Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 505 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
azért egy Chelsea - Vidire lehet kimennék 😀
Löfli
Elleniktriad strikes again!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Nahát micsoda mák sorsolás. 😀
Furcsa lesz a turbómagyar érzelmek mellett szurkolni a srácoknak :/
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 232 — Keep pounding
Rég röhögtem ekkorát sorsoláson, mint amikor kinyögte, hogy fidi 😀 😀 😀

Egyébként ez elég jó lett, a BATE ellen lehet nyomulni a harmadik helyért, ha pedig a PAOK az AEK szintjén van, akkor akár a második sem elérhetetlen

Jó volna a biztos továbbjutó Chelsea ellen zárni hazai pályán, le lehetne pötyögni egy kamu x-et 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Lehetetlen lenne a második hely? Merjünk nagyot álmodni. A mumus BATE-t meg a görögöket itthon muszáj lenne megverni....
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chelsea
Paok
BATE
Vidi

Simán jók lehetünk 4 meccsen a pontszerzésre.
tüsi91
3, 0-0 itthon már jó 😛
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 956
Winter jól tájékozott a magyar politikában is, mert FIDi Fc t mondott😊)))))
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
"FIDI FC" 😀 xD

jön a Chelsea! AEK után pedig a PAOK + BATE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Chelsea
Paok
BATE
Vidi

Simán jók lehetünk 4 meccsen a pontszerzésre.
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Chelsea - Paok- BATE. Nem is rossz.
iktriad
Még akár tovább is lehet jutni. a PAOK és BATE is verhető.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ideális csoport, Dzsudzsákkal meglehet a 2.hely 😊 😊
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Asszem mindenféleképpen újra látogatóba jön a Cselszki az Ülleire

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jön az angol Dinamo 😊
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chelsea - Paok- BATE. Nem is rossz.
több mint 7 éve
A Red Bull nagy örömére egy csoportban van a Leipzig és a Salzburg. 😊
iktriad
Ráadásként Celtic és Rosenborg, jó kis csoport 😛
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Red Bull nagy örömére egy csoportban van a Leipzig és a Salzburg. 😊
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hol lehet nézni a sorsolást, nincs stream-etek?
#JC6
sport1 adja
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Hol lehet nézni a sorsolást, nincs stream-etek?
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Érdekes lesz ez az EL sorsolás.

Lehet akár egy Chelsea, AC Milan, Lipcse, Vidi 4-es is, aminek PR szempontból meg vannak az előnyei, de akár egy Olympiakosz, Asztana, Malmö, Vidi 4-es is, ahol meg szépen lehetne pontokat gyűjteni.

Mindent egybevetve én 4-5 pontra számítok a Viditől a csoportkörben, s jövőre meg kellene lovagolni, hogy 2 körben is kiemeltek lesznek legalább.
tüsi91
Kár hogy idén a Fradi lesz a bajnok, kivétel ha a bírók, az eső, a időjárás, Doll, Orosz Pali vagy valaki fentről bele nem szól!

Amúgy hétvégén Fradi - Vidi!
Toca
dehogy lesz 😀
petey
Irónia, nem egy ország ahol a Ironok élnek 😉
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 179 — Csodabogár

Lehet akár egy Chelsea, AC Milan, Lipcse, Vidi 4-es is, aminek PR szempontból meg vannak az előnyei, de akár egy Olympiakosz, Asztana, Malmö, Vidi 4-es is, ahol meg szépen lehetne pontokat gyűjteni.

Mindent egybevetve én 4-5 pontra számítok a Viditől a csoportkörben, s jövőre meg kellene lovagolni, hogy 2 körben is kiemeltek lesznek legalább.
tüsi91
Kár hogy idén a Fradi lesz a bajnok, kivétel ha a bírók, az eső, a időjárás, Doll, Orosz Pali vagy valaki fentről bele nem szól!

Toca
dehogy lesz 😀

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Azért az erős, hogy a legjobb védő 3-asból, akire szavazni lehetett benn van Marcelo, aki előre elit, de védekezésben hibát hibára halmoz.
tüsi91
most miért, Ramos is bent volt ugyanezen az alapon
slowmotion
aztán kiderül hogy a Madridból senki se tud védekezni, és még a kapus is szar :d
eaglesmcnabb
Marcelóval nekem nincs sok bajom, csak a négyes védősorban balhátvédként erőltetését nem értem.
simán elférne egy sorral előrébb, mert szerintem egyáltalán nem gyengébb a labdával, mint bármelyik középpályásotok, de legalább védekezésben náluk erősebb lenne. hátul viszont...

persze, tudom, minden attól függ, hogy a taktikába hogyan illeszkedik valaki.
vannak a jól felfutó védők, meg vannak a statikusan jól védekező védők, de olyan talán nincs, aki mindkettőben világszínvonalú lenne. vagy bástya vagy, vagy futóegér, csak illeszkedjél a csapatba.
több mint 7 éve
Azért az erős, hogy a legjobb védő 3-asból, akire szavazni lehetett benn van Marcelo, aki előre elit, de védekezésben hibát hibára halmoz.
tüsi91
slowmotion
aztán kiderül hogy a Madridból senki se tud védekezni, és még a kapus is szar :d
eaglesmcnabb
Ez nem igaz, Courtois jó 😀
De én Realosként is nehezen értem ezt a díjkiosztást, egyszerűen nem hiszem, hogy a BL győztes csapatban lenne minden poszton a legjobb játékos.
Modric - CR ok, igazából még Navas is, mert végig gondolva ki kaphatta volna nem tudtam Alissonon kívül mást mondani és BLben nagyokat fogott, de Ramos top1 védőként való folyamatos betételét nem értem.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
tüsi91
slowmotion

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve

tüsi91

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Erről beszéltem:

www.youtube.com/watch?v=DBS4M8umj4M&t=20s

Ismerős a srác 2:39-nél? Most kapott meghívót valamelyik nemzeti csapatba... melyikbe is?

www.youtube.com/watch?v=COT2aTG51gU
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Szerkesztette: tüsi91