Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
Kókler játékos megfigyelő.
Siralmas egy év lesz, én mondom nektek. Sírni fogunk.
JC6 (Mr. Miele)
Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
davemayer
Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.

zacknorb
Innen egy csapatnak sem lenne szabad a
BL-be játszania. Csak színvonaltalan pofozógépek lesznek, semmi szükség szakmailag ennyi csapatra, de vlsz a pénzügyi osztályon másként gondolják😊
ozibozi
7 csapat a 36-ból, az nem olyan vészes. meg el kell adni, hogy a selejtezőből bárkinek sikerülhet a "League Phase"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
davemayer

zacknorb
BL-be játszania. Csak színvonaltalan pofozógépek lesznek, semmi szükség szakmailag ennyi csapatra, de vlsz a pénzügyi osztályon másként gondolják😊
ozibozi
Sztem pont hogy jó hogy van 3-4 csapat akinek adott esetben nem a BL a szintje de megméretetheti magát. Persze így hogy alapszakasz van nem sok értelme van az tény, még a régebbi rendszerben volt esély kifogni egy "gyengébb" csoportot, most már a pontszerzés is bravúr kb. Mellesleg a Bodo Glimt egy igen jó csapat, őket szivesen megnézem majd a főtáblán.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer

zacknorb
5ből 3nál tényleg lenne esély. Ludogorets amúgy szvsz gyengült egy kicsit a korábbiakhoz képest + az ő tavaszuk is felemásra sikerült.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer

zacknorb

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer

Poloska vagyok.
4 hónapja
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
a KF Shkendija Besart Ibraimi vezérletével kiejtette a BL-ből a Steauát. szép volt fiúk.

buhloone mindstate

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 534
Noname igazolások.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
MVP TOLMÁCS ÚR!
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Ilyenkor szokott büntetni a futballsors
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Buntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
Stez
Még nem ert össze a csapat, nincs kohézió az új igazolások miatt.
Ha a kommentátor ezt nem mondta volna el tíz percenként kétszer akkor egyszer sem.
csebi
Milyen kar, hogy kivetel nelkul minden evben ezt hallgathatod, mert minden evben jon nyolc uj jatekos alsohangon.
Stez
De idén talán minden eddiginél is szarabbak lettek az igazolások

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 891 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
hogy fog így jönni a hendi @zacknorb ? 😕
Löfli
Bemész a WC-re és teszed a dolgod! 😀
iktriad
Tejfölös tintahal kocsonyával.
Sixo
Tintahal nélkül meg is kóstolnám 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 409 — LIGHTS OUT!
Löfli
iktriad
Tejfölös tintahal kocsonyával.

4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Löfli
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Buntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
Stez
Ha a kommentátor ezt nem mondta volna el tíz percenként kétszer akkor egyszer sem.
csebi
Milyen kar, hogy kivetel nelkul minden evben ezt hallgathatod, mert minden evben jon nyolc uj jatekos alsohangon.

4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem sok kellett a 4-4-hez....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Löfli
Úgy mint általában.
Sehogy.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
Kampman
szerintem se, ha kell rugunk
Kenny
De ez a teljesítmény semmire sem lesz elég jövő héten.
csebi
nem sok eselyt adnek magunknak a Ludoval szemben.

4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Mennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?
iktriad
Többet rúgunk mint kapunk, hol a gond?
Nomac
Legalább nem játszanak unalmas, nulla- vagy egygólos meccseket
4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 112 — balazs.t85@gmail.com
iktriad
Többet rúgunk mint kapunk, hol a gond?
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Stez

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
iktriad
A Fradinál júliusban meg training camp van, augusztusban is még csak pre-season.

4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.

4 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Kint van a májsztro
Mit keres ott a Loki trénere?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.