Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Nikolics a második félidőben lemeccselte Rebrovot. A kezdő 90%-a ugyanaz pedig. Szinte helyzetünk se volt a másodikban... Bödét meg a padon hagyja, vicc.szerintem meg Rebrov pont leszarja, hogy Böde Magyarország "legkedvencebb" futballistája. majd most kiderül hogy ízlik a vasmarok a zöldeknél.
A második gólt azért elkaptam 😋
A hangulat is király volt.
Jo ez a Vidi, na.
#JC6
Nikolics-ot nekem is meg kell követnem, simán top edző.
több mint 7 éve
Neked is, részemről lezárva. Nincs semmi gond, csak - bár megteheted - ne halálhörgőzz a továbbiakban, ha kérhetem.bocs ha megbántottalak. én sem értem a gyalázkodást, csak úgy tűnik a fagyi egy csupa galamblelkű emberből álló csapat, akit lemészáról az ördögi erőkből álló fehérvái gárda. ez a vicces. holott Lanza meg Leo-ról sem olvastam semmit itt...na mindegy, további jókat.És ha igen, beleéltem magam? Lehet hogy halálhörgésnek titulálod és viccesnek tartod, ez csak érzelemmegnyilvánulás volt, jogosan, viszont a személyeskedést nem értem. No mindegy, további kiváló sportsikereket kívánok neked.csak viccesek ezek a halálhörgések. kicsit beléled magad nem?Na, sikerült egyet találni.Ejnye Pisti, buzog a Juhász-vérbuzog a Bőle-vér 😛
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
bocs ha megbántottalak. én sem értem a gyalázkodást, csak úgy tűnik a fagyi egy csupa galamblelkű emberből álló csapat, akit lemészáról az ördögi erőkből álló fehérvái gárda. ez a vicces. holott Lanza meg Leo-ról sem olvastam semmit itt...na mindegy, további jókat.És ha igen, beleéltem magam? Lehet hogy halálhörgésnek titulálod és viccesnek tartod, ez csak érzelemmegnyilvánulás volt, jogosan, viszont a személyeskedést nem értem. No mindegy, további kiváló sportsikereket kívánok neked.csak viccesek ezek a halálhörgések. kicsit beléled magad nem?Na, sikerült egyet találni.Ejnye Pisti, buzog a Juhász-vérbuzog a Bőle-vér 😛
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
több mint 7 éve
És ha igen, beleéltem magam? Lehet hogy halálhörgésnek titulálod és viccesnek tartod, ez csak érzelemmegnyilvánulás volt, jogosan, viszont a személyeskedést nem értem. No mindegy, további kiváló sportsikereket kívánok neked.csak viccesek ezek a halálhörgések. kicsit beléled magad nem?Na, sikerült egyet találni.Ejnye Pisti, buzog a Juhász-vérbuzog a Bőle-vér 😛
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nikolics a második félidőben lemeccselte Rebrovot. A kezdő 90%-a ugyanaz pedig. Szinte helyzetünk se volt a másodikban... Bödét meg a padon hagyja, vicc.A második gólt azért elkaptam 😋
A hangulat is király volt.
Jo ez a Vidi, na.
több mint 7 éve
Eddig a két meccsen Rebrov nem sokat mutatott, sőt Lanzafame azóta nulla sztem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
csak viccesek ezek a halálhörgések. kicsit beléled magad nem?Na, sikerült egyet találni.Ejnye Pisti, buzog a Juhász-vérbuzog a Bőle-vér 😛
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Na, sikerült egyet találni.Ejnye Pisti, buzog a Juhász-vérbuzog a Bőle-vér 😛
Gergőbácsi
petey
több mint 7 éve
Ejnye Pisti, buzog a Juhász-vérbuzog a Bőle-vér 😛
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Ejnye Pisti, buzog a Juhász-vér
több mint 7 éve
A nemzet prosztójának halála
több mint 7 éve
Miért kezdtünk el a 2. Félidőben mi is rugdosódni... a HTadj vhogy nem sikerült...
több mint 7 éve
Erre az oldalsó kamerára kiváncsi voltam de ezt így sem lehetett nem hogy szabad szemmel megállapítani.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
dehogyis, csak megelőzöm a zöld kompániát ha esetleg így marad vagy kikaptok 😀Husztinak a pályán sem kéne már lennie kommentek...3...2...1....Most te vagy a fürdőskurva. Csak szólok.
😀
petey
Kenny
több mint 7 éve
Lanzat most kellene lehozni mielőtt pirosat kapÍgy van
csebi
több mint 7 éve
Lanzat most kellene lehozni mielőtt pirosat kap
több mint 7 éve
Husztinak a pályán sem kéne már lennie kommentek...3...2...1....Most te vagy a fürdőskurva. Csak szólok.
😀
petey
több mint 7 éve
Husztinak a pályán sem kéne már lennie kommentek...3...2...1....😀
több mint 7 éve
Tetves kurva élet
több mint 7 éve
Most ez is megint mi volt.akkor légyszíves fejtsd ki a véleményed Lanzafaméról is 😊
Amugy le a kalappal elottunk mert nem vesszuk fel a kesztyut es a jatekra figyelunk csak.
Kenny
több mint 7 éve
Most ez is megint mi volt.Írod ezt kezdőben egy lanzafameval? Hahaha
Amugy le a kalappal elottunk mert nem vesszuk fel a kesztyut es a jatekra figyelunk csak.
Kenny
több mint 7 éve
Simán le kéne nyomni ezt a Vidit, de sajnos nem lesz az.
több mint 7 éve
Most ez is megint mi volt. Amugy le a kalappal elottunk mert nem vesszuk fel a kesztyut es a jatekra figyelunk csak.