Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
A többi klubnál mit csinálnak? 😮 FM-eznek?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Már linkeltem pár napja. 😉
azok a klubok, akik hivatalosan is megfigyelőket küldtek az U-21-s EB-re. Van benne tanulság.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
azok a klubok, akik hivatalosan is megfigyelőket küldtek az U-21-s EB-re. Van benne tanulság.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
img6.hvg.hu/image.aspx?id=4cead93c-2dc1-4e49-90df-896a51024794&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118cén is minden meccs után megkérdezem magamtól, hogy bazmeg, berger, miért...? kivétel persze, ha játszik a csapat, de ilyen az idén talán kétszer volt. ebből egyen voltam csak kint.
Amilyen színvonal tapasztalható a Mennyei Bajnokságban azt is csodának lehet nevezni, hogy ennyien is belépőt váltanak.laccoo74
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mocskos fereg budos zsido geci Berlusconi, ha el mered adni El Sharaawyt a kocsog Citynek, remelem rad gyujtjak a hazad az ultrak, majd kibeleznek, lefejeznek, a koponyadba meg belehugyoznak. Rohadj el te szarrago senkihazi..Reméljük érti majd az üzenetet a sorok között. 😉
csapatapites bazdmeg... Fiatalokra valo epitkezes... Bizony!Stez
több mint 11 éve
a nagy tét a vb-re való kijutás, esetükben itt most az volt a lényeg, hogy a vereséget elkerüljékde ez is egy tipikus vb-meccs (nem selejtező) volt: minden adva van a jó szórakozáshoz, két papíron jó csapat találkozik (... nyáron, a futballszezon végén és nagy a tét) -> biztonsági játék, nulla izgalomjjncaaszerintem egyáltalán nem volt nagy a tét, mindkettő ki fog jutni 1-2. helyen, a helyezés teljesen mindegyHöri
ezért óriási baromság a döntetlen, kódolva van a meccsekbe az unalom....
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
de ez is egy tipikus vb-meccs (nem selejtező) volt: minden adva van a jó szórakozáshoz, két papíron jó csapat találkozik (... nyáron, a futballszezon végén és nagy a tét) -> biztonsági játék, nulla izgalomjjncaaszerintem egyáltalán nem volt nagy a tét, mindkettő ki fog jutni 1-2. helyen, a helyezés teljesen mindegy
több mint 11 éve
ez a legalja és mégsem 😊Ez szerintem lehetetlenségi képtelenség, vagy mindig van lejebb ?😀TocaBele-belenéztem, de a labdarúgással kapcsolatos siralmas megítélésem csak még rosszabb lett... Botrány ez a játékjjncaabrutális eredmények voltak a mai európai vb-selejtezőkön 😊hát ritka lagymatag meccs volt. pláne h kb szinte semmi szurkolás nem volt ami meglepett....peach
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-jegyzokonyvek-eredmenyek-a-penteki-selejtezokrol-2251749
a digin éjféltől Kolumbia-Argentína, érdemes lesz belenéznijjncaa
de ez is egy tipikus vb-meccs (nem selejtező) volt: minden adva van a jó szórakozáshoz, két papíron jó csapat találkozik (... nyáron, a futballszezon végén és nagy a tét) -> biztonsági játék, nulla izgalom
---
több mint 11 éve
Mocskos fereg budos zsido geci Berlusconi, ha el mered adni El Sharaawyt a kocsog Citynek, remelem rad gyujtjak a hazad az ultrak, majd kibeleznek, lefejeznek, a koponyadba meg belehugyoznak. Rohadj el te szarrago senkihazi..csapatapites bazdmeg... Fiatalokra valo epitkezes... Bizony!
több mint 11 éve
Én a két kiállításig néztem , addig nem volt rossz meccs.
több mint 11 éve
Ez szerintem lehetetlenségi képtelenség, vagy mindig van lejebb ?😀Bele-belenéztem, de a labdarúgással kapcsolatos siralmas megítélésem csak még rosszabb lett... Botrány ez a játékjjncaabrutális eredmények voltak a mai európai vb-selejtezőkön 😊hát ritka lagymatag meccs volt. pláne h kb szinte semmi szurkolás nem volt ami meglepett....peach
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-jegyzokonyvek-eredmenyek-a-penteki-selejtezokrol-2251749
több mint 11 éve
Bele-belenéztem, de a labdarúgással kapcsolatos siralmas megítélésem csak még rosszabb lett... Botrány ez a játékbrutális eredmények voltak a mai európai vb-selejtezőkön 😊hát ritka lagymatag meccs volt. pláne h kb szinte semmi szurkolás nem volt ami meglepett....peach
---
több mint 11 éve
el is vitték a mixembrutális eredmények voltak a mai európai vb-selejtezőkön 😊hahahahahhahahah Liechtenstein - szlovákia 1-1 muhahahahahahhatüsi91
jjncaa
több mint 11 éve
img6.hvg.hu/image.aspx?id=4cead93c-2dc1-4e49-90df-896a51024794&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118cAmilyen színvonal tapasztalható a Mennyei Bajnokságban azt is csodának lehet nevezni, hogy ennyien is belépőt váltanak.
több mint 11 éve
brutális eredmények voltak a mai európai vb-selejtezőkön 😊hát ritka lagymatag meccs volt. pláne h kb szinte semmi szurkolás nem volt ami meglepett....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
brutális eredmények voltak a mai európai vb-selejtezőkön 😊hahahahahhahahah Liechtenstein - szlovákia 1-1 muhahahahahahha
jjncaa
több mint 11 éve
Aki megérdemli, azt így szokták mifelénk elbúcsúztatni!
több mint 11 éve
brutális eredmények voltak a mai európai vb-selejtezőkön 😊www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-jegyzokonyvek-eredmenyek-a-penteki-selejtezokrol-2251749
a digin éjféltől Kolumbia-Argentína, érdemes lesz belenézni
---
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Özil 3,5 m Euróért (/év, ha nyer valami nagy címet) szerződik a Nike-tól az Adidas-hoz.
több mint 11 éve
meg kell kérdezni Monizt, nyárig ő volt az edző. (aztán a vezetőség másként gondolta az erősítést, Monizt kirúgták, a csapat meg vaduzolt egyet, amúgy UTE-módra, az acélos luxemburgi Dudelange ellen)hát nem is valami biszem-baszom ligába kacsintgat az öreg. (am. megnéztem, nem kacsintgat sehova sem)Amadeus91Mér', nyitva volt mindkét szeme?
A mai hírig azt se tudtam, hogy létezik ilyen kapus a németeknél, így nyilván nem tartom számon, hogy hova akar menni. Valahol olvastam, hogy állítólag menne, ennyi.
Bocs, hogy nem linkeltem róla Bild-cikket 😛Bálesz
több mint 11 éve
hát nem is valami biszem-baszom ligába kacsintgat az öreg. (am. megnéztem, nem kacsintgat sehova sem)Amadeus91Mér', nyitva volt mindkét szeme?
A mai hírig azt se tudtam, hogy létezik ilyen kapus a németeknél, így nyilván nem tartom számon, hogy hova akar menni. Valahol olvastam, hogy állítólag menne, ennyi.
Bocs, hogy nem linkeltem róla Bild-cikket 😛
szerk: "öreg"? 30 éves 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
hát nem is valami biszem-baszom ligába kacsintgat az öreg. (am. megnéztem, nem kacsintgat sehova sem)Egyes hírek szerint a német kapus hazafelé (Amadeusliga) kacsingat. Ha tényleg lelép, akkor jó választás volt a Salzburg, ha marad, akkor Gulának is a kispad.BáleszGulácsi-Salzburg ! végre már, ha kezd akkor tökéletes váltás( amúgy is)Kroosés vajon ki fogja szorítani a csapat kezdőkapusát aki 30 éves és cséká?, sztem itt se fog sokat védeni...Divat
több mint 11 éve
pedig Gula nagy NFL fan (még nagyobb Madden-játékos), ha tehette volna, biztos NY-t választja 😊Gulácsi-Salzburg ! végre már, ha kezd akkor tökéletes váltás( amúgy is)Kroosolcsó a red bull és közelebb van mint NYHöri
---
több mint 11 éve
Gulácsi-Salzburg ! végre már, ha kezd akkor tökéletes váltás( amúgy is)Kroosolcsó a red bull és közelebb van mint NY