Soccer

42 feliratkozó

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 359 — The Mathematician
Betis Barca meccsen milyen gólok. Messi megint megye 3s szinten nyomta 😛 😉

Viszont Lajos Suarezt idénre lehet elvesztettük....
dande
na hagyjál már
 cdnja.r.worldssl.net/mp4/a7/a7y2.mp4
ez a csávó... 😀
braxa88
lecsúszott 😊
slowmotion
kapushiba😊
NB2
amúgy ez tényleg megye3as gól volt 😀
más kérdés h megye4es ellenfél ellen 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 29 366 — nabege2@yahoo.com

dande
na hagyjál már
ez a csávó... 😀
braxa88
lecsúszott 😊
slowmotion
kapushiba😊
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 332 — Cowboys fan

dande
na hagyjál már
ez a csávó... 😀
braxa88
lecsúszott 😊
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564

dande
na hagyjál már
ez a csávó... 😀
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 434 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 470 — . . .
Este Milano Derby.
Coolearie
Zseni meccs volt.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Annyira hülye, balfasz csapat ez a Chelsea, hogy elképesztő.

A megmozdulásaik 30 %-a hülyeség.

Értelmetlen passzolgatások a középpályán.

Tököm se tudja mit akar Sarri ezzel a Kante, Jorginho, Barkley középpályával, de kurvára zsákutca.
zinedine5
Remelem elerte, hogy a valogatott szunet alatt ki is basszak, mint macskat szarni.
Barmikor jatszatta Loftus-Cheeket meg Hudson-Odoit, jobb es dinamikusabb volt a csapat. Helyette ragaszkodik a kibaszott Jorginhohoz, akit szerintem mar a tarsak is utalnak.

Jol szur, szerez par lasztit ,de 1v1-ben rendre megalazzak, fel ev alatt nem tudott hozzaszokni a PL-hez... Es ennek ellenere o az egesz Sarriball alapja, ezert is krepal be folyton az egesz.

A csokonyossege lesz a veszte, remelem a fiatalok legalabb nem lepnek le majd miatta... Mert nekem is a tokom kilenne, ha a kupameccseken folyton viritanek, utana meg a kovi PL meccsen megint csak utolso 10-20 percre raknanak be, amikor mar eg a haz...

Lampard kell ide, meg az akademiara epiteni.
De ugy se lesz belole semmi...

Mai meccs elott raneztem a kezdore, elkonyveltem a vereseget, es inkabb massal toltottem az idot.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Annyira hülye, balfasz csapat ez a Chelsea, hogy elképesztő.

A megmozdulásaik 30 %-a hülyeség.

Értelmetlen passzolgatások a középpályán.

Tököm se tudja mit akar Sarri ezzel a Kante, Jorginho, Barkley középpályával, de kurvára zsákutca.

Szerkesztette: zinedine5
több mint 7 éve
Este Milano Derby.
több mint 7 éve
emiatt is érdekes lesz a nyári mozgása a Real-nak

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 21 809
Ezt már Magyarországon is bemutatták párszor, a legszembetűnőbb talán Siófokon volt, mikor 1992-ben csak azért nem nyertek azonnal bajnokságot, mert az egy nyáron összevásárolt magyar ‘sztárok’ Gregortól Fisherpaliig, Fodor imitől Duró józsiig stb a tavaszi szezonban már nem kaptak fizetést és nem voltak hajlandóak focizni. 😊
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tajekoztato jellegunek jo ez a kimutatas, de ma milliardokat termelnek a klubok (jegyeladas, mezeladas, kulonbozo reklam es szereplesi jogok, utanpotlasjatekosok utani bevetelek, jatekos ertekesitesek, stb stb), es annyi penzert amibol korabban Zidane-t meg Ronaldinhot vettel, ma egy kapusra futja.
Vagy egy kozephatvedre.
Nezzuk meg a Cityt (es nem belejuk akarok kotni, foleg Chelsea fan-kent):
Walker 45M GBP
Stones 47.5M GBP
Laporte 55.5M GBP
Danilo 26.5M GBP
Mangala 32M GBP
Mendy 52M GBP
Ederson 36M GBP
Otamendi 28.5M GBP

~320M GBP (~380M EUR), csak a vedelemre.

Inkabb csak felkapja az ember a fejet, hogy na a kocsog penzesek...Csak sok ertelme nincs. Ennyi erovel 1900-tol is indulhatott volna a grafikon, akkor meg durvabb lenne 😊

Abbol az osszegbol amibol 20 eve egy komplett csapatot ossze lehetett vna rakni, ma 1 igazan jo jatekos jon ki.
Business is boomin'

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 880
Wow,
 twitter.com/BetGoatUK/status/1106873693492391936
iktriad
Elképesztő, hogy 10 és 15 év elég volt a két pénzes zsák csapatnak, hogy lassan 30 év távlatban is az élre kerüljenek.
alatriste
az se semmi h kb 5 év alatt odaért a PSG
Negritis
de ezen miert lepodunk meg mindig? pl a psg ugyanaz mint a hoffeinheim csak nagyban.
Ha van penz akkor lehet jo csapatod, orulnenk ha mondjuk a fradi vagy a vidi blben tavasszal kiesnenek a man utd tol.
vagy az van h mivel kiscsapat vagy akkor orokke kiscsapatnak kell lenned?es csak a tradicionalisan nagycsapatok lehetnek mindig bl nyertes?amikora malaganal volt zse egybol ott voltak a bl serleg kozeleben nem?
a zsoldos szoveget sem ertem sokszor.hol nincsenek zsoldosok? max bilbao😀
ZoliMP
majdnem 30 évet ölel fel, ezért lepett meg kicsit hogy mennyire odaért a PSG
és nem azért döbbent le mert a PSG sokat költ
hanem hogy a 2000es évekhez képest mennyire brutálisak az átigazolási pénzek
Negritis
egy neymar kb 10 ev😃
több mint 7 éve
Wow,
iktriad
Elképesztő, hogy 10 és 15 év elég volt a két pénzes zsák csapatnak, hogy lassan 30 év távlatban is az élre kerüljenek.
alatriste
Negritis
de ezen miert lepodunk meg mindig? pl a psg ugyanaz mint a hoffeinheim csak nagyban.
Ha van penz akkor lehet jo csapatod, orulnenk ha mondjuk a fradi vagy a vidi blben tavasszal kiesnenek a man utd tol.
vagy az van h mivel kiscsapat vagy akkor orokke kiscsapatnak kell lenned?es csak a tradicionalisan nagycsapatok lehetnek mindig bl nyertes?amikora malaganal volt zse egybol ott voltak a bl serleg kozeleben nem?
ZoliMP
majdnem 30 évet ölel fel, ezért lepett meg kicsit hogy mennyire odaért a PSG
és nem azért döbbent le mert a PSG sokat költ
hanem hogy a 2000es évekhez képest mennyire brutálisak az átigazolási pénzek

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 880
Wow,
iktriad
alatriste
Negritis

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
Wow,
iktriad
alatriste

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 935 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Wow,
iktriad

Liverpool Fc
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 225 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow,
több mint 7 éve
dawyd728 4 279
Ma végleg minden kedvem elment Roma meccsektől. Düh van bennem nem kevés. Vízió nélküli kapkodás az egész. Augusztus óta azt mondom, h jussunk 16 közé és legyen meg a 4. hely. Erre képes a csapat, többre nem, kis szerencsével lehetett volna top8 a BL-ben. Erre 1 rossz hét után, amikor nincs még minden veszve, ha csak a 4. helyet veszem, akkor kell nyilván edzőt cserélni. Barmok. Ez a csapat tavaly akkora overachiever volt, mint még soha. Volt egy stabil védekezés, ami talán a Capello óta egyszer se. Erre eladjuk a csapat gerincét és fiatalokat hozunk. Mégis mire gondolt a költő? Kb csak Allison, ha lenne idén, akkor bajnokságban +10-12pont és ott lennénk a 8-ban is. Ennyit jelentett. A középpálya nagyot gyengült és hiába előre kb ott vagyunk, ahol tavaly, de már tavaly sem azzal jutottunk sokáig. Erre ezt a Ranierit kell nézzem, akit ki nem állhatok.. Ja és Monchi. Ha idehozzuk 2 éve és nem moneyballt akartunk, de ő ezt csinálta, akkor miért most lett elég? Amellett, h moneyball se volt rendesen, mert Pastore és Nzonzi úton Iturbe mellé, mint all-time mellényúlás, ráadásul nem is fiatalok, így még azt se lehet rájuk mondani, h megtérültek volna idővel mint Kluivert, Zaniolo, vagy Schick esetében ez reális forgatókönyv. Én simán felültem volna a teljes fiatalítás bandwagonjára, de ez a tavalyi nyár egy öszvér megoldás volt. Se ez, se az. Elmúlt 2 nyáron szinte teljesen kicserélődött 4-5 személy kivételével a teljes csapat. Ja és ki a hibás? DiFra! Aha. Persze. Csak látnám az anti DiFra tábor érveinek beteljesülését, de se játékban, se eredményességben semmi sem változott. A védekezés továbbra is zavarbaejtő. Támadásban a középpálya súlytalan, és minden teher a támadó trió/kvartett vállán van.
Tavaly júniusban azt hittem a centenáriumig/ra lehet sikerül valamit alkotni, és megalapozni egy nagyobb célok elérésére képes csapatot. Ehhez képest 9 hónappal később a totál fejetlenség szokásos jeleli látszódnak Rómában.

Be kell látni egy valamit mesterien tud a klub, a szurkolói mentális egészségét náluk jobban senki más nem tudná ilyen hatékonyan leépíteni. Taps...taps...
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 332 — Cowboys fan
Sterling az új A$hley Young
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Modric gólját miért fújtákvissza Varane miatt? Hiszen ennél egyértelműbben nem tudta volna mutatni és csinálni, hogy semmit nem akar a lasztiból. Most mi a szabály erre?
kristóf17
Jo itelet volt. Hiaba nem ert hozza a labdahoz, keson ugrott el elole, ezzel siman befolyasolta a kapust. Azt en sem adtam volna meg.
Stez
Nálam ez már pont a nagyon kétséges helyzet, mert nem is mozdult rá a labdára minimálisan sem. Nagyon okosan csinálta. Én megadtam volna azt hiszem.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 49 496 — Whoops, looks like something went wrong.
Modric gólját miért fújtákvissza Varane miatt? Hiszen ennél egyértelműbben nem tudta volna mutatni és csinálni, hogy semmit nem akar a lasztiból. Most mi a szabály erre?
kristóf17
Jo itelet volt. Hiaba nem ert hozza a labdahoz, keson ugrott el elole, ezzel siman befolyasolta a kapust. Azt en sem adtam volna meg.

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 7 éve
Mi meccs ez a WHU-Huddersfield.
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 925 — Colts Fan
Bocs ha volt, de szerintem zseniális😀