Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeach
dehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
Csak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77
Jólvan jövőre is ezzel fogtok jönni ha kiestek a kupából és egy Fradista megjegyzi,hogy nem olyan erős csapat a Honvéd hogy playoffba jusson,hogy tavaly vertetek minket?Hát kit érdekel?Kenny
Igen! 😊

Viccen kívül várjuk meg mi lesz, mellesleg én sem várok sokat....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeach
Csak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77
Jólvan jövőre is ezzel fogtok jönni ha kiestek a kupából és egy Fradista megjegyzi,hogy nem olyan erős csapat a Honvéd hogy playoffba jusson,hogy tavaly vertetek minket?Hát kit érdekel?

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Csak a Fagyit verte oda-vissza....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szerintem az furább, hogy kötelező u15-ös lány csapatot indítani 😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amadeusnak megártott a hőség.
Télen meg megárt a hideg.
Ősszel a levelek és a szél.
Tavasszal meg menstruál.Stez
Nyomasek Bobó feltámadt, vagy krojf írogat itt álnéven.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Amadeusnak megártott a hőség.
Télen meg megárt a hideg.
Ősszel a levelek és a szél.
Tavasszal meg menstruál.

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
és ezen most mi a röhejes?jjncaa
az, hogy komolyan is gondoljákAmadeus91
van matematikai esélyünk kijutni a vb-re? igen
akkor hol itt a gond?

adjanak ki egy közleményt, hogy "bár célkitűzésünk a világbajnokságra való kijutás, magyar pesszimizmusunkból fakadóan, nyilvánvalóan teljesen reálisan nézve a helyzetet úgysem jutunk ki, tehát a menetrend készítésénél ezzel a lehetőséggel nem is számoltunk"?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Pót selejtezős helyen állunk jelenleg, teljesen logikus dolog beleszámítani a kiírásba azt az opciót, hogy ki is juthatunk a vb-re. Szóval megint nagyon hülye vagy, de ez gondolom nem ér váratlanul már senkit.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Szánalmas, segíteni akarják a válogatottat egy esetleges VB szereplés estén, köcsög MLSZ köcsög mindenki fuj fuj.

Amúgy mi a probléma ezzel, mert én nem értem ? 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
az, hogy komolyan is gondolják

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
és ezen most mi a röhejes?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ha-kijutunk-a-vb-re-3-hettel-rovidebb-lesz-a-szezon-2254809

😂

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Igen, olvastam.
Szerintem a magyar elsőosztály jobb mint az olasz C, úgyhogy sokat ne várjunk tőle.

több mint 11 éve
Ja és egy Samp csatár pótolhatja Lanzafame-t, Testardi.
Játszani nem láttam, de szerintem nem lehet nagy valaki.
Főleg ha a gólátlagát nézem.
Olasz C liga szint.Bazzani
A Samp már ötször adta kölcsön, ez lenne a hatodik. 😀

több mint 11 éve
Ja és egy Samp csatár pótolhatja Lanzafame-t, Testardi.
Játszani nem láttam, de szerintem nem lehet nagy valaki.
Főleg ha a gólátlagát nézem.
Olasz C liga szint.

több mint 11 éve
Beszéltem egy Szeged ügyekben elég jártas ismerősömmel (a fia csatár az ificsapatban). Állítólag három játékos szándékosan vereségre játszott. A két kiállítottról és az egyik középpályásról van szó, ők egy lakásban is laknak.
Azért csinálták, mert bennmaradás esetén nem számolt volna velük a csapat.
Amúgy az ificsapat edzője beszélt a helyszínen Puhl Sándorral, szerinte nem volt piros az első szitu a második igen.

Elméletileg Gálhidi hamarosan borítja a bilit.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
dehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.
Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀Stez
A Sky Sport átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerint Oduamadi második gólja után (a támadó mesterhármast szerzett Tahiti ellen) Galliani felhívta Allegrit, és jelezte hogy visszahozná őt a Milanba.

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDStez
2. gól = hazaadás erejű beadást ráejtett a kapus a csatár lábára.

több mint 11 éve
Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.
Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀Stez
A Sky Sport átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerint Oduamadi második gólja után (a támadó mesterhármast szerzett Tahiti ellen) Galliani felhívta Allegrit, és jelezte hogy visszahozná őt a Milanba.

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDD

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
kis szerencsés sorsolással a második kört éli túl, nem a csoportkört csípi meg.
a Honvéd az első körben lesz kiemelt, minden utána következő körben nem. ha meg eljutna odáig, hogy már a csoportkörért játsszon, akkor a leggyengébb ellenfelek talán az Atromitosz, az Esbjerg, az Apollon Limasszol meg a Pasching lehetnének, ha egyáltalán kiemeltek lennének.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkört

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
a meccs, ami sose ér véget

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
az internet közvetíti a meccset, mit sírtok?
a 3. gól nagy potya volt.

Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.Höri
Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀iktriad
ne kürtöld világgá mert ha kitudódik hogy profi megfigyelőkkel találkozgatok, akkor tuti eltiltanak a SZESSZ fejesei.Höri
A Honvédnál több a pénz, és az EL miatt van esély még nemzetközi karrierre is. 😀iktriad
nem hinném, hogy Höri utazgatási vágyai egy kazah túrával kimerülnének...slowmotion
Azokat még megvernénk valahogy szerintem, utána kezdődnek majd a komoly gondok.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 www.csakfoci.hu/node/141678 kurva anyjukat, több mint egy éves költségvetésünk, csak tudnám hogy miért nem történt eddig senki semmit. Uraim, vannak szabályok...

szerk.: közben Vadnai és Zsidai is a Hali fele tart, remélem jövőre nem esünk ki!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
pont írni akartam, hogy jövő héten ilyenkor már tudni lehet az első ellenfelet, az azért sokat nyom a latba