Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Én is így láttam. A jobbak között említeném. Próbált, akart, volt lövése is (lehet hogy jobban járunk ha bepasszolja Zsuzsinak de picit elvitte a hév).Köszi a választ, de én konkrétan lovrencsicsre volnék kiváncsi 😊peachhogy szokták ezt mondani soccernyelven? "biztatóan mozgott"jjncaa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Esélytelen, hogy kezdő legyen szerintem is.Gulácsi-Salzburg ! végre már, ha kezd akkor tökéletes váltás( amúgy is)Kroosés vajon ki fogja szorítani a csapat kezdőkapusát aki 30 éves és cséká?, sztem itt se fog sokat védeni...Divat
több mint 11 éve
Gulácsi-Salzburg ! végre már, ha kezd akkor tökéletes váltás( amúgy is)Kroosés vajon ki fogja szorítani a csapat kezdőkapusát aki 30 éves és cséká?, sztem itt se fog sokat védeni...
|
több mint 11 éve
Köszi a választ, de én konkrétan lovrencsicsre volnék kiváncsi 😊peachhogy szokták ezt mondani soccernyelven? "biztatóan mozgott" (ő pedig azt mondta, hogy számára a PIHENÉSRŐL szólt az edzőtábor)
Kanta szereplését maga egérvári értékelte: "csupaszívvel játszott"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszi a választ, de én konkrétan lovrencsicsre volnék kiváncsi 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
www.napi.hu/magyar_gazdasag/milliardokat_ontenek_ki_az_ablakon_a_magyar_futballklubok_itt_vannak_a_szamok.555662.htmlNB2viszont a nézettségi adatok elég jók
ultimate-sport.hu/labdarugas-hatmillioan-neztek-az-nb-i-es-futballmeccseket-a-kozszolgalati-tevecsatornakon/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gulácsi-Salzburg ! végre már, ha kezd akkor tökéletes váltás( amúgy is)
több mint 11 éve
Transfermarkt:Kuwait 825.000 €
Ungarn 38.250.000 €
köszönjük Sanyi bá! ez megint szerethető volt... 😊
és még Ginger se játszott....hüphüp 😕
|
több mint 11 éve
Priskin kihagyott egy valag helyzetet.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
látjátok, az első félidőben Vanczák fejelt kettőt a kapunak háttal állva, egész veszélyes volt.Mondjuk sokra nem emlékszem mert rút besörözés lett a vége a mecsnézésnek.... Nekem úgy tűnt lovrencsics jó lett volna ha passzoltak volna neki a többiek. Kb ennyi érdekelt az egész meccsből mert ordas nagy needre jött. Ki hogy látta aki józan volt? 😀peachKuvait meglepően jó volt. A kapusukat igazoljuk le jó lesz Király helyére. Az első félidőben ritka szarok voltunk akkor az ellen szépen járatta a labdát. A másodikban picit szerintem elfáradtak ezért több helyünk lett. Vanczák a jobb hátvédbe eldugott igazi csatárunk. Lőttünk még két kapufát és növeltük Németh illetve Juhász válogatottságainak számát. Sanyi bá még mindig hülye. Nem volt érdemes ezért fent maradni. Röviden ennyi. Józanul.Matthew99
mondtam is az asszonynak, mi lesz Kuvaittal, ha Vili egyszer szembefordul a kapuval... hát bejött 😊
több mint 11 éve
Mondjuk sokra nem emlékszem mert rút besörözés lett a vége a mecsnézésnek.... Nekem úgy tűnt lovrencsics jó lett volna ha passzoltak volna neki a többiek. Kb ennyi érdekelt az egész meccsből mert ordas nagy needre jött. Ki hogy látta aki józan volt? 😀peachKuvait meglepően jó volt. A kapusukat igazoljuk le jó lesz Király helyére. Az első félidőben ritka szarok voltunk akkor az ellen szépen járatta a labdát. A másodikban picit szerintem elfáradtak ezért több helyünk lett. Vanczák a jobb hátvédbe eldugott igazi csatárunk. Lőttünk még két kapufát és növeltük Németh illetve Juhász válogatottságainak számát. Sanyi bá még mindig hülye. Nem volt érdemes ezért fent maradni. Röviden ennyi. Józanul.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Mondjuk sokra nem emlékszem mert rút besörözés lett a vége a mecsnézésnek.... Nekem úgy tűnt lovrencsics jó lett volna ha passzoltak volna neki a többiek. Kb ennyi érdekelt az egész meccsből mert ordas nagy needre jött. Ki hogy látta aki józan volt? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ez több mint szánalmas volt.(és ezt nem azért mondom mert vesztettem 2 zsák pénzt az eredmény miatt)
kilátástalan,kiábrándító fos játék..
több mint 11 éve
Időhúzó csere wazz, kell a 3 pontjjncaakell Juhásznak a rekorderség.
több mint 11 éve
Időhúzó csere wazz, kell a 3 pont
---
több mint 11 éve
Azt a kérdést kellene feltenni egérváritól, hogy a támadásokhoz miért nem megy fel négy embernél több sose... Ezt még a vak is látja, egyszerűen botrányjjncaagondolod Bukarestben másra készülünk? 😛
több mint 11 éve
partiban vagyunk Kuvaittal, ha kicsit jobban odafigyelünk a második félidőben, akkor jók vagyunk a döntetlenre!
több mint 11 éve
Egyáltalán nem látszik a 80 hely különbség. Nagyon pontosan labdabiztosan játszanak. Böde egyedül ott középen kevésnek tűnik.
több mint 11 éve
Azt a kérdést kellene feltenni egérváritól, hogy a támadásokhoz miért nem megy fel négy embernél több sose... Ezt még a vak is látja, egyszerűen botrány
---
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
jókor kezdem el nézve, pont félidőben.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
eléggé el van baszva a felállás mert senki se kerül lövőhelyzetbe.Juják és Gyurcsó mint inverted winger épp arra lett volna jó, hogy befelé húzásból kapura tudna lőni, ehelyett nagy ritkán átteszik a jó lábukra és beadják a labdát ha náluk van. Gyurcsónak mondjuk levenni se nagyon megy. Böde megjátszhatatlan, Kanta meg Koman meg a kapu előtt is csak passzol. Mondjuk Koman ritkán ér fel alapból.
Szar az egész offense 😊
több mint 11 éve
hát ezt rossz nézni.mentek volna inkább a gátakra homokzsákot tölteni..Kennymeccs után még lehet az egy levezető edzés programja...
amúgy Zsuzsi jobban kezeli a labdát, mint a nagy teljesítményű autókat? 😊
több mint 11 éve
hát ezt rossz nézni.mentek volna inkább a gátakra homokzsákot tölteni..
több mint 11 éve
jaaaaaaaa jó 😊Mármint Romániában fogunk játszani tétmeccsetHöriannyira nem nagy a választék.Lengyelország az, nem Románia.empty taxi
kispad: Király, Megyeri, Juhász, Gyömbér, Pátkai, NK9, Lovrencsics.
(Pintér és Mészáros elvileg doubtful)
Gyurcsó helyett mondjuk Lovrencsics kezdhetett volna de ha Romániában is csak csereként számolnak vele akkor hadd szokja azt a szerepkört. Még NK9 és Euhus formáját érdemes megnézni, de a többi úgy se lát gyepet remélhetőleg tétmeccsen.Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...