Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
On:kísérteties a hasonlóság a két nemzet zászlaja között, szóval egyértelmű a végkimenetel
Szombaton kezdodik a konf kipa kíváncsi vagyok Tahiti mennyire fog gyalazni , bár az egyértelmű esélyese SvájcToca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ezt az eszmecserét lehetőleg egy relevánsabb topikban folytassátok, ha kérhetem. Köszönöm.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
A némítás funkció mintha jelenleg nem működnejjncaaLehet, nem tudom, de azért még nem kell ok nélkül személyeskedni, és betámadni senkit se, ha jól gondolom.
több mint 11 éve
A némítás funkció mintha jelenleg nem működne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szerintem kicsit értelmetlen, és teljesen felesleges az oldal 4. legnépszerűbb fórumozóját, akinek bizonyítottan nagy igény mutatkozik a hozzászólásaira, ilyen méltatlan, és teljesen szubjektív alapon betámadni.KÉPAmadeus91Egyébként nem gondolkozt el azon hogy ezt a sok szart nem küldöd el és ezzel kíméled a fórumot meg minket?
Német cikkeid hagyján de a szarul hasznalt memeid fos poenjaid es meg gazabb kepeid egyszerűen olyan szinten fosok hogy azt már nehéz túlszárnyalni.
Vagy legalább használd csak a viccek topicot es a többit ne baszd el.Toca
A fórumon ki van alakítva némítás funkció, nem kötelező mindent elolvasnod.
Pláne nem kötelező minősítgetned - persze megteheted, csak nehéz megérteni az értelmét.
Te örülnél neki, ha a szánalmas helyesírással, személyeskedve, butaságtól duzzadó hsz-eid után ezt így az arcodba vágná valaki, csak azért, mert a toleranciaszintje a nullát verdesi?
Ugye, hogy nem.
Gondolom el vagy a magad világában, nem igényled, hogy jöjjön valaki egy párhuzamos univerzumból, és kiokítson, hogy ott mit és hogyan csinálj.
Valamint, mint régi fórumozó, kikérem magamnak, hogy Amadeus91 képeitől, vagy beírásaitól elbaszódna bármelyik topic is. Többet elbír ez a felület ennél sokkal.
Amadeus91 hivatalos cikkíró az oldalon, vagyis lehet szerinted "fos" és "gáz", csak nehezen fogsz erre objektív érveket találni.
Persze nem is kell keress, lehet személyes ellenszenv propagálására is használni ezt a fórumot (és még csak el se baszódik tőle), de szegényes torz, és írigy lelkületre vall valakit szubjektív okokkal betámadni és minősítgetni, miközben az objektív valóság szerint egy népszerű, kedvelt, elismert figuráról van szó.
több mint 11 éve
kevés trollfocit olvasol, !Amadeus91Egyébként nem gondolkozt el azon hogy ezt a sok szart nem küldöd el és ezzel kíméled a fórumot meg minket?
Német cikkeid hagyján de a szarul hasznalt memeid fos poenjaid es meg gazabb kepeid egyszerűen olyan szinten fosok hogy azt már nehéz túlszárnyalni.
Vagy legalább használd csak a viccek topicot es a többit ne baszd el.Toca
több mint 11 éve
Amadeus91Egyébként nem gondolkozt el azon hogy ezt a sok szart nem küldöd el és ezzel kíméled a fórumot meg minket?
Vagy legalább használd csak a viccek topicot es a többit ne baszd el.
több mint 11 éve
Nyugi az NFL is iszonyat állami pénzt zabál fel, s biztos vagyok hogy a Bayernes kezek belelógnak a bajor állami zsebekbe. Mer nincs jobb mint a senki pénze, mánpedig ami mindenkié, az tulajdonképpen senkié...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
a franc se gondolta volna, hogy pont őket hozod felott a Bayern példája Európából.Amadeus91remek, akkor majd az az 1 m ember eltartja őket. Megveszik a jegyeket a meccsekre, eljárnak a Fan Shopba megvenni a mezeket, sálakat, sapkákat, bögréket, fogkeféket, merem feltételezni, hogy annak az 1 m embernek az érdeklődése megjelenik majd fizetőképes kereslet formájában is. A csapat pedig majd teljesít úgy, hogy legyen erős szponzoruk, aki lehetőséget lát bennük.nem, csupán annyira vadkapitalista elgondolás, hogy maximum az usa-ban lennél ilyen programmal életképes, itt Európában politikai öngyilkosság lennejjncaa
nem ördögtől való ez.
Amadeus91
---
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
ott a Bayern példája Európából.remek, akkor majd az az 1 m ember eltartja őket. Megveszik a jegyeket a meccsekre, eljárnak a Fan Shopba megvenni a mezeket, sálakat, sapkákat, bögréket, fogkeféket, merem feltételezni, hogy annak az 1 m embernek az érdeklődése megjelenik majd fizetőképes kereslet formájában is. A csapat pedig majd teljesít úgy, hogy legyen erős szponzoruk, aki lehetőséget lát bennük.nem, csupán annyira vadkapitalista elgondolás, hogy maximum az usa-ban lennél ilyen programmal életképes, itt Európában politikai öngyilkosság lennejjncaa
nem ördögtől való ez.
Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
remek, akkor majd az az 1 m ember eltartja őket. Megveszik a jegyeket a meccsekre, eljárnak a Fan Shopba megvenni a mezeket, sálakat, sapkákat, bögréket, fogkeféket, merem feltételezni, hogy annak az 1 m embernek az érdeklődése megjelenik majd fizetőképes kereslet formájában is. A csapat pedig majd teljesít úgy, hogy legyen erős szponzoruk, aki lehetőséget lát bennük.nem, csupán annyira vadkapitalista elgondolás, hogy maximum az usa-ban lennél ilyen programmal életképes, itt Európában politikai öngyilkosság lenne
nem ördögtől való ez.
Amadeus91
---
több mint 11 éve
Tipikus ns. Komolyan, lassan a magyar sport blikkje és az mlsz mtva-ja címre pályázhatnának.Amúgy meg: akkor nézzük üzleti alapon. A magyar bajnokság 9.helyezett csapatának tagjaként mennyivel nőtt meg bárkinek is az értéke? Szerintem nem annyival, hogy erre vállalkozást lehessen építeni. Ha a profit számít, akkor jó csapat kell. Netán nemzetközi kupa.
De aztán az is igaz, hogy ez mb1, itt a 9.hely elég, hogy a biszem-baszom-belga-bajnokságban kiemelkedő játékos legyél akit eladhatnak jó pénzért.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
remek, akkor majd az az 1 m ember eltartja őket. Megveszik a jegyeket a meccsekre, eljárnak a Fan Shopba megvenni a mezeket, sálakat, sapkákat, bögréket, fogkeféket, merem feltételezni, hogy annak az 1 m embernek az érdeklődése megjelenik majd fizetőképes kereslet formájában is. A csapat pedig majd teljesít úgy, hogy legyen erős szponzoruk, aki lehetőséget lát bennük.A fradi-újpest meccset 1 milliónál is többen nézték, ha erre ezt mondod, hogy nem érdekli az embereket, akkor te tényleg valami más világban élszmár kérdeztem korábban, te melyik párhuzamos univerzumban élsz?jjncaamiért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.Amadeus91
Persze el lehet azon filozofálgatni, hogy mennyiben lenne más az élet labdarúgás vagy amerikai futball nélkül (semennyiben, ha alapból nem tudtál ezek létezéséről), csak értelme nem sok van, mert a dolgok nem így működnekjjncaa
nem ördögtől való ez.
edit: el lehet vonatkoztatni a fraditól, csak példa volt. Ugyanúgy él az összes többi, az állam csecsén csüngő, csapatra.
több mint 11 éve
Az a nagyvállalat ma is tudná támogatni nem csak a röplabdát, de a helyi focit is.Vagy nézzük meg pl Dunaújvárost, az ezredfordulón milyen csapat volt ott fociban, kéziben, hokiban.
laccoo74
miért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.Amadeus91Erre nem is reagálok, mert felesleges. De azt azért senkinek nem kívánom, hogy csődbe menjen a csapatjuk...
több mint 11 éve
azért kételkednék abban, hogy azon a mínusz egy Fradi-látogatáson menne el a klub fenntarthatósága.Kb a lőtéri döglött kutyát nem érdekelné onnantól a Mennyei Bajnokság.már kérdeztem korábban, te melyik párhuzamos univerzumban élsz?jjncaamiért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.Amadeus91
Plusz a kisebb csapatok költségvetése is megérezné, hogy nincs évente legalább egy Fradi-látogatás, nincs teltház. Nézd meg az idei nézőszámokat: akárhová ment a Fradi, mindenhol az volt a csúcs-nézőszám az idényben. Na kb ez tűnne el.
(és akkor arról nem beszélek, hogy valószínűleg a tv-k sem fizetnének ennyit a közvetítésekért, mint most (és bizony ebből a kevesebb pénzből a csapatok is kevesebbet látnának) -> lásd a 3 évet, amig rohadtunk a másodosztályban. Amint visszajutottunk, egyből emeltek az áron)
És ezzel messze nem azt akarom mondani, hogy egyetértek a pénzek ilyen szintű elosztásával, sőt.Bálesz
megéreznék, persze, de Magyarországon nem lehet a jegybevételre alapozni.
a közvetítési jogok eladását ugyanakkor adom, nyilván a tévék sem fizetnének ugyanannyit, ha 10-20 százalékkal csökkenne a tévénézők száma. bár amilyen pénzmosás folyik ma mindenhol, még ez sem elképzelhetetlen...
ha a Fradi csődbe menne, az nem lenne akkora hatással a magyar bajnokságra, mint a Rangers visszaminősítése volt az SPL-re, de megéreznék, az biztos.
és még a rendőrség is unatkozna, mert évi kettővel kevesebb LM-ZH meccs lenne.
több mint 11 éve
Amúgy, mi lenne, ha csődbe menne a fradi (Most épp nem)? 6000 majom kereshetne más elfoglaltságot a kondin kívül.Amadeus91gratulálok! további gondolataim inkább nem írom le, mert egy életre kitiltanának.....
lilákokat viszont egyre jobban sajnálom:
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/az-ujpest-tulajdonosanak-csak-a-profit-szamit-a-belgak-szerint-2253411
|
több mint 11 éve
Kb a lőtéri döglött kutyát nem érdekelné onnantól a Mennyei Bajnokság.már kérdeztem korábban, te melyik párhuzamos univerzumban élsz?jjncaamiért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.Amadeus91
Plusz a kisebb csapatok költségvetése is megérezné, hogy nincs évente legalább egy Fradi-látogatás, nincs teltház. Nézd meg az idei nézőszámokat: akárhová ment a Fradi, mindenhol az volt a csúcs-nézőszám az idényben. Na kb ez tűnne el.
(és akkor arról nem beszélek, hogy valószínűleg a tv-k sem fizetnének ennyit a közvetítésekért, mint most (és bizony ebből a kevesebb pénzből a csapatok is kevesebbet látnának) -> lásd a 3 évet, amig rohadtunk a másodosztályban. Amint visszajutottunk, egyből emeltek az áron)
És ezzel messze nem azt akarom mondani, hogy egyetértek a pénzek ilyen szintű elosztásával, sőt.
több mint 11 éve
Ezért a mondatodért, szerintem jópáran megmogyoróznának!már kérdeztem korábban, te melyik párhuzamos univerzumban élsz?jjncaamiért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.Amadeus91
több mint 11 éve
Az a nagyvállalat ma is tudná támogatni nem csak a röplabdát, de a helyi focit is.Barcika, de régen volt... amikor még a nagyvállalat meg tudta támogatni a csapatot, és leigazolták Schildkrautot meg még talán Tomát is...slowmotionEgy jó MTK meccsen sincsenek sokkal többen!annyira látványos sport, hogy a csajok női döntőjén meccsenként kint voltak vagy kétszázan, és a tévében sem nézhették sokkal többen... imádom a nyavajgást, az "ennyire nincs rájuk kereslet" meg egy Fradinál aztán fantasztikus ellenérv, mikor egyértelműen a legnagyobb tömegeket megmozgatni képes sportcsapat az országban (így aztán politikai szemmel nézve is teljesen racionális a támogatás)jjncaaA röplabdát miért kellett gyakorlatilag elsorvasztani?Látványos sport szerintem.Van legalább annyir jó, mint 22 botlábú "küzdelmét" nézni 90 percen keresztül.szerintem meg egy csapat se kapjon állami pénzt. Ha ennyire nincs rájuk kereslet, akkor csődbe is mehetnek, a történelmükkel együtt.Amadeus91Haaat, bizony ebben is van valami. Nekem lenne legalabb 10 masik magyar sporag, ahova szivesebben adnam ezeket a hatalmas penzeket, es 100szor nagyobb eredmenyeket ernenek el belole, sot mar most is ernek el, akar egyeni, akar csapatsportagakat nezunk.zavi27
Ja, és NEM azért kellene sportolni, hogy abból éljen az illető!laccoo74
A röpi kicsit jobb promóval nagyobb nézőszámot tudna elérni.Anno amikor a Kazincbarcika csapata az Extraligában szerepelt, szinte csak örökölni lehetett a helyet a nézőtéren.Tudom, mert ott voltam!
De nincs ennek a vitának értelme, aki nem akar hazai focit nézni, ne tegye!
Én spec így teszek.laccoo74
Több okból nem teszi!
Egyrészt a kínainak nem érdeke, másrészt, az akkori vezetők /a szakosztálynál/ elcseszték a renomét.
Kimondva a tutit, hülyének nézték a cég vezetőit, lehúzás, átverés, minden amit csak el lehet rontani egy ilyen kapcsolatnál, azt megtették.
Belesetek abba a hibába is, ami a focicsapatoknál is megtörténik.
Telepakolták a keretet zsoldosokkal, akiknek semmit sem jelentett a kék-sárga, és akik annak rendje-módja szerint azonnal tovább is álltak, amint a pénzcsapot elzárták.
Az utánpótlásra nem fordítottak kellő figyelmet, ezért a krach után szinte mindent nulláról kellett kezdeni.
Játszik ott pár barátom, mesélnek dolgokat.
Szomorú, hogy ide jutottunk.
több mint 11 éve
A fradi-újpest meccset 1 milliónál is többen nézték, ha erre ezt mondod, hogy nem érdekli az embereket, akkor te tényleg valami más világban élszmár kérdeztem korábban, te melyik párhuzamos univerzumban élsz?jjncaamiért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.Amadeus91
Persze el lehet azon filozofálgatni, hogy mennyiben lenne más az élet labdarúgás vagy amerikai futball nélkül (semennyiben, ha alapból nem tudtál ezek létezéséről), csak értelme nem sok van, mert a dolgok nem így működnek
---
több mint 11 éve
Rengeteg ember szórakozása menne tönkre. Én nem szeretem a magyar focit. Két kivétel van, a magyar válogatott és a Fradi. Ezeket a meccseket megnézem a tvben. Alacsony színvonal és szenvedés. de akkor is. (Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk!) És nem csak arra a 6-10 ezer emberre kell gondolni aki kimegy meccsre, hanem arra a jó pár 10-100 ezerre aki otthon nézi a meccset.már kérdeztem korábban, te melyik párhuzamos univerzumban élsz?jjncaamiért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
már kérdeztem korábban, te melyik párhuzamos univerzumban élsz?jjncaamiért, mi változna, ha csődbe menne a fradi? de komolyan.
több mint 11 éve
magyar és német labdarúgást összehasonlìtani pont olyan mint baumgartner zsoltit schumacherrel. Attól h neked schumi az etalon zsoltitót ugyanazt elvárni egyszerű butaság pláne ezzel a de bezzeg ő hozzáállással...Icardit meg majd djuji tömi labdával 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...