Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szózáék... 😊

még akár meg is lehet PinyőéknekDivat
a transfermarkt alapján nem tűnik egyszerűnek 😛

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
szózáék... 😊

még akár meg is lehet Pinyőéknek

|
több mint 11 éve
az intróban még a Chelsea emelgeti a kupát 😀

több mint 11 éve
Ennél már csak az európai vb-pótselejtezőkön viccesebb a kiemelésjjncaa
szerintem az teljesen vállalható, hiszen a koefficiens egy futball mutató, nem pedig földrajz.

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Ennél már csak az európai vb-pótselejtezőkön viccesebb a kiemelés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Dinamo Tbiliszi, Dinamo Zagreb, Partizan Beograd, Maccabi Tel-Aviv, Slovan Bratislava, BATE

ezek közül jön valamelyik Győrbe. Gondolom most imádkoznak a grúzokért 😀Höri
Ez a csoportokra osztás mondjuk hihetetlenül nevetséges. Az egész csak arra megy ki, hogy a nyugati csapatoknak ne keljen alja országokba utaznia, semmi más alapja nincs.

több mint 11 éve
Dinamo Tbiliszi, Dinamo Zagreb, Partizan Beograd, Maccabi Tel-Aviv, Slovan Bratislava, BATE

ezek közül jön valamelyik Győrbe. Gondolom most imádkoznak a grúzokért 😀

több mint 11 éve
kedvenc mozartomnak:
 ultrasliberi.hu/2013/06/a-fradi-nelkul-meghalna-az-nb-i/

bár lehet csak azért, mert vidéken nem tudnak kondiba járni....

|
több mint 11 éve
Szóljon már ennek a szerencsétlennek valaki, hogy Nigéria nem verte meg az Urukat...Bazzani
Kitalálom, Jenő közvetít?

Hát hallod aki összehozott vagy 8gólt 24 éves korára az tuti nem nagy zseni. Nyílván nem jött volna ide ha lett volna legalább egy Serie B-s ajánlata.
Mindent elárul a highlight videója ahol már egy beadás is nagy dolognak számít.Bazzani
meg egyszer kapura rúgott a Juvénak!!! 😀Divat
Ezen máris jobban hangzik azoknál, mint akiket 1-2 évvel ezelőttig igazoltunk tucatszám külföldön és pályán voltak 2× a félév alatt amíg itt lebzseltek.iktriad
MB1-be simán sztár lehet...

|
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóljon már ennek a szerencsétlennek valaki, hogy Nigéria nem verte meg az Urukat...Bazzani
Kitalálom, Jenő közvetít?

Hát hallod aki összehozott vagy 8gólt 24 éves korára az tuti nem nagy zseni. Nyílván nem jött volna ide ha lett volna legalább egy Serie B-s ajánlata.
Mindent elárul a highlight videója ahol már egy beadás is nagy dolognak számít.Bazzani
meg egyszer kapura rúgott a Juvénak!!! 😀Divat
Ezen máris jobban hangzik azoknál, mint akiket 1-2 évvel ezelőttig igazoltunk tucatszám külföldön és pályán voltak 2× a félév alatt amíg itt lebzseltek.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Szóljon már ennek a szerencsétlennek valaki, hogy Nigéria nem verte meg az Urukat...

több mint 11 éve
meg egyszer kapura rúgott a Juvénak!!! 😀

|
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Pepét remélem kivágják,Mariskával egyetemben.Kenny
Pepe a legnagyobb, Ramosnál középhátvéd poszton klasszisokkal jobb, még ha volt 2 kurva gyenge meccse is, de amit VKP poszton lehozott pl. a barca ellen az a világon egyedülálló. 😊 csak ezért 2-szer néztem meg a meccset azóta 😊eaglesmcnabb
Pepe remélem marad. Ha formában van nagyon jó belsővédő vagy vkp. Nem tudom minek köszönhető ez a formahanyatlás, de csak fel fog javulni egy új edző kezei alatt.
Eddig nagyon tetszik amit az offseasonban hozz a csapat. Nincs értelmetlen költekezés, minőségű játékosok jöttek eddig. Mondjuk én eddig is azt mondtam, hogy ez a Madrid majdnem kész van. Egy-két hiányzó ember kell és versenyképes lesz Európában. Szeretnék még látni egy vérbeli jobb szélsőt és egy befejező csatárt. Bár ha jön Isco megnézném mit tud Özil a szélen. Na meg persze Suárez jöjjön és boldog leszek.
több mint 11 éve
Mindent elárul a highlight videója ahol már egy beadás is nagy dolognak számít.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Honvéd meg megszerzi valószinűleg Testardit. 5meccsen játszott idén az olasz 3ban..
Ha Martinez féle lesz akkor jó húzás.Kenny
Szerintem nem lesz jó.Bazzani
Köszi a jinxet. 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Pepe a legnagyobb, Ramosnál középhátvéd poszton klasszisokkal jobb, még ha volt 2 kurva gyenge meccse is, de amit VKP poszton lehozott pl. a barca ellen az a világon egyedülálló. 😊 csak ezért 2-szer néztem meg a meccset azóta 😊eaglesmcnabb
Ramos szelen a jobb, de Pepe egesz idenyt vegig alibizte es a vegen donto helyzetben volt szar. Varane kiszoritotta pedig o is hozott giga fos meccseket.
Gundogant en nem latnam szivesen mert ugyanaz lenne vele mint Sahinnal szerintem...
Pepe barca ellen mindig jo a tobbin meg fos legtobbszor ( legalabb is iden az volt) .
Mondjuk nem tudom mennyire van ebben ez az egesz Mou tenyezo pl. Iker es Ramos ruhelte nem is beszeltek az edzovel, Pepe meg hirtelen kapta a nyakaba Varane buzulast. Majd Ancelotti megnezi mit tudnak. Pepe allitolag mehet ha akar
több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
tudod te, h mi a jó... parasztcsépelés 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Honvéd meg megszerzi valószinűleg Testardit. 5meccsen játszott idén az olasz 3ban..
Ha Martinez féle lesz akkor jó húzás.Kenny
Szerintem nem lesz jó.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 503 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Pepe a legnagyobb, Ramosnál középhátvéd poszton klasszisokkal jobb, még ha volt 2 kurva gyenge meccse is, de amit VKP poszton lehozott pl. a barca ellen az a világon egyedülálló. 😊 csak ezért 2-szer néztem meg a meccset azóta 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Ha Martinez féle lesz akkor jó húzás.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
DiMarioa elfog menni Mouval remélem, Özilt én meg nem bírom, szóval számomra kurva jó hogy valaki kiszorítja 😀 Szerintem lesz helye a csapatban és többet látok benne.
De amúgy ilyen alapon védelmen kivül ne igazoljunk sehova mert mindenhova van ember ? Nem nyertünk semmit, Ancelotti nyilván saját magára fogja formálni a Realt , lesznek nagy távózók. DiMaria nagy meglepi lenne ha maradna, Özil mondjuk nem de ketten elférnek a pályán IscovalToca
Mondjuk az nagy talány a számomra, hogy ha tényleg jön Isco és Gündogan akkor hogy fognak elférni egyszerre a pályán. Nem lenne jó a padra venni a drága játékosokat.FViktor93
same old Real Madrid.

2 év múlva pedig ezt fogjuk olvasni: "Gündogan takarodj! Nem Real szint"..... remélem Özil-t padoztatni fogják, aztán szotyiért el lehet majd hozni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
DiMarioa elfog menni Mouval remélem, Özilt én meg nem bírom, szóval számomra kurva jó hogy valaki kiszorítja 😀 Szerintem lesz helye a csapatban és többet látok benne.
De amúgy ilyen alapon védelmen kivül ne igazoljunk sehova mert mindenhova van ember ? Nem nyertünk semmit, Ancelotti nyilván saját magára fogja formálni a Realt , lesznek nagy távózók. DiMaria nagy meglepi lenne ha maradna, Özil mondjuk nem de ketten elférnek a pályán IscovalToca
Mondjuk az nagy talány a számomra, hogy ha tényleg jön Isco és Gündogan akkor hogy fognak elférni egyszerre a pályán. Nem lenne jó a padra venni a drága játékosokat.FViktor93
Isco támadó középpályás, irányító, Gündogan pedig univerzális középpályás, aki alapból irányító, viszont tud védekező középpályást is játszani, valamint hátravontan irányítani. Ha jön, akkor szerintem Modric vagy Alonso helyére, bármelyik esne ki a csapatból, a Real jól járna. 😊Stez
Gündoganban én nem vagyok biztos hogy fog jönni. Klopp nem akarja hogy szétvásárolják szóval szerintem túl nagy lesz az ára.
Bár nem tudom, én Ancelotti szerződését várom, utána elég hamar sok minden kifog derűlni.Toca
Viszont szerintem aki kibaszott nagy igazolása a Realnak, az Casemiro. Kurva jó a srác és védekező középpályás, szóval Gündogannak nem is muszáj jönnie.
És azért ez a Casemiro transzfer fű alatt született, okos igazolás is. A Milan is nagyon akarta őt még 1-2 éve, de hát mit lepődök meg, hogy nem igazoltuk le. 😀
Bazza oké, de itt most nem a Sampról beszélünk, hanem a Realról. A Milan már két éve vissza akarja vásárolni Kakát, most télen majdnem sikerült is, sőt, maga Pérez mondta meg, hogy elengedi kölcsön+opcióval Kakát vissza Milánóba, és addig a nagyon nem kevés, azt hiszem 7-8 millió körüli fizetését mi álltuk volna cserébe, majd az utolsó pillanatban közölte, hogy mégsem megy Kaká, csak ha kipengetünk érte valami 17-20 millió eurót. És inkább tovább fizeti Kaká brutális fizuját, csak mert ki akart baszni velünk. Köztudott, hogy kurvára zabos a Milanra azóta, hogy eladtuk Kakát 63 milláért a Realnak, Kaká pedig szinte végig csak sérült volt és szerencsétlen semmit sem tudott alkotni Madridban így...
Szóval a csávóban benne van bőven, hogy pusztán a köcsögölés miatt húzzon meg 1-1 transzfert, vagy épp amiatt bedöntsön valamit, ha olyanja van.
És ő megteheti, a Samp vagy a Milan nem.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Isco támadó középpályás, irányító, Gündogan pedig univerzális középpályás, aki alapból irányító, viszont tud védekező középpályást is játszani, valamint hátravontan irányítani. Ha jön, akkor szerintem Modric vagy Alonso helyére, bármelyik esne ki a csapatból, a Real jól járna. 😊Stez
pontosan. Egyébként Alonso takarodhatna a picsába, olyan lassú mint öreganyám. Agyilag és fizikailag egyaránt.eaglesmcnabb
Már olvastam valahol, hogy nem marad.
Mourinho vinné magával a Cselszkibe.Bazzani
Mourinho a maga képére formálta a Realt, szóval nem is lep meg, ha vinné jó pár játékosát magával. Bár nem lesz olcsó egyik sem, mert Pérez az utóbbi időben direkt ki akar baszni az általa nem közkedvelt csapatokkal/emberekkel, gondolom most már Mourinho is ezek közé tartozik. 😀Stez
Kérdés, hogy mennyire akarnak szabadulni bizonyos emberektől, mint pl. Alonso-tól. Ha feleslegessé válik valaki akkor nem fognak érte gigaárat kérni mert akkor a nyakukon marad és fizethetik ők a gondolom nemolcsó fizetését.
Most jövök egy (valószinűleg senkit nem érdeklő) Sampdoria-s példával.
a kiesés után bevásárolt a csapat játékosokból (közben a régiekből is maradt bőven a keretben) majd félévkor - mikor rájöttek, hogy ez a csapat kevés lesz- újra vettek párat. A feljutás után jött az újabb erősítés és kevés távozó (azok is főleg kölcsönbe). Most úgy áll a csapat, hogy van több mint 70 szerződéssel rendelkező játékosa az ideális 30-40 helyett és a bérköltség több mint 20 millával több annál amit ki tudunk gazdálkodni.
Ja és meg kéne erősíteni a csapatot mert majdnem kiestünk...Bazzani
Pepét remélem kivágják,Mariskával egyetemben.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Gündoganban én nem vagyok biztos hogy fog jönni. Klopp nem akarja hogy szétvásárolják szóval szerintem túl nagy lesz az ára.
Bár nem tudom, én Ancelotti szerződését várom, utána elég hamar sok minden kifog derűlni.
több mint 11 éve
pontosan. Egyébként Alonso takarodhatna a picsába, olyan lassú mint öreganyám. Agyilag és fizikailag egyaránt.eaglesmcnabb
Már olvastam valahol, hogy nem marad.
Mourinho vinné magával a Cselszkibe.Bazzani
Mourinho a maga képére formálta a Realt, szóval nem is lep meg, ha vinné jó pár játékosát magával. Bár nem lesz olcsó egyik sem, mert Pérez az utóbbi időben direkt ki akar baszni az általa nem közkedvelt csapatokkal/emberekkel, gondolom most már Mourinho is ezek közé tartozik. 😀Stez
Kérdés, hogy mennyire akarnak szabadulni bizonyos emberektől, mint pl. Alonso-tól. Ha feleslegessé válik valaki akkor nem fognak érte gigaárat kérni mert akkor a nyakukon marad és fizethetik ők a gondolom nemolcsó fizetését.
Most jövök egy (valószinűleg senkit nem érdeklő) Sampdoria-s példával.
a kiesés után bevásárolt a csapat játékosokból (közben a régiekből is maradt bőven a keretben) majd félévkor - mikor rájöttek, hogy ez a csapat kevés lesz- újra vettek párat. A feljutás után jött az újabb erősítés és kevés távozó (azok is főleg kölcsönbe). Most úgy áll a csapat, hogy van több mint 70 szerződéssel rendelkező játékosa az ideális 30-40 helyett és a bérköltség több mint 20 millával több annál amit ki tudunk gazdálkodni.
Ja és meg kéne erősíteni a csapatot mert majdnem kiestünk...