Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Argentin-Olasz meccshez tudtok streamet?
több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Nyugodjunk le a picsába: Csányinak már meg van a tuti embere a válogatott élére, de mivel EB-selejtezőről van szó nyomott megint egy pintéringet, október körül okosabbak leszünk ki az igazi kiszemeltje aki miatt újra leáll majd a 4-6os 2020 nyarán 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 660
Egyszerűen ennyi NB1-es játékost plusz az NB2-es szintű Dzsudzsákot még a kazahok ellen sem bírunk el

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 110 — je suis poloska
Andorra 130. a világranglistán, Kazahsztán 136.

Biztos kellett ez a meccs a választások előtt? :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Megint Brüsszel egyik embere (Leekens) próbálja lejáratni Magyarországot, és most vezérünk legfájóbb pontján a focin keresztül támadnak.
Jughead
Georges, hát érted...

több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
Megint Brüsszel egyik embere (Leekens) próbálja lejáratni Magyarországot, és most vezérünk legfájóbb pontján a focin keresztül támadnak.
több mint 7 éve
Leekens kibír 3 meccset a padon?
Bazzani
Egészségi problémákra hivatkozva fog távozni

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Leekens kibír 3 meccset a padon?

több mint 7 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

több mint 7 éve
A kezdés biztató.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Ettől függetlenül olyan volt már a történelemben, hogy a klub egyeztetett a szöv. kapitánnyal előzetesen, hogy egy tétnélküli meccsen ne játszon a játékosa a válogatottban ha a klubjának 2 nap múlva tétmérkőzése van. Nyílván ennek nem köteles eleget tenni, de nem biztos, hogy itt teljesen sallai a hunyó.
peach
De az csak nekem priceless, hogy "szúró fájdalmat érzett a gyomrában, .. élt a gyanú, hogy prosztatagyulladása is lehet."?
Nem vagyok orvos, de saccra vakbelet mondtam volna.. (persze lehet semmi se szúrt 😀)
Mindegy, kár minden egyes további betűért..
#JC6
a vakbél az alhasban kicsit jobb oldal felé sugároz ki, és pár egyszerű dologgal jó eséllyel lehet kizárni
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ettől függetlenül olyan volt már a történelemben, hogy a klub egyeztetett a szöv. kapitánnyal előzetesen, hogy egy tétnélküli meccsen ne játszon a játékosa a válogatottban ha a klubjának 2 nap múlva tétmérkőzése van. Nyílván ennek nem köteles eleget tenni, de nem biztos, hogy itt teljesen sallai a hunyó.
peach
De az csak nekem priceless, hogy "szúró fájdalmat érzett a gyomrában, .. élt a gyanú, hogy prosztatagyulladása is lehet."?
Nem vagyok orvos, de saccra vakbelet mondtam volna.. (persze lehet semmi se szúrt 😀)
Mindegy, kár minden egyes további betűért..
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Ez sallai féle cirkusz mi?
peach
Utánpótlásba sérültet jelentett, de két nap múlva már játszott az Apoelben. Leekensnek ez persze nem tetszett, és nem hívta be. A családja szerint persze nem úgy van az.
dande
Mindenesetre megmosolyogtató, tipikus magyar sztori.
Amúgy nem tudom igaz-e, hogy az APOEL csak egy meccsre engedte haza, úgy tudom a válogatott szünet alatt nem szólhat bele egy klub, hogy mettől-meddig szerepelhet hazája válogatottjában adott játékos, két hétre szoktak elengedni spílereket. Óriási, ahogy olvasom, hogy fájt a hasa és elment dokihoz... 😀 Nem hiszem el, hogy valaki ilyet le mer nyilatkozni.

Viszont célozgatott másvalakire, aki ugyanezt megcsinálta, tökös volt a riporter, hogy rákérdezett, DB-ról van-e szó? 😀
Végre valaki ki meri mondani...

update: most nézem, hogy Jumurdzsudzsák marad a CSK.
LOL
#JC6

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
peach
Utánpótlásba sérültet jelentett, de két nap múlva már játszott az Apoelben. Leekensnek ez persze nem tetszett, és nem hívta be. A családja szerint persze nem úgy van az.
dande
Mindenesetre megmosolyogtató, tipikus magyar sztori.
Amúgy nem tudom igaz-e, hogy az APOEL csak egy meccsre engedte haza, úgy tudom a válogatott szünet alatt nem szólhat bele egy klub, hogy mettől-meddig szerepelhet hazája válogatottjában adott játékos, két hétre szoktak elengedni spílereket. Óriási, ahogy olvasom, hogy fájt a hasa és elment dokihoz... 😀 Nem hiszem el, hogy valaki ilyet le mer nyilatkozni.

Viszont célozgatott másvalakire, aki ugyanezt megcsinálta, tökös volt a riporter, hogy rákérdezett, DB-ról van-e szó? 😀
Végre valaki ki meri mondani...

update: most nézem, hogy Jumurdzsudzsák marad a CSK.
LOL
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 943
arról volt szó, hogy elmegy arról a szigetről...
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-bogdan-visszatert-a-szurkolok-a-nyakaba-varrjak-a-vereseget-2625765

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
 drive.google.com/file/d/1wimu8BaAlpjxs6A2X8wV9Ndb6fw9DMO2/view

Dárdaiék utánpótlás terve,amit félresöpörtek. Beleolvastam,és rettentő részletes és mindenre kiterjedő.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
peach
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Most jött velem szembe, lehet közismert, de azért rákérdezek.

Melyik nem világbajnok ország válogatottjának van legtöbb rúgott gólja a vb-ken? | 87-el mi vezetünk. |
dawyd728
kitörölhetjük vele a seggünket
Amadeus
De még 4 évig törölhetjük legalább, mert a hollandok nem fognak addig beelőzni. 😀
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499

Melyik nem világbajnok ország válogatottjának van legtöbb rúgott gólja a vb-ken? | 87-el mi vezetünk. |
dawyd728
kitörölhetjük vele a seggünket
több mint 7 éve
Törölt felhasználó

dawyd728
és a legkevesebb is az elmúlt 30 évben 😀
eaglesmcnabb
...és a hollandoktól legtöbb kapott ranglistán hol állunk?
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 110 — je suis poloska

dawyd728
és a legkevesebb is az elmúlt 30 évben 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dawyd728 4 115

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sallai család már keveri a kakit.. üdv itt Leekens
kellene egy kis alázat abba a gyerekbe és egész jó kis focista lehetne..
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=E_VeV7_QtAk

nyugaton megoldották című sorozatunk újabb része.