Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen! 😊Jólvan jövőre is ezzel fogtok jönni ha kiestek a kupából és egy Fradista megjegyzi,hogy nem olyan erős csapat a Honvéd hogy playoffba jusson,hogy tavaly vertetek minket?Hát kit érdekel?KennyCsak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
Viccen kívül várjuk meg mi lesz, mellesleg én sem várok sokat....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Jólvan jövőre is ezzel fogtok jönni ha kiestek a kupából és egy Fradista megjegyzi,hogy nem olyan erős csapat a Honvéd hogy playoffba jusson,hogy tavaly vertetek minket?Hát kit érdekel?Csak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
több mint 11 éve
Csak a Fagyit verte oda-vissza....😊Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szerintem az furább, hogy kötelező u15-ös lány csapatot indítani 😊
több mint 11 éve
Amadeusnak megártott a hőség.Nyomasek Bobó feltámadt, vagy krojf írogat itt álnéven.
Télen meg megárt a hideg.
Ősszel a levelek és a szél.
Tavasszal meg menstruál.Stez
több mint 11 éve
Amadeusnak megártott a hőség.Télen meg megárt a hideg.
Ősszel a levelek és a szél.
Tavasszal meg menstruál.
több mint 11 éve
van matematikai esélyünk kijutni a vb-re? igenés ezen most mi a röhejes?jjncaaaz, hogy komolyan is gondoljákAmadeus91
akkor hol itt a gond?
adjanak ki egy közleményt, hogy "bár célkitűzésünk a világbajnokságra való kijutás, magyar pesszimizmusunkból fakadóan, nyilvánvalóan teljesen reálisan nézve a helyzetet úgysem jutunk ki, tehát a menetrend készítésénél ezzel a lehetőséggel nem is számoltunk"?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Pót selejtezős helyen állunk jelenleg, teljesen logikus dolog beleszámítani a kiírásba azt az opciót, hogy ki is juthatunk a vb-re. Szóval megint nagyon hülye vagy, de ez gondolom nem ér váratlanul már senkit.és ezen most mi a röhejes?jjncaaaz, hogy komolyan is gondoljákAmadeus91
több mint 11 éve
Szánalmas, segíteni akarják a válogatottat egy esetleges VB szereplés estén, köcsög MLSZ köcsög mindenki fuj fuj.és ezen most mi a röhejes?jjncaaaz, hogy komolyan is gondoljákAmadeus91
Amúgy mi a probléma ezzel, mert én nem értem ? 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
és ezen most mi a röhejes?jjncaaaz, hogy komolyan is gondolják
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
és ezen most mi a röhejes?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ha-kijutunk-a-vb-re-3-hettel-rovidebb-lesz-a-szezon-2254809😂
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Igen, olvastam.Szerintem a magyar elsőosztály jobb mint az olasz C, úgyhogy sokat ne várjunk tőle.
több mint 11 éve
Ja és egy Samp csatár pótolhatja Lanzafame-t, Testardi.A Samp már ötször adta kölcsön, ez lenne a hatodik. 😀
Játszani nem láttam, de szerintem nem lehet nagy valaki.
Főleg ha a gólátlagát nézem.
Olasz C liga szint.Bazzani
több mint 11 éve
Ja és egy Samp csatár pótolhatja Lanzafame-t, Testardi.Játszani nem láttam, de szerintem nem lehet nagy valaki.
Főleg ha a gólátlagát nézem.
Olasz C liga szint.
több mint 11 éve
Beszéltem egy Szeged ügyekben elég jártas ismerősömmel (a fia csatár az ificsapatban). Állítólag három játékos szándékosan vereségre játszott. A két kiállítottról és az egyik középpályásról van szó, ők egy lakásban is laknak.Azért csinálták, mert bennmaradás esetén nem számolt volna velük a csapat.
Amúgy az ificsapat edzője beszélt a helyszínen Puhl Sándorral, szerinte nem volt piros az első szitu a második igen.
Elméletileg Gálhidi hamarosan borítja a bilit.
több mint 11 éve
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.
több mint 11 éve
2. gól = hazaadás erejű beadást ráejtett a kapus a csatár lábára.Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.A Sky Sport átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerint Oduamadi második gólja után (a támadó mesterhármast szerzett Tahiti ellen) Galliani felhívta Allegrit, és jelezte hogy visszahozná őt a Milanba.
Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀Stez
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDStez
több mint 11 éve
Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.A Sky Sport átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerint Oduamadi második gólja után (a támadó mesterhármast szerzett Tahiti ellen) Galliani felhívta Allegrit, és jelezte hogy visszahozná őt a Milanba.
Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀Stez
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 11 éve
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachkis szerencsés sorsolással a második kört éli túl, nem a csoportkört csípi meg.
a Honvéd az első körben lesz kiemelt, minden utána következő körben nem. ha meg eljutna odáig, hogy már a csoportkörért játsszon, akkor a leggyengébb ellenfelek talán az Atromitosz, az Esbjerg, az Apollon Limasszol meg a Pasching lehetnének, ha egyáltalán kiemeltek lennének.
több mint 11 éve
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkört
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Azokat még megvernénk valahogy szerintem, utána kezdődnek majd a komoly gondok.nem hinném, hogy Höri utazgatási vágyai egy kazah túrával kimerülnének...slowmotionA Honvédnál több a pénz, és az EL miatt van esély még nemzetközi karrierre is. 😀iktriadne kürtöld világgá mert ha kitudódik hogy profi megfigyelőkkel találkozgatok, akkor tuti eltiltanak a SZESSZ fejesei.Höriaz internet közvetíti a meccset, mit sírtok?Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀iktriad
a 3. gól nagy potya volt.
Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.Höri
több mint 11 éve
www.csakfoci.hu/node/141678 kurva anyjukat, több mint egy éves költségvetésünk, csak tudnám hogy miért nem történt eddig senki semmit. Uraim, vannak szabályok...szerk.: közben Vadnai és Zsidai is a Hali fele tart, remélem jövőre nem esünk ki!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
pont írni akartam, hogy jövő héten ilyenkor már tudni lehet az első ellenfelet, az azért sokat nyom a latba