Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
7 csapat a 36-ból, az nem olyan vészes. meg el kell adni, hogy a selejtezőből bárkinek sikerülhet a "League Phase"Innen egy csapatnak sem lenne szabad aMákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
Kókler játékos megfigyelő.
Siralmas egy év lesz, én mondom nektek. Sírni fogunk.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
BL-be játszania. Csak színvonaltalan pofozógépek lesznek, semmi szükség szakmailag ennyi csapatra, de vlsz a pénzügyi osztályon másként gondolják😊
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Sztem pont hogy jó hogy van 3-4 csapat akinek adott esetben nem a BL a szintje de megméretetheti magát. Persze így hogy alapszakasz van nem sok értelme van az tény, még a régebbi rendszerben volt esély kifogni egy "gyengébb" csoportot, most már a pontszerzés is bravúr kb. Mellesleg a Bodo Glimt egy igen jó csapat, őket szivesen megnézem majd a főtáblán.Innen egy csapatnak sem lenne szabad aMákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
BL-be játszania. Csak színvonaltalan pofozógépek lesznek, semmi szükség szakmailag ennyi csapatra, de vlsz a pénzügyi osztályon másként gondolják😊
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
5ből 3nál tényleg lenne esély. Ludogorets amúgy szvsz gyengült egy kicsit a korábbiakhoz képest + az ő tavaszuk is felemásra sikerült.Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Innen egy csapatnak sem lenne szabad aMákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
Poloska vagyok.
4 hónapja
Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
a KF Shkendija Besart Ibraimi vezérletével kiejtette a BL-ből a Steauát. szép volt fiúk.
buhloone mindstate
4 hónapja
Noname igazolások.Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
4 hónapja
MVP TOLMÁCS ÚR!
4 hónapja
De idén talán minden eddiginél is szarabbak lettek az igazolásokMilyen kar, hogy kivetel nelkul minden evben ezt hallgathatod, mert minden evben jon nyolc uj jatekos alsohangon.Még nem ert össze a csapat, nincs kohézió az új igazolások miatt.Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsBuntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez
Ha a kommentátor ezt nem mondta volna el tíz percenként kétszer akkor egyszer sem.
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Milyen kar, hogy kivetel nelkul minden evben ezt hallgathatod, mert minden evben jon nyolc uj jatekos alsohangon.Még nem ert össze a csapat, nincs kohézió az új igazolások miatt.Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsBuntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
Stez
Ha a kommentátor ezt nem mondta volna el tíz percenként kétszer akkor egyszer sem.
csebi
4 hónapja
Nem sok kellett a 4-4-hez....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
hogy fog így jönni a hendi @zacknorb ? 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
nem sok eselyt adnek magunknak a Ludoval szemben.De ez a teljesítmény semmire sem lesz elég jövő héten.szerintem se, ha kell rugunkIlyenkor szokott büntetni a futballsorsElméletileg igen, gyakorlatilag nem érzem, hogy baj lehet.
Kampman
Kenny
csebi
4 hónapja
Legalább nem játszanak unalmas, nulla- vagy egygólos meccseketMennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?Többet rúgunk mint kapunk, hol a gond?
iktriad
Nomac
4 hónapja
Mennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?Többet rúgunk mint kapunk, hol a gond?
iktriad
4 hónapja
Még nem ert össze a csapat, nincs kohézió az új igazolások miatt.Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsBuntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Mennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?A Fradinál júliusban meg training camp van, augusztusban is még csak pre-season.
iktriad
4 hónapja
Mennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?
4 hónapja
Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsBuntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
4 hónapja
Kint van a májsztroMit keres ott a Loki trénere?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.