Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
le is fújhatják, hülye marha..........................
több mint 7 éve
dawyd728
4 117
A roma elso goljat miert nem "cikkezik" szet? Felrobbant az internet stb frazisok hol maradnak?Ünder beadásánál nekem 2 percre el is ment a stream. Amúgy tényleg óriási volt, csak Pastore eddig kurvára nem illik a 4-3-3-ba. Ha szélsőink jobban tudnának védekezni, akkor lehetne neki egy 15 évvel ezelőtti Totti szerepe. Ha nem lenne Dzeko, lehetne 10 évvel ezelőtti Totti szerepe is. Viszont EDF rendszerében nagyon test idegen. Középpályán kellene mellé két bulldog box-to-box labdaszerző, h védekezésben ne veszítsünk rajta vele. Szélsőnek pedig lassú.
10 meterrol sarkazott
www.youtube.com/watch?v=oIn4MiBfCpw
ZoliMP
Nálam az ő megvétele és Strootman eladása a két legnagyobb kérdőjel a nyarunkban. Mondom ezt ezután a gólja után. Ha már csak ez a két deal nem történik meg, azzal is előrébb lennénk. A holland munkamorálja és a rendszerbe tökéletesen passzoló játéka miatt nagyon nagy kár.
több mint 7 éve
Vinicius 5-6 missed tackle 1 driveon belül 😀
több mint 7 éve
Sajna a Vidinél nem nagyon látom az esélyt, esetleg rögzített szituációból, ahogy az előbb is majdnem összejött.
több mint 7 éve
A roma elso goljat miert nem "cikkezik" szet? Felrobbant az internet stb frazisok hol maradnak?Kutyát nem érdekel a Roma 😀
10 meterrol sarkazott
ZoliMP
Nézzetek inkább Marcit 😛

több mint 7 éve
Aztakurva honnan szedte ki a kisáruszállító
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Baszki mintha direkt arra menne a Vidi (Nikolov pontosabban), h pirosat kapjon megint az elejen...erthetetlen, hogy miert kockaztat feleslegesen, artalmatlan szitukban...Ha felidoig nem rugunk golt (de inkabb 60.percig) akkor kb eselytelen lesz, szepen eldugjak majd a labdat....
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Hadzsics nehogy korán kihúzza a gyufátVagy Nikolov, keverem
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
szerencsétlen Juhász annyira lassú, hogy az ő mezén még Parmalat FC címer van.
több mint 7 éve
A roma elso goljat miert nem "cikkezik" szet? Felrobbant az internet stb frazisok hol maradnak?Csak idézni tudom a faszit aki a BL döntőben lőtt Bale gól után ezt mondta: "szerencséje volt, edzésen is csak tízből egyszer találja el, az se megy kapura" 😀
10 meterrol sarkazott
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
No hakrá
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
A roma elso goljat miert nem "cikkezik" szet? Felrobbant az internet stb frazisok hol maradnak?10 meterrol sarkazott
több mint 7 éve
Nem tudom, nekem Zidane nagyon idegen a PL stilusatol, igy nem is tudom elkepzelni ot egy erofocit jatszo angol csapatnal. Itt raadasul azert a City alaposan elkalapalna az MU-t, most mar szvsz a Liverpool is jobb, a Spurs csapatkent jobb, es a Chelsea is erosebb. Nagyon nehez dolga lenne Zidane-nak, nehezen tudom elkepzelni, hogy bevallalna az MU-t jelenleg. Inkabb mondanam, hogy a Serie A-ban kot ki, Allegri nem marad ott a vegsokig, adna magat a Juventus.Az MU-nal Contet tudom elkepzelni, aki a PL-ben bizonyitotta, hogy ezt a stilust is kepes elsajatitani es formalni, raadasul adna magat, hogy a rivalishoz menjen megszivatni Abramovicsot, akivel nem valtak el epp pozitivan.
Illetve nalam a top az Simeone lenne, na ot nagyon megneznem Angliaban. Meg a felidoben is szantanak a palyat a jatekosai. Na pont egy ilyen mentalitasu menedzser kellene szvsz, aki megmutatja ezeknek az arcoknak, hogyan kell az utolso utani pillanatig vert pisalva kuzdeni.
több mint 7 éve
3-1 lesz ide, Lazovic négyet rúg ma
több mint 7 éve
Zidanet simán eltudom képzelni a klubnál....Pogba helyén.. 😊

több mint 7 éve
A Unitednek az a legnagyobb problémája, hogy az a klub modell, az az identitás, ami az Öreg alatt fel lett építve (újra) pár év alatt tönkre lett vágva. Ez a mostani United minden szinten egy katyvasz, egy kapkodó, szervezettséget nélkülöző, minden féle filozófiát nélkülöző szarhalom.ott van Rodzsi
Mourinho hamar repül, s nem azért mert az eredmények szarok, hanem mert nézhetetlen a játék, a fiatal játékosokat egyértelműen hátráltatja, s a játékosok nagy része rühelli.
Viszont, hogy ki legyen az új edző? Nem tudom.
De ha klub modell felépítésében gondolkodnának, nem pedig azonnali eredményben, akkor nálam a top és tulajdonképpen az egyetlen jelölt Eddie Howe. A faszi, amit tett a Bournemouth-szal és ahogy fociznak a PL-ben az bámulatos.
tüsi91
csakviccvót 😊
több mint 7 éve
A Unitednek az a legnagyobb problémája, hogy az a klub modell, az az identitás, ami az Öreg alatt fel lett építve (újra) pár év alatt tönkre lett vágva. Ez a mostani United minden szinten egy katyvasz, egy kapkodó, szervezettséget nélkülöző, minden féle filozófiát nélkülöző szarhalom.Howe-t adom, de nekem egyből David Moyes ugrik be, ami persze nem azt jelenti, hogy ugyanúgy megbukna. Persze sokkal inkább Howe, mint egy újabb önimádó, VanGaal/Mourinho féle seggdugasz. Illetve Zidane-t se szeretném. Poch/Klopp jó lenne, de a Spurst meg a Poolt annyira jó nézni az elmúlt években, hogy remélem nagyon sok ideig még a helyükön maradnak, és láthatunk megint csapatokat ahol megjelenik a klubhűség akár játékos, akár edzői részről, és kialakul valamiféle dinasztiaszerűség. A Tottenham konkrétan a kedvenc csapatom lett mióta Mou megérkezett. A Unitednél pedig nem csak Mourinhot kéne eltávolítani, hanem Woodwardot is, hogy el lehessen kezdeni építkezni a jelenlegi szarhalom után.
Mourinho hamar repül, s nem azért mert az eredmények szarok, hanem mert nézhetetlen a játék, a fiatal játékosokat egyértelműen hátráltatja, s a játékosok nagy része rühelli.
De ha klub modell felépítésében gondolkodnának, nem pedig azonnali eredményben, akkor nálam a top és tulajdonképpen az egyetlen jelölt Eddie Howe. A faszi, amit tett a Bournemouth-szal és ahogy fociznak a PL-ben az bámulatos.
tüsi91
több mint 7 éve
Zidane nem klubmodellban gondolkodik, Zidane nem lenne 5 évig manager. Én szerintem a Unitedet nem mondom, hogy a nulláról, de az alapoktól újra kellene építeni - az elmúlt évek ámokfutása után -, s nagyjából azokat az elveket kéne alapvetésnek tenni, amellyel a klub két aranykorszaka két különböző korban felépült és tartott évtizeden, évtizedeken át. Nyílván a foci változik, s azt követni kell.A Unitednek az a legnagyobb problémája, hogy az a klub modell, az az identitás, ami az Öreg alatt fel lett építve (újra) pár év alatt tönkre lett vágva. Ez a mostani United minden szinten egy katyvasz, egy kapkodó, szervezettséget nélkülöző, minden féle filozófiát nélkülöző szarhalom.Zizu helyrepakolja őket !
tüsi91
Toca
Aki ismeri Howe munkásságát, hitvallását, az szerintem egyet ért velem, hogy előbb-utóbb valaki megadja neki az esélyt egy nagy klubnál.
több mint 7 éve
A Unitednek az a legnagyobb problémája, hogy az a klub modell, az az identitás, ami az Öreg alatt fel lett építve (újra) pár év alatt tönkre lett vágva. Ez a mostani United minden szinten egy katyvasz, egy kapkodó, szervezettséget nélkülöző, minden féle filozófiát nélkülöző szarhalom.Zizu helyrepakolja őket !
tüsi91
több mint 7 éve
A Unitednek az a legnagyobb problémája, hogy az a klub modell, az az identitás, ami az Öreg alatt fel lett építve (újra) pár év alatt tönkre lett vágva. Ez a mostani United minden szinten egy katyvasz, egy kapkodó, szervezettséget nélkülöző, minden féle filozófiát nélkülöző szarhalom.Mourinho hamar repül, s nem azért mert az eredmények szarok, hanem mert nézhetetlen a játék, a fiatal játékosokat egyértelműen hátráltatja, s a játékosok nagy része rühelli.
több mint 7 éve
Mourinho a soccer BelichickjeCsak sokkal szarabb.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Szóval Vadócz csak 1,5 hónapra ugrott haza játszani egy keveset a Kispestben. Kár, hogy elmegy nagyon nagy hasznára lenne a Honvédnak.
több mint 7 éve
Szerintem egyértelműen a legjobb edző volt ezelőtt vagy 10-15 évvel, de még a Realnal sem volt rossz, ő hozta vissza a Madridot az élmezőnybe... Megosztó személyiség ez kétségtelen, nekem pl. sosem volt bajom a stílusával, viszont képtelen megújulni, és elment a modern foci mellette, ezért ő már sohasem lesz top edző, ahogy pl. Ancelotti sem (neki is csak a neve az, meg a múltja).
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!