Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
hát 2.5 gólos átlagnál brazíliában sincs nagyobb, lehet hogy támadni akarnak, de ezek szerint szarul.
több mint 11 éve
az nem tetszik, mikor egy félidőn keresztül nem történik semmi, majd úgy csinálunk, mintha ez szökőévente egyszer fordulna csak elő a világ legnépszerűbb játékában... 😊Az attól függ, hogy mi tetszik neked.a bajnokság is olyan nézhetetlen, mint ez?jjncaaEz a Paulinho kicsoda amúgy?Bazzaniotthon játszik. Rajta kívül csak Fred és Neymar [volt] ilyen.
mondjuk a digi ad brazil bajnokságot, szóval már nem lehetetlen a scoutingHöri
A brazil bajnokság tipikusan az egyénieskedésről, 100%-os támadófoci, 0% védelemről szól, a taktika hááát, mondjuk úgy, hogy elvétve van jelen. 😀
Szóval aki a támadófocit szereti, annak bejön.Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az attól függ, hogy mi tetszik neked.a bajnokság is olyan nézhetetlen, mint ez?jjncaaEz a Paulinho kicsoda amúgy?Bazzaniotthon játszik. Rajta kívül csak Fred és Neymar [volt] ilyen.
A brazil bajnokság tipikusan az egyénieskedésről, 100%-os támadófoci, 0% védelemről szól, a taktika hááát, mondjuk úgy, hogy elvétve van jelen. 😀
Szóval aki a támadófocit szereti, annak bejön.
több mint 11 éve
5 forduló ment le, én 2 meccset láttam félig. én nem tudok különbséget tenni színvonalban A és B közt, de szarabb nem volt mint a péntek esti francia bajnokik 😀a bajnokság is olyan nézhetetlen, mint ez?jjncaaEz a Paulinho kicsoda amúgy?Bazzaniotthon játszik. Rajta kívül csak Fred és Neymar [volt] ilyen.
több mint 11 éve
Hulk tud centert is játszani, de a válogatottba már jó ideje árnyékéket, vagy szélsőt játszatnak vele. Alapból megdöbbent engem, hogy Lucas nem kezdhet ezen a középpályán, nálam ő sima alapember annak ellenére, hogy nem zárt túl jó szezont a PSG-ben.
Ez a Fred meg bizony az. 😀 Csak nálam nem jobb Damiaonál, de ami lényeges, hogy Damiao csak 23 éves, őt kéne beépíteni minél előbb a válogatottba, nem Fredekkel szórakozgatni. Csak szerintem pont az ilyen Konföderációs meccsek jók arra, hogy teszteld, mit is tudna ez a fiatal támadósor.
több mint 11 éve
a bajnokság is olyan nézhetetlen, mint ez?Ez a Paulinho kicsoda amúgy?Bazzaniotthon játszik. Rajta kívül csak Fred és Neymar [volt] ilyen.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ez a Paulinho kicsoda amúgy?BazzaniŐ Kispál a Kispál és a Borzból.
több mint 11 éve
Ez a Paulinho kicsoda amúgy?Bazzanikis szűrő kp, jelenleg még otthon játszik, de nyáron klubbot vált. Egyik FIFA ügynök tegnap elmondta, hogy megállapodtak a Roma-val, konföd.kupa után jelentik be az átigazolást. 13 millióba fájt.
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Ez a Paulinho kicsoda amúgy?Bazzaniotthon játszik. Rajta kívül csak Fred és Neymar [volt] ilyen.
mondjuk a digi ad brazil bajnokságot, szóval már nem lehetetlen a scouting
több mint 11 éve
Hulk nem szokott centert játszani? Megdöbbentem mikor kiderlt, hogy ez a Fred azonos azzal aki Lyonban bepofozgatta üres kapuba a beadásokat. Hernanes vagy Lucas Moura szerintem hasznosabb lenne egy sorral visszább ha Hulk van legelöl
több mint 11 éve
Azt sem tudom, hogy miért Fred kezd és nem Damiao. Ezt a brazil csapatot 2014-re építik, akkor pedig Damiao lesz faktor, csak el kéne jönnie Európába végre.
több mint 11 éve
Akkor már Szebeni mellé jöhetne Demcsák is, az legalább röhögött volna egy jót, hogy a japókat is munkatáborba küldték állítólag, amikor csúnyán beégtek.Szebeni meg jól lereagálja ezeket:
"Kurva anyád Zsuzsi, mit röhögsz?"
több mint 11 éve
Az ég szakadjon rá erre a buzi MTV-re, hogy nem tudja elfelejteni Knézyt..Stezén laikus vagyok de olyanok bántják a fülem amit 14 másodperc guglizással meg tudok állapítani, hogy rosszul mondja.
miért nem a Szebeni van itt? 😛
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ilyen van? Idézet az nso-ról:valaki nagyon precízen leírta valahol ezen a héten, hogy az ns a magyar sport Blikkje, Borsa és Story magazinja egy személyben, dobogós még a kibaszott fourfourtwo.
"A Várda a 8. percben már 1–0-ra vezetett, majd Tóth Imre utánrúgása miatt emberhátrányban is futballozott a Szeged. Sőt! A 25. percben Ulvicki Dr. Agónert megszégyenítő könyöklése után már csak kilenc emberrel futballozott, próbált futballozni a hazai együttes. Kevés sikerrel…"
😀Szokol
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az ég szakadjon rá erre a buzi MTV-re, hogy nem tudja elfelejteni Knézyt..
több mint 11 éve
Ez az utánrúgás is egy vicc.a sárgát szerintem aláírta volna mindenki, mert a labdát nem akarta megjátszani, de a pirossal megcsinálta magának a rajongótábort Németh.
Elvesztette a labdát, majd utolérte és a kaputól 40méterre a szélen csinált rajta egy mezőnyfaultot. Volt még mögöttük 3 védő minimum.Bazzani
Mondjuk így hogy kiestünk, többször nem kell jönnie hozzánk.
több mint 11 éve
Ez az utánrúgás is egy vicc.Elvesztette a labdát, majd utolérte és a kaputól 40méterre a szélen csinált rajta egy mezőnyfaultot. Volt még mögöttük 3 védő minimum.
több mint 11 éve
Ilyen van? Idézet az nso-ról:"A Várda a 8. percben már 1–0-ra vezetett, majd Tóth Imre utánrúgása miatt emberhátrányban is futballozott a Szeged. Sőt! A 25. percben Ulvicki Dr. Agónert megszégyenítő könyöklése után már csak kilenc emberrel futballozott, próbált futballozni a hazai együttes. Kevés sikerrel…"
😀
több mint 11 éve
Az első piros teljesen érthetetlen volt, konkrétan 30 ilyen van egy meccsen, a második adható de az már az addigi események szövődménye volt.A meccset amúgy végigjátszották miután a hangosbemondó kétszer bemondta, hogy vége.
több mint 11 éve
Hát ez legalja volt.Mindkét gólt faszságból kaptunk. Előbb Belecsan (a kapus) rúgta sarkon a védőt és a kavarodásból kaptuk az elsőt még 11 emberrel, a második meg Kapic öngól már 9 emberrel, utána be is mentek a pályára jó sokan, felesleges lett volna lejátszani a maradék 20 percet 😀
De a piros lapok tényleg megleptek. Tóth Imre utánarúgott a csávónak, taktikai falt volt, a kezdőkört éppen elhagyta. Az Ulviczki könyöklést nem láttam, az amaz oldalvonalnál volt. Mondjuk utána rögtön Gálhidit is kiküldte Németh Ádám Úr. Ekkor ment be az első ember, de még folytatták 15 perc pihi után. A 2. gól tett be végleg.
Igazából én megértem a frusztráltságot, sokan már azt tervezgették, hogy menni kéne a Zetéhez 😀 meg jövőre ligakupán jönnek nb1es csapatok, erre kivert bennünket egy tizedekkora település csapata, de igazából ma egy megye1-es is kivert volna, mert semmit se kellett csinálni hozzá csak tiznegyen felmenni a pályára.
De a lényeg hogy a Szolnokon 10-1-re kikapó Felsőtárkány feljuthat mert jó lett az alapszakaszmérlege. Mi keleit hetedikként meg szopjukn Nb3-ban.
több mint 11 éve
Az az utána rúgás konkrétan annyi volt h összekoccantotta a bokáját a kaputól kb 30 méterre úgy h nem a kapu felé ment a labdával hanem az alapvonal fele, a védő meg nem utolsó ember volt. A másiknál meg szimplán kint volt a könyöke felugrásnál nem az volt g lezúzta. Meg végig vérlázìtóan vezetett...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Nem ők 😊 nemtom merre vannak 😀peachakkor lehet, hogy ők 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Épp undorìtó mocskos csalás zajlik szegeden. 25. Perc már csak 9en vagyunk kb semmiért kiszórt 2 szegedit + az edzőtvés félbeszakìtotta a meccset. Eztbaz embert ma menekìteni kell a városból....peach"A bal oldalon Iván szerzett labdát, meghúzta volna a bal szélt, de Tóth Imre utána rúgott, piros lap. Nagyon nehéz helyzetben a Szeged…"
"Nagy a baj, nagyon nagy. A félpályán Ulvicki egy felugrásnál könyökkel visszaütött, piros lap"
Az idézetek innen származnak: http://szegedma.hu/hir/szeged/2013/06/labdarugas-szeged-2011-kisvarda-17-oratol-elo.html Nem tudom mennyire helyt álló a leírás, de ugye elfogultsággal a vendégek irányába nem vádolható a honlap. Tőled, mint személytől, aki látja a meccset azt kérdezném, hogy pontosak-e a leírások. Mert ha igen, akkor az mindkettő piros lap.. És azt is tegyük hozzá, hogy már a két kiállítás előtt vezetett a Várda 1-0-ra és az első meccsen is ők voltak közelebb a győzelemhez (mert azt meg én láttam 😊 )