Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
 youtu.be/9w1aWGONIbk

Végem

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem is Real BL meccs lett volna, ha nem bírózás és csalás lenne a fő téma 😊

Szerintem simán fújható volt a tizi, de ebbe nem akarok belemenni. Persze utólag 30 kamerával szuperlassítva mindenki könnyen okos, élőben ez teljesen sima letarolás volt, persze LV a maga 50 kilójával se nagyon akart lábon maradni.

Az meg a legalja, hogy többen azt pedzegetik, hogy ilyet ilyenkor már nem illik fújni....

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 894
na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊
slowmotion
Tehát milyen döntő lesz? 😊
gabokocka
14 év után megérett az idő egy újabb "Monaco-Portóra" 😊 bár a Pool egy szintel talán feljebb van.
dande
mert a Monaco-Porton is két roppant szimpatikus csapat játszott.
Amadeus
két iparoscsapat. viszont legalább nem az unalomig ismert és látott csapatok kerültek be.
slowmotion
Mondjuk inkább nézem az unalomig ismert Real-Bayern-Barca-Pool csapatokat...igen, én inkább ide sorolnám a Poolt még ha az utóbbi években nem is volt sok sikerélményük, mint a Porto-Monaco vonalhoz
több mint 7 éve
Hoztam popcorn, felteszek 3 kérdést, kíváncsi vagyok.
1. Ha valaki fedezi és átvenni akarja a labdát, miközben nyakába, oldalába ugrik felborítja a labdabirtokló labdát akkor hogy a kutyafaszomba nem falt ez szerintetek ? (Kurvára mindegy, hogy utána a támadó rájátszik-e)
2. Kosárlabdában ha valaki így megérkezik hátulról, lenyomja és közben úgy, hogy nem a labdához ér csap rá a kezére mondjuk az nem falt ? 😀
3. Ha egy szabályos gólt nem adnak meg a Realnak akkor lehet hőzöngeni, hogy jól van már nehogy már azt mond, hogy a Reál ellen fújtak, ha meg egy legrosszabb esetben is kurvavéleményes szitunál valaki azt mondja, hogy szerintem tizi akkor le kell ugatni a picsába?
Toca
Jó nagy értelmetlenség, de kíváncsi vagyok a végére:
1. Nem ugrott a nyakába. A nyak a törzs és a fej között van, ha a hátat írsz akkor közelebb vagy, de arra se ugrott rá. Test a testtel ütköztek, egyenlő testhelyzetben, kb annyi probléma van, hogy a real védő mélynövésű. Egyébként látványos, hogy hozzáér kézzel a támadó hátához, ami ebben a sportban nem szabálytalan. Amikor a támadó nagyot homorít, már a védő kezei oldalt vannak.
2. Rácsapott vagy belerúgott a kezébe/lábába? Én azt látom, hogy lábbal tesz egy mozdulatot (kalimpál) a támadó előtt, talán hozzá is ér, súrolja a mezét. Amúgy igen, kosárlabdában az falt lenne, fociban nem feltétlen. Ez egy kontakt sport.
3. Ha nem adnak meg egy szabályos gólt a reálnak, akkor jár nekik egy 11-es? Mert ha így van, akkor viszont jogos volt ez a végső döntés. Én nem ugattam le senkit, úgyhogy az utolsó mondat nem rám vonatkozik 😊

Amit nem vitatok, hiszen egyértelmű hogy volt kontakt a két játékos között. Szerintem két tucat ilyen, van még komolyabb ütközés van egy ilyen mérkőzésen, amit teljesen normálisan tovább engednek. Ha mezt húz, felrúgja, kilöki a labda alól kézzel, akkor igen, legyen 11-es. De ebben az esetben szerintem a tovább lett volna a helyes ítélet. Nem elvárható egy védőtől, hogy teljesen kontakt nélkül dolgozzon bármilyen szituációban, amikor a kapu veszélyben van.
| Természetesen nincs mérlegelési lehetősége a játékvezetőnek, de ha ezt az esetet fordítva ítéli meg, messze nem lett volna ekkora balhé. Furcsa, hogy így belenyúl egy valójában minimum véleményes szituációba. |
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
na de most már nincs Alli, nincs Mandzukic, nincs Sterling, nincsenek katalányok, már csak Robbennek és Cének kellene kiesnie, és egész szerethető, iparos csapatok játszanák a döntőt 😊
slowmotion
gabokocka
14 év után megérett az idő egy újabb "Monaco-Portóra" 😊 bár a Pool egy szintel talán feljebb van.
dande
Amadeus
két iparoscsapat. viszont legalább nem az unalomig ismert és látott csapatok kerültek be.
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
slowmotion
gabokocka
dande
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Hoztam popcorn, felteszek 3 kérdést, kíváncsi vagyok.
1. Ha valaki fedezi és átvenni akarja a labdát, miközben nyakába, oldalába ugrik felborítja a labdabirtokló labdát akkor hogy a kutyafaszomba nem falt ez szerintetek ? (Kurvára mindegy, hogy utána a támadó rájátszik-e)
2. Kosárlabdában ha valaki így megérkezik hátulról, lenyomja és közben úgy, hogy nem a labdához ér csap rá a kezére mondjuk az nem falt ? 😀
3. Ha egy szabályos gólt nem adnak meg a Realnak akkor lehet hőzöngeni, hogy jól van már nehogy már azt mond, hogy a Reál ellen fújtak, ha meg egy legrosszabb esetben is kurvavéleményes szitunál valaki azt mondja, hogy szerintem tizi akkor le kell ugatni a picsába?
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
slowmotion
gabokocka
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 228 — Keep pounding
slowmotion

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 546 — The Mathematician
Az ugye megvan, hogy minden évben ugyanazokat szajkózzuk el és a labdarúgás fejesei továbbra sem akarják megoldani? Les, műesések, videóbíró stb.
NB2
egy bizonyos szintig kene alkalmazni videobirot, de pl h egy kontakt eleg-e ahhoz, hogy elessen valaki vagy ne..az meg videoval is nehez megallapitani. No kontakt sport kell, hogy legyen a foci.
ZoliMP
ejj de szép is lesz
nah akkor jönnének el a közröhejes dolgok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Az ugye megvan, hogy minden évben ugyanazokat szajkózzuk el és a labdarúgás fejesei továbbra sem akarják megoldani? Les, műesések, videóbíró stb.
NB2
egy bizonyos szintig kene alkalmazni videobirot, de pl h egy kontakt eleg-e ahhoz, hogy elessen valaki vagy ne..az meg videoval is nehez megallapitani. No kontakt sport kell, hogy legyen a foci.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 153 — nabege2@yahoo.com
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
hatulrol, oldalrol nem volt visszajatszas, igy nehez megitelni video alapjan is kb fel nap utan.na mar most a bironak 1mp alatt kellett donteni...
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 113 — je suis poloska
na még a végén kijön hogy real ellen fújtak 😀
gyerünk toljad még, valami még a szegény real ellen?
braxa88
Nem mondtam, hogy ellenünk fújt a bíró, ne adj a számba olyat amit nem mondtam, köszi 😊 Nyugodtan keress vissza mikor bíróztam utoljára.
Csak megjegyeztem a tényeket, hogy az bezzeg senkit sem zavart. Amúgy engem sem, mert élőben be lehet nézni az ilyet, pláne ha visszajátszásból is alig megállapítható.

Inkább estünk volna ki mint a Barca, legalább nem bíróznának.
Egyszer az a baj hogy túl könnyű sorsolást kapunk, utána a bíró miatt jutunk tovább, hiába van ami nem változik. Mint hogy Messi nem lő gólt a negyeddöntőben. 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
gyerekek, ez a tizenegyes mindenkinek jó volt.
- a Realnak azért, mert megúsztak egy hatalmas pofáraesést
- a Juventusnak azért, mert így emelt fővel búcsúzhatnak
- Navasnak azért, mert így nem arról beszélnek majd, hogy mi a faszt csinált a harmadik gól előtt
- Benatiának meg azért, mert így a tizenegyesen rugózik mindenki, és nem azon, hogy vajon hogy a faszba maradhatott ennyire egyedül az ötösön a kiccsávó?

egyébként ha meg úgy vesszük, ez valóban Sophie választása volt, hogy a rinyapina essen-e ki, vagy a faszparaszt alattomos bosnyák?

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem 3 szögből a videót. Megállítottam mp-ként. Ahogy Benatia keze hozzáér Vasquez-hez, az már dől előre. Tekintettel arra, hogy a Real-ról van szó (és ez volt tavaly a Barcával is a PSG elleni fake 11-es) biztos voltam benne hogy befújja, 93. perc ide vagy oda.
Mindegy, ne veszekedjetek. Nincs értelme.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 262 — Invisible man
Ez a bolond Vászkez gyerek inkább lépett volna két gyorsat előre aztán kapásból rúgta volna el valahova. Megkímélt volna sok embert a veszekedéstől.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
na még a végén kijön hogy real ellen fújtak 😀
gyerünk toljad még, valami még a szegény real ellen?
több mint 7 éve
szerinted nem dobta magát?!
braxa88
Kontakt előtt nem. utána meg ha dobja magát ha nem, volt kontakt.

Ha Benatia egyáltalán nem ért volna hozzá, akkor leveszi mellel és bebassza. Buffon a vonalon ált, ő meg az ötösön, nem ért volna ki a kapus.
eaglesmcnabb
szóval ha valaki hozzáér valakihez az szabálytalan?
😀
nagyon jó 😀 még valami? 😀
braxa88
Nem, az nem szabálytalan.

de ha biztosra mész, hogy lököd is, és bele is rúgsz, akkor igen:
 www.marca.com/futbol/champions-league/2018/04/12/5acea27b268e3e6b2d8b4644.html

Érdekes módon Isco szabályos gólját elvették az első félidőben les címén és senki sem bírózott. Az nem probléma.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
braxa88

Ha Benatia egyáltalán nem ért volna hozzá, akkor leveszi mellel és bebassza. Buffon a vonalon ált, ő meg az ötösön, nem ért volna ki a kapus.
eaglesmcnabb
Tekintve az egész helyzetet még lett volna ideje lekezelni és berúgni, oké... 😀
több mint 7 éve
braxa88

eaglesmcnabb
😀
braxa88
Igen...a sakkban. De szerencsére már a kosárlabdában is röhögnének csak egy ilyen kontakton.
több mint 7 éve
braxa88

eaglesmcnabb
De tényleg nem hiszem, hogy nem érted, egy ilyen kontakt nem feltétlen szabálytalan. Max annyi eltérés volt a testhelyzetükben, hogy a támadó alig látszik ki a földből. De a védő tette szét a kezét és nem azzal lökte, maximum a testével. A támadó pedig abban a pillanatban ahogy jött a kontakt dobta magát. Ilyen ütközés 30 van minden meccsen, még a 16-oson belül is. Ezt benézte ez a fasz...minden évben van ilyen...lásd Bayern-Real meccs szegény ember Puhl Sanyijával...
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
braxa88

eaglesmcnabb
😀
több mint 7 éve
braxa88

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 7 éve
De miért dobta volna magát, mikor az ötösről csak annyi dolga lett volna hogy bepofozza?
Csak kérdezem, gyakorlatilag nagyobb eséllyel lőtte volna be ha nem kaszálja el benatia, mint cr a tizit.
eaglesmcnabb
1 m-re Buffontól amikor még kezelgetni kellett volna a labdát? Ugyan már...abban a pillanatban ahogy érezte maga mögött a védőt már homorított is. Az ugrás közben meg a védő két keze már a magasban. Ok, hülyeség volt kalimpálnia a lábával, de nem rúgta meg a támadót. Ennyi kontakt után egyszerűen nem esik el valaki, csak akkor ha ez a szándéka. És őszintén szólva az se lepett volna meg a real tegnapi formájában, ha az ötösről is simán kihagyja, amikor Buffon már jött ki rá.