Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
hát ezt kurvára nem hiszem el, még juhásznak áll feljebb:

ha ez nem lett volna elég, a Kuvait elleni mérkőzésen nekem jutó tíz másodperc sem használt a lelkemnek. Na, az feltette a pontot az i-re. (...) A meghívónak természetesen örültem, boldog voltam, hogy hét hónap elteltével visszatérhetek a válogatottba, egyúttal reméltem, Kuvait ellen több jut nekem tíz másodpercnél. Azzal az égvilágon semmi gond, hogy Egervári Sándor kíváncsi volt arra, hogyan teljesít kezdőként Guzmics Richárd és Korcsmár Zsolt, de harmincévesen, hetvenhét válogatottsággal a hátam mögött talán többet érdemlek annál, mint hogy időhúzó csere legyek

ilyen egy csapatpestis... és ő volt kapitány a válogatottbanjjncaa
ha húszéves lett volna, első válogatottsággal, akkor azt mondanám, fogja be, és örüljön.

persze, csapatsport meg minden, de azért barátságos meccsen annyira felküldeni, hogy elfusson a kezdőkörig, az tényleg megalázó volt
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
hát ezt kurvára nem hiszem el, még juhásznak áll feljebb:

ha ez nem lett volna elég, a Kuvait elleni mérkőzésen nekem jutó tíz másodperc sem használt a lelkemnek. Na, az feltette a pontot az i-re. (...) A meghívónak természetesen örültem, boldog voltam, hogy hét hónap elteltével visszatérhetek a válogatottba, egyúttal reméltem, Kuvait ellen több jut nekem tíz másodpercnél. Azzal az égvilágon semmi gond, hogy Egervári Sándor kíváncsi volt arra, hogyan teljesít kezdőként Guzmics Richárd és Korcsmár Zsolt, de harmincévesen, hetvenhét válogatottsággal a hátam mögött talán többet érdemlek annál, mint hogy időhúzó csere legyek

ilyen egy csapatpestis... és ő volt kapitány a válogatottban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
az a dán-örmény mi volt?jjncaa
fogadtam a hazaiakraHöri
Akkor remélem a Spurs-Heat meccsen nem raktál OTre pénzt.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
a kommentator aszonta h meghajitottak vmi vizespalackkal, de azt nem mondta h honnet repult az uveg.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
mondjuk az azért érdekelne, hogy a golfautós csávó mit csinált, amiért Csimpi megrúgta, mert gyanúsan repült valami a levegőben Csimpi hasa felé, de a hazai tévések egy idő után már csak a rúgást mutatták.

ami meg ugye közhely, hogy Ecuador legnagyobb előnye a hazai pálya, mert az ellenfelek inkább a levegőt keresik, mint a gólokat - na, ezt a meccset csak az utolsó negyed óra alapján gólokkal kellett volna nyernie az albicelestének.
több mint 11 éve
nabazmeg, argentín szarok... ezért van az, hogy a két világbajnoki címükből az egyiket összecsalták nekik, a másik meg összefonódik a vb-k történetének legsportszerűtlenebb góljával.

Suarez elbújhat egynémelyikük mellett surmóságban...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fogadtam a hazaiakra

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jézusom. Mikor ezt beírtad, gondolom kihúztak egy x-et az örmények vagy valami hasonló. Erre 0-4, nah ez kemény. 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A janok voltak ma a janik. Esetleg az örmény tippmix maffia keze elér már Legolandba is. Vagy mindkettő.
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
az a dán-örmény mi volt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Böde Dani aranyérmet szerzett Madocsával

Ha idén játékosként nem is sikerült neki, de edzőként a csúcsra ért csatárunk.

Madocsa csapata Bátaapátiban zárta a szezont, méghozzá győzelemmel, így bebiztosította első helyét a Tolna megyei bajnokságban. A gólkirályi címet Böde Dani testvére, Böde István gyűjtötte be. Gratulálunk!

Bátaapáti 1-3 (0-1) Madocsa
Gól: Babanics N., illetve Böde I. 3

egy jó Böde csatárpárostól rettegne az egész világ... 😊Divat
Hány gólt rúgott Böde tesó? Mindig azt olvasom, hogy 4-5 gólokat gurít.Kiss
de csak mert meccs után is a célzóvíz van a kezében!! 😀

|
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
42-t rúgott

több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

Madocsa csapata Bátaapátiban zárta a szezont, méghozzá győzelemmel, így bebiztosította első helyét a Tolna megyei bajnokságban. A gólkirályi címet Böde Dani testvére, Böde István gyűjtötte be. Gratulálunk!

egy jó Böde csatárpárostól rettegne az egész világ... 😊Divat
Hány gólt rúgott Böde tesó? Mindig azt olvasom, hogy 4-5 gólokat gurít.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve

egy jó Böde csatárpárostól rettegne az egész világ... 😊

|
több mint 11 éve
Év vicce hogy megvennénk Varane-t a Realból.Kenny
Besic mellé pedig nem lenne rossz... 😊

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Év vicce hogy megvennénk Varane-t a Realból.

több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
😂Amadeus91

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

😂

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Az FVB tanácsülés keretében tárgyalta az FFT elnöke által a FEB V-80/2012-13. számú – a Győr–Fehérvár Magyar Kupa-mérkőzéssel kapcsolatos – határozata ellen benyújtott fellebbezést. Az FVB a FEB I. fokú határozatának a Győri ETO FC Kft. sportszervezetre vonatkozó részét megváltoztatta és a sportszervezetet 80.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

kemény bünti, nem tudom h fogják tudni kifizetni.... 😊

|
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Júliusban Haladás-Sampdoria Szombathelyen.
Nemrossz, nemrossz. Főleg ha nem az ifikkel jövünk mint a Loki elleni EL meccsen.

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Watzke-nél elszakadt a pohár és betelt a cérna. Nem adják el Lewandowski-t a Bayernnek, max jövőre igazol ingyen Münchenbe. (úgy fest Götze kivásárlása betette a kaput)Amadeus91
Nagyon helyes. Amúgy se értettem, hogy minek Lewa a bajoroknak, mikor ott van Mandzukic és Gomez.FViktor93
Gomez megy el nem? (seria A elvileg) bár szerintem is fölös lenne Lewa..
Abidalt is pedzegetik Münchenbe.Divat
Igen Gomez megy el, de szerintem ha érezné a bizalmat akkor maradna. Abidalt meg nem tudom hova elképzelni a Bayernbe.
több mint 11 éve
Watzke-nél elszakadt a pohár és betelt a cérna. Nem adják el Lewandowski-t a Bayernnek, max jövőre igazol ingyen Münchenbe. (úgy fest Götze kivásárlása betette a kaput)Amadeus91
Nagyon helyes. Amúgy se értettem, hogy minek Lewa a bajoroknak, mikor ott van Mandzukic és Gomez.FViktor93
Gomez megy el nem? (seria A elvileg) bár szerintem is fölös lenne Lewa..
Abidalt is pedzegetik Münchenbe.

|
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
 sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/06/07/otszazmillios-tamogatast-kap-a-felcsuti-akademia/?mobile_full=1

Mire fel kapnak 1,5 mrd-ból 500 milliót?Kenny
Mire fel kapod a fejed már ott is a pénz.
Amúgy szerintem is irreális, hogy csak az egyharmadát kapják a pénznek, mikor kétharmad dukál.

több mint 11 éve
 sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2013/06/07/otszazmillios-tamogatast-kap-a-felcsuti-akademia/?mobile_full=1

Mire fel kapnak 1,5 mrd-ból 500 milliót?

több mint 11 éve

SzabiiiiAmadeus91
az öreg faszrajzoló nagy szarban lenne ha megtörténne a transfer😀
(de nyilván nem fog)