Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Tessék egy rendhagyó megemlékezés Knézy Jenőről. Nem soccer, de a hang a lényeg. több mint 11 éve
Knézy Jenő szerintem joggal lehet esélyes a magyar sportkommentátorok toplistájának első helyére.Nála kevesen ültek le felkészültebben egy sportesemény közvetítésére.
Tíz évente azért megérdemelne egy kis megemlékezést.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.transfermarkt.de/de/bvb-offenbar-mit-ajax-mittelfeldspieler-eriksen-einig/news/anzeigen_126014.htmlChristian Eriksen (Ajax) érkezhet Dortmundba.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
pacheko11
57
Természetesen nem. De 1. tegnap volt 10 éve, 2. nem is igazából az idővel volt a baj, hanem a minőséggel. Szerintem (és értelemszerűen ezen van a hangsúly) ennél kicsit mélyebb anyagot is össze lehetett volna hozni, akad miből meríteni. Meg nekem teljesen az jött le az egészből, hogy nem is igazán volt ez fontos, csak legyen benne és kész.
több mint 11 éve
pacheko11
57
Az olasz-mexikó meccs felvezetése közben olyan 2-3 perces bejátszás volt. Aminek a fele arról szólt, hogy "Jó estét, jó szurkolást". Ami persze összenőtt Knézy nevével, de egy összecsapott semmiség volt.
több mint 11 éve
Egyébként az id. Knézy Jenőröl láttátok a "megemlékezést"? Jó ha 2 percet ráfordítottak... Azért ennél többet érdemelt volna Jenő bácsi. A fiánál meg szerintem örülni kell, hogy 2 meccsen még 1 Leonardo se hangzott el. Határozottan fejlődik 😊pacheko11m1? hol, mikor? híradóban?
több mint 11 éve
pacheko11
57
Egyébként az id. Knézy Jenőröl láttátok a "megemlékezést"? Jó ha 2 percet ráfordítottak... Azért ennél többet érdemelt volna Jenő bácsi. A fiánál meg szerintem örülni kell, hogy 2 meccsen még 1 Leonardo se hangzott el. Határozottan fejlődik 😊
több mint 11 éve
durva, hogy pont ma említed:Knézy Jenő (Nagyvárad, 1944. augusztus 19. – Budapest, 2003. június 17)
több mint 11 éve
jenő, azért illene megjegyezni, hogy az Uruk nyerték a legutóbbi copa americát. 😊gamerkrIlyen "apróságokon" már ne akadj fenn. Ha ilyen szinten fog folyatódni a kommentátori leépülése, a kedves papa ventilátort fog játszani a sírjában szégyenében...
több mint 11 éve
jenő, azért illene megjegyezni, hogy az Uruk nyerték a legutóbbi copa americát. 😊gamerkrJenő azt sem tudja, kik játszanak ott és hol van Uruguay egyáltalán, nem értem, hogy miért vársz el tőle lehetetlent.
több mint 11 éve
jenő, azért illene megjegyezni, hogy az Uruk nyerték a legutóbbi copa americát. 😊
több mint 11 éve
A 3x16 csapatos NB3 jövő évi feltételezett mezőnye:Az Nb2 osztályozók vesztesei: Szeged, Felsőtárkány, Soroksár, Budaörs, Dorog, Sopron
A 6 csoport idei 2. helyezettjei: Nyírbátor, ESMTK, Monor, Hatvan, Szekszárd, Andráshida
Az Nb2 kiesői:
Kelet: Orosháza, Kazincbarcika, Putnok, DVSC II, Honvéd II, FTC II, Újpest II (Vác?)
Nyugat: Veszprém, Csákvár, Baja, BKV Előre, Kaposvár II, Győr II, Paks II, Haladás II
Az NB3 osztályozók nyertesei:
Majos, Balatonfüred, Pécsvárad, Nagyatád, Diósd, Maglód, Újbuda, Tököl, Veresegyház, Dunaharaszti, Jászapáti, Ebes, Tiszaújváros, Cigánd, Létavértes, Gyula, Videoton II, Pécs II, MTK II
Az Eger is itt lesz, helyettük majd még kitalálják ki lesz Nb2-es, a Vác helyével senki nem tudja mi a helyzet.
Feltételezett nyugati csoport:
Sopron, Dorog, Szekszárd, Andráshida, Csákvár, Veszprém, Baja, Majos, Balatonfüred, Pécsvárad, Nagyatád, Pécs II, Videoton II, Győr II, Kaposvár II, Haladás II
Feltételezett keleti csoport:
Szeged, Felsőtárkány/Eger, Nyírbátor, Hatvan, Putnok, Jászapáti, Ebes, Tiszaújváros, Cigánd, Létavértes, Gyula, DVSC II, Vác* (13) + 3 pesti
Középső csoport:
a maradék. Nekik nem kell sokat utazni majd.
több mint 11 éve
A világ szégyene, hogy Gilardino még válogatott lehet.ha most lenne a VB, szerintem Di Natale kapott volna meghívót, de jövőre fene tudja hogy 36 évesen tud-e még egy ilyen jó évet virítani. logikusabb nem kockáztatni
Jöhetett volna Luca Toni is, ez lett volna igazán epic. 😀Stez
több mint 11 éve
A világ szégyene, hogy Gilardino még válogatott lehet.Jöhetett volna Luca Toni is, ez lett volna igazán epic. 😀
több mint 11 éve
Azért elég szórakoztató, amit a mexikóiak letámadás címén előadnak. 😀
több mint 11 éve
Ott az izmozás 😀😀😀DDDe azért a mezt kötelező levenni, nehogy megússza lap nélkül a góllövést. 😀
több mint 11 éve
Na kezdődik a Balotelli show, Prandelli ki fogja vágni a válogatottból.
több mint 11 éve
Giaccherini maradt a pályán, elég tré
több mint 11 éve
Igazából nem értem miért nem Marchetti véd,egész évben remekül védett nálunk.
több mint 11 éve
a mexikói hátvédeket nem b@ssza le senki?adják a 16-osról a jó kis passzokat az ellennek.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Ez a Desíjjó Milanos? Azt hittem Juve-s.BazzaniJah, kurva jó a gyerek, ami azt jelenti, hogy tol még nálunk jövőre egy jó szezont, aztán a Zsici eladja, mert kell a pénz a kurvákra.
Akire te gondolsz, az De Ceglie szerintem.
több mint 11 éve
Remélem a szünetben jön egy Giaccherini-El Sharaawy csere