NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Nagy Miklos a Vasas Jerry Jonesa.Olyan kiváló hasonlat, hogy ez ma nekem is eszembe jutott.
Stez
So szegény warrb látens Kavbojszos lett.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Győr EKL-meccsre kell bármi a belépőjegy mellé? Én hülye szerintem elmegyek rá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Kikerem magamnak JJ neveben! 😀Kikérem magamnak Nagy Miklós nevében.Nagy Miklos a Vasas Jerry Jonesa. Szerintem ha ennyit irok, akkor tenyleg erteni fogod. 😀Nem követem ki a Vasas GM, ez az én szegénységi bizonyítványomHeismant is kérdezzük meg róla 😀😀Ki ez a mókamiki?Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
warr_b
zacknorb
Heisman nádor
Stez
Dzsokijuing
4 hónapja
Kikérem magamnak Nagy Miklós nevében.Nagy Miklos a Vasas Jerry Jonesa. Szerintem ha ennyit irok, akkor tenyleg erteni fogod. 😀Nem követem ki a Vasas GM, ez az én szegénységi bizonyítványomHeismant is kérdezzük meg róla 😀😀Ki ez a mókamiki?Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.
warr_b
zacknorb
Heisman nádor
Stez
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Nagy Miklos a Vasas Jerry Jonesa. Szerintem ha ennyit irok, akkor tenyleg erteni fogod. 😀Nem követem ki a Vasas GM, ez az én szegénységi bizonyítványomHeismant is kérdezzük meg róla 😀😀Ki ez a mókamiki?Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.
warr_b
zacknorb
Heisman nádor
4 hónapja
Na de magyar állampolgársága van-e?Győrben Megyeri keresztszalag-szakadást szenvedett és oda kell is a magyar kapus a kezdőbe!Keretbe.
Szokol
Samuel Petras elég jó, tavaly top2 volt a posztján, csak tavasszal meg top1.
zacknorb
Mondanám amúgy a Szparit is Kersák tegnapi szereplése után, de mi kis halak vagyunk egy Szappanosnak.
4 hónapja
Egy helyre járnak a gyerekek oviba?Múlt idő
Sinisa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
1. Miért szabadulna fel? Szappanos Fradi nevelésnek számít?Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.amugy nem hulyeseg Grofot Szappanosra cserelni a nemzetkozi listan, mert felszabadul egy legios hely.
zacknorb
Meg ugye ismerjuk Dibusz es
Szappanos viszonyat es, hogy utobbi miert lett valogatott😃
Kenny
2. Miért lett válogatott? Harmadik számúnak tök reális, meg elv egy kurva jó hangulatfelelős az öltözőben, és igen, jóban van Szoboszlaival is. Meg én a Dibusszal való viszonyat sem vágom. Róla írta baggio, hogy egy oviba járnak a gyerekek?
Poloska vagyok.
4 hónapja
Keretbe.Győrben Megyeri keresztszalag-szakadást szenvedett és oda kell is a magyar kapus a kezdőbe!Egy helyre járnak a gyerekek oviba?Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.amugy nem hulyeseg Grofot Szappanosra cserelni a nemzetkozi listan, mert felszabadul egy legios hely.
zacknorb
Kenny
Valszeg ez a mesterterv a kupadöntőre, ha nálunk van a kispadon, nem védi ki a szemünket… 😂😂
Gróf biztos boldog lesz, bár mehet Paksra esetleg Győrbe.
Sinisa
Szokol
Samuel Petras elég jó, tavaly top2 volt a posztján, csak tavasszal meg top1.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Győrben Megyeri keresztszalag-szakadást szenvedett és oda kell is a magyar kapus a kezdőbe!Egy helyre járnak a gyerekek oviba?Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.amugy nem hulyeseg Grofot Szappanosra cserelni a nemzetkozi listan, mert felszabadul egy legios hely.
zacknorb
Kenny
Valszeg ez a mesterterv a kupadöntőre, ha nálunk van a kispadon, nem védi ki a szemünket… 😂😂
Sinisa
4 hónapja
Egy helyre járnak a gyerekek oviba?Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.amugy nem hulyeseg Grofot Szappanosra cserelni a nemzetkozi listan, mert felszabadul egy legios hely.
zacknorb
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Az NB 2-es csapatok keretkialakítása tetszik, az első osztály is átvehetné.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.amugy nem hulyeseg Grofot Szappanosra cserelni a nemzetkozi listan, mert felszabadul egy legios hely.
zacknorb
4 hónapja
Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.A kettőnek mi köze egymáshoz? Vagy én maradtam le róla, hogy a Fradi a legcsaládbarátabb klub?
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.
Poloska vagyok.
4 hónapja
mármint a vesszözés nem fáj annyira, mint kimenni egy Vasas meccsre ( javítva)Nem baj, a vesszőzés nem fáj annyira ami ezek miatt jár 😀Nem követem ki a Vasas GM, ez az én szegénységi bizonyítványomHeismant is kérdezzük meg róla 😀😀Ki ez a mókamiki?Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.
warr_b
zacknorb
Heisman nádor
zacknorb
4 hónapja
Nem baj, a vesszőzés nem fáj annyira ami ezek miatt jár 😀Nem követem ki a Vasas GM, ez az én szegénységi bizonyítványomHeismant is kérdezzük meg róla 😀😀Ki ez a mókamiki?Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.
warr_b
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nem követem ki a Vasas GM, ez az én szegénységi bizonyítványomHeismant is kérdezzük meg róla 😀😀Ki ez a mókamiki?Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.
warr_b
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Heismant is kérdezzük meg róla 😀😀Ki ez a mókamiki?Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.
warr_b
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nagy Miklós, aka Mókamiki, aka Bicepsz, egy személyben kisebbségi tulajdonos, sportigazgató, vezetőedző, médiafelelős, stb stb, egy szóval a LEGENDA.Ki ez a mókamiki?Hallottam bazz, fizetett bohóccsoport, szégyen az egészPedig ahogy hallam, a nyaron meginkabb bebetonozta magat... Leven lefizette az ultrakat es csoportot alakitottak. 🤣Ugyan... amíg mókamiki a góré, nem izgatom magam különösebben, úgyis ez leszjó ez a Vasas nawarr_b tuti eret vág
petey
warr_b
Stez
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Ki ez a mókamiki?Hallottam bazz, fizetett bohóccsoport, szégyen az egészPedig ahogy hallam, a nyaron meginkabb bebetonozta magat... Leven lefizette az ultrakat es csoportot alakitottak. 🤣Ugyan... amíg mókamiki a góré, nem izgatom magam különösebben, úgyis ez leszjó ez a Vasas nawarr_b tuti eret vág
petey
warr_b
Stez
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Tegnap valaki bemondta hogy Miki hiába fosol ankétot tartani, itt is meg tudjuk mondani hogy kurva gyenge meg takarodj
Poloska vagyok.
4 hónapja
Vlmyen Hunor osztja aMár nem nyáron amúgy. Voltak előtte is beépített emberek, meg olyan Facebook csoportok amik az ő személyi kultusza köré épültek.Ugyan... amíg mókamiki a góré, nem izgatom magam különösebben, úgyis ez leszPedig ahogy hallam, a nyaron meginkabb bebetonozta magat... Leven lefizette az ultrakat es csoportot alakitottak. 🤣
warr_b
Stez
zacknorb
4 hónapja
Szeged - Kecskemét 1:0Gera Zoltán: – Az első félidő rendben volt, a második részében mi kezdeményeztünk többet, járattuk a labdát, a jobb oldalon sokszor a védők mögé kerültünk. Ebből kellett volna több és eredményesebb akció. A második játékrészt rosszul kezdtük, ez érthetetlen számomra, és erre jött a pontrúgásból kapott gól is. Sokkal több kell, hogy meccset nyerjünk: bátrabban, magabiztosabban kell majd játszanunk. Sajnálom, hogy a végén nem kaptuk meg az egyértelmű tizenegyest.
Szó szerint fáj olvasni……
4 hónapja
Már nem nyáron amúgy. Voltak előtte is beépített emberek, meg olyan Facebook csoportok amik az ő személyi kultusza köré épültek.Ugyan... amíg mókamiki a góré, nem izgatom magam különösebben, úgyis ez leszPedig ahogy hallam, a nyaron meginkabb bebetonozta magat... Leven lefizette az ultrakat es csoportot alakitottak. 🤣
warr_b
Stez
Poloska vagyok.