Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
mondjuk azt kurvára nem értem, hogy minek mennek ki a meccsreOdamenni azok elé, akik láthatóan alig várják, hogy porig alázzanak nem lehet egyszerű, ők sem mennek oda a szurkolókhoz és kérik őket számon, ha nem jók a szakmájukban. Vagy ha igen, akkor sem nem ilyen stílusban.Szép volt a srácokról, hogy odamentek a közönséghez, ezt becsülöm bennük. Nem ők tehetnek róla, hogy ők a legjobbak (ők lettél ide meghívva).Ez a minimum szvsz. Mást úgysem tudtak ma tenni a magyar foci népszerűsítése érdekében.
Jughead
Burkus
Jughead
ha valaki a pofádba szarik nyolcvanszor, nem mész oda nyolcvanegyedszer tátott szájjal a kulázó segg alá... Ők viszont igen... Nem is értem, mire számítottak
Munkatársam is magyarázza hogy ezer forintért megy ki a skót meccsre, és hogy mennyire megéri, most meg már gyalázza a csapatot, hogy milyen szarok, mekkora szégyen... Akkor minek megy ki? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy egy "bemutatkozó" meccsre miért kellett ilyen erős ellenfelet meghívni...
több mint 7 éve
eljuttattak oda, hogy el is felejtettem, hogy meccs van. amikor véletlenül odakapcsoltam már a 90. perc volt, és mikor megláttattam az eredményt akkor nem dühöt éreztem, hanem nevetni kezdtem... a végén pedig amiikor kaptak egy szabadrúgást, akkor kifejezettem nem szerettem volna ha kiegyenlítenek, mert akkor ma simán fantasztikus eredményként értékelnék, +hogy micsoda tartása van a csapatnak, stb baromságokkal fűszerezve... jó volt ez így
több mint 7 éve
Ez az un. magyar foci teljesen rossz úton jár. Szakmailag is és pénzügyileg is.Ebből így soha nem lesz jobb. Az egész rendszerre ráöntöttek egy valag pénzt, amihez semmilyen teljesítményt nem várnak el. Mivel gyakorlatilag politikai befolyással bíró emberek a klubtulajdonosok, vezetők, főszurkolók, ezért ez nem is fog változni. Akinek kell egy kis pénz, kap.
Közben az utánpótlás 0, aki karriert szeretne az megy külföldre. Eleve nincs lehetőségük játszani a fiataloknak, a sok középszerű légiós mellett, de azzal, hogy gyakorlatilag az ország kb. 15 megyéjére nincs elsősosztályú csapat,nem is nagyon lehet tömegbázist építeni. Nem beszélve, arról, hogy ha esetleg lenne valahol tehetség, akkor majd, ha anya-apa szimpi az edzőnek, vagy fizetnek, vagy anya kettesben marad edzőbácsival, na akkor játszik.
Ezt az ámokfutást eltakarta a 2016-os eb, -amit ha mindenki a szívére tesz a kezét- annak köszönhetünk, hogy Európa fele kint volt, plusz, hogy akkor még ott volt a csapatban észnek Gera, vezérnek Király, Juhász. Most ez mind Dzsudzsák, ami egy vicc, mert a faszi kb 5 éve nem tudott megcsinálni egy cselt egy az egyben. Már várom mikor igazol a Vidihez, Fradihoz.
Úgyhogy addig egészen biztos kuka az egész amíg a Szoboszlai féle generáció nem érik be, és látva ezt a szakmai nihilt, az sem biztos, hogy akkor igen.
több mint 7 éve
Van még kérdés?ckozep.hu/szerencse-hogy-a-fradinal-van-tolmacs/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
Mondjuk az sem normális aki ettől a Leekens + magyar focisták házasságtól bármi jót remélt.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/03/23/dzsudzsak-odavitte-a-csapatot-a-b-kozephezLátszik rajtuk, le se szarják...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ez a szakmájuk, ha rosszak benne, akkor rosszak benne, ezért miért kell mutogatni nekik, meg szidni őket? Ahogy te is mondtad, ha nem elégedettek a munkájukkal, akkor köszönjék meg nekik a munkát, mint ahogy egy munkahelyen is történne, és ennyi.Nagyon, de nagyon nincs igazad, mivel úgy tudom, hogy már a válogatottnál is vannak bizonyos juttatások. Ez mellett elkér az MLSZ egy barátságos meccsért 2-5 ezer forintot, aztán a szurkoló, aki még mindig reménykedik,évről-évre, kap egy ilyen fostengert, ami a labdarúgás, a magyar címer megcsúfolása, leköpése. Azok ott ma 11+5-en kimentek és bemutattak annak a 6500 szerencsétlennek, akik a hidegben időt, pénzt és energiát nem sajnáltak értük.
Gondolom az őket szidó szurkoló is jó arcot vágnának ahhoz, ha ezek srácok elkezdenék szidni őket, ha nem jók a munkájukban (holott egyszerűen csak nincs meg az adott szakmához szükséges képességük).
Jughead
Ezeknek soha az életben nem lenne szabad címeres mezt magukra venni! Soha! Régen dicsőség volt a meggypiros, ölre mentek érte, ma meg ilyen Otigbák, Eppelek, Pintérek, Botkák lehetnek 10-20-30-szoros válogatottak. Nézzétek meg, milyen nagyszerű magyar játékosok nem jutottak el ilyen számokig...
Tényleg, aki hülye az haljon meg, a rák menne ki ezekért többet válogatott meccsre. Még ha fizetnének érte se... megvan a luxus, a kocsi, a nő, a milliók, minek a teljesítmény? Kína 2 meg a Tevehajcsár Liga.
Adják le a mezt. Mást rég kirúgtak volna ilyen teljesítményért, igen! Akkor rúgják ki ezeket is... Jöjjön az U21 vagy U11, oly mindegy. De tényleg. Hogy a pöcsömbe merik ezt így tovább erőltetni, Viktorostul, Csányistól, Berzistül? Az kéne még hogy játszunk San Marino-val...
Botrány, vérlázító..hányszor, de hányszor leírtam. De ez itt most tényleg a vég.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mégsem Stork volt a bűnös.Haha. Mekkora elégtétel ez nekem (és sokaknak), OMG...
Felszántani, besózni. Reménytelen.
több mint 7 éve
legalább tudjuk, hogy nem csak Storck miatt baszódtunk meg Andorrában.
több mint 7 éve
Nyugi, ez csak egy Boratságos meccs volt!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
Ami a legjobban "tetszett" az a "koncepció". Az első félidőben még valami tudatosságot is véltem felfedezni abban, hogy a saját harmadból egy érintős hosszú passzokkal próbáltuk a leshatárról induló niko-dzsudzsi duót helyzetbe hozni. Aztán a félidei 1-3as égésnél közhelykapitány olyan szinten nyúlt bele a meccsbe, hogy ez az 1 db szemmel látható elképzelés is teljesen eltűnt. A második félidőt inkább hagyjuk. Otighba Kenny is most döbbenhetett rá, hogy jobb lett volna örökre ízig-vérig nigériainak maradni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Egy percet nem láttam a meccsből,de azt hiszem az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
több mint 7 éve
Ez a szakmájuk, ha rosszak benne, akkor rosszak benne, ezért miért kell mutogatni nekik, meg szidni őket? Ahogy te is mondtad, ha nem elégedettek a munkájukkal, akkor köszönjék meg nekik a munkát, mint ahogy egy munkahelyen is történne, és ennyi.Na ne csesszél már fel senkit. Díjat ne adjunk nekik mert oda mertek menni a tribün elé? És igazuk volt hogy ez bizony kurva gyenge. Ha arról pofáznak hogy legalább harcolni fognak akkor látszódjon. De még az se. Ha valaki így dolgozik a szakmájában azt nem számon kérik hanem rövid úton elköszönnek tőle. Itt lassan a labdarúgásunktól lehet elköszönni ha ezek a legjobbak.Odamenni azok elé, akik láthatóan alig várják, hogy porig alázzanak nem lehet egyszerű, ők sem mennek oda a szurkolókhoz és kérik őket számon, ha nem jók a szakmájukban. Vagy ha igen, akkor sem nem ilyen stílusban.Szép volt a srácokról, hogy odamentek a közönséghez, ezt becsülöm bennük. Nem ők tehetnek róla, hogy ők a legjobbak (ők lettél ide meghívva).Ez a minimum szvsz. Mást úgysem tudtak ma tenni a magyar foci népszerűsítése érdekében.
Jughead
Burkus
Jughead
Matthew99
Gondolom az őket szidó szurkoló is jó arcot vágnának ahhoz, ha ezek srácok elkezdenék szidni őket, ha nem jók a munkájukban (holott egyszerűen csak nincs meg az adott szakmához szükséges képességük).
több mint 7 éve
Most választást lehetne nyerni azzal a dumával, hogy ha mi nyerünk: nuku focihoz nyista money 😊 😛
több mint 7 éve
Ezek a spanyol törpék nálam a vb 1. számú esélyesének léptek elő. Persze barátságos meccs, plusz már egál is, de tartom.A németek szerintem jobbak a második félidőben.
dawyd728
több mint 7 éve
Pontosan onnan jött az ihlet. 😊A magyar-kazah után német-spanyol olyan mintha egy másik sportágat néznék...it's like they're playing a different sport than you are
iktriad
Kampman
iktriad
Pont ugyanez jutott eszembe... Másik dimenzió. Pontosabban EZ foci. AZ meg nem.
több mint 7 éve
Nem tudtam hova rakjam, politika, viccek, vagy ide, de ez nyert végül:Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Pontosan onnan jött az ihlet. 😊A magyar-kazah után német-spanyol olyan mintha egy másik sportágat néznék...it's like they're playing a different sport than you are
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
A magyar-kazah után német-spanyol olyan mintha egy másik sportágat néznék...
iktriad
Nem-nem, fogalmazzunk csak normálisan, ott egy másik sport megy. 😀
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
A magyar-kazah után német-spanyol olyan mintha egy másik sportágat néznék...it's like they're playing a different sport than you are
iktriad
több mint 7 éve
A magyar-kazah után német-spanyol olyan mintha egy másik sportágat néznék...
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Ezek a spanyol törpék nálam a vb 1. számú esélyesének léptek elő. Persze barátságos meccs, plusz már egál is, de tartom.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Na ne csesszél már fel senkit. Díjat ne adjunk nekik mert oda mertek menni a tribün elé? És igazuk volt hogy ez bizony kurva gyenge. Ha arról pofáznak hogy legalább harcolni fognak akkor látszódjon. De még az se. Ha valaki így dolgozik a szakmájában azt nem számon kérik hanem rövid úton elköszönnek tőle. Itt lassan a labdarúgásunktól lehet elköszönni ha ezek a legjobbak.Odamenni azok elé, akik láthatóan alig várják, hogy porig alázzanak nem lehet egyszerű, ők sem mennek oda a szurkolókhoz és kérik őket számon, ha nem jók a szakmájukban. Vagy ha igen, akkor sem nem ilyen stílusban.Szép volt a srácokról, hogy odamentek a közönséghez, ezt becsülöm bennük. Nem ők tehetnek róla, hogy ők a legjobbak (ők lettél ide meghívva).Ez a minimum szvsz. Mást úgysem tudtak ma tenni a magyar foci népszerűsítése érdekében.
Jughead
Burkus
Jughead

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.