Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
aztán kiderül hogy a Madridból senki se tud védekezni, és még a kapus is szar :dAzért az erős, hogy a legjobb védő 3-asból, akire szavazni lehetett benn van Marcelo, aki előre elit, de védekezésben hibát hibára halmoz.most miért, Ramos is bent volt ugyanezen az alapon
tüsi91
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Érdekes lesz ez az EL sorsolás.Kár hogy idén a Fradi lesz a bajnok, kivétel ha a bírók, az eső, a időjárás,
Lehet akár egy Chelsea, AC Milan, Lipcse, Vidi 4-es is, aminek PR szempontból meg vannak az előnyei, de akár egy Olympiakosz, Asztana, Malmö, Vidi 4-es is, ahol meg szépen lehetne pontokat gyűjteni.
Mindent egybevetve én 4-5 pontra számítok a Viditől a csoportkörben, s jövőre meg kellene lovagolni, hogy 2 körben is kiemeltek lesznek legalább.
tüsi91
Amúgy hétvégén Fradi - Vidi!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Erről beszéltem:www.youtube.com/watch?v=DBS4M8umj4M&t=20s
Ismerős a srác 2:39-nél? Most kapott meghívót valamelyik nemzeti csapatba... melyikbe is?
www.youtube.com/watch?v=COT2aTG51gU
több mint 7 éve
Érdekes lesz ez az EL sorsolás.Lehet akár egy Chelsea, AC Milan, Lipcse, Vidi 4-es is, aminek PR szempontból meg vannak az előnyei, de akár egy Olympiakosz, Asztana, Malmö, Vidi 4-es is, ahol meg szépen lehetne pontokat gyűjteni.
Mindent egybevetve én 4-5 pontra számítok a Viditől a csoportkörben, s jövőre meg kellene lovagolni, hogy 2 körben is kiemeltek lesznek legalább.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 7 éve
Sallai meg a Freiburgban.végre egy magyar futballista, aki ésszel vált klubot.
Toca
több mint 7 éve
Luxemburgi csapat az EL 32 csapata között. Nehéz ezt felfogni.48, de tudom, hogy nem ez a lényeg 😀 magyar is van, mi a gond? 😊
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Luxemburgi csapat az EL 32 csapata között. Nehéz ezt felfogni.
több mint 7 éve
Sallai meg a Freiburgban.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Jesszus Mariska, mekkora gólt vert Sinani a románoknak...
több mint 7 éve
viszont itt minden a formaidőzítésről szól.T'ham megint jól megszívta....Tavaly is ez volt, aztán csoportelsőség lett a vége. Szerintem idén is meglesz a továbbjutás. (Vagy legalábbis nagyon remélem.)
#JC6
Duff
a csoportelsőséget baszhatod, a lényeg a playoffba jutás.
(dallaszi tehenészek szurkolóként tudnék erről mesélni egyet s mást)
több mint 7 éve
www.transfermarkt.de/ryan-manning/profil/spieler/262300ManningHa Modric a legjobb játékos a BLben UEFA szerint) és Modric a legjobb játékos a VBn (FIFA ) akkor az aranylabdát ki fogja kapni vajon ?? 😊Messi vagy Cé 😀
Toca
bogec7
gordon
A Championshipből?
Akkor már inkább Brady, ő PL-játékos www.transfermarkt.de/robbie-brady/profil/spieler/128229

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
ManningHa Modric a legjobb játékos a BLben UEFA szerint) és Modric a legjobb játékos a VBn (FIFA ) akkor az aranylabdát ki fogja kapni vajon ?? 😊Messi vagy Cé 😀
Toca
bogec7
több mint 7 éve
T'ham megint jól megszívta....Tavaly is ez volt, aztán csoportelsőség lett a vége. Szerintem idén is meglesz a továbbjutás. (Vagy legalábbis nagyon remélem.)
#JC6
több mint 7 éve
az Atalantánál az a csávó hibázta el a sorsdöntő büntetőt, akit amúgy a mai ellenfelüktől igazoltak.epic.
több mint 7 éve
Azért az erős, hogy a legjobb védő 3-asból, akire szavazni lehetett benn van Marcelo, aki előre elit, de védekezésben hibát hibára halmoz.most miért, Ramos is bent volt ugyanezen az alapon
tüsi91
több mint 7 éve
Mekkora lenne egy csoportban a Vidi, Lud, a Malmö és a Dud 😀 😀 😀 #facepalm (tuti hogy egy legalább a csoportban lesz, figyeljétek meg)ennyire kedveled Sztivit?
T'ham megint jól megszívta....
Ha egy kérésem lehet, tényleg, kérem a Rangers-t. Még idegenbe is elmennék...
#JC6
több mint 7 éve
nemtom ki ez az Allison, de a csávó, akit igazoltunk, az nem rossz. bár az elődöntőben tőlünk is beszedett egy párat.Simán Allisonnak amúgy.Navas legjobb kapus , Ramos legjobb védő lolKinek adnád a legjobb kapust?
Toca
Bicebóca Neuernek - kihagyott 1 évet - DDG-nek, akinek még nem sikerült olyan komoly csapatba igazolnia, hogy meg tudja mutatni mit is tud nemzetközi szinten? Oblak hamar kiesett, Allisonnak meg csak most lett ekkora a neve, hogy valaki adott érte közel 80 milliót.
VanillaSky
Toca
lehet, ezért hoztuk el.
Alisson, vagy mi a neve.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Mekkora lenne egy csoportban a Vidi, Lud, a Malmö és a Dud 😀 😀 😀 #facepalm (tuti hogy egy legalább a csoportban lesz, figyeljétek meg)T'ham megint jól megszívta....
Ha egy kérésem lehet, tényleg, kérem a Rangers-t. Még idegenbe is elmennék...
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 641
Kolozsvár - Dudelange 0-3. 83. percbenhopp 88. perc. 2-3,de a csoportkor megvan nekik😊
Mi meg fanyalogtunk, hogy a Vidi alig vergődött át rajtuk.
tüsi91
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 641
Papiron a B-ben es H -ban van 3 jo csapat.Az Ajax es az Inter csak a nevebol "el", ugy ahogy a magyar valogatott is egy kazasztan ellen. Persze, lehet meglepetes..
több mint 7 éve
Kolozsvár - Dudelange 0-3. 83. percbenMi meg fanyalogtunk, hogy a Vidi alig vergődött át rajtuk.
több mint 7 éve
Ha Modric a legjobb játékos a BLben UEFA szerint) és Modric a legjobb játékos a VBn (FIFA ) akkor az aranylabdát ki fogja kapni vajon ?? 😊Messi. Mi a kérdés?
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Ha Modric a legjobb játékos a BLben UEFA szerint) és Modric a legjobb játékos a VBn (FIFA ) akkor az aranylabdát ki fogja kapni vajon ?? 😊Messi vagy Cé 😀
Toca
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
Ha Modric a legjobb játékos a BLben UEFA szerint) és Modric a legjobb játékos a VBn (FIFA ) akkor az aranylabdát ki fogja kapni vajon ?? 😊