Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mondjuk szerintem a világ fassága a rendszer, ahol a bajnok nem jut fel, míg a dobogós akár ki is eshet. Tudom, hogy átalakítás, de akkoris.Spigo
Miért, te hogy oldanád meg az átalakítást?

több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
nagy szükség volt egy megye1es csapat ellen leküldeni egy nb1es játékost...

még ha szarul végeztek volna és a visszavágón beállnak, azt mondom oké, de így ez köcsögségHöri
alapból a 2-be kezdte a szezont, MB1be csak csiki sérülése miatt került fel, de tök mindegy, amúgy sem ezen múlt.eaglesmcnabb
neked nyilván tök mindegy de a félegyházi drukkernek gondolom nem ugyanaz az élmény egy 0-10 mint egy 0-3.

persze az mlsz ennek a jegyzőkönyvét fogja utoljára megtenni így nem tom hány nb1es játszott. azt olvastam a honlapjukon, hogy Pál András, Ladányi, Vukmir is készült a meccsre.Höri
mondjuk szerintem a világ fassága a rendszer, ahol a bajnok nem jut fel, míg a dobogós akár ki is eshet. Tudom, hogy átalakítás, de akkoris.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
neked nyilván tök mindegy de a félegyházi drukkernek gondolom nem ugyanaz az élmény egy 0-10 mint egy 0-3.

persze az mlsz ennek a jegyzőkönyvét fogja utoljára megtenni így nem tom hány nb1es játszott. azt olvastam a honlapjukon, hogy Pál András, Ladányi, Vukmir is készült a meccsre.Höri
Vukmir játéka volt egyedül köcsögség, pál andris az egész szezont NB3-ba töltötte, sajnos annyira gyenge volt, ötször állt be csereként 10 percre aztán annyi. Ladányi meg no comment, aki látta idén focizni az nem mondja rá hogy köcsögség hogy játszott, utolsó 3 héten már nem is volt keretben.
Ennyi erővel az összes 2. számú csapat köcsög ahol vannak fe és lejátszók. Pedig mindenhol vannak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Höri, Bazzani! Összefutni és sört inni ér! 😉peach
na zsír, én már felkészültem, hogy a vásárhelyi táborhoz helyezkedek, majd keress minket és meghívhatsz te is 😀Höri
Hát olyan nagy vásárhelyi részleg nem lesz, kb 10 emberről tudok. Régi szép időkben (NB1) 50-60an mentünk át.
Állítólag marha sokan lesznek, majd megpróbállak megtalálni.
Remélem a sör sem lötyög ki addig. 😊

több mint 11 éve
Mikor lesz a szegedi osztályozó? Csak mert jövő 7végén én is ott tartózkodom 😉empty taxi
Szombat 5 óra. 😊
És állítólag ingyenes a belépés.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mikor lesz a szegedi osztályozó? Csak mert jövő 7végén én is ott tartózkodom 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

még ha szarul végeztek volna és a visszavágón beállnak, azt mondom oké, de így ez köcsögségHöri
alapból a 2-be kezdte a szezont, MB1be csak csiki sérülése miatt került fel, de tök mindegy, amúgy sem ezen múlt.eaglesmcnabb

persze az mlsz ennek a jegyzőkönyvét fogja utoljára megtenni így nem tom hány nb1es játszott. azt olvastam a honlapjukon, hogy Pál András, Ladányi, Vukmir is készült a meccsre.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

alapból a 2-be kezdte a szezont, MB1be csak csiki sérülése miatt került fel, de tök mindegy, amúgy sem ezen múlt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Vass Patrikot leküldtük a 2-be, és egyből vágott egy ötöst 😀 de Varga Szabi is triplázott, én mondom jövőre kezdő lesz!eaglesmcnabb

még ha szarul végeztek volna és a visszavágón beállnak, azt mondom oké, de így ez köcsögség

több mint 11 éve
Vass Patrikot leküldtük a 2-be, és egyből vágott egy ötöst 😀 de Varga Szabi is triplázott, én mondom jövőre kezdő lesz!

több mint 11 éve
a kisvárda esélytelen a bowl.hu keménymag keltette pokoli hangulatú katlanban

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
osztályozók:

MB2-ért
Felsőtárkány–Szolnoki MÁV FC 0:1
kristof
mondjuk ha nem teli gatyával játszottunk volna, akkor akár nyerhettünk is volna, de hát volt olyan perc a második félidő elején 0-0-nál (!), hogy a legelső emberünk a saját térfél közepén volt... nyilván jobb a szolnok, de pont azért kellett volna normálisan odaállni, kurvamindegy, hogy 0-6-tal vagy 0-1-gyel "esünk ki".

mondjuk ha a várda és a dunaúj feljut, a budaörs meg nem szerez több pontot az osztályozókon mint mi, akkor vereséggel is feljuthatunk, és lehet rettegni. (aha nem)
több mint 11 éve
Höri, Bazzani! Összefutni és sört inni ér! 😉peach
na zsír, én már felkészültem, hogy a vásárhelyi táborhoz helyezkedek, majd keress minket és meghívhatsz te is 😀

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Fáj a szívem amiatt a párharx miatt Asbee.
A dunaújvárosi srácokkal (Red Alert) nagyon jóban vagyunk, a soproniakkal meg a szegediek. Nem mellesleg mindkét város megérdemelne végre egy jó csapatot.Bazzani
Nekem anno nagyszülők dunaújvárosiak voltak, ismerek onnan 1-2 tagot. Ott is megérdemelnék az elsőosztályú focit, pláne ha befejeznék stadiont is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Höri, Bazzani! Összefutni és sört inni ér! 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
mindkettő nb2-es lesz, nem kell aggódni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Fáj a szívem amiatt a párharx miatt Asbee.
A dunaújvárosi srácokkal (Red Alert) nagyon jóban vagyunk, a soproniakkal meg a szegediek. Nem mellesleg mindkét város megérdemelne végre egy jó csapatot.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
eh, Létában mindhárom gólt haverom lőtte, mostanában nagyon megy neki 😀

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mi pedig kurvára örülhetünk a döntetlennek Dunaújvárosban. Kinézem ezekből a játékosokból, hogy eladják hazai meccset, felveszik a nagy pénzt aztán meg mennek tovább...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Símán! Fullházra számítok.
Jovánczai nélkül nehéz lesz.

több mint 11 éve
éljen a Cegléd, bedöntik a fradisták ultimate tervét.

jövő héten kiszurkoljuk a szegedi győzelmet bazzanival

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
osztályozók:

MB2-ért
Felsőtárkány–Szolnoki MÁV FC 0:1
Duna FC Tatabánya -Budaörsi SC 4:2
Soroksár SC –Restart-Ceglédi VSE 0:3
Dorogi FC –SZTK-Erima 0:6
Dunaújváros PASE–Soproni VSE 1:1
Várda SE–Szeged 2011 1:1

MB3-ért
Rákosmente KSK–Veresegyház VSK 3:2
Tiszafüredi VSE–Létavértes 0:3
Tápé ESK –Cigánd SE 0:3
Szikszó-Tomor-Lak–FC Tiszaújváros 2:4
Markaz FC –Dunaharaszti MTK 2:2
Tököl VSK–SE Kemecse 1:0
Kiskunfélegyházi TK–MTK II 0:10
Jászapáti VSE–Úrkút SK 5:2
Nagyatád FC–Kőszegi SK 2:0
Pécsvárad Spartacus SK–Szentlőrinc SE 4:1
Ikarus BSE–Diósdi TC 2:6
Balatonfüredi FC–NKSE Balatonszárszó 6:0
Velence–PMFC-Matias II 1:3 😕
Maglódi TC–Kecskéd KSK 8:0
Videoton FC II–HG Logistic Győrszemere 4:1
Újbuda FC–Zalaszentgróti VFC 2:1
Majosi SE–Mosonmagyaróvár 1:1
több mint 11 éve

azok a klubok, akik hivatalosan is megfigyelőket küldtek az U-21-s EB-re. Van benne tanulság.Amadeus91
Már linkeltem pár napja. 😉Bazzani
elkerülte a figyelmem, ne haragudj.Amadeus91
Semmi baj. Lényeg, hogy akárhányszor látom a Sampdoria még rajta van. 😊

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

azok a klubok, akik hivatalosan is megfigyelőket küldtek az U-21-s EB-re. Van benne tanulság.Amadeus91
Már linkeltem pár napja. 😉Bazzani
elkerülte a figyelmem, ne haragudj.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
A többi klubnál mit csinálnak? 😮 FM-eznek?jjncaa
A többiek az U19esre küldtek. 😊