni, miért jött, mit csinált, de megszünteti rejtélyes magyarországi cégét a nagy kínai futballbefektető share.google/Rpv5hVSseCBaf7QYd
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Wow, Lőrincz Ábel segédedző lesz a Monaconál❤️
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez sakk-matt volt.ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
Kenny
4 hónapja
ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
4 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb