Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Egyébként szerintem nem rúgta meg
StormST
mondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
nem gólt akart szerezni, hanem 11-est,
StormST
azért ennek a magyarázatát szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért nem lőtte be akkor két méterről üres kapura, és miért akart inkább 11-est szerezni
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
3. Mutass egy mozdulatot, amivel gólt akart szerezni! Kérlek!
StormST
1. Mutass egy mozdulatot amikor a védő eléri a labdát
2. Mutass egy olyan kamera állást ahol a védő nem raesik a sokkal jobb helyzetben levő támadóra
3. Mutass egy kameraállást ahol a védő nem rúgja meg a támadót
Kérlek!
Toca
1. valóban nem éri el a labdát
2. egyetlen ilyen sincs amely bizonyítaná h ráesne vagy elsodorná (nincs olyan szögből felvétel h lássuk a hátsó lábával belerúge annyit h összeszakadjon a kis takonyja)
3. nincs ilyen kameraállás, mert nem rúgja mellkasba, még csak oldalba sem nagyon
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Lehet h CR a valaha volt EGYIK legnagyobb futbalista, de a büdös életben nem lesz akkora IKON mint Buffon! Kívánom annak a fürdősk...nak, hogy élete utolsó BL meccsén külldjék be zuhanyozni a meccsenkénti 20 ordasan undorító hisztije után legalább az egyik után 😕
clbass
Nem lehet, hanem biztos, hogy C. Ronaldo minden idők legjobb focistája, a soccer GOAT-ja, pedig láttam Maradonát, Zidanet és Mario Baslert egyaránt.
Ez van.
Sobri Jóska
Effenberg és főleg Lothar most nagyon szomorú.
iktriad
eddig azt hittem Basler neki az isten.
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 707 — SB 50 Champion @ Grund
StormST
azért ennek a magyarázatát szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért nem lőtte be akkor két méterről üres kapura, és miért akart inkább 11-est szerezni
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
StormST
2. Mutass egy olyan kamera állást ahol a védő nem raesik a sokkal jobb helyzetben levő támadóra
Kérlek!
Toca
Egyébként szerintem nem rúgta meg és nem is esett rá, a labdát valóban nem rúgta el. Kontakt volt, de nem akkora, mint amekkorát esett Vasquez...

De tök jó, hogy írok valamit, amiből hirtelen üres kapu lesz és 2 méter a 6 méter és ott álló Buffon helyett, de már más is engem támad azért, mert számon mertem kérni, hogy kiforgatták a szavaimat. Korrekt kommunikáció, taps-taps-taps...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lehet h CR a valaha volt EGYIK legnagyobb futbalista, de a büdös életben nem lesz akkora IKON mint Buffon! Kívánom annak a fürdősk...nak, hogy élete utolsó BL meccsén külldjék be zuhanyozni a meccsenkénti 20 ordasan undorító hisztije után legalább az egyik után 😕
clbass
Nem lehet, hanem biztos, hogy C. Ronaldo minden idők legjobb focistája, a soccer GOAT-ja, pedig láttam Maradonát, Zidanet és Mario Baslert egyaránt.
Ez van.
Sobri Jóska
Effenberg és főleg Lothar most nagyon szomorú.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
StormST
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
StormST
Kérlek!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
clbass
Ez van.

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
StormST
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
StormST
Nem akarok ebbe belemenni, de ha nem lökik hátulról, nem a mellén pattan a labda, hanem fejel. Erre nem volt ideje a kanalazás miatt. nem ezen múlik egy 11es. Mondok olyat, hogy, ha valaki lekönyökölnek a 16oson belül a hússzún egy szögletnél, de a labda a rövidre jön. 11es. Nem kell gólra törő mozdulat, vagy hogyan fogalmaztál.
több mint 7 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
akkora kontakt nyilván nem volt, szépet homorított a kedves játékos...van aki befújta volna tizinek van aki nem. De mondjuk szerintem egy ilyen meccsen,inkább mondtam volna srácok hogy gyerünk hosszabbítás azt döntsétek el egymást közt 😊

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
StormST
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
StormST
😊
Egy játékos ellen elkövetett szabálytalanságnál nem szempont, hogy az azt elszenvedő játékos mit akart volna tenni.
Meg hát ugye nem is igazán tudható.
Lehet épp -kihasználva a nagy médiafigyelmet- meg akarta kérni a párja kezét, vagy kiáltványt akart közzétenni, de ez szerencsére mind lényegtelen, legalábbis a szabályok szerint.

több mint 7 éve
StormST
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
StormST
visszakérdezés helyett továbbra is az érdekelne, hogy szerinted miért ne akarna döntő gólt szerezni egy játékos egyértelmű gólhelyzetben a 93. percben, és miért menne rá a büntetőre
kaszo
Visszakérdeztem, mert rohadtul nem azt írtad, amiről én beszéltem. Egyébként pont azért, amiért CR is dobja magát, mert ilyen a mai focista. Tudta, hogy jön mögötte a védő és megvárta, hogy nekimenjen, lehet engem hülyének nevezni ezért, de lassan minden meccsen ezt látom, könnyebb esni, mint megpróbálni...

több mint 7 éve
Puhl Sanyi szerint minimum véleményes a 11-es, szerinte nem volt hozzá elég kontakt. Biztos Juve drukker...
StormST
Puhl Sanyi szerint a világ összes büntetője véleményes, nem is tudom használt-e valaha más szót tizenegyesekre mióta "szakkommentátor"
több mint 7 éve
StormST
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
StormST
visszakérdezés helyett továbbra is az érdekelne, hogy szerinted miért ne akarna döntő gólt szerezni egy játékos egyértelmű gólhelyzetben a 93. percben, és miért menne rá a büntetőre
több mint 7 éve
Puhl Sanyi szerint minimum véleményes a 11-es, szerinte nem volt hozzá elég kontakt. Biztos Juve drukker...

több mint 7 éve
StormST
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
StormST
kaszo
lehet mellre akarta venni a labdát
több mint 7 éve
StormST
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tükörsima tizi volt, még úgy is, hogy a Juvénak szurkoltam, szal pls ne spilázzátok túl
Hanni
Egy kamera állást mutassatok h akkora kontakt volt h az 50 kilós takonynak ekkorát kellett repülnie.
Beki
Nem repült olyan hu de nagyot és attól meg hogy rajatszik, a büntető jogos.
Fedezte a labdát felugrottak ra lenyomtak, mellberugtak tökmindegy.A kontakt miatt ami nem a labdára irányult nem tudja megjátszani miközben ő birtokolta / ő volt előnyben a megjatszasaval kapcsolatban.
Ez minden pályán 11-es.
Toca
Ha már tizi inkább azért, mert lendült a láb, de nem sodorta el Benatia a kis taknyot. Ink mellberúgás miatt adhatta meg, de elsodráshoz nem látok elég okot.
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fifty-fifty szituáció. Nagyon üres térben volt a két játékos, minimális kontakt megvolt, a Real játékosa pedig remekül játszotta el a faltot. Minden távoli kamerával ez 11-es, de ahogy ráközelítesz... Hát. A baj az, hogy az szép és jó, hogy minden esetet úgy ítélsz meg, ahogy pl. a felezőnél lenne.. Legalábbis ez az álomvilág. De nem így működik. Egy ilyen párharcot egy ilyen 11-essel eldönteni. Nem lennék a bíró helyében. Valószínűleg ha nem adja be a Real drukkerek hasonló reakciója is érthető lenne.

A Real a mai produkciójával nem szolgált rá erre az biztos, ahogy az is, hogy ez 100 méterre arrébb nem lett volna 11-es.

S ennek a Juvenak a Spurs elleni meccsekhez 15 percet leszámítva köze nem volt.
több mint 7 éve
Egyébként ez nálam azért nem 11-es, ahogy sok másik se (pl. Robben esései, pedig Bayern szurkoló vagyok), mert nem gólt akart szerezni, hanem 11-est, nem lendült a láb, nem mozdult a labda felé, csak beállt és várta a kontaktust. 6 méterre a kaputól ez nekem nem sportolói hozzáállás. Ez pont ugyanaz, mint az első félidőben, amikor CR kapott egy kis lökést a 16-on belül, ott a bíró mutatta, hogy keljen fel, pedig a szabályok szerint az is lökés volt, csak CR esni akart, akkor a bíró nem akart fújni, itt meg igen...

Most néztem vissza a Sport1-en, rohadtul nem lökte meg Buffon, max mondhatott valamit, de azért meg végképp nem állítok ki CSK-t ebben a helyzetben....

több mint 7 éve
Viszont ha lefújta, Benatia miért nem kapott lapot?
gabokocka
El volt foglalva Buffonnal aki jobban a szájában ugrált miközben kiordította a dobhartyajat.
több mint 7 éve
Tükörsima tizi volt, még úgy is, hogy a Juvénak szurkoltam, szal pls ne spilázzátok túl
Hanni
Egy kamera állást mutassatok h akkora kontakt volt h az 50 kilós takonynak ekkorát kellett repülnie.
Beki
Nem repült olyan hu de nagyot és attól meg hogy rajatszik, a büntető jogos.
Fedezte a labdát felugrottak ra lenyomtak, mellberugtak tökmindegy.A kontakt miatt ami nem a labdára irányult nem tudja megjátszani miközben ő birtokolta / ő volt előnyben a megjatszasaval kapcsolatban.
Ez minden pályán 11-es.
több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
egy hátvédnek ott és akkor nem szabad kézzel hozzáérnie a támadóhoz, mert ha elesik, akkor tízből tizenegy bíró befújja, még ha a támadó dobja is magát.
aztán persze utólag lehet tiltakozni, de ezt több száz meccsel a hátad mögött illik tudni és tudomásul venni.
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
Viszont ha lefújta, Benatia miért nem kapott lapot?
gabokocka
Kapott egy sárgát, a piros sok lett volna.
Jughead
Már volt neki sárga.
gabokocka
Ja kimaradt a korábban. 😀 Arra gondoltam, hogy a második sárgánál szoktak ilyenkor mérlegelni, és mivel nem kötelező és nem volt olyan durva szabálytalanság így úgy gondolom, hogy a bíró úgy vélte, hogy túlzás lenne ezért még ki is állítani.