Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 487 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
lol, jó csapatnak szerencséje is van, a Cardiff - Wolves meccsen a hosszabbításban a hazaiak két 11-est is kihagytak 😀 innen már tényleg nehéz lesz elbaszni, hogy ne jusson fel a Wolverhampton 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
De unom már ezt a Barcát... mondom ezt úgy, hogy 2000-2012-ig csak a gránátvörös-kék létezett számomra 😀
#JC6
mi tortent 2012 utan?
ZoliMP
jécé hitt a maják jóslatában, ő elkönyvelte, hogy 2012-től nem létezik a világ
Stez
nembajaz,divatból van elég 😀

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 615 — Whoops, looks like something went wrong.
De unom már ezt a Barcát... mondom ezt úgy, hogy 2000-2012-ig csak a gránátvörös-kék létezett számomra 😀
#JC6
mi tortent 2012 utan?
ZoliMP
jécé hitt a maják jóslatában, ő elkönyvelte, hogy 2012-től nem létezik a világ

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
#JC6
mi tortent 2012 utan?
ZoliMP
hú, ezzel de lehetne trollkodni 😊
1, felnőtt
2, nem nyertek se bajnokságot, se BL-t, és otthagyta a lúzereket
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 535 — The Mathematician
#JC6
mi tortent 2012 utan?
ZoliMP
tippre lépett Pep

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
#JC6
mi tortent 2012 utan?
több mint 7 éve
Egy Barca, Real, Bayern ellen elfogadhato, de szvsz a Pool ellen nem.
Stez
Aztán nehogy a Pool nyerje a BL-t :d

Megérdemelnék, ráadásul a változatosság sem ártana a BL-nek.
De azért Hala Madrid
eaglesmcnabb
A Poolnak eddig tartott,a City már nem szar csapat,de egy lapon sem említhető a Bayern,Barca,Madrid hármassal. 2 meccsen nem tartom elképzelhetőnek, hogy ilyen védelemmel bármelyiket megverjék.
De mindenesetre szép teljesítmény, hogy bejutnak a négybe.
Kenny
sose lehet tudni. azért a két spanyolnál sem All-Star csapat áll fel a kapusok előtt, ha a Roma ennyiszer tudott helyzetbe kerülni, akkor nekünk is kellene tudni ennyit, és onnan outscore van.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Stez

De azért Hala Madrid
eaglesmcnabb
A Poolnak eddig tartott,a City már nem szar csapat,de egy lapon sem említhető a Bayern,Barca,Madrid hármassal. 2 meccsen nem tartom elképzelhetőnek, hogy ilyen védelemmel bármelyiket megverjék.
Kenny
Osztom a véleményt, hogy a másik 3 komolyabb csapat, de VvD érkezése óta látványos a javulás. Tegnap konkrétan igazán nagy helyzete nem volt a Citynek. Kariusnak nem kellett egy komolyat se védenie. Nem gondolom hogy top az egység, de kicsit már berögződés, hogy szar a védelem.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 535 — The Mathematician
Stez

De azért Hala Madrid
eaglesmcnabb
Kenny
még nem jutottunk be, és tény hogy a city jobb ellenfél nekünk mint a másik 3
de azért a döntőn nem lepődnék meg

mondjuk tény hogy ha a házam fel kéne tenni akkor azt mondanám h nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
Stez

De azért Hala Madrid
eaglesmcnabb

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Stez

De azért Hala Madrid
eaglesmcnabb
Klopp jo csoka, olykor nagy zseni, okozza a meglepiket szep szammal, de valahogy konstansan eron felul nem tudja meccselni az ellenfeleket. Azt nem latom, hogy a Real, Bayern, Barca-harmas barmelyike ellen lehetne eselye a Poolnak.
Stez
Persze mert nem mindenki olyan hülye, hogy nem ellenfélből készül ,hanem feldobja ugyanazt és még le is nyilatkozza, hogy minek változtatnék, eddig nyertünk ezzel.
Majd néz ki spanyol fejéből, hogy zsinórban sokadjára picsázzák ki a csapatát a BL-ből.
Amúgy oda-visszavágós rendszerben szerintem a három legjobb edző lesz bent az elődöntőben. A többi meg gondolkozhat.
több mint 7 éve
Stez

De azért Hala Madrid
eaglesmcnabb
Klopp jo csoka, olykor nagy zseni, okozza a meglepiket szep szammal, de valahogy konstansan eron felul nem tudja meccselni az ellenfeleket. Azt nem latom, hogy a Real, Bayern, Barca-harmas barmelyike ellen lehetne eselye a Poolnak.

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 110 — je suis poloska
Stez

De azért Hala Madrid

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ez a City valahogy a BL-re sosem eleg eros fejben. Alaznak mindenkit a PL-ben, az MU ellen a bajnoki cim is meglesz, elkeseritoen konnyeden, de ha a BL-bol meg lazan kizugnak, azert akkor Guardiola az oriasi blama lesz.

Mint a Bayernnel. Jo csapat ez a Liverpool, de egy Citynek kiesni ebben a parharcban... Hat nehezen vallalhato. Egy Barca, Real, Bayern ellen elfogadhato, de szvsz a Pool ellen nem.

több mint 7 éve
Hendo hiányozni fog a visszavágón. Tegnap is rengeteg labdát szereztek Milnerrel ketten.
Gólt kell szerezni majd Manchesterben és fegyelmezetten játszani, nem a aggódni ha kapunk 1-2t.
alatriste
legfeljebb egy esetleges elődöntőre nem tudja kisárgázni magát
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Hendo hiányozni fog a visszavágón. Tegnap is rengeteg labdát szereztek Milnerrel ketten.
Gólt kell szerezni majd Manchesterben és fegyelmezetten játszani, nem a aggódni ha kapunk 1-2t.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 087
Ezért jó, ha valakit lebecsülnek, mert az aztán pofán röhöghet mindenkit. Persze van még egy meccs, de ez így erődemonstrációnak elég jó volt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Én már akkor elégedett leszek, ha nem egy hétre megy a csapat Barcelonába. Ettől a szezontól még a 4. hely biztosítását és a Lazio lepofozását várom, illetve zöld utat a stadion építéshez. Ha ez meg van, az kb 2001 óta a legsikeresebb szezon lenne összességében.
dawyd728
Na az első fele teljesült. 😀
Amúgy szerencsére végtelenül nyugodtan néztem végig. Az esélytelenség nyugalma csodákra képes. 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 119 — Illegális gyakorló
Az addig oké, hogy szünetben azt mondogattam, hogy lefújhatnák már a meccset a francba, tökéletes az a 3-0, de hogy a csapat is így gondolkodik, az nem tett jót az idegeimnek 😀 Nagyon öngyilkos taktikának tűnt a második félidei (az is világos, hogy sok értelme nem lett volna rohanni), nem hittem, hogy kihúzzuk kapott gól nélkül. De bejött, szerencsére. Kell egy lőtt gól az Etihadban, onnantól szerintem meglesz, mert kétlem, hogy még egyszer úgy beleszaladunk a késbe, mint az ősszel.

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Same old Pep
Amadeus
?
Coolearie
az edzőzsenit ugyan azzal a taktikával oktatják megint, mint amivel a Bayern-nél és a Barca korszak végén se tudott mit kezdeni
flzoli
Én nem tudom hány éve mondom, hogy Pep fel tud építeni egy csapatot de amint meccselni kéne felsül.
Nem tudom, hogy a tudása nincs-e meg vagy csak túl arrogáns ( egy - két nyilatkozata alapján utóbbi biztos).
De sokadik csapatnál sem cáfol rá erre.

Mondjuk én mondtam hogy simán tovabbmehet a Pool. Real - Pool döntőt megnéznék.
Toca
Ez a Pool szerintem kiesne a Real/Bayern duó ellen, viszont a Barcát simán megcsaphatják ezzel a támadófocival. Szimpatikus egy csapat, megérdemelték nagyon ezt a győzelmet ma olajék ellen

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
De régen voltam ilyen feszült majd két órán keresztül... Elfelejtettem én már milyen ez 😀 Fú de szép meccs volt. Trent Alexander-Arnold gyere a keblemre kicsi fiam...!!!
több mint 7 éve
<3 MoTM az egész csapat!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Same old Pep
Amadeus
?
Coolearie
az edzőzsenit ugyan azzal a taktikával oktatják megint, mint amivel a Bayern-nél és a Barca korszak végén se tudott mit kezdeni
flzoli
Én nem tudom hány éve mondom, hogy Pep fel tud építeni egy csapatot de amint meccselni kéne felsül.
Nem tudom, hogy a tudása nincs-e meg vagy csak túl arrogáns ( egy - két nyilatkozata alapján utóbbi biztos).
De sokadik csapatnál sem cáfol rá erre.

Mondjuk én mondtam hogy simán tovabbmehet a Pool. Real - Pool döntőt megnéznék.
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Same old Pep
Amadeus
?
Coolearie