Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Szerintem meg már egyáltalán nem számít jó edzőnek, totál lemaradt a többiektől. A Unitednél nem nyert semmi komolyabbat (max. az FA kupa, de a ligakupa meg az UEFA kupa egy vicc). Ami nagyon működött 2005-2010 körül, az már egyáltalán nem megy, és nem veszi észre. Ezt tetőzi még, hogy nagyjából az összes United meccs nézhetetlen, egy szenvedés.Nem lenne elég belátni azt hogy Mou szar és nem a csapat?Azert a bajnoksagban kihozta a tavalyi MU-bol azt, amit lehetett, mert hogy az a City befoghatatlan volt, az is tuti. A BL-ben mondjuk gaz volt, de en tovabbra is jo edzonek tartom ot.
Coolearie
Mourinho a soccer Belichickje, mindenkit megoszt, tipikusan vagy imadod, vagy utalod. De az eredmenyek, amiket elert, azert nem semmik.
En szerintem ez itt mar reg nem Mourinhorol szol, hanem egyszeruen arrol, hogy az ilyen eros karaktereket a modernkori labdarugas mar nem tudja megbecsulni. A jatekosok zsoldosokka valtak, evente, ketevente uj klubba igazolnak, vagy epp fesztivaloznak a tobb penzert a klubjuknal. Le sem szarjak, hogy milyen multtal rendelkezo csapatban toljak, nem kuzdenek az utolso lelegzetukig, nincs meg az a hozzaallas, mint ami korabban megvolt.
Stez
A Unitednél meg pont, hogy ő vitte oda a zsoldos, öntelt pöcsöket (pl. Pogba, Sanchez, Matic, Ibra), előtte hozzáállásban többnyire "united-pozitív" mentalitású játékosok voltak, akik tudják mit jelent egy ilyen nevű csapatban játszani. (Pl. Rashford, Mata, Herrera, Smalling, Jones, Valencia, Shaw, De Gea, stb.)
Összefoglalva Mou egy arrogáns, beképzelt, felelősséget sosem vállaló, elhárító pöcs, aki ugyanilyen karakterű játékosokkal operál, illetve a saját defenzív felfogású taktikáján kívül mást nem képes mutatni, annak ellenére, hogy megkövetelné a mostani helyzet. És ezt pont a Unitednél teszi...
több mint 7 éve
Nem lenne elég belátni azt hogy Mou szar és nem a csapat?Azert a bajnoksagban kihozta a tavalyi MU-bol azt, amit lehetett, mert hogy az a City befoghatatlan volt, az is tuti. A BL-ben mondjuk gaz volt, de en tovabbra is jo edzonek tartom ot. Baromira elviselhetetlen foszer sokszor, de egyebkent Guardiola pontosan ugyanilyen ellentmondasos figura, mint ahogy eleg sok top edzorol el lehet mondani ugyanezt. Rohadt nagy egokkal rendelkeznek, mindig nekik van igazuk, pont. Ferguson sem volt mas a sajat koraban, egyszeruen csak abban az idoben nem latott be a media mindenhova, nem jart az emberek seggeben is tizezer ujsagiro, igy a hasonlo cirkuszok az oltozon belul maradtak. Amikor meg az egok nem viseltek el egymast, akkor tavozott a jatekos es pont. Lasd Beckhamet peldaul.
Coolearie
Mourinho a soccer Belichickje, mindenkit megoszt, tipikusan vagy imadod, vagy utalod. De az eredmenyek, amiket elert, azert nem semmik.
En szerintem ez itt mar reg nem Mourinhorol szol, hanem egyszeruen arrol, hogy az ilyen eros karaktereket a modernkori labdarugas mar nem tudja megbecsulni. A jatekosok zsoldosokka valtak, evente, ketevente uj klubba igazolnak, vagy epp fesztivaloznak a tobb penzert a klubjuknal. Le sem szarjak, hogy milyen multtal rendelkezo csapatban toljak, nem kuzdenek az utolso lelegzetukig, nincs meg az a hozzaallas, mint ami korabban megvolt.
Kis tulzassal evente-ketevente hallasz egy olyan topklubrol, ahol a jatekosok buktattak vagy buktatjak meg az edzojuket. Egyszeruen mocsok dolog lett edzonek lenni a Ferguson, Mourinho-fele nagypofaju embereknek, akik a kemenysegukkel motivalnak es akarjak kezben tartani a dolgokat.
Conterol evekig mindenki aradozott, a Chelsea-nel rohogve buktattak meg. A Chelsea-nel ugyszinten. A Realnal Mourinho mellett emlekeim szerint Ancelottit es Benitezt is belulrol „osztottak”, Guardiola ezert ment a Bayerntol, es meg lehetne igazabol sorolni.
Csak ez egy olyan dolog, hogy halatlan szerepkor ez, ha a csapatod nyer, kiraly banda, te meg jo edzo vagy. Ha a csapatod megbuktat, te vagy az otvar szar, a ketszinu jatekosokrol meg sok szo nem esik. A balhet te viszed el. Mourinho eseteben egyebkent nem egy korabbi klasszisa nyilatkozta, hogy egy kemenykezu pali, de ugyanakkor az a fajta vedelem, amit o megprobal megadni a jatekosainak az allando kritikak es media kereszttuzeben, az oriasi. Errol az oldalarol pedig sosem temaznak, akar Guardiolanak, akar Mourinhonak.
több mint 7 éve
Pedig még egy tizit is elfelejtettek megadni nekünk az első félidőben. Szép volt 😊 Remélem a "kötelezőket" is hozzák a rangadók mellett s akkor még szebb idény lehet😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Csak a Spurs gyerekek, már 15 éve. To dare is to do!
több mint 7 éve
dawyd728
4 117
A második félidő pedig alátámasztja, hogy az N'Zonzi-DDR-Pastore középpálya működőképes. Megjegyzem, szerintem Cristantét lekapni butaság volt. A második félidő alapján volt pozitívum, de ez a védelem botrányos.Mindez az Atalanta B ellen.
MarioAna
több mint 7 éve
ha mar a szar szo elokerult.Konkrét coming outok nélkül az ilyen cikkek mindig is megmaradnak a hihető, de nem bizonyított vádaskodások szintjén.
magyar foci es a fizetesek visszaosztasa!
www.mifocink.com/?p=6394
ZoliMP
Kb. annyi értelme van, mint név, nevek nélkül megírni, hogy a közbeszerzésekből vissza kell osztani, vagy a bírságoló rendőr zsebbe fizethető, a generálkivitelező kéri a részét, stb.
Pedig pl. a focinál ez még csak nem is illegális. (Legfeljebb aki a pénzt zsebbe kapja beírhatná az adóbevallásába, mint ajándék.) De az, hogy ez megtörténik nem törvénytelen, egyfajta üzletszerzői jutalék a jól fizető állásért cserébe.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
ha mar a szar szo elokerult.magyar foci es a fizetesek visszaosztasa!
www.mifocink.com/?p=6394
több mint 7 éve
Nem lenne elég belátni azt hogy Mou szar és nem a csapat?
több mint 7 éve
Meglepődnék ha Zsozé maradna év végéig!Allitolag egyebkent Martial keveri a szart, miatta balheztak ossze Woodwarddal, emiatt sem kapta meg azokat, akiket kert az atig idoszakban. Martial menni akar, Mourinho mondta a vezetosegnek, hogy adjak el, megtagadtak, emiatt a jatekos es az ugynoke is cirkuszol, ennek meg Mourinho fogja meginni a levet.
NB2
Szerintem nagy gyokerek, ha kivagjak egyebkent, de most, hogy Zidane elerheto, biztosan meg fogjak tenni.
több mint 7 éve
A jobbtól kikapni nem szégyen 😂
több mint 7 éve
Meglepődnék ha Zsozé maradna év végéig!
több mint 7 éve
A keret egy kalap sz*r. A játék egy mégnagyobb kalap sz*r. De a tőzsdén kva jók vagyunk szóval maradhat mindenki.
több mint 7 éve
Tham meg 2 perc alatt megverte a MU-t. 2. gólnál 3 védő mozizott
több mint 7 éve
Nem tudom, mi a problemad, a vedelem es a kozeppalya is brutalisanHát lehet röhögni, de edzés nélkül a felforgatott középpályán nem biztos, h jót tenne, ha 3 új ember kezdene. Nem csak egymással, de a védőkkel és a támadókkal sincs semmi összeszokottságuk. Nzonzi pedig az összes új jövevény közül a legkésőbb jött.Félek vissza fog ütni a moneyball. Strootmant miért kell eladni, az rejtély. Pont abban az évben, amikor a terv, h DDR helyét fokozatosan átveszi Nzonzi. Nainggolan ilyen-olyan okok miatt távozik, erre a középpályáról a 3. fogaskereket is meg kell piszkálni.Mondjuk ezen jot mosolyogtam, hogy a kozeppalyara fokozatosan be kell epiteni az amugy mindjart 30 eves N'Zonzit. 8-)
Oké darabra még így is megvagyunk. A DDR, Nzonzi DM duó és a Christante, Lo' Pellegrini, Pastore, Zaniolo, Coric és Flo’ hatos papíron bőven elég a 2 CM posztra, de félek a folyamatosság hiánya és a top11 minőségén érződni fog a visszaesés.
Tetejében a csapat egyik vezető személyisége távozzon így augusztus végén, azt azért nehéz megemészteni. Főleg, h a rómaiakon kívül a kedvencem is volt. Anno mikor igazoltuk nem hittem a szememnek, annyira kimagasló volt. Ami tavalyelőtt volt Nainggolan, az volt akkoriban Kevin. Évekig féltem, h eladjuk, majd jöttek a sérülések romlott is a játéka, de pályán és azon kívül is egy igazi harcos munkás példakép lett erre most mi adjuk el ilyen 25 millió körüli összegért és nem Kevin akar mindenáron menni. Egyedül akkor bocsátom meg, ha még így is meg lesz a 4 hely és sikerül Thauvint belevenni az üzletbe, aki majd januárban érkezhetne.
dawyd728
Ez sem normalis, hogy a jovo papiron o. Strootman amugy szerintem nem volt abszolut vezere a csapatnak, inkabb ami ot kiemelte arrol a kozeppalyarol, hogy kifejezetten okos, jol lat a palyan es nagyon ugyesen osztogat, remek passzai vannak. Most ezt a szerepkort gondolom Pastore megkapja, csak en szerintem Pastore elorebb hatekonyabb, mint CM-ben. Meg azert ha azt nezzuk, az elmult evekben ot sem kerultek el a serulesek. Azert visszauthet az, hogyha kidol, mert nem nagyon latom a tobbiekben, hogy tenylegesen tudnanak iranyitani.
Stez
Szóval ősszel szerintem még DDR fog több percet tölteni a pályán, de tavasszal már inkább a francia.
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 117
Hát lehet röhögni, de edzés nélkül a felforgatott középpályán nem biztos, h jót tenne, ha 3 új ember kezdene. Nem csak egymással, de a védőkkel és a támadókkal sincs semmi összeszokottságuk. Nzonzi pedig az összes új jövevény közül a legkésőbb jött.Félek vissza fog ütni a moneyball. Strootmant miért kell eladni, az rejtély. Pont abban az évben, amikor a terv, h DDR helyét fokozatosan átveszi Nzonzi. Nainggolan ilyen-olyan okok miatt távozik, erre a középpályáról a 3. fogaskereket is meg kell piszkálni.Mondjuk ezen jot mosolyogtam, hogy a kozeppalyara fokozatosan be kell epiteni az amugy mindjart 30 eves N'Zonzit. 8-)
Oké darabra még így is megvagyunk. A DDR, Nzonzi DM duó és a Christante, Lo' Pellegrini, Pastore, Zaniolo, Coric és Flo’ hatos papíron bőven elég a 2 CM posztra, de félek a folyamatosság hiánya és a top11 minőségén érződni fog a visszaesés.
Tetejében a csapat egyik vezető személyisége távozzon így augusztus végén, azt azért nehéz megemészteni. Főleg, h a rómaiakon kívül a kedvencem is volt. Anno mikor igazoltuk nem hittem a szememnek, annyira kimagasló volt. Ami tavalyelőtt volt Nainggolan, az volt akkoriban Kevin. Évekig féltem, h eladjuk, majd jöttek a sérülések romlott is a játéka, de pályán és azon kívül is egy igazi harcos munkás példakép lett erre most mi adjuk el ilyen 25 millió körüli összegért és nem Kevin akar mindenáron menni. Egyedül akkor bocsátom meg, ha még így is meg lesz a 4 hely és sikerül Thauvint belevenni az üzletbe, aki majd januárban érkezhetne.
dawyd728
Ez sem normalis, hogy a jovo papiron o. Strootman amugy szerintem nem volt abszolut vezere a csapatnak, inkabb ami ot kiemelte arrol a kozeppalyarol, hogy kifejezetten okos, jol lat a palyan es nagyon ugyesen osztogat, remek passzai vannak. Most ezt a szerepkort gondolom Pastore megkapja, csak en szerintem Pastore elorebb hatekonyabb, mint CM-ben. Meg azert ha azt nezzuk, az elmult evekben ot sem kerultek el a serulesek. Azert visszauthet az, hogyha kidol, mert nem nagyon latom a tobbiekben, hogy tenylegesen tudnanak iranyitani.
Stez
Szóval ősszel szerintem még DDR fog több percet tölteni a pályán, de tavasszal már inkább a francia.
több mint 7 éve
dawyd728
4 117
Itt a moneyball eredménye..Félek vissza fog ütni a moneyball. Strootmant miért kell eladni, az rejtély. Pont abban az évben, amikor a terv, h DDR helyét fokozatosan átveszi Nzonzi. Nainggolan ilyen-olyan okok miatt távozik, erre a középpályáról a 3. fogaskereket is meg kell piszkálni.Nem volt sajnos nekem meglepetés az ő távozása és érthető is, mind a két fél részéről win. Strootman fizetése 40%-al emelkedik (még úgy is, hogy idén májusban kapott új szerződést 2022-ig!) + első meccsre ráadásul Crisante nagyon jól szállt be. Ők ketten egyszerre nem nagyon játszhatnak és előrefelé ő sokkal veszélyesebb.
dawyd728
MarioAna
Kurva szánalmas a csapat. Mindenki elmehet.. Amúgy a lélektelen játékon nem is csodálkozom. Tavalyi csapat magjából Perotti is nélkülözve van. Plusz Nainggolan, Strootman, Alisson is elment. Gyakorlatilag a tavalyi csapat húzó neveiből Dzeko és Manolas maradt. DDR és Kolarov hiába rutinosak, de a koruk már fog rajtuk. Óriási szerencse kell a 4. helyhez. Én már a tavaszi BL szereplésben se bízom.
több mint 7 éve
Hoppla. CTE jeleit eszlelem magamon, valaki direkt atnevezte ezt a topikot a Coltsera. valentinx kezet erzem a dologban.Na, igy roviden 1-2 dolog, amit az eddigiekbol leszurtem, ugyanis meg mindig nem neztem vegig a kezdoket.Szóval bajnok a Milan? Azt mondod.
- Luck jo volt, de jonak is kellett lennie: szinte vegig volt szabadon elkapoja, eleg hamar. Egyelore nagyon gatyanak nezett ki ez a 49ers-vedelem, szoval nekem csaloka volt ez a tortenet.
- Ami a jatekhivast illeti, tovabbra is kb. rejtegeti Reich a playbookot, szinte folyamatosan alapjatekokat hivogatott. Az mondjuk erezheto, hogy tenyleg agressziven rovidpasszokbol es rengeteg TE-jatekbol all a rendszer, valamint rengetegszer akarja jatekba hozni a futot a passzoknal.
- Ez nem is feltetlenul baj, mert a tamadofal gyasz. Most is meg leghet nezni, hogy a fal ket szelen azonnal jon a nyomas, tovabbra is felpakolhatsz ket babut a tackle-ok helyere, ugyanannyi ellenallast fejtenenek ki. Siralmas egyszeruen. A zseb rendre egybol osszeomlik a szeleken. Ez lokaka. Castonzo ugy kell ebbe a falba, mint egy falat kenyer. Nelkule vegunk.
- Nelson so-so. Chester Rogers elkapasanal meg lehet nezni, ugy huzta at magat rajta a vedo, hogy szvsz ott Nelson el is szegyellte magat. Passzjatekoknal hullamzo. Voltak szep megoldasai, de tobbszor is megvertek, nem is tulsagosan nagy kudelemben. Nagyon erezni, hogy azert az NFL mas szint, itt meg ot is szivatjak, nem egyszer. A Ravens ellen ketszer erobol is siman visszatoltak, de fokent azt latom, hogy a gyorsabb vedokkel gyulik meg a baja. Volt egyebkent nehany szep huzasa, de passzblokkban rengeteget kell fejlodnie egyelore, jelenleg abban nem jobb az atlagosnal. De nekunk nem atlagos jatekos kell, 1/6-ra semmikeppen sem. Futasnal kiemelkedo a munkaja egyebkent es latszik, hogy felelmetes a pali, de mivel balrol semmifele segitseget nem kap, igy tulajdonkeppen sokszor kb. ket vedovel kell boldogulnia.
Egyelore ennyi, a vedelmet nem lestem meg.
Stez
Kenny
több mint 7 éve
18-szoros.Na, igy roviden 1-2 dolog, amit az eddigiekbol leszurtem, ugyanis meg mindig nem neztem vegig a kezdoket.Szóval bajnok a Milan? Azt mondod.
- Luck jo volt, de jonak is kellett lennie: szinte vegig volt szabadon elkapoja, eleg hamar. Egyelore nagyon gatyanak nezett ki ez a 49ers-vedelem, szoval nekem csaloka volt ez a tortenet.
- Ami a jatekhivast illeti, tovabbra is kb. rejtegeti Reich a playbookot, szinte folyamatosan alapjatekokat hivogatott. Az mondjuk erezheto, hogy tenyleg agressziven rovidpasszokbol es rengeteg TE-jatekbol all a rendszer, valamint rengetegszer akarja jatekba hozni a futot a passzoknal.
- Ez nem is feltetlenul baj, mert a tamadofal gyasz. Most is meg leghet nezni, hogy a fal ket szelen azonnal jon a nyomas, tovabbra is felpakolhatsz ket babut a tackle-ok helyere, ugyanannyi ellenallast fejtenenek ki. Siralmas egyszeruen. A zseb rendre egybol osszeomlik a szeleken. Ez lokaka. Castonzo ugy kell ebbe a falba, mint egy falat kenyer. Nelkule vegunk.
- Nelson so-so. Chester Rogers elkapasanal meg lehet nezni, ugy huzta at magat rajta a vedo, hogy szvsz ott Nelson el is szegyellte magat. Passzjatekoknal hullamzo. Voltak szep megoldasai, de tobbszor is megvertek, nem is tulsagosan nagy kudelemben. Nagyon erezni, hogy azert az NFL mas szint, itt meg ot is szivatjak, nem egyszer. A Ravens ellen ketszer erobol is siman visszatoltak, de fokent azt latom, hogy a gyorsabb vedokkel gyulik meg a baja. Volt egyebkent nehany szep huzasa, de passzblokkban rengeteget kell fejlodnie egyelore, jelenleg abban nem jobb az atlagosnal. De nekunk nem atlagos jatekos kell, 1/6-ra semmikeppen sem. Futasnal kiemelkedo a munkaja egyebkent es latszik, hogy felelmetes a pali, de mivel balrol semmifele segitseget nem kap, igy tulajdonkeppen sokszor kb. ket vedovel kell boldogulnia.
Stez
Kenny
1900/01 1905/06 1906/07 1950/51 1954/55 1956/57
1958/59 1961/62 1967/68 1978/79 1987/88 1991/92
1992/93 1993/94 1995/96 1998/99 2003/04 2010/11

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Na, igy roviden 1-2 dolog, amit az eddigiekbol leszurtem, ugyanis meg mindig nem neztem vegig a kezdoket.Szóval bajnok a Milan? Azt mondod.
Stez
több mint 7 éve
Félek vissza fog ütni a moneyball. Strootmant miért kell eladni, az rejtély. Pont abban az évben, amikor a terv, h DDR helyét fokozatosan átveszi Nzonzi. Nainggolan ilyen-olyan okok miatt távozik, erre a középpályáról a 3. fogaskereket is meg kell piszkálni.Mondjuk ezen jot mosolyogtam, hogy a kozeppalyara fokozatosan be kell epiteni az amugy mindjart 30 eves N'Zonzit. 8-)
dawyd728
több mint 7 éve
Balmaz - Móvár 2-0.legalább nem kaptak hetet.
Ez volt az egyik legjobban várt meccs a részemről 😀
Horváth Ferenc: – Úgy néz ki, hogy elindultunk előre, most már csak azt kell kitalálni, hová akarunk elérni.
Várhidi Péter: – Ismét egy jó mérkőzést játszottunk, felnőttünk a feladathoz, sajnálom, hogy bár egész héten a szabadrúgásokra készültünk, a mai mérkőzésen ebből semmit sem tudtunk megvalósítani.
Óriási 😀 😀 😀
#JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Balmaz - Móvár 2-0.Ez volt az egyik legjobban várt meccs a részemről 😀
Horváth Ferenc: – Úgy néz ki, hogy elindultunk előre, most már csak azt kell kitalálni, hová akarunk elérni.
Várhidi Péter: – Ismét egy jó mérkőzést játszottunk, felnőttünk a feladathoz, sajnálom, hogy bár egész héten a szabadrúgásokra készültünk, a mai mérkőzésen ebből semmit sem tudtunk megvalósítani.
Óriási 😀 😀 😀
több mint 7 éve
Jól elkrta ezt az Inter 2-0ról..Csak a szokásos 😛
Coolearie
több mint 7 éve
Jól elkrta ezt az Inter 2-0ról..