NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyerniIdeje lenne. Az NB I-ben a helyünk!
zacknorb
4 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyerni
Poloska vagyok.
4 hónapja
A MU-nak kicsit nagyobb a történelme, mint 1 évtized.60-70es években ott volt a csapatHát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo
aztán eltűnt, lehet lesz majd 1 éra mikor visszatér, de vajon tényleg lesz?
Negritis, a vajda
4 hónapja
Hogy szerzünk vezetést? Bakizva. 😀
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Hogy szerzünk vezetést? Bakizva. 😀
4 hónapja
60-70es években ott volt a csapatHát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo
aztán eltűnt, lehet lesz majd 1 éra mikor visszatér, de vajon tényleg lesz?
4 hónapja
jaja, szerintem kell egy 6-8 meccs, amíg összeérünk, iszonyat nagy a keret. de olyanok jöttek akik akartak is.Egy kurva Videoton címert nem bír kirakni az emnéty a stúdióbanVégleg elengedték a kezeteket. De szerintem sok meglepetést fog ez a csapat idén így is. A megtisztulás megkezdődött.
petey
Most hallom Tóth Milán Vidi playa lett- WTF?! (Az egy hatalmas igazolás lehet.)
Ugyanitt egész tetszetősen rohamozunk eddig.
iktriad
Csontost nem tudom miért nem hoztuk haza, jó lett volna.
azért látszik, hogy a Honvéd magja egyben maradt.
4 hónapja
Medgyes Kántor Kevinre itta magát a meccsre, csak Tesco-s sörrel. 😀
4 hónapja
Egy kurva Videoton címert nem bír kirakni az emnéty a stúdióbanVégleg elengedték a kezeteket. De szerintem sok meglepetést fog ez a csapat idén így is. A megtisztulás megkezdődött.
petey
Most hallom Tóth Milán Vidi playa lett- WTF?! (Az egy hatalmas igazolás lehet.)
Ugyanitt egész tetszetősen rohamozunk eddig.
Szerkesztette: iktriad
4 hónapja
Idővel, mondjuk pont az 4 évem megy rá ahol a jövőmet megalapozhatom. Kevés rosszabb helyet tudnék elképzelni a következő 2-3 évre a PL-ben mint az MU.Idővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
4 hónapja
Hát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
4 hónapja
vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
4 hónapja
Idővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
4 hónapja
Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
4 hónapja
Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.
4 hónapja
Amúgy lehet azért kell ez, mert Gróf nem számít homegrownnak a szabályok szerint, mert a szigeteken volt javarészt ifista/nem eleget itthon.Amúgy Varga Barni sem az osztrák fiatalkor miatt.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Sanda gyanum szerint a Fradi plusz penzt kapna az MLSZ-tol, mivel tobb valogatott jatekost is ad. Szappanos kirobbanthatatlan Rossinal, hiaba nem lep palyara, imadja, meg is fogja hivni. Gondolom, ez is benne van a dologban, mert valoszinuleg kezdik sejteni, hogy a fiatalszabalyt nem fogjak tudni a jelenlegiek alapjan stabilan teljesiteni, akkor jojjon penz mashogy.Nem számít annak, viszont Gróf jelenleg egy légiós helyet foglal a BL-keretben, gondolom ezzel is sakkoznak a székházban.1. Miért szabadulna fel? Szappanos Fradi nevelésnek számít?Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.amugy nem hulyeseg Grofot Szappanosra cserelni a nemzetkozi listan, mert felszabadul egy legios hely.
zacknorb
Meg ugye ismerjuk Dibusz es
Szappanos viszonyat es, hogy utobbi miert lett valogatott😃
Kenny
zacknorb
Viszont Szappanost ki nem állhatom, szóval ne jöjjön...
Bálesz
4 hónapja
Nem számít annak, viszont Gróf jelenleg egy légiós helyet foglal a BL-keretben, gondolom ezzel is sakkoznak a székházban.1. Miért szabadulna fel? Szappanos Fradi nevelésnek számít?Lol, Szappanos - Fradi lenne a pont az i-re a nyári badacsonyi kurvázás után.amugy nem hulyeseg Grofot Szappanosra cserelni a nemzetkozi listan, mert felszabadul egy legios hely.
zacknorb
Meg ugye ismerjuk Dibusz es
Szappanos viszonyat es, hogy utobbi miert lett valogatott😃
Kenny
zacknorb
Viszont Szappanost ki nem állhatom, szóval ne jöjjön...

4 hónapja
gondolta, ha a Fradinál bejött...Azert, mert a kemenymag mondhatni kette szakadt mar tavaly es nagyon sokan ellene vannak, ok alakitottak egy ilyen szurkoloi klubot, arrol az oldalrol kapja is a savat es a kritikat Nagy Miklos, arra valaszkent vette meg a nyaron a masik reszet a magnak, es alapitott egy ellenklubot.Most láttam a videót ahogy a”keménymag” a kapu mögé hívta ki a fiukat és a vezér üvöltött velük a megafonon keresztül 😃Nagy Miklos a Vasas Jerry Jonesa.Olyan kiváló hasonlat, hogy ez ma nekem is eszembe jutott.
Stez
So szegény warrb látens Kavbojszos lett.
zacknorb
Közben egyre többen kiabáltál hogy Nagymikitakarodj.
Ez az, végre 😃
JC6 (Mr. Miele)
Stez
4 hónapja
Azert, mert a kemenymag mondhatni kette szakadt mar tavaly es nagyon sokan ellene vannak, ok alakitottak egy ilyen szurkoloi klubot, arrol az oldalrol kapja is a savat es a kritikat Nagy Miklos, arra valaszkent vette meg a nyaron a masik reszet a magnak, es alapitott egy ellenklubot.Most láttam a videót ahogy a”keménymag” a kapu mögé hívta ki a fiukat és a vezér üvöltött velük a megafonon keresztül 😃Nagy Miklos a Vasas Jerry Jonesa.Olyan kiváló hasonlat, hogy ez ma nekem is eszembe jutott.
Stez
zacknorb
Ez az, végre 😃
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Most láttam a videót ahogy a”keménymag” a kapu mögé hívta ki a fiukat és a vezér üvöltött velük a megafonon keresztül 😃Nagy Miklos a Vasas Jerry Jonesa.Olyan kiváló hasonlat, hogy ez ma nekem is eszembe jutott.
Stez
zacknorb
Ez az, végre 😃
4 hónapja
Szeged - Kecskemét 1:0Aczél simán tromfolta, kb 20 húsz másodpercig nem tudta a saját játékosa nevét és ilyenekkel próbálkozott, hogy " őőő az a kisgyerek, őőő a fiatal srác, őőő az izé a Török Olivér őőő..."
Gera Zoltán: – Az első félidő rendben volt, a második részében mi kezdeményeztünk többet, járattuk a labdát, a jobb oldalon sokszor a védők mögé kerültünk. Ebből kellett volna több és eredményesebb akció. A második játékrészt rosszul kezdtük, ez érthetetlen számomra, és erre jött a pontrúgásból kapott gól is. Sokkal több kell, hogy meccset nyerjünk: bátrabban, magabiztosabban kell majd játszanunk. Sajnálom, hogy a végén nem kaptuk meg az egyértelmű tizenegyest.
Szó szerint fáj olvasni……
JC6 (Mr. Miele)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
The greatest goal you've never seen before?
— 90s Football (@90sfootball) July 27, 2025
Francis Llacer vs Caen, 1994 🤯 pic.twitter.com/ZQOfnGniWU
4 hónapja
Győr EKL-meccsre kell bármi a belépőjegy mellé? Én hülye szerintem elmegyek ráPalesz+sör
r.baggio